forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 11:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 2:25 pm 
Аватар

Пускам сълза БАААА

От сега почвам да правя копанарски магии за загуба на Харжентина довечера. Ще гледам мача в отровна група фенове на гномчета.

Посъветвайте ме исландското или нигерийското знаме да си нарисувам на бузите :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 2:30 pm 
Аватар

И двете, естествено :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 2:44 pm 
Аватар

На феновете на Меси и Роналдо, които ги изкарват извънземни, обичам да напомням, че Фабио Гросо :!: има повече световни купи от двамата взети заедно. Толкова по темата :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 3:00 pm 
Аватар

Всички знаем какъв е Роналдо, че и дузпа изпусна преди това. Абсолютно умишлено си го цъкна, ама кот такоа. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 3:09 pm 
На видеото наистина се вижда как Роналдо за части от секундата го поглежда и се прицелва да го прасне с кеф. А няма как да има обективност след като всеки гледа играчите през призмата на клубните си пристрастия. Аз след като симпатизирам на Барса трябва ли да кажа, че Меси игра страхотно срещу Хърватия, а не се кри по терена цял мач :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 3:17 pm 
Аватар

Аз не симпатизирам на никой освен Левски. Хипофизното джудже Меси и педалът Роналдо, двамата най-велики играчи, ги виждаме колко струват. Първо Мйесйе хвана и неспортсменски заора в някакъв, да не кажа, че го избута или там каквото беше. Роналдо е абсолютна принцеска, с която всички трябва да се съобразяват и да му лапат португалската паца, иначе ще се разплаче.
За мен истинският пич и играч, на който мога да се поклоня е един друг, играл едно полувреме със скъсани коленни връзки, сега треньор на популярен отбор в Италия.
Та, това малко встрани от нещата. Относно вчера, това с Роналдо го гледах осем пъти и не можах да разбера умишлено ли е или не е, и сериозен удар ли е или не е. Чак днес, дадоха от една камера, как си го праска, всичките други повторения - тц..

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 3:42 pm 
Аватар

Нищо не струват Меси и Роналдо. Абсолютни медийни звезди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 3:49 pm 
Аватар

Супер добрите играчи, с еба си насраното поведение на моменти. Кой им отрича качествата?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 5:23 pm 
Аватар

Роналдо насран, сериозно ли? Ако не бяха неговите голове срещу Испания и Иран, то португалците щяха да са "чао" още в групата. Да, пропусна дузпа, но този пропуск не се оказа решаващ.
Докато Меси беше отчайващо слаб и в двата мача на Аржентина. Аз не виждам с какво играта на "лидера" Меси се различава, от който и да е от останалите играчи на Аржентина, определяни от фенбойчета на Меси като "дървета", инак не чак толкова лоши играчи. :wink:
Мисля, че всякакви спорове Роналдо/Меси са излишни предвид представянето на португалеца в последните години на "голямата сцена"- ШЛ. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 5:29 pm 
Аватар

Днеска Холмар из коминг хоум :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 5:43 pm 
Аватар

AtomuS написа:
blue_master написа:
Adepta написа:
Що реват като путки коментаторите, да ейба и кюрдилонистите? Това ако е удар с лакът :lol: :lol: :lol:

Заклевам се ти си един от най-безпринципните и необективни хора, които съм виждал... Ако това не е червен за теб, по-добре се концентрирай върху друг спорт.

Шиърър и Дрогба казаха, че според тях не трябва да се дава червен. И те ли да се концентрират върху друг спорт? Няма как да разбират повече от теб :loser2

Аз пък мога да ти цитирам 250 други футболни легенди, които са на моето мнение относно не даденият червен. И естествено, че няма, как някой да разбира повече от мен материята футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 5:47 pm 
Аватар

Давай ги всички 250 футболни легенди, ама един по един. Дано наистина са толкова, а не да преувеличаваме, за да се правим на интересни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 5:49 pm 
Аватар

Отваряш ФБ, Туитър, Гонг и т.н. и четеш...

SharkyTT написа:
Може ли Адепта и мастъра да минат на лични, щото това първенство го превърнаха в Кристияно срещу Меси и Барса срещу Реал и вече поне на мен ми писна да чета едни и същи мнения.

Нещо си се объркал ми се струва ? Коментирал съм Меси само веднъж, след мача с Хърватия. Роналдо съм го споменавал 2 пъти. Първият път изразих възхищението си от него, след като направи извънземен мач срещу Испания, а вторият път в който споменавам името му беше за не даденият червен картон.

И на мен не ми беше приятно да чета 25 страници спорове за хвърляни колелета във водоемите на Европа, но не съм ти давал акъл нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:03 pm 
Аватар

Ситуацията от вчера показа две доста важни неща, според мен:

1. Ако някой си е мислел, че видеоповторенията са панацея - жестоко се е объркал. ПРеделно ясно е, че ще има ситуации, в които и на повторение работата е 50:50 и пак ще има недоволни. В такива случаи (а ще има много такива), винаги едните ще казват "е закво ги гледаме тия повторения, като нищо не се променя", а другите "ми ето, има и повторение, всичко е точно".

