forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 6:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 2:22 pm 
Аватар

Мен ме топлят тия победи, както всяка друга победа на Левски. Както всеки мач на този отбор :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 3:06 pm 
Аватар

Boyo написа:
Justice написа:
Стига с тези неверни неща за резервите на ПСВ ! Играха ШЕСТ от титулярите им, после още двама влезнаха.Стига с този БГ негативизъм.Това е най-вече патент на чорбарите...Удинезе излезнали с втория състав, Олимпик М...с третия, Лацио с децата.Победите остават, историята помни, че сме били Лацио насред Италия.Тази победа на Лудогорец...е една от най-класните победи в историята на БГ футбола.И не само защото е първа победа на БГ отбор в Холандия.

Победата срещу Лацио ако теб те топли, мен не ме. Ако теб тогава те е заблудила да си мислиш, че Левски играе извънземен футбол - мен не ме. ПСВ вчера показаха точно толкова заинтересованост към тоя мач колкото Лацио и Спортинг срещу нас. Сравненията с Олимпик М и Удинезе са абсурдни. Да не говорим, че дори и при пределна мотивация ПСВ е по-слаб отбор от тях

Топли или не...остава си в историята победа насред Рим. :wink: Това че не играха вчера на 100 % холандците си е техен проблем.Ако говориш за сегашното състояние на ПСВ, наистина отстъпват сериозно на отбора който допреди 5-6-7 г. играеше полуфинали в ШЛ.Ама да са по-слаб отбор от Олимпик-М...и най-вече Удинезе, не съм въобще съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 3:31 pm 
Аватар

Мач с мач не си приличат. Сега спокойно може да паднат от черноморец като домакин. Вратарски голове си бяха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 3:44 pm 
Аватар

Boyo написа:

Победата срещу Лацио ако теб те топли, мен не ме. Ако теб тогава те е заблудила да си мислиш, че Левски играе извънземен футбол - мен не ме. ПСВ вчера показаха точно толкова заинтересованост към тоя мач колкото Лацио и Спортинг срещу нас. Сравненията с Олимпик М и Удинезе са абсурдни. Да не говорим, че дори и при пределна мотивация ПСВ е по-слаб отбор от тях

Всяка победа в Европа е важна. С победи като тази над Лацио още крепим някакъв коефициент, за да не сме от първия предварителен кръг непоставени. Разбира се, всичко това щеше да има значение, ако имахме отбор, който да може да отстрани съперник извън Калотина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 3:45 pm 
Аватар

Цитат:
Но мисля, че все още е невъзможна територия за малките клубове като българските.

Невъзможно е, невъзможно е. Понякога се случва малък клуб от малка страна да намери 5-6 играчи и да влезе, но е трудно. Да печелиш, да бъдеш конкурентен в този турнир трябва да изхарчиш много пари и да намериш добри играчи.

другаря Батков ако чуе какво е казал Капело, ще пометне тва дето го износва от 20 г. в шкеНбето :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 3:48 pm 
Аватар

Какво значение има дали са били мобилизирани, дали са играли с резерви или не :smt006 За малка държава с клубове, които са анонимници в Европа всяка една такава победа е с главно П :smt006 Дреме ми дали Лацио били мобилизирани ама си умрях от кеф Ицо като им го нахлузи, дреме ми дали Спортинг играли с три резерви повече от обикновено, ама в оня студ на Герена ми се разказа играта при гола :bigok Дреме ми и за ПСВ и лудогорец, пука ми обаче за Левски :wink:
:arrow: Батков пукни :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 4:14 pm 
Аватар

Баткою да не те отстреля като глиган :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 4:35 pm 
Аватар

верно, че батЮ скоро не се е хвалил с трофеиЙ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 4:41 pm 

