forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 12:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:28 pm 
Аватар

В Гонзо е надеждата. Иначе и аз се радвам, че Кокала не беше изгонен като мръсно коте, както правим с повечето си големи футболисти в миналото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:35 pm 
Аватар

Тука някой твърдеше, че Кокалот е приел новия пост. В гонг пише, че все още е ясно това, а и има една интересна статия за бившия ни треньор :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:36 pm 
Аватар

alex77 написа:
бях се притеснил ама сега ми стана спокойно.Смятам че Гонзо ще свърши в пъти повече работа от Борето,а и за Кокалчо се радвам че не го изгониха като мастия ами му намериха нещо да прави,сега ако смажем Бакуто значи вървим нагоре,ако ли не-чакат ни нови мъки.

+1

Може би Борат е измислил разумен ход тоя път! Най-смешно ще е тия дето го кълнат как ще му целуват дебелите космати потни пръсти на краката при влизане в Лигата. И аз съм от тех... :lol: :lol: :lol:

Последна промяна Richard Long на Чет Юли 23, 2009 5:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:36 pm 
Аватар

Ясно е, че Кокала е ухото и окото на Чорни в Левски, а той все още е собственик на отбора (зад кадър, или в сянка, както ви е кеф).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:37 pm 
Аватар

Специален поздрав от ... Мишата Чорни
http://vbox7.com/play:1cf40ab0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:38 pm 
Аватар

Батков ми се стори доста неадекватен :smt101

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:44 pm 
Аватар

малко ме съмнява точно Тошето да сътвори нещо умно,но ако влезем в групите ще ми стане любимец за 2-3 дена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:52 pm 
Аватар

От днес най-итересното, което разбрах е, че според Тодор Батков съществува цитирам с кавички: " Вицешампионска титла" :idea:

:lol: :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 5:56 pm 
Аватар

ЕМИЛ ВЕЛЕВ: ОБИДЕН СЪМ, НЕ ЗНАМ, ДАЛИ ЩЕ ОСТАНА В ЛЕВСКИ

Вече бившият старши треньор на Левски Емил Велев коментира пред Ринг.бг новината за своето уволнение.

„Естествено, че не съм очаквал. Снощи собственикът пожела да се видим и да ми каже, какво мисли. Това му прави чест. Говорихме на дълго и на широко. Специално за тези назначения разбрах от телевизията и ще трябва да помисля по тези възможности и евентуални назначения”, заяви Велев.

„Вижте, може би на моменти сме играли неубедително, но направихме и много силни мачове. Освен двете загуби от Локо Сф, бяхме с една две класи над противниците ни в дербитата. Не може да няма горчивина, тъй като аз мисля, че отборът в момента е много по-силен от миналата година. Напълно сериозно казвам, че вероятността да се класиране в Шампионската лига е много голяма, но какво да се направи – собственикът решава”.

Относно коментарите на Тодор Батков, че в отбора е нямало дисциплина, Кокала коментира: „В един отбор има над 30 играча и различни характера, винаги може да има търкания. Ние не се намираме в казармена обстановка, но като се получат някои случаи на футболисти по заведенията, аз какво да направя? До голяма степен имаше дисциплина и отборът намери сили след огромното плюене по нас да станем шампиони, което за мен е равносилно на подвиг”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 6:00 pm 
Аватар

Сираков ще е в "Нека говорят" на росенчо, ама сигур ще е на запис...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 6:13 pm 
Аватар

akela написа:
Сираков ще е в "Нека говорят" на росенчо, ама сигур ще е на запис...

га бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 6:32 pm 

Ташак работа!Интересно ми е следващите дни какво ще бъде публикувано на сайта на София Запад и на сектора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 6:37 pm 

acrimonious написа:
Morning Glory написа:
Да се светят имената на феновете на ПФК Батков София АД :bigok

Не виждам защо съм фен на ПФК Борат, само защото се радвам, че разкараха един доказан некадърник от Левски :smt006

И докараха такъв , който почти се е доказал като некадърник. Къде точно Достанич доказа , че става за треньор? То даже визитката на Кокала е по добра от неговата! А дано да се докаже при нас. Много ми се ще. Но аз си мисля , че искахме да се махне Велев и да се назначи треньор, а не да се махне Велев и да се назначи някой на неговото ниво....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 6:38 pm 
Аватар

FLAME написа:
Батков ми се стори доста неадекватен :smt101

То при него е перманентно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 6:44 pm 
Аватар

Кораво заглавие :smt003
Батков си изми ръцете с donbalon.eu и сектор Б: Само ни плюете и разваляте атмосферата в клуба

И още по-корава снимка :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:03 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Батков си изми ръцете с donbalon.eu и сектор Б: Само ни плюете и разваляте атмосферата в клуба

Изображение

Тошето е страшно фотогеничен,то няма друг такъв екземпляр

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:18 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:

