forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 4:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 10:49 pm 
Аватар

акримуньо, дай да вадим отчети на спортал,искания за кредит и т.н. :bigok даже може да си организирам среща с него,ама после ще трябва да ме вземеш на работа :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 10:49 pm 
Аватар

acrimonious написа:
П.С. thegboy, по една случайност имам познат работил в тия среди и знам какви са приходите на Шишков само от спортал, като моите познати с подобен бизнес не можаха дори да се самоиздърждат. Във вълча среда е успял. Време е някой да изкара поне НЯКАКВИ пари от марката Левски, защото сигурно от фен артикули и реклама сигурно тоя клуб изкарва не повече от 20-30 хил. лв. месечно...

Аз не мога да споря дали е добър в тая сфера или не - нито знам, нито ме интересува. Ама не ви ли се струва прекалено наивно, че точно в момента се назначава той и че ще се занимава специално с мърчъндайзинга в Левски и сайта му? А е на поста изпълнителен директор ...

Ясно е че и той и Иво Тонев са набутани от новия "спонсор" и едва ли ще стоят просто и няма да се занимават с нищо освен вида на сайта, дизайна на шалчетата и разни такива работи. Не знам какво ще прави Шишков, но сайта за милиони еврА и лопатата по шалчетата вероятон ще му е последната грижа.

А проблема с него и с Тонев не е че са чорбари, локомотивци или канари, а че са замесени в далавери до ушите. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 10:52 pm 
Аватар

Не се учудвам вече, че все повече левскарчета искат тоя педал-прасе Шишков да оправял и правел сайтът, беее :smt005 :smt005 ПЛАЧА БЕ :smt005 :smt005 :smt005 Това ли е най-важното за клуба? Да има печеливш и красив уеб сайт :shock: :smt005 :smt005 Ебал съм му майката кой го прави, ако ще свиня да е, ама щом е професионалист - ще се гордея с уеб адреза :smt031 :smt005 :shock: :smt031

Ей, тоя интернет и особено фейсбук еба майката на всичко човешко у някои лица от тоя форон :smt005 :blass :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:01 pm 
Аватар

Нарочно ми бяха бегли включванията в тая тема,но acrimonious,трябва да знаеш,че лицето Шишков,до каквото се е докоснал,винаги е свършвало с дела срещу него,включително и в Щатите,а и трябва да се знае,че зад тоя седи нарочения за рекламен бос- краси гергов

Последна промяна Ivan63 на Нед Дек 18, 2011 11:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:07 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
DirtyDog написа:
Не защитавам никого, но параноята вече идва в повече. На човек без каквито и да било ръководни функции в Левски му се отделя прекалено много внимание и сами си вкарваме напрежение. По-скоро би ме притеснявал факта по каква линия започват да се назначават хора в Левски, независимо какви са, отколкото кой е назначен. Дали ще е Тонев, Шишков или друг е все тая. Важни са хората, които ги назначават. Дали ще назначат бесен чорбар или бесен левскар, когато функциите са му да им следи парите е все тая. Все е паразит. Визирам назначаването на Иво Тонев.

Разбира се, това е безспорен факт, до който стигнахте след задълбоченото обсъждане с Кратун и Ркк :lol: Най-логичното на света е ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР да няма каквито и да било ръководни функции. При това самото чорбе още не е казал и дума, мълчи си като комунист (какъвто и си е). Поредния далавераджия на хранилка при нас. Вече е участвал в измами заедно с татко си, ама що да не му дадем шанс? Ние сме ларж. А Акримуньо как го брани като майка-орлица, ама утре пръв ще го запсува. Още помня как цяла нощ прави трансперант за ИИ5 и после го вдигнахме на мача с евреите :bigok

Всъщност, смея да вярвам на казаното от приятеля на Бачи Сашо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:08 pm 
Аватар

Аз пък вярвам на бай Иван и имам гадно предчувствие за този хомосекс.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:13 pm 
Аватар

П.С. thegboy, по една случайност имам познат работил в тия среди и знам какви са приходите на Шишков само от спортал, като моите познати с подобен бизнес не можаха дори да се самоиздърждат. Във вълча среда е успял. Време е някой да изкара поне НЯКАКВИ пари от марката Левски, защото сигурно от фен артикули и реклама сигурно тоя клуб изкарва не повече от 20-30 хил. лв. месечно...[/quote]

