forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Окт 25, 2025 2:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:08 pm 

thegboy написа:
Е, че една фирма не би ли могла да си мести седалището, както и един отбор :smt017

Да, свободна е да си мести седалището, но футболната фирма, която го направи (извън рамките на настоящата административната област) ще трябва да започне от най-ниското ниво на футбола, защото губи лиценза и се третира като нов клуб. Справка - по-предния ми пост, където съм извадил точните текстове, които касаят това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:10 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
Сигурен съм, че ако това се беше случило на нас никога нямаше да търсим врътки с обединения, вземане на чужди лицензи и т.н.
Просто щехме да си примем факта, че отиваме във В група, което е и законното в случая.

Ми има ли нещо по-достойно от това в случая? Ние не сме като чорбарите, за нас достойнството е по-важно от титлите и успехите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:13 pm 
Аватар

Мда, извинявай, не съм го прочел този пост. Еми, сиреч нещата си отиват към "правим си каквото си щем".

И да - "това е всичко, приятели" - последствия няма да има. Иронично, това е фразата на прасето Порки :smt003 Ако я направят тая схема, точно до два месеца никой няма да го помни това. Каквото и да напишем или кажем, ще се води "заяждане между феновете".

А УЕФА точно я боли кура какво ще си правим в селското първенство. Все едно някой го интересуват отборите, които се елиминират още края на лятото един другиго. В лайната можем да си правим каквото си щем, ако бяхме читаво първенство и прочее, можеше и да ни обърнат внимание, но на село никой не го интересува кой рита топка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:17 pm 
Аватар

Росен написа:
Коце Маца написа:
Сигурен съм, че ако това се беше случило на нас никога нямаше да търсим врътки с обединения, вземане на чужди лицензи и т.н.
Просто щехме да си примем факта, че отиваме във В група, което е и законното в случая.

Ми има ли нещо по-достойно от това в случая? Ние не сме като чорбарите, за нас достойнството е по-важно от титлите и успехите.

Роска, това го мислят такива като тебе и мене. Аз пък съм сигурен, че ще е същия цирк и при нас и ще има немалко "сини", които ще реват, че си искат в А група и не ги интересува как. Форумът не е представителна извадка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:17 pm 
Аватар

Очаквам обрат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:19 pm 

thegboy написа:
И да - "това е всичко, приятели" - последствия няма да има. Иронично, това е фразата на прасето Порки :smt003 Ако я направят тая схема, точно до два месеца никой няма да го помни това. Каквото и да напишем или кажем, ще се води "заяждане между феновете".

Последствията ще са си директно в нашата кочина, в която и последните прегради ще бъдат разрушени и прасетата ще могат да се разхождат на свобода. Казано с думи прости - няма да има никаква причина нито един отбор да плаща не само данъци и осигуровки, ами заплати и всякакви други разходи, след като след края на всеки сезон ще може да се "прероди" без никакви последствия като потъване в ниските дивизии, както се случваше на всички други клубове, които тръгнаха да се пречистват. Затова казвам, че това касае всички клубове, защото България приключва официално и безвъзвратно с всякакъв профи футбол. В такава обстановка, където е възможно да се разиграва това пред погледа на всички, няма как да има нито един професионален клуб. Помнете ми думата, последствията биха били много тежки и биха били за всеки. Тук говорим за тотален морален и всякакъв разпад. И ако това за морала на някои им се струва като купешки приказки и бла-бла, то липсата му ще намери много ярко проявление в реалната ситуация. Чака ни тотално разложение на всичко.

Последна промяна rsd на Сря Юни 10, 2015 3:25 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:22 pm 
Аватар

Намерих едно изказване на Дудучето, от ерата когато Митал смени Божков.

"лит(*кс-етрополе вече не е на Божков! Най-авторитетният български клуб най-сетне се изтръгна от смъртната хватка на задкулисната футболна олигархия. На историята принадлежи седемгодишната агония в Борисовата градина, довела отбора до ръба на съществуването, а неговите привърженици до жестоко морално страдание. Отива си един ненавиждан собственик, който не можеше или не искаше да стане "свой" на червената общност. От първия до последния ден той говореше за "армейците" в трето лице и с хладно безразличие всячески се дистанцираше от ценностната система на лит(*кс-етрополе. Истеричната реакция на сините кръгове и трогателната носталгия по Божков и Орманджиев подсказват много неща. И най-вече това, че промяната на властта в Борисовата градина бе не просто наложителна, а животоспасяваща. Каквото и да се случи, по-лошо за лит(*кс-етрополе не може да стане! (...) "

:bnsex :bnsex :bnsex :bukake :bukake :bukake :blowj :blowj :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:23 pm 
Аватар

thegboy написа:
Росен написа:
Коце Маца написа:

Роска, това го мислят такива като тебе и мене. Аз пък съм сигурен, че ще е същия цирк и при нас и ще има немалко "сини", които ще реват, че си искат в А група и не ги интересува как. Форумът не е представителна извадка.