И аз да кажа нещо накратко. Лудогорец напълно заслужено победиха. Жалки са приказките и сравненията между ПСВ, Спортинг, Лацио и тн. Никой не споменава, че нашите победи бяха обикновено в последния мач, когато нещата бяха вече ясни, докато вчера беше първи в групата. ПСВ са много сериозен отбор и да ги принизяваме до Петржалка и Киево е чорбарско. Факт е, че подцениха мача, но това не значи, че са отписали турнира и според мен още в следващия мач ще гледат да наваксат. Също така според мен трябва да престанем с лафа за малките измислени отбори, защото както няколко човека споменаха имената отдавна не играят на терена. Мен ме притеснява, че е напълно възможно да стане като в баскета, където Лукойл си направиха отбор хегемон и от години не можем да вземем ръка. Един т.нар. измислен отбор при правилен мениджмънт и приемственост съвсем спокойно може да си заеме мястото сред грандовете и след години никой няма да го интересува как е започнало всичко. Да не говорим, че за мен е много хубаво това, че започнаха да се наливат пари и за спорта в по-малките градове, а това реално повишава и конкуренцията и би трябвало да ни бъде само от полза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 5:05 pm 
Аватар

Justice написа:
Топли или не...остава си в историята победа насред Рим. :wink: Това че не играха вчера на 100 % холандците си е техен проблем.Ако говориш за сегашното състояние на ПСВ, наистина отстъпват сериозно на отбора който допреди 5-6-7 г. играеше полуфинали в ШЛ.Ама да са по-слаб отбор от Олимпик-М...и най-вече Удинезе, не съм въобще съгласен.

Какви полуфинали в ШЛ те гонят , те не са припарвали в ШЛ наскоро...
Сравнявам с отборите на Удинезе и Олимпик тогава - и в двата имаше световно известни футболисти, докато в ПСВ в момента кой е? манолини :bigok

Mr. Smith написа:
Дреме ми дали Лацио били мобилизирани ама си умрях от кеф Ицо като им го нахлузи

Абе и аз си умрях от кеф, но както и тогава ни беше ясно, че сме слаби, така и сега тази победа не означава , че форест са силни. Ще се види с украинците например, те се хвърлят много в Лига Европа традиционно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 5:16 pm 

Има ли смисъл да приказваме какъв отбор е Айндховен, как играли с набор 2005, а мача нямал значение и т.н.? От това ние няма да станем по-добри.

Този успех на Гората би трябвало да амбицира нашите гейове на терена. Проблема е обаче, че те не са дори гейове, а съвсем обикновени педераси.

Заслужена победа на Лудогорец. Осъзнавам напълно, че това дори не е същия Айндховен от миналото лято и че в момента обиграват отбор. Това не намаля стойността на успеха на разградчани. Българския клубен футбол е жив и това може само да ме радва.

Едно време свинете търсеха извинения за всяка наша победа, като че ли всички отбори играли с/у тях бяха в оптимална форма, без липсващи играчи, без напрежение в първенствата им и т.н. Хайде да не ставаме като родните еничери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 5:21 pm 

В ПСВ, Аякс и като цяло в холандските отбори, рядко играят световно известни футболисти. Обикновено те ги произвеждат и след това стават звезди. Така, че това не е голям аргумент. За мен играчи като Брума, Махер и Вайналдуум са в пъти по-опасни от някоя застаряваща знаменитост. Който е гледал мачовете с Милан е наясно, че това е много млад отбор с огромен потенциал, но проблема както обикновено в такива случаи е липсата на опит и прегарянето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 5:22 pm 

targovishte написа:
Мисиджан бил изключително слаб... :smt005 :smt005 :smt005
Спецовете на фороНа тоя път се изложиха.... :bii_chorbata

Помните ли едно време когато писах, че ми се иска този да е при нас и заедно с Гари да мачкат по крилата. Форумните спецове веднага го разкриха след 2 мача в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 5:43 pm 
Аватар

Не съм гледал мача, видях головете по новините. Мога да ви кажа само, че всяка победа на гората им носи приходи, а в същото време за нас има един леко разголен. Мераците с пари се гасят, а когато няма пари, остават само мераци, а и те търпят регрес и стават все по-малки и по-малко.
Гледам мачове на Левски от 50 години. По неадекватен отбор не сме имали никога. Тук се говори за марки, за традиции, за слава, но разберете - нищо вече не е такова, каквото беше някога. Дори футболистите отрасли и развили се в школата стават наемници. Както всички идеологии, така и тази, в която вярваха и вярват хиляди бавно и постепенно отмира, защото на нейно място вече има финикийски знаци, които са вся и всьо в днешния шибан свят. Нито един, включително и юношите, борещи се за място в представителния състав, няма да направят и една крачка, ако не им се плати. За каква идея, за каква традиция, за какво всъщност иде реч? Само в привържениците, дали на стадиона или пред телевизора, когато иде реч за Левски, нещо потрепва и се свива в гърдите. Идеята Левски живее в сърцата им, но в никакъв случай не живее във футболистите. Те сключват договори, това им е работата, а тези които в момента работят за клуба, я вършат с отвращение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 7:19 pm 