Тъй като ти все задаваш въпроси - е как па го преценихте,че е чорбар?!?!? Аз ше ти задам въпроса е как па тия твойте познати имат такава информация дебела?!?!? И как можеш да ми докажеш,че имаш въобще познати в тая сфера?!?!? :bigok Аз пък имам познати в друга сфера и ми казаха,че Бербатов ше довърши кариерата си,като изиграе един последен сезон за Пирин в ''А'' окръжна или ''В'' група :loser2 За мене щом се стига до там да има ЛЕВСКАРИ,които да са ЗА некфа свиня да работи в нашият клуб (било то и да коси тревата) значи нещата не стоят добре.И как може да говорите за некакъф професионализъм в тези двамцата,след като се знае какви са селски тарикати и си гледат далаверата и изгодата ?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:30 pm 
Аватар

Toя пишков като си има толкова уреден и печеливш бинес само не ми стана ясно защо му е да идва да работи за нас? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:36 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Toя пишков като си има толкова уаеден и печеливш бинес само не ми стана ясно защо му е да идва да работи за нас? :roll:

за да си изпере парите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:49 pm 

Еми да, дебилна е темата - няма нито нов спонсор, нито нов собственик; вместо това има някакви тонев и шишков; които се и обсъждат, поради липса на тема в темата. Оствен ако борат не е решил да издържа Левски от сайта, който тоя Шишков ще му направи - което науистина е дебилност; м/у другото, тоя гений на маркетинга, шишков, като е направил сайт на чорбата, колко точно пари е донесъл с тоя сайт на цеца? Да отгатна: колкото ще донесе и на Левски. Т.е. 0. Явно тоя шишков е новия спонсор на Левски, за който намеква батков - прави сайт и мильоните потичат. За Тонев работата е друга - явно ще приложи наученото от локомотив, т.е. как да доведе един отбор до фалит. Левски, рабира се, няма да се затрие с тия двамата, но според мене кризата продължава и дори се влошава. Борат ако си мисли, да издържа отбор през сайта му, бълнува. Колкото цеца се издържа от сайта си, който и бил направил гения шишков, толкова и Левски ще. Това, дето точно банка спонсор ще поиска в правата на Левски да влязат един с дела за мошенничества и фалшиви дипломи и още един, който единственото, с което може да се похвали, е , че е довел друг клуб до фалит, не го вярвам. Това са си работи на борат., Невярвам, че кой да е спонсор има какво да е общо с назначенията на Шишков и Тонев; Тия двамата ще се наиграят с Левски, ще се провялят и ще избягат.
Дадох пример с дълга на Левски, за да онагледя, че Батков всъщност не е добър менажер; може и да е доял пари от чорни и други руснаци, но кранчето е затворено. Мисля, че ни чака стагнация.
Дано много да греша.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 11:56 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Нарочно ми бяха бегли включванията в тая тема,но acrimonious,трябва да знаеш,че лицето Шишков,до каквото се е докоснал,винаги е свършвало с дела срещу него,включително и в Щатите,а и трябва да се знае,че зад тоя седи нарочения за рекламен бос- краси гергов

Ами бай Иване, тук отново опираме до това дали ще имаме чисти собственици или ще са мутри, псевдо-десиденти, "програмирани бизнесмени" и т.н. Хора с пари от първата група май няма, така че това, че този е измамник, надали изненадва някого. По- скоро вече ме би изненадало обратното.

SinioUltrasche написа:

Тъй като ти все задаваш въпроси - е как па го преценихте,че е чорбар?!?!? Аз ше ти задам въпроса е как па тия твойте познати имат такава информация дебела?!?!? И как можеш да ми докажеш,че имаш въобще познати в тая сфера?!?!? :bigok Аз пък имам познати в друга сфера и ми казаха,че Бербатов ше довърши кариерата си,като изиграе един последен сезон за Пирин в ''А'' окръжна или ''В'' група :loser2 За мене щом се стига до там да има ЛЕВСКАРИ,които да са ЗА некфа свиня да работи в нашият клуб (било то и да коси тревата) значи нещата не стоят добре.И как може да говорите за некакъф професионализъм в тези двамцата,след като се знае какви са селски тарикати и си гледат далаверата и изгодата ?!?!?

