forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 1:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 10:56 am 
Аватар

thegboy, за какво си хабиш думите ? Сега ще бъдеш залят от 15-20 форумни ментори-биячи (на възраст 15-20 г.), че си пишман Левскар, и с пасквили като горния....си готов за фен на ДомуС паша. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 10:59 am 
Аватар

borgy написа:
очаквах с нетърпение анализа на thegboy ... :bigok

"само" не ми харесва думата "правилно" ! Правилното за едни е едно, за други е друго... Доста субективно понятие в общи линии ;)

Дали е правилно или не е правилно го показват резултатите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:05 am 
Аватар

за резултати от "правилната" политика (нали за това ставаше дума?) можем да говорим едва след 5-6 години... междувременно да стискат палци в Рязанград домус-ага да не реши да пренасочи кирливите си пари некъде другаде, че тогава ще ти се наложи да мислиш друга теория за "правилната" политика ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:07 am 
Аватар

thegboy написа:
:lol: Тая тема е убиец :lol:

Едно време, като мачкахе по Юруп-а, чорбарите жално квичаха, понеже вече нямаше какво да кажат и от завист почваха да разправят "оставете ги да се радват на смешния си четвърт-финал и групите на ШЛ, ние па едно време до полуфинал стигнахме, те това никога няма да го направят" :smt047 . Та и ние сега - публика, история, традиции, шампионска лига, четвърт-финал, а - у .... :strkstrk :strkstrk :strkstrk ПСВ са нищожен отбор, НИЩОЖЕН ... и играха с набор 00, само тринайсетгодишни имаше на терена и дори и те нищо не играеха, защото мислеха да първенството на малките в Холандия, а не за мача. Динамо Загреб в България щяха да са в Б група, то е видимо. :strkstrk :strkstrk :strkstrk И групата е много лесна за излизане, ако ние бяхме в нея щяхме с резервите да ги размажем. Жалко, че Иртьш ни застана напътя на славата в Европа. :smt006

Аз не виждам на домуса мизерното тимче да претендира, че е европейски гранд (за разлика от на домуса любимото тимче), не виждам и да претендират, че ще взимат ЛЕ, нито нещо друго. Работи се правилно, инвестира се правилно и успехите са на лице. Накрая ще излезе и на плюс да му се невиди, като подир някоя година се сметнат парите от ЕКТ и като от школата им почнат да излизат талантливи играчи (отишли там от всички школи, включително от нашата),научени на футбол, които да се продават по Русия, Гърция и Турция. А пък ние тука с Насо и тати ще им обясняваме как тия били с резервите, ония слаби и т.н.

Прав си. :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:07 am 
Аватар

Нямам нищо против да си бият. Имаме си предостатъчно проблеми за решаване. Имам против тия да ми се представят като нещо извънземно, като "марка на България", бранители на "българската чест в Европа" и насажданото от всички страни едва ли не задължение на всеки българин, видиш ли, да подкрепя играчката на един богат човек! Нито са първия, нито ще са последния български отбор, бил някой по-силен европейски тим. Но, както вече се каза, не си спомням да имаше подобни дитирамби, когато ние биехме.... Няма как да не дразни от всеки сайта да ме гледа мангала Петричев, който не може да върже две думи на кръст, но се опитва да ми натяква как като българин съм почти длъжен да подкрепям измисленото му отборче (щото отборчето е измислено, независимо че станаха 2 пъти шампиони и ни биха - и 10 пъти поред да станат шампиони, пак ще си останат измислен отбор без нищо друго освен пари). Ето това е целия проблем. Крайно време е да се разбере, че в клубни турнири тая работа "дай зор заман да подкрепяме българските отбори, щото са българи и ни славят по европата" е някаква останка от онова време, когато всичко се вършеше под строй, включително подкрепата за спорта..... В ЕКТ подкрепям и се интересувам само и единствено от Левски. Рязаните могат да играят и финал на ШЛ - пак няма да съм за тях и ще ми е кеф като паднат. Също както и по отношение на прасетата, майните, китайските автомобили и всички останали! А че си бият - бият, спор няма. Скъсаха и ПСВ, и Загреб. Живи и здрави и да умират в кофите!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:11 am 
Аватар

Justice написа:
thegboy, за какво си хабиш думите ? Сега ще бъдеш залят от 15-20 форумни ментори-биячи (на възраст 15-20 г.), че си пишман Левскар, и с пасквили като горния....си готов за фен на ДомуС паша. :lol:

ту партс - първо ми е много тъпо като гледам наши момчета да се държат като чорбари. Това да се омаловажават нечии успехи с "резерви", с "тоя отбор е слаб" и т.н. си го оставете за чорбарите. За тях голът на Ду Драгао е по-ценен от победи над Марсилия, Оксер, Динамо Букурещ, Удинезе, Лацио, Спортинг и Киево взети заедно. :smt006

секънд - не ме ебе дали някой, който никога не ме е виждал на живо, ще седне да ми обянява в интернет форум колко съм левскар и колко не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:37 am 
Аватар

Студено ли ти беше снощи на стадиона? Все пак бихте, струвало си е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:43 am 
Аватар

Факт е обаче, че когато ние разказвахме последната си европриказва (засега), не се вдигаше толкова шум за отбор изиграл най-много мачове в Европа в историята на българския футбол (защото се почва от предварителни кръгове, групова фаза, 1/16, 1/8, 1/4...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:47 am 
Аватар

когато фактите говорят, само чорбарите не мълчат! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:54 am 
Аватар

Аз си мисля, че Батков когато и да умре все ще е късно. Ако ние биехме щеше да е друго по сайтовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:58 am 
Аватар

Левскари! Нека моментното състояние на нашия любим отбор да не помръчава положителните ни емоции от успехите на нашите конкуренти в първенството Лудогорец. Нека като истински спортсмени да поздравим хората от Разград за тази трудно изкована победа за българския футбол! И нека да им пожелаем успех в оставащите мачове в груповата фаза на Лига Европа! Нека да продължават да прославят Родината ни! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:07 pm 
Аватар

Има лье лудогорцьееееееееееееееееееееее! :bigok :bigok :bigok :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:08 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:09 pm 
Аватар

borgy написа:
Седем:Едно написа:
... Снощи публиката беше 12-тия играч, тя взе мача.
бай дъ уей - колко наброяваше тя "официално" ? ;)...

Аз като започна мача си изключих телевизора, но метнах едно око на трибуните, в началото имаше около 2..3 000. След мача прочетох по сайтовете, че имало 6..8 000, а днеска вече наброяват 10...12 000. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:12 pm 
Аватар

Батето навярно би казал: "Играта на Лудогорец е като едно елитарно изкуство... Малко хора го разбират!"... :bigok ... Затова и малко хора присъстват на тези спектакли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:13 pm 
http://www.sportal.bg/galery.php#47

:shock: :shock: :shock: :shock:

И африканските студенти в София са намазали петдесетаче :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:23 pm 
Аватар

targovishte написа:
borgy написа:
Седем:Едно написа:
... Снощи публиката беше 12-тия играч, тя взе мача.
бай дъ уей - колко наброяваше тя "официално" ? ;)...

Аз като започна мача си изключих телевизора, но метнах едно око на трибуните, в началото имаше около 2..3 000. След мача прочетох по сайтовете, че имало 6..8 000, а днеска вече наброяват 10...12 000. :smt005

Те и прасетата започнаха от 20-25 хиляди срещу Фулъм и накрая стигнаха космическите 34 хиляди :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:24 pm 
Аватар

Вместо Домуса да плаща на някакви печки пари да му ходят на мачовете , да отиде до някой дом за деца с проблеми или изоставени от родителите им , и да ги нахрани да им направи едно дарение и да ги покани на мача.Сигурен съм , че децата ще помнят , че са отишли и са гледали мач на Васил Левски , а не че са взели пари от него за да го направят.Като е тръгнал да дава пари на този и на онзи , поне да зарадва някой , било то и по този начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:26 pm 
Аватар

На тия черничките май им е малко студьенко... Ама глад - бананите са скъпи, парата на домуса е решение на пробльемИтИ. :tmbk :tmbk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:49 pm 
Аватар

thegboy обаче нека коментира как пък централният защитник вчера "подаде" на нападателчето или пък да коментира вратарчето на псв :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 1:11 pm 
Аватар

По немските новинарски канали не спират серепортажите за победите на дон домус и лизокурците. В Мюнхен се оплакват от медийното перде... Агитката БеФауБе вече ходят със зелени шалчета, а Шалке се преименуват на Шамшалке от завиС.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:16 pm 