2. Ужасно, ама ужасно тъпо е решението по повторение да е на главния съдия, който се влияе от сто неща на терена, а и на всичко отгоре ВЕЧЕ Е ОТСЪДИЛ това, което е видял. Продължавам да не разбирам, при това положение, каква е ролята на не един, а цели трима галфони в тая стаичка.... Решението трябва да го взимат те, а не главния.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:10 pm 
Аватар

blue_master написа:
AtomuS написа:
blue_master написа:
Заклевам се ти си един от най-безпринципните и необективни хора, които съм виждал... Ако това не е червен за теб, по-добре се концентрирай върху друг спорт.

Шиърър и Дрогба казаха, че според тях не трябва да се дава червен. И те ли да се концентрират върху друг спорт? Няма как да разбират повече от теб :loser2

Аз пък мога да ти цитирам 250 други футболни легенди, които са на моето мнение относно не даденият червен. И естествено, че няма, как някой да разбира повече от мен материята футбол.

Написах ти какво са казали Шиърър и Дрогба, защото каза, че който не мислел като теб не разбира и трябва да се концентрира върху друг спорт. Просто да се поспреш малко с определенията кой колко разбира или и ти си специалист на световно ниво :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:10 pm 
Аватар

Проблемът е, че правилата на играта не са точна наука, а се основава на интерпретацията на съдията. Съдията смята, че няма умисъл в действието на Роналдо, следователно му дава жълт картон, това е.

Блу Мастъра да ми изброи всички 250 легенди, които смятат, че има червен картон за Роналдо. Дано наистина са 250, а не да си чеше пръстите на клавиатурата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:12 pm 
Site Admin
Аватар

И аз искам да ги чуя легендите от туитър - само да не са Овчата глава, Божката и Боби Михайлов :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:19 pm 
Аватар

AtomuS написа:
Написах ти какво са казали Шиърър и Дрогба, защото каза, че който не мислел като теб не разбира и трябва да се концентрира върху друг спорт. Просто да се поспреш малко с определенията кой колко разбира или и ти си специалист на световно ниво :smt023

Това, че Дрогба и Шиърър са били велики футболисти, прави ли ги и велики футболни анализатори ? Къде и кога съм заявявал някакви претенции на тема футболна експертност ? Естествено, че съм абсолютен лаик на тема футбиок, както е и 95 % от населението на планетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:21 pm 
Аватар

И аз чакам да прочета кои са тия 250 футболни легенди. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:21 pm 
Аватар

Обещавам, че на всяко мнение на футболна легенда, че това не е червен, ще публикувам контрамнение на друга футболна легенда, че това е червен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:23 pm 
Аватар

И аз чакам 250-те. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:33 pm 
Аватар

Щом е написал, че точно 250 футболни легенди смятат, че има червен картон на Роналдо , то значи ги е броил един по един. Ако не ги беше броил, нямаше да напише точната цифра. Чакам списъка на 250-те футболни легенди. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:35 pm 
Аватар

1. Крис Сътън в туитър :bigok
2. Джим Беглин пак там ,,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:36 pm 
Site Admin
Аватар

Мастъра ще се моли довечера Месси да не го засрами пред форумната публика, и ако поради някаква случайност великия гном и капитан победи Нигерия - ще има пак изригване как е най-големия и никой друг не може да му стъпи на пръста. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:41 pm 
Site Admin
Аватар

Франция играе ужасно скучен и антипатичен футбол... :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:44 pm 
Аватар

Ей, колко сте станали докачливи :bigok Това ли беше най-важното в темата ? Броят на легендите ? Идеята на това число, ако толкова ви е интересно беше, че както могат да се намерят футболни легенди, които смятат, че това е дузпа, така могат да се намерят и такива, които са на обратното мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:46 pm 
Аватар

Kalitarq написа:
Мастъра ще се моли довечера Месси да не го засрами пред форумната публика, и ако поради някаква случайност великия гном и капитан победи Нигерия - ще има пак изригване как е най-големия и никой друг не може да му стъпи на пръста. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Ей, всеки забелязва моментите в които хваля Меси, но никой никога не отразява, когато кажа нещо хубаво за Роналдо :bigok Сами си създавате полемики по темата, после мастъра ви е виновен и бил провокирал. Иначе мисля, че Бог Меси, довечера ще изиграе последният мач за националният си отбор.

Последна промяна blue_master на Вто Юни 26, 2018 6:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:47 pm 
Аватар

Дион Дъблин е 3-тия, вчера побесня по радио BBC :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:51 pm 
Аватар

Изключително грозен мач между Франция и Дания. Очевидно нежелание на двата отбора да вкарат гол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2018 6:53 pm 
Аватар

Аз бях сигурен, че ще е равен. Обаче го писах 1:1 да се еба...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]