1. Въпрос - на колко си години? (канех се да те питам още преди няколко поста...)

2. Тук дори не става въпрос да се доказва нещо (дали аз имам познати, дали те знаят и т.н.), ами поне един да кажеше "познавам го лично- болен чорбар е". А то "хоства страницата на ц(*ка" и дотам.. Ебем ти довода.

3. the south- Пак те питам, колко отбора в световен мащаб са на печалба и не се финансират от собствениците си? И освен това при свинята идеята е следната- той прави сайта безплатно, пък взема постъпленията от реклама. А и защо все става въпрос за сайта за милиони- маркетингът да не е в него само- имаме видео пана на стадиона, имаме книжка в която могат да се сложат реклами, могат различни спонсори да се намерят и т.н. и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:14 am 

Acrimonious, това, което пишем тука, не е кой знае колко важно. И двамата знаем, Батков не се справи с Левски кой знае колко добре - спортни успехи - да, но това с 20-тве милиона дълг е според мене разочароващо. Не подценявай дълговете - виж с това подценяване до къде го докараха гърци и ирландци. Испанците покриха 200 милиона дълг на реал и след това държавата им горе долу фалира -не е нито смешно, нито маловажно; за гръцките прасета да не говорим; или за панчаревсите крадци; не ми харесва Левски да е в такава компания. Но това не е толкова важно - важно е - а има ли спонсор изобщо?
Според мене историята е следната - Батков е разочарован от левскарите и повече не иска левскар за изп. директор - след опитите с Боримиров, Сираков и Гонзо, вече не ще; освен това така се къса връзката м/у изп. директор и публика; Гонзо е във Франция, зад гърба му борат прави дворцов преврат - назначава за изпълнителни директори прасе и локомотивец, защото ненавижда левскарите, а е разочарован след опитите с Гонзо, Боримиров и Сираков и обръща резбата - т.е. минава на прасета; ама как, ще каже някой оптимист, ама нали Гонзо е спортен директор, а Тонев и гениалното прасе Шишков -- Изпълнителни директори? Според мене Борат не смее да уволни директно Гонзо и поради това го сваля от власт, като създава нови длъжности....
Нищо няма да направят нито прасето, нито локомотивеца; а спонсори изобщо не вярвам да има, особено с някакви мистериозни милиони; някой да се излъже със стотина хиляди лева е по-вероятно; Ама ха дано бъркам....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:59 am 
Аватар

acrimonious написа:
Ivan63 написа:

Ами бай Иване, тук отново опираме до това дали ще имаме чисти собственици или ще са мутри, псевдо-десиденти, "програмирани бизнесмени" и т.н. Хора с пари от първата група май няма, така че това, че този е измамник, надали изненадва някого. По- скоро вече ме би изненадало обратното.

SinioUltrasche написа:

1. Въпрос - на колко си години? (канех се да те питам още преди няколко поста...)

2. Тук дори не става въпрос да се доказва нещо (дали аз имам познати, дали те знаят и т.н.), ами поне един да кажеше "познавам го лично- болен чорбар е". А то "хоства страницата на ц(*ка" и дотам.. Ебем ти довода.

3. the south- Пак те питам, колко отбора в световен мащаб са на печалба и не се финансират от собствениците си? И освен това при свинята идеята е следната- той прави сайта безплатно, пък взема постъпленията от реклама. А и защо все става въпрос за сайта за милиони- маркетингът да не е в него само- имаме видео пана на стадиона, имаме книжка в която могат да се сложат реклами, могат различни спонсори да се намерят и т.н. и т.н.

1. На 20 съм.
2. Доводи имаше повече от "хоства страницата на ц(*ка",но явно не си им обърнал внимание (нарочно или без да искаш вече мога само да гадая)...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 1:05 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Бранник, много грешиш, братле. Бих се съгласил с теб ако въпросното прасе Шишков е участвал в конкурс за тази позиция и го е спечелил с качеатвата си, но при положение, че е спуснат от някой, убеден съм, че това не е с цел професионализъм и добруване на Левски. И двамата парашутисти са спуснати в клуба с някаква цел и на двамата им желая да пукнат мъчително, ако по какъвто и да било начин се изсерат върху Левски. За съжаление, точно това си мисля, че ще направят.