Сигурно ще има немалко "сини", които ще реват, но повечето сме от Левски не заради титли и успехи, а заради това, че е Левски. А чорбарите са чорбари, защото са глорихънтъри. Те за това са готови да го налапат на всяка мутра, на всеки мангал или турчин само и само да им обещаят титли и евроуспехи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:26 pm 
Аватар

Ако стане това с Банско е безпредметно участието ни в А група. Друга адекватна позиция няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:28 pm 
Аватар

Росен написа:
Сигурно ще има немалко "сини", които ще реват, но повечето сме от Левски не заради титли и успехи, а заради това, че е Левски. А чорбарите са чорбари, защото са глорихънтъри. Те за това са готови да го налапат на всяка мутра, на всеки мангал или турчин само и само да им обещаят титли и евроуспехи.

Не бих казал, че са и такива чорбарите, щото колко поеха през последните 15-тина години, ще им държи влага доста време... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ако стане това с Банско е безпредметно участието ни в А група. Друга адекватна позиция няма.

Колко хора ще застанат зад тази позиция? И колко отбори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:30 pm 

rsd написа:
thegboy написа:
А, ако стане това с Банско - няма нищо нередно - чорбата си фалира, а всеки отбор има право да си се кръщава както ще.

Има право да се прекръщава както си ще, но само ако седалището остане в същата административна област. Банско е свободен да се прекръсти на ЦДНА, но ще си остане в Банско, защото в противен случай ще се третира като нов клуб и трябва да започне от А областна група. Има много упражнения по тази тема от неграмотни журналя, но нещата изобщо не са така лесни, както ги описват - вземаме Банско, Верея и става Цуца. Може, ама Цуца Банско или Цуца Стара Загора.

Еми ще преместят Банско в Област София :lol:

Kryten написа:

Съмнявам се Тонев да заяви позиция против ВБ, особено след като ББ е ок.

Домусчиев и Венци Стефанов също заявиха, че ще подкрепят вариант чорба в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:32 pm 
Аватар

Знам. Споделям каква е адекватната позиция според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:32 pm 
Значи оставаме ние - сините привърженици, които да изразим позицията си, друг начин няма.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:34 pm 
Аватар

rsd написа:

Последствията ще са си директно в нашата кочина, в която и последните прегради ще бъдат разрушени и прасетата ще могат да се разхождат на свобода. Казано с думи прости - няма да има никаква причина нито един отбор да плаща не само данъци и осигуровки, ами заплати и всякакви други разходи, след като след края на всеки сезон ще може да се "прероди" без никакви последствия като потъване в ниските дивизии, както се случваше на всички други клубове, които тръгнаха да се пречистват. Затова казвам, че това касае всички клубове, защото България приключва официално и безвъзвратно с всякакъв профи футбол. В такава обстановка, където е възможно да се разиграва това пред погледа на всички, няма как да има нито един професионален клуб. Помнете ми думата, последствията биха били много тежки и биха били за всеки. Тук говорим за тотален морален и всякакъв разпад. И ако това за морала на някои им се струва като купешки приказки и бла-бла, то липсата му ще намери много ярко проявление в реалната ситуация. Чака ни тотално разложение на всичко.

Не, няма да се случва с всеки друг отбор, защото за всеки друг отбор правилата ще си важат. И такива като Пирин ще си отпадат както си трябва. Специално за чорбата ще се направи поредното изключение. Уви, това е тъжната истина. А най-същестевното от казаното днес е:

Цитат:
„Цялата общност разчита на подкрепа от държавата и БФС за реализиране на вариант за участие на лит(*кс-етрополе в А група.

Какво означава "разчитаме на тия, разчитаме на ония" - има си правила - изпълнявате си ги и никой не може да ви спре. Разчитаме на помощта в случая е "разчитаме да се затварят очи". :roll:

А за оправданията на чорбарите - последното, което ми казаха е "Ние няма да станем Литекс, Литекс ще станат нас" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:39 pm 

Ами ако за всеки друг отбор правилата ще важат, то автоматично отпада дилемата за всеки един (нормален) клуб дали да участва в такова нещо. Или ще има правила за всички, или всички ще бъдат равни в безправието. Други опции няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:40 pm 
Аватар

Цитат:
Васил Божков и Гриша Ганчев може да управляват заедно лит(*кс-етрополе. Това стана ясно след днешната среща между боса на "Нове холдинг" и фенове на "червените". На нея Божков е заявил, че разработва план за оставане на лит(*кс-етрополе в "А" група. Ако той не се осъществи, тогава ще се прибегне до план "Б", който е "червените" да играят в "Б" група.

В плана за оставане на лит(*кс-етрополе в елита ще бъде засегнат и Литекс. Целта е Божков да купи ловчанлии от Гриша Ганчев, а настоящият собственик на ловчанлии да е един от големите акциионери в новия армейски клуб. За осъществяването на подобно начинание обаче има доста подводни камъни, като "червените" трябва да получат "да" от БФС и държавата. Все пак собственикът на "Нове" е признал, че е провел разговори в тази насока.

