forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 7:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 10:56 pm 

При нас няма такава информация. За първи път чувам. А изобщо, кой ви даде моя номер? Ние от български футболисти не се интересуваме. Изобщо не съм наясно, ако има такава информация”, каза Мухамадиев пред Гонг. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 10:59 pm 
Аватар

бах мама му...кво става тука ве.... :?: :?: :?:
легнах да спа...сега ставам...и гледам сме продали половината отбор... :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:00 pm 
Аватар

Изображение

Егати сензацияата на годината е ,че няма сензация :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:04 pm 

бах мааму глеам и невервам :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:09 pm 
Аватар

Платини и Хичо си правят ми-ми за тва така :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:26 pm 
Аватар

Незнам защо всички сте толкова недоволни от тези трансфери. Нима половината не писахте, че Батков само преебавал момчетата да ходят в добри отбори? Е сега ги иска шампиона на Русия и участник в ШЛ и то за много пари? Кажете ми ако сега не ги продаде кой от тези 4мата ще играе в ЛЕВСКИ с някво желание? Да не говорим, че тоя марокански пияница от половин година симулира игра!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:30 pm 

Абсолютно, за да расте Левски нагоре, трябва да има трансфери навън и навътре, а това ако е вярно ще е със сигурност положително за клуба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:33 pm 
Аватар

А колко от вас вярват, че ще бъде купен поне един добър футболист на мястото на тия дето заминават?
Бъзикам се, разбира се че не питам сериозно ;) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:37 pm 
Аватар

Insomnia написа:
То хубаво трябват трансфери, ама не мислите ли че сега изобщо не е подходящ момента да се продават играчи? Какъв е проблемът Борат да изчака до зимата и тогава да ги шитне на Рубин? :roll: За втори път в рамките на няколко месеца Мустака прави толкова прибързани и ненавременни действия...

Проблемът е, че зимата на Рубин няма да им трябва нито 1 от нашите футболисти, защото свинския грип ще е преминал. Рубин най-вероятно са казали "Или ги продаваш след мача с Виляреал или няма сделка". Пука им на тях с кой имаме мачове.. който плаща, той поръчва музиката. А тези пари не се отказват в този момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:43 pm 

Kakto vinagi,parite ot tia transferi nema vleznat v kluba a prodajnicite v sektor b i duma nema da obeliat sreshtu batkov

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:43 pm 
Аватар

Всички приказваме много, ама притежаваме всичко на всичко по един компютър и една клавиатура.... когато си купим по един отбор, тогава може да казваме дали сме щели да вземе 6 милиона евро/долара или не. Сигурен съм, че в тази криза всеки би ги взел. А за нас има поне 7-8 много важни мачове до края на годината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:45 pm 
Аватар

Просто да се изчака дербито, за да не се създават сътресения преди него, но след него просто трябва да продава и винаги има начин да бъде накаран, ако не го е решил вече доброволно...
Факт е, че може да продаде най-способите играчи в отбора били те добри или лоши. За мен е невъзможно и четиримата да идат в пакет, но е достатъчно Дарко и още някой да заминат и сме чао...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:46 pm 
Аватар

Обяснение за идиоти - Платини направил специално изключение...заради свинския грип в Русия.
Я "Дон Идиот" да припомни имената на засегнатите от тая епидемия. Да отбележи има ли и колко отложени мача в руското първенство по тази причина. Да провери няма ли случайно преместени на неутрален терен двубои?
И видите ли, по изключение...Другари, това с изключенията е прието у нас. Та да е всичко по мед и масло на едни партийни любимци, дето явно страната и народа трябва да ги издържат като им плащат данъците. В УЕФА изключения няма. Има правила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:48 pm 
Аватар

Новината е на 99% сигурна, така че това мисля не трябва да се коментира...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2009 11:51 pm 
Аватар

За 2ри пореден път президентът на ПФК Левски 1914 АД се подиграва преди дербито. И тук няма значение кризи,пари и т.н. Пари няма от няколко години,играчи също,за никакво развитие не може да се говори,а най-добрият ни халф стана принудително спортен директор,а най-добрият нападател ни го замени на този пост. Няма лошо да се продава,ама в точното време и поне да има играчи. Поне футболисти от школата да играеха,но и това не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:01 am 

Аз мислех, че тва са некви ташаци пък то май наистина ще се окаже вярно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:04 am 
Аватар

И ся последно какво станА ? Тоя от Рубин Казан му преебахме петъчната вечер и сега братушката се рови в wikipedia да види какво беше това "Левски" и с каква дейност се занимава :lol:

А те преговори си се водят редовно на какво ли не ниво, от преговори до продажба има много дълъг път да се измине ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:11 am 
Аватар

Ако Мишата Чуорниий има неква връзка с Казан секви преговори и процедури могат да отпаднат, а оня заспалия бамбук просто никой не го е питал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:14 am 
Аватар

Цитат:
Шампионът на Русия Рубин Казан проявява сериозен интерес към Дарко Тасевски, Юсеф Рабех, Зе Соарес и Живко Миланов. В следващите дни предстоят преговори между ръководствата на двата клуба.