Чакай малко, защо си мислиш, че основната цел на тия спонсори и може би бъдещи собственици по презумция е да преебат Левски? Само с предпоследното ти изречение съм напълно съгласен.

А аргументите, че Шишков е чорбар са меко казано смешни, да не се обиждат тези, които ги лансират. В крайна сметка може и чорбар да е, но аргументите са дебилни - собственик на спортал, значи чорбар. Тренирал при прасетата, значи чорбар. Правил сайта на прасетата, значи чорбар. Харесал фен групите на лит(*кс-етрополе и Левски, които са правени от спортал, значи е чорбар. Сори, ама тия аргументи са абсолютно несъстоятелни. А дори да е чорбар ако си върши работата не ми пречи ама грам, все пак няма връзка със спортно-техническата част на нещата - в тая област трябва професионализъм, не пристрастия.

Банкурче, приходите на Спортал са адски добри и е на голяма печалба, спри да се правиш на интересен :smt006

Я кажете сайтът харесва ли ви? А артикулите? А маркетинга и рекламата? А да знаете кой се занимава в момента с тия неща? Не, нали? Ами ако е чорбар?

Като цяло спорите в грешна посока, тоя човек само ще помогне ако отговоря за тези неща, със сигурност по-надолу от това няма накъде. Спорната личност е Тонев, не Шишков.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 1:59 am 
Аватар

Ако Батков го беше назначил тоя за шеф на рекламния отдел, даже можеше и да не се обявява и да мине тихо и кротко. Но НЕ! При нас всички требе да са минимум директор! :lol: За пореден път сами се набутваме в некви тъпанарски ситуации.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 9:58 am 
Аватар

Синьо Ултрасче, щом си на 20, значи не си малък вече. А щом не си малък, значи не бива и да говориш такива глупости - някой (в случая Акримуньо) да доказвал кави приятели има и т.н. Явно тук няма един човек, който лично да познава лицето Ш., за да каже дали е чорбаЛ или не е. А всички останали са чули-недочули или като Пържи са видели една неправилна емблема на профила му и са откачили. За Пържи това е нормално, защото е Телец и реагира крайно на червен цвят :bigok За останалите не е.
И запомнете: НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАКЪВ Е БИЛ, ВАЖНОТО Е КАТО ДОЙДЕ ПРИ НАС, СМИРЕНО ДА ЦЕЛУНЕ СИНИЯ КУР, ДА СЕ РАЗКАЕ ПОСИПВАЙКИ ГЛАВАТА СИ С ПРАХ ОТ СУШЕНА СПЕРМА И ДА СЕ ЗАХВАЩА ЗА РАБОТА ПОД НАШИЯ НАДЗИРАТЕЛСКИ ВЗОР :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 10:50 am 
Аватар

20-30 бона месечно от артикули си е добра сума за нашите стандарти :wink: А ако Бащицата настина е дал 20 милиона заеми на клуба, което е равносилно почти на факта, че не е помак :bigok и има разпоредби на ФИФА, които могат да го принудят да се откаже от тия кинти ще е :smt007 :smt007 :smt007
:arrow: Не се карайте новият спонсор е Джаро :smt006 За това Иво е на такава длъжност, сега чакаме Косъма, Близнаците и Куката да заемат достойно местата си в управата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:22 pm 
Аватар

Аз не знам защо всички искате болен Левскар да управлява Левски? Гонзо като е такъв какво направи? Ние искаме да караме само на любов към отбора и публика... ама трябва и професионализъм и работа! Моуриньо да не би да беше голям интерист? Трябват професионалисти в тоя клуб, които да работят здраво и съвестно. То много заклети Левскари има ама какво от това? Дето бях чел някъде, че дербито се печелело с 90 процента раздаване и 10 футболни умения :lol: ужас.. те и Реал се раздават на 200 процента срещу Барса ама футболните умения си казват думата нали? Ние тук искаме всичко да става със сърце, хъс и без грам умение и талант... и Бандаловски е Левскар ама вижте с какъв професионализъм играе за прасетата. Иначе тоя Шишков изобщо не знам какъв е и не мога да го коментирам... колкото до Тонев той е пълна нула.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:25 pm 
Аватар

Нали днес щяха да се обясняват тия накапутници? Що стана? Нема да ги чакаме да се ослушват цел ден...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:30 pm 
Аватар

benito написа:
и Бандаловски е Левскар ама вижте с какъв професионализъм играе за прасетата.