УЕФА обяви, че от следващия сезон клубовете от най-новия член на организацията Гибралтар ще получат право да участват в квалификациите на Шампионската лига и на Лига Европа.Новият член на УЕФА Гибралтар ще има по един участник в квалификациите на Шампионската лига и Лига Европа през сезон 2014/15, обяви официалният сайт на европейската футболна централа УЕФА www.uefa.com.Националния отбор на Гибралтар също ще участва в квалификациите за Европейски и Световни първенства.По примерите на Армения-Азербайджан,Русия-Грузия отбора на Гибралтар няма да се пада с Испания в една група.Гибралтар е най-малката страна участник в европейските турнири по население.

Гибралтар е единственото място в Европа, където живеят диви маймуни от вида маготи. Според местно поверие Гибралтар ще остане британски дотогава, докато е жива поне една маймуна. Население почти 30 000 души.

Висшата Лига се състои от 8 отбора.Това са Колеж Космос, Линкълн (ще представя Гибралтар на първото участие в Шампионската Лига), Гибралтар Феникс, Глацис Юнайтед,Лионс, Линкс, Манчестър Юнайтед, Сент Джозеф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:17 pm 
Аватар

Звучи като почти преодолим за нашите коври съперник. Почти. :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:40 pm 
Аватар

Само да не са Манчестър Йонайтед :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 21, 2013 12:15 am 
Аватар

След иртиш (за мен най-срамното ни отпадане през последното десетилетие след тампере) няма да се изненадам, ако паднем и от некви гибралтарци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 21, 2013 12:36 pm 
Аватар

Тия почнаха, като прасета...вчера 100...днеска 400....утре 3000..... :bii_chorbata

Цитат:
400 българи на „Филипс стейдиъм“. Как ви звучи? На мач на Лудогорец! С български трибагреници и атрибути на българския шампион. Нали не си правите илюзиите, че те всички са фенове на Лудогорец или са гастарбайтери от Разград? Не! Това са българи, фенове на Левски, лит(*кс-етрополе, Ботев, Славия и други тимове, дошли в Айндховен от различни краища на Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 21, 2013 4:50 pm 
Аватар

когато биеш отбор - печелил кеш - като гост, най-малкото, което си заслужил е да не ти приказват глупости за резерви, юноши и т.н.

иначе после няма нужда да се чудиш, как някои хора остават с впечатлението, че говедата и прасетата са от една порода.

но иначе мотивацията играе роля - и ние така като играхме с жалке преди 6 години, титулярния ни централен нападател дори не беше в групата, защото нея седмица имахме много важен мач за първенство в "групата на майсторите" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 21, 2013 9:23 pm 
Аватар

Значи точно прасетата си броят победите ,тъчовете и корнерите срещу отбори печелили кеш. За нормалните хора някаква купа преди 30 години не е критерий.
Ако утре бием звезда или нотингам ще е уникарно постижение щото имат кеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 9:43 am 
Аватар

Днеска Рома-Лацио 16 ч , Ман Юн - Ман Сити 18ч , Милан - Наполи 21:45 и ПСЖ - Монако :smt007 :smt007 Цял ден няма да се излиза. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 10:42 am 
Аватар

А от 12.30 ще има московско дерби- Спартак срещу московските прасета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 11:30 am 

Бачи targovishte не каза ли, че на Спартак М викаха прасета/свине? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 11:55 am 
Аватар

Е, не знам ... аз по инерция им викам така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 11:57 am 
Аватар

Спартак са свинете, на ЦСКА-то (оригиналът) са конете :strkstrk

Иначе има баси мачовете днес :strkstrk
http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_2313013_411.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 12:21 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news201109_2.html
:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 12:47 pm 

Айде Лациооооооо :lsfc4 :lsfc4
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 12:49 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005
Avanti Lazio! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 22, 2013 12:50 pm 
Аватар

Богдан Филов фашист :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]