План "Б" пък включва Васил Божков да купи клуб от "Б" група, но към този момент няма информация да е постигната договорка с някой тим.

Вариант лит(*кс-етрополе на Божков да стартира от "В" или "А" окръжна група не съществува.

Sportal

Последна промяна thegboy на Сря Юни 10, 2015 3:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:42 pm 
Аватар

цеска са като циганите. Не плащат и разчитат на това държавата да си затваря очите. Тъпото е че от нашият мил клуб няма никой с топки, който да повдигне въпроса. От другите клубове също не може да се очаква реакция, макар че реално всички са преебани. Но последното което може да се очаква от подхора като венци корема, мустака или киро парахода е да им пука за правила и закони.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:47 pm 
Аватар

Както казах и по-рано - ние имаме огромна вина за текущите надежди на свинете. Схемата се тиражира от 2 седмици и нито дума от наша страна, СС казва как свинете е по-добре да са в А, нито един от ръководството не излезна с позиция. Гнус ме е! И сега действия след като работата е свършена... еми няма да има отзвук, няма никой да се съобрази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:49 pm 
Аватар

Чудна ще ми е реакцията на българският "бизнес", все пак и техни представители ще са вътре с милиони от подобна шано-схема :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:51 pm 
Аватар

BlueHouse написа:
rsd написа:
thegboy написа:
А, ако стане това с Банско - няма нищо нередно - чорбата си фалира, а всеки отбор има право да си се кръщава както ще.

Има право да се прекръщава както си ще, но само ако седалището остане в същата административна област. Банско е свободен да се прекръсти на ЦДНА, но ще си остане в Банско, защото в противен случай ще се третира като нов клуб и трябва да започне от А областна група. Има много упражнения по тази тема от неграмотни журналя, но нещата изобщо не са така лесни, както ги описват - вземаме Банско, Верея и става Цуца. Може, ама Цуца Банско или Цуца Стара Загора.

Еми ще преместят Банско в Област София

Kryten написа:

Съмнявам се Тонев да заяви позиция против ВБ, особено след като ББ е ок.

Домусчиев и Венци Стефанов също заявиха, че ще подкрепят вариант чорба в А група.

Вчера Корема друго каза по Гонг. Не е много съгласен с тази врътка. Ама не се знае какво ще направи всъщност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 3:54 pm 
Аватар

Корема и мачове не урежда, ако питат него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:10 pm 
Аватар

Кратун е прав, че Левски е длъжен да отебе първенството.И тук е ролята на нкп и тръста,нали са членове на УС.Щот ако чакаме позиция и действия от " ръководството"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:11 pm 

Пускам и тук с линк от самия сайт на БФС http://bfunion.bg/media/upload/new3/fil ... 4-2015.pdf

Текстовете се намират на страница 25 (долу) и на страница 26. Не знам какво трябва да се направи, за да се раздуха каква грандиозна измама се готви, защото досега къде от невежество, къде умишлено ли, медиите представят вариантите Литекс, Банско, Верея, Космос Бургас да станат Цица като най-естественото нещо на света. Ясно е написано, на всичкото отгоре има и съобщение на сайта на БФС отпреди няколко дни, в което пространно обясняват защо не е възможно Цица да се измъкне от плащане и въпреки това да бъде цица с всичките си атрибути като марки и харизми. И на фона на всичко това, не престават спекулациите за изключения, решения и не знам си какво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:17 pm 
Аватар

Kryten написа:
Знам. Споделям каква е адекватната позиция според мен.
Единствената адекватна позиция. Наистина ако стане поредната врътка и чурка почне на чисто в а група, ние нямаме работа там. И не съм сигурен дали няма да се появят и други недоволни. Гигата например е в пъти по-редовен от тях, но 99% яде дървото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:19 pm 
Аватар

Гигов е свършил мангизите отдавна и се чуди какво да прави Локото. Всичко зависи от нас, и нямам предвид шефчетата във футболния клуб :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:22 pm 
Аватар

Тези, ако се обединят с Латекса, означава че ние отиваме в евротурнирите на мястото на ловечшките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:24 pm 
Аватар

За съжаление няма да стане, иначе щеше да е яко как с прасешки лиценз за втори път отиваме в ЕКТ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:27 pm 

Коце Маца написа:
Тези, ако се обединят с Латекса, означава че ние отиваме в евротурнирите на мястото на ловечшките :bigok

Това би станало ако се спазят правилата и така обединеното дружество започне от аматьорския футбол и по-специално от най-ниската дивизия. Вече там могат да направят допълнително обединение с някакъв отбор, регистриран в София-град, за да се изкачат във В група по-бързо.
Това, което обаче те искат да направят сега е да пропуснат тези деликатни обстоятелства и новият Цицекс да играе директно в А група със лиценза на Литекс и марката и харизмата (как ще стана целият този нонсенс не искам да си представям). А от там да си играят в УЕФА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 10, 2015 4:30 pm 
Аватар

Да ви еба майката, прасета! :smt006
Както и на всички ръководни органи в тъмносин цвят да им еба майката! Прекрасна правова държава си имаме. :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]