Изображение

Бих го искал тоя ЛИК за аватар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:26 pm 

Наистина не разбирам кво реват сички против днешните думи на меценатО :smt006 Или просто така по дифолт :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:37 pm 
Аватар

Еми ако е бил искрен и убеден в това, което говори за школата, например, няма да е зле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
Еми ако е бил искрен и убеден в това, което говори за школата, например, няма да е зле

Естонският ни приятел има предвид частта за „наркопласьорите“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:39 pm 
Аватар

:lol: нормално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:39 pm 

Абе шом и Дани Боримиров изгони,начи считаме спонсорския договор за прекратен :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 8:01 pm 
Аватар

За шолите - много се надявам най-накрая да е разбрал (първия в Блъгария), че от тая шуробаджанащина само губят те като собственици на клубовете. Да не мислите, че го знае от вчера. Дано наистина заработи школата по-качествено в това отношение.

Иначе работите в Левски като зцяло са добре уредени, това няма да му го отричам на мустака, светлинни години ни е организацията пред останалите. Друг е въпроса на какво ниво са те.

Факт е обаче, че се действа зле последно време, взимат се глупави решения и не мога да си кривя душата, че е друго яче. Почти сглобен отбор проваляме, заради некадърност. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 8:07 pm 

Абе а кАде е Хидън Лидокаидън :smt006 Да не е попаднал на менте зоб :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:05 pm 
Аватар

След пресконференцията по време на краткия разговор с него и Гонзо и двамата изглеждаха убедени че това е било крачка напред - дано да са прави и сърбина да се окаже наистина толкова добър колкото го изкараха. За първи път откакто Спасителя е президент изпитах некво чуство на уважение към него :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:19 pm 
Аватар

И аз откакто сподели че е гледал нападател на ШарАлероа :lol: Вицешампионска титла :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:33 pm 
Аватар

ХИСТЕРИЯ

Хистерията (от гр. hystera - матка) е вид невроза, изразяваща се соматично. Хистеричните кризи се състоят в бурни кон­вулсии, парализа, загуба на зрението или речта и така нататък не почиват на никаква органична основа (например субектът казва, че не може вече да ходи, но рефлексите му са запазени); от друга страна, те почти винаги настъпват в присъствието на много хора. Дълго време неразбирани (в Средните векове ги приписвали на обсебеност от бесове, в XIX век - на сексуална разюзданост), те били грижливо описани от Жан Шарко, а после обяснени от Зигмунд Фройд. Хистерията е експресивна невроза. Кризите са натоварени с определено значение. Тя е соматичен и зрелищен израз на несъзнавани конфликти. Кризите имат стойността на език: една 21 годишна девойка, лекувана от Бройер и Фройд през 1882 г., не можела вече да пие от чаша; анализът разкрил, че това поведение е несъзнаван протест срещу постъпката на предишна гувернантка, която давала на кучето си да пие от чаша. Хистеричните са емотивни и чувствителни индивиди, с буйно въображение, внушаеми, пластични, искащи винаги да се харесват. Несмеейки да утвърдят личността си, те вечно играят ролята, която са си избрали. Те изтласкват в несъзнаваното своите забранени афекти и последните намират израз като се преобразуват (чрез конверсия) в телесни симптоми. Хистеричните не са симуланти, а невротици, които се лекуват ефикасно с психоанализа.

И в заключение да перифразираме егзистенциалния въпрос на капитан Петко войвода: Мехмед, расте ли матката, Мехмед?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:35 pm 
Аватар

:lol: :lol: :smt038 :smt023 na qkq post :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 10:13 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Абе шом и Дани Боримиров изгони,начи считаме спонсорския договор за прекратен :smt007 :smt007 :smt007

Нещата се промениха, явно има ясни сигнали от новата власт. Дано дойде времето, за което си говорихме с Уест зимата и някои грешки да не се допускат никога отново.
Дано ТодАр наистина е загрял накрая, че пари се правят от истинска школа, а не от училище за връзкари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 10:34 pm 

kozarets1914 написа:
Citizen_Kane написа:

Нещата се промениха, явно има ясни сигнали от новата власт. Дано дойде времето, за което си говорихме с Уест зимата и някои грешки да не се допускат никога отново.
Дано ТодАр наистина е загрял накрая, че пари се правят от истинска школа, а не от училище за връзкари.

@гражданина кейн: къф договор че не разбрах :)?

Според мен това е поредната грешка на батко...или по-скоро, немога да си обясня действията му. А визитката на раДко е впечатляваща с негативизми, не ми е ясно какво са видели в тоя треньор че да искат да го вземат. Назначаването на Гонзо - поредната баткова врътка с цел намаляване на разходите, щото кат футболист повече ше гушка. Абе въобще да се запитаме "що е то логика и има ли тя почва при Батко"

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]