Бандаловски не ми изглежда ЛЕВСКАР, но съм съгласен, че е играл в ДЮШ-а ни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:39 pm 
Аватар

Еми аз си мисля, че е Левскар ама знам ли го... въпроса е, че все искаме някой да е болен като нас за синята идея и т.н. Гарата беше истински професионалист и мачкаше наред без да има и грам пристрастие към който и да е отбор в България. Виж и Раул какво прави в Шалке? Мисълта ми е, че само с хъс и пристрастие не става... а ние само на това чакаме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 12:57 pm 
Аватар

thesouth написа:
Acrimonious, това, което пишем тука, не е кой знае колко важно. И двамата знаем, Батков не се справи с Левски кой знае колко добре - спортни успехи - да, но това с 20-тве милиона дълг е според мене разочароващо. Не подценявай дълговете - виж с това подценяване до къде го докараха гърци и ирландци. Испанците покриха 200 милиона дълг на реал и след това държавата им горе долу фалира -не е нито смешно, нито маловажно; за гръцките прасета да не говорим; или за панчаревсите крадци; не ми харесва Левски да е в такава компания. Но това не е толкова важно - важно е - а има ли спонсор изобщо?

Спонсор има. Управлението не е било добро, това го знаем всички.

SinioUltrasche написа:
1. На 20 съм.
2. Доводи имаше повече от "хоства страницата на ц(*ка",но явно не си им обърнал внимание (нарочно или без да искаш вече мога само да гадая)...

Бранника ги е изредил- виж ги и посочи още един.

Mr. Smith написа:
20-30 бона месечно от артикули си е добра сума за нашите стандарти :wink: А ако Бащицата настина е дал 20 милиона заеми на клуба, което е равносилно почти на факта, че не е помак :bigok и има разпоредби на ФИФА, които могат да го принудят да се откаже от тия кинти ще е :smt007 :smt007 :smt007
:arrow: Не се карайте новият спонсор е Джаро :smt006 За това Иво е на такава длъжност, сега чакаме Косъма, Близнаците и Куката да заемат достойно местата си в управата :bigok

20-30 бона не са от артикули, а като цяло от реклама (без спонсорските договори) с М-Тел и Найк (макар там да взимаме само 8% от приходите). Говоря и за паната покрай терена- преди като бяха не-видео, прасетата ги даваха за 200лв едното, предполагам и при нас е била същата сума, сега не знам колко е, ама надали е много повече. Заради това правило на УЕФА Абрамович отписа много милиони вземания от Челси, като идеята е, че дори собственикът да фалира, клубът остава чист, а не го потопява заедно с него ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 1:07 pm 
Аватар

Скъпи ми младежи
Изключително забравяте в коя страна живеете, а именно (пост)комунистическа България, в която нищо не е случайно и далеч от соц. реализма
1. Изключително се заблуждавате, че спортал и другите там сайтове СА НА ШИШКОВ - на всички е ясно, че са на рекламният и медиен монополист Краси Гергов
Шишков е лице, на заплата - парашутист
Защото е МНОГО ДОБЪР В ПАРАШУТИЗМА се спуска в нова мишена - Левски
2. Всичко се случва по соц остта руски пари-бг предприятие - лична облага. Нали виждате как всички тръпнат в очакване кой ще бъде закупен в зимната пауза - демек кой реално ще усвои парата ( за пример от милионите за торес в челси намаза всъщност нюкасъл...)