Наистина е смешно да влизаме в чорбарска роля с "резервите на ПСВ", "децата на Динамо", "третите резерви" на еди-кой-си и т.н. Бият ли - бият. Толкова за тия, с повече внимание не искам да ги удостоявам.
Проблемът е другаде. ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, любимият ни клуб през последните години събира кой от кой по-голям дебил, защо Левски не е там, където му е мястото, защо, да му се не знае, изпуснахме толкова шансове да надграждаме над постигнатото до един момент, а непрекъснато затъваме все повече :x :x
Батков, кога и да се възнесеш, все ще е късно!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:22 pm 
Аватар

Мисля, че БББ ако бяха на стадиона щяха да създадат няквка атмосфера и Динамо да не излезат толкова насрани в тоя мач. Със сигурност, ако имаха подкрепата на своите фенове можеха и да изкопчат нещо от тоя мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:23 pm 
Аватар

Съмнявам се, много слабо играят и то не от вчера....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:25 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Съмнявам се, много слабо играят и то не от вчера....

Както играят слабо така биха навън стабилни отбори като Аустрия Виена и Шериф. А срещу австрийците един допуснат гол в края ги лиши да играят в групите на ШЛ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:36 pm 

Лудогорец си биха съвсем заслужено. Приказките за грешките на другите, резерви, деца и тн са глупави, излишни и най-вече ЧОРБАРСКИ. Факт е, че играеш колкото ти позволят, а другите отбори грешаха в следствие на пресата на рязаните. От няколко години БГ футбола е в страхотна криза и тия дитирамби за великия Лудогорец са донякъде логични. Не съм съгласен, че когато ние мачкахме нямаше такива. Забравихте ли тирадите на Томето след всеки мач? Ами хилядите статийки, които се пускаха за щяло и нещяло?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:50 pm 
Аватар

Kur za chekidjiiskiq tolerans I prilagashtite go velmoji ot sektora za koito prosto si vzimash biletche I nikoga nishto ne pravish v imeto na Levski za koeto imash I perfektnoto opravdanie vinagi. Ot tela sm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:53 pm 
Аватар

Тирадите на Томето са ясни, но той е един и е син. Тиради има и след свински победи, например. Никога обаче не е имало простотии от типа "Всички българи на мача на Левски", "Ела на мач - спаси бебе" :ohmygod :ohmygod :ohmygod и тем подобни лайнарщини. Както и не е имало излияния на Борат как благодари на българския фен, на директорите ни - как "довечера ще играем за България" и т.н.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 3:02 pm 
Аватар

Bilo chorbarsko otrichaneto na 'velichestvenata' igra na turcite, bilo presileno horata da pravqt tiradi po adres na Levski sled unikalnite I nedostigani ot 20 godini uspehi ? Otrichaneto go ima pri VSICHKI vragove, a ako edinstvenite sushtestveni postijeniq na BG futbola za 23 godini ne se prevaznasqt - ne znam koe da e. Levski si ostava edinstveniq otbor igral v CL I naprolet v LE taka che blizachite na ludokurec mogat da mi go naceluvat!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 3:02 pm 
Аватар

За Левски хвалби не липсваха, но понеже беше Левски - не липсваха и свинщини и простотии от сорта на тия, които сега чета тука по адрес на крейзифорестър. Само дето това е интернет форум и може да си пишем каквото си щем, а тогава си се лееха от хора, самообявили се за журналисти в разни издания. :wink: Крейзифорестър е възвеличаван, защото Домуса си налива парите в определени кръгове и изданията са техни. Спортал са му в сградата - нормално е да лижат гъза и да се облизват после. В гонг например не виждам кой знае какво написано, а съм убеден, че в Тема спорт примерно ще изкарат едва ли не, че Динамо Загреб са на ниво "Огнена топка" Павликени. Медиите са ясни, не виждам какво толкова се шуми по тоя въпрос. Едно време в Стандарт трепереха на мачовете на Левски буквално :lol:

-----------

Що се отнася до някаква ситуация, която трябва да коментирам - ми няма как да я коментирам, не ми и дреме какво е направил еди кой си. Гледам тука, че повечето, дето хич не ги ебе за лудата гора и го казват във всеки един пост, да не би случайно да излезе, че не са левскари :lol: , са гледали доста внимателно мача. Аз, като заклет фен на лудогорец, татуирал си Домуса на гърба и облепил стаята с шалове на отбора и плакати на Патладжан - не съм гледал ни мача, ни репортаж от него, а и в последния момент разбрах, че го има честно казано :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]