В кратки срокове ПФК Левски ще излезе с официална позиция относно евентуална сделка.”

Превод в ефир:

проявява сериозен интерес = едни наше момче, което се познава с един от Рубин Казан, е говорило неофициялно и е станало въпрос, че щом имат нужда от футболисти на тези постове ние разполагаме с перспективни таква и могат да погледнат дали някой няма да им хареса.

предстоят преговори между ръководствата на двата клуба = ще видим дали ще можем да ги излъжем, че тия са бъещето на футболна Европа и дано да са пияни на Казан, че да бутнат нЕкой лев.

В кратки срокове ПФК Левски ще излезе с официална позиция относно евентуална сделка = я излезе нещо, я не ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:23 am 
Аватар

LSFC написа:
Незнам защо всички сте толкова недоволни от тези трансфери. Нима половината не писахте, че Батков само преебавал момчетата да ходят в добри отбори? Е сега ги иска шампиона на Русия и участник в ШЛ и то за много пари? Кажете ми ако сега не ги продаде кой от тези 4мата ще играе в ЛЕВСКИ с някво желание? Да не говорим, че тоя марокански пияница от половин година симулира игра!

ебаваш ли се?????
Зе Соарес го познавам лично....не веднъж съм бил в квартирата където живееше по-рано...до тоя МОЛ...където го строят в момента....аз по-скромен човек не познавам....особено пък футболист....за какво желание говориш...след като това са най-добрите ни футболисти в момента....Зе...Дарко...особено Живко....кой играе с по-голямо желание???Рабех не го коментирам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:26 am 
Аватар

thegboy написа:
Цитат:
Шампионът на Русия Рубин Казан проявява сериозен интерес към Дарко Тасевски, Юсеф Рабех, Зе Соарес и Живко Миланов. В следващите дни предстоят преговори между ръководствата на двата клуба.

В кратки срокове ПФК Левски ще излезе с официална позиция относно евентуална сделка.”

Превод в ефир:

проявява сериозен интерес = едни наше момче, което се познава с един от Рубин Казан, е говорило неофициялно и е станало въпрос, че щом имат нужда от футболисти на тези постове ние разполагаме с перспективни таква и могат да погледнат дали някой няма да им хареса.

предстоят преговори между ръководствата на двата клуба = ще видим дали ще можем да ги излъжем, че тия са бъещето на футболна Европа и дано да са пияни на Казан, че да бутнат нЕкой лев.

В кратки срокове ПФК Левски ще излезе с официална позиция относно евентуална сделка = я излезе нещо, я не ...

трансферите са почти на 100 % факт...остава единствено да минат успешно медицински прегледи...вече днес летят за Русия...няма да играят срещу свинете...какво още не ти е ясно...???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:30 am 
Аватар

Ами аз не слушах интервюто на човека от Рубин, но по коментарите тука останах с впечатлението, че е казал "какво :shock: ", та за т`ва :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:31 am 

thegboy написа:
Ами аз не слушах интервюто на човека от Рубин, но по коментарите тука останах с впечатлението, че е казал "какво :shock: ", та за т`ва :smt006

Тоя човека май спеше ..... и по едно време почна да се кара на оная ... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:33 am 
Аватар

Е, ако той не знае за 100 % трансфери ... еби му майката :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:39 am 
Аватар

Не съм склонен да мисля, че "новината" е стопроцентово вярна.
Първо, надали ще са и четиримата. Второ - и да подпишат договор днес - утре, при затврен трансферен прозорец ще останат тук до зимата.
Напълно е възможно обаче ей така, от мръсотия Борат да нареди на послушния си треньор да ги извади от състава за мача в неделя.
И ако стане така - СМЪРТ за гнусната свиня! Щото без фалафела ще се справим, Жиката така ли иначе не е сигурен обаче без Зе и Дарко хептен оставаме без креативни играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:42 am 
Аватар

Anarion написа:
Първо, надали ще са и четиримата. Второ - и да подпишат договор днес - утре, при затврен трансферен прозорец ще останат тук до зимата.
Напълно е възможно обаче ей така, от мръсотия Борат да нареди на послушния си треньор да ги извади от състава за мача в неделя.
И ако стане така - СМЪРТ за гнусната свиня! Щото без фалафела ще се справим, Жиката така ли иначе не е сигурен обаче без Зе и Дарко хептен оставаме без креативни играчи.

абе човек...как да ги извади...като тези хора няма да са в България....днес на обяд заминават за Русия....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:43 am 
Аватар

targovishte написа:
Anarion написа:

абе човек...как да ги извади...като тези хора няма да са в България....днес на обяд заминават за Русия....

Е чий ще го дървят там, като е затворен джама?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:44 am 
Аватар

Goviado написа:
targovishte написа:
Anarion написа:

Е чий ще го дървят там, като е затворен джама?

казвам ти това което научих по телефона...до преди 2 часа и аз не знаех нищо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:44 am 

Я сподели кво са ти казали по телефона ..... кажи на нас простосмъртните ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:47 am 
Аватар

какво, и от кого?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]