За съжаление всички в тъпата БГ схема са свързани съдове и не можеш да ги барнеш грам
Хванали са здраво всичко и нямя пускане

p.s. в никакъв случай не искам да кажа, че досега бяхме извън схемата - просто Батков е достатъчно тъп за да помисли, че е по-велик от "схемата" и може да съществува без нея и беше преебан

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 2:04 pm 
Аватар

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2724217
Тези журналисти не се спряха със свободните съчинения по картинка...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 2:23 pm 
Аватар

Aз имам едно вАпросче. На някой направи ли му впечатление, когато Батков обяви, че Шишков и Тонев идват в Левски какви бяха точно думите му? Гледайте, слушайте внимателно и си направете изводите. :smt023
Изслушайте и 2-3 други негови интервюта, за да разберете за какво говоря. Любимата му димичка е "аз", като обича след това да изтъкне какво е направил и каква власт има. В това интервю някъде да го направи?
Изводите си ги правете сами. :smt031
И не ви ли се струват прекалено лаични упражненията да се говори как "новият спонсор назначил Шишков и Тонев"? Някак си мисля, че ВТБ знаят името ни точно колкото Митал знаеше това на Цуци като му ги натресоха. И Точно общото м/у Шишков, Тонев и ВТБ ми се губи къде е. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 3:28 pm 
Аватар

Иво Тонев проговори за Левски: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор

Новият силен човек в Левски Иво Тонев даде първото си интервю откакто стана ясно, че ще има власт на „Герена“. Той говори пред Гонг и вестник „Стандарт“. Тонев коментира всички въпроси свързани с предстоящата му работа при „сините“. Предлагаме ви акцентите от неговото изказване, а по-късно в сайта www.gong.bg и в Спортно шоу Гонг по Дарик радио ще можете да прочетете и чуете всичко от дългото изказване на Иво Тонев.

- Бойко Борисов направи всичко възможно да помогне и на лит(*кс-етрополе

- Сталийски няма да бъде трети директор на Левски

- Тази седмица се финализират отношенията между Батков и новия спонсор

- Ако Локомотив София фалира, нямам право да заемам ръководен пост никъде

- Селекцията трябва да бъде приоритет на треньора, няма да му се бъркам

- Лятната селекция бе твърде сбъркана, търсят се много играчи

- Тотализаторът няма да спонсорира Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 3:37 pm 
Аватар

Дам, тоя боклук вече почна да се изявява като шефче и спортен директор, правете си сметка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 4:00 pm 
Аватар

Kryten написа:
Дам, тоя боклук вече почна да се изявява като шефче и спортен директор, правете си сметка.

Не съм сигурен, дали осъзнава, че това не е Локото с 23-мата си фена :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 4:03 pm 
Аватар

Цитат:
Иво Тонев. - Бойко Борисов направи всичко възможно да помогне и на лит(*кс-етрополе - Сталийски няма да бъде трети директор на Левски - Тази седмица се финализират отношенията между Батков и новия спонсор - Ако Локомотив София фалира, нямам право да заемам ръководен пост никъде - Селекцията трябва да бъде приоритет на треньора, няма да му се бъркам - Лятната селекция бе твърде сбъркана, търсят се много играчи - Тотализаторът няма да спонсорира Левски финализират отношенията между Батков и новия спонсор - Ако Локомотив София фалира, нямам право да заемам ръководен пост никъде - Селекцията трябва да бъде приоритет на треньора, няма да му се бъркам - Лятната селекция бе твърде сбъркана, търсят се много играчи - Тотализаторът няма да спонсорира Левски на треньора, няма да му се бъркам - Лятната селекция бе твърде сбъркана, търсят се много играчи - Тотализаторът няма да спонсорира Левски

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 4:18 pm 
Аватар

- Бойко Борисов направи всичко възможно да помогне и на лит(*кс-етрополе

ПРЕВОД: И през чорбата ще врътнем далавери, няма страшно.

- Тази седмица се финализират отношенията между Батков и новия спонсор

ПРЕВОД: Разбираме се кой от къде ще скубе, че да няма сърдити.

- Ако Локомотив София фалира, нямам право да заемам ръководен пост никъде

ПРЕВОД: Гигов все пак ще поддържа Локомотив на санитарния минимум. Туй залозите са си далавера.

- Селекцията трябва да бъде приоритет на треньора, няма да му се бъркам

ПРЕВОД: Ако се осереме - той е виновен.

- Лятната селекция бе твърде сбъркана, търсят се много играчи

ПРЕВОД: Гонзо е виновен, пръв него ще ритнеме.

- Тотализаторът няма да спонсорира Левски

ПРЕВОД: Измислили сме я ние работата, че да не бие на очи.
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]