forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:00 pm 

Хората се отдръпнаха заради липсата на успехи. Адски чорбарско и срамно, но факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:01 pm 
Аватар

Не щракер какво се е потвърдило, но тезата ти беше наистина безумна. Не е това проблемО на сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не щракер какво се е потвърдило, но тезата ти беше наистина безумна. Не е това проблемО на сектора.

Ето това се потвърди:
BLUE HONOUR написа:
Kryten написа:
А на мачове ходиш ли? А Владимиров личния телефон не си ли е оставял 2000000 пъти? Аман бе! Само критикари, никой нищо не ще да помогне.

Проданов, глупости говориш. НКП има 20 фейсбук страници и постоянно има информация. Има телефони. Има кафета. Има стадион. КАКВО ПОВЕЧЕ БЕ? Дай да сложим обикалящи по домовете?
В помията се вкарват съвсем съзнателно и избрано. Защото е по-лесно да приемеш тезата, че 'тоя няма как да не е на заплата'.

Хубаво ти си прав другите не са,изпусни сега малко парата и дишай.Ако ще се карат Левскари с Левскари аз не виждам смисъла от този форум.Тук няма хора които да обясняват или да дискутират.Тук има "да си знаел" " ти къв си кой си" "да си дошъл на стадиона" и тн глупави забележки приличащи повече на заяждане с хората отколкото дискусия.Ако и тея НКП мислят като теб значи нищо чудно че на стадиона са 50-100-1000 човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:10 pm 

basma написа:
Ъ...почувства се длъжна да напишеш нещо ли?
Голди откри ли фенклуб навсякъде? Откри.
Посещаемостта беше ли силна? Беше. Без да съм казвал, че това е заслуга на Голди. Колкото и :bigok да слагаш, не съм го казал, че да ме иронизираш.
Просто фактите са такива. И някои хора са прави, че в сектора, а и тук, се открояват мини-общества, пренебрижителни към останалите.
Свиделство за това е как всеки, който има по-различно мнение тук се напада от няколко точно определени потребителя с хиляди мнения, вие си знаете.
А на стадиона - 50 човека чакат за вафла в няква лафка, и идва отговорен и казва - 50 кюфтета. Другите да го духат, балъци са, ше чакат.
Сеш се. НКП в този си вид е едно голямо нищо.

Обясни ми, моля те, тъй като очевидно си решил да подскачаш и да се правиш на интересен, какво значение има, че откриваш фенклуб в Чепръчене само заради самото откриване, ако той седи празен или ходят 5 човека (едни и същи в него)? Като гледам през 2005-2006-2007 посещаемостта също не беше зле или беше? Всеки, който иска да посети мач на Левски, ще го направи с или без фенклуб.
Вземи смекчи тона малко, пий една вода.
Далеч не съм съгласна с Кратун, че бройката от 500 души е тази, която я интересува какво става с Левски, защото това изобщо не е така. Освен това отдавна съм спряла да обиждам левскарите, които не идват на стадиона, защото голяма част от тях наистина са отвратени от ставащото от години в Левски, а няма как да седна да обиждам някой, който е бил на Герена преди аз да съм се родила.
От друга страна, обаче, аналогията между НКП и НФК също е малоумна, защото по времето на НФК пък парите потъваха вдън земя, а хореографии имаше чат-пат и те не бяха кой знае какво.
Ти сам каза за откритите фенклубове и за посещаемостта около 2000 г. и за това, че сега хората не ходели. После подскачаш като ощипан, че не си искал да кажеш това.

П.П. Хората са прави за нещо - когато се търси помощ, всеки се скатава. ДА НЕ ГОВОРИМ, че е хубаво всеки да каже с какво може да помогне и ако иска да го направи - ще го направи. Останалото е цъкане с език какви хубави неща се правят от 15 души.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:26 pm 
Аватар

Ето за това говорим - човекът е изказал мнение. Аз също не съм съгласен с повечето неща, които е казал, защото НФК имаше много от проблемите , които има и НКП. Но вижте как му отговаряте - бил се правил на интересен, бил пишел малоумни неща , другият бил се регистрирал онзи ден и бил с промит мозък, и т.н. Това е всеки път - виж в темата за срещата - подигравка към всеки изразил различно мнение, били интернет нинджи, да дойдели да разказват вицове, нямало да намерят стадиона и т.н. Малцина са тези като акримуньо, които се държаха нормално и наистина търсеха диалог.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:26 pm 
Аватар

Голди ли, чуек :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:30 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Далеч не съм съгласна с Кратун, че бройката от 500 души е тази, която я интересува какво става с Левски, защото това изобщо не е така. Освен това отдавна съм спряла да обиждам левскарите, които не идват на стадиона, защото голяма част от тях наистина са отвратени от ставащото от години в Левски, а няма как да седна да обиждам някой, който е бил на Герена преди аз да съм се родила.

Да, пресилено беше това изказване, но смисъла беше, че позицията се изразява предимно на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:33 pm 

Не се правя на интересен. Просто за мен разлика има от времето на НФК и сега НКП и дейността им сред хората. И изобщо не си права за това, как всеки, който искал да иде на мач, щял да го направи. Вие, хора, къде живеете? Била ли си в някое село? Да видиш хората как лягат и стават с Левски, но нямат парите да дойдат до София. И ако не е организиран бус, да им излезне 10 лева пътя, никога не могат да извадят 50-60 лева да дойдат.

Знаеш ли кое според мен точно отблъсква много от хората - този пуст стремеж да сме ултра и т.н. Публиката на Левски не е само сектор Б. Защо не се работи за пълненето и на другите сектори?

И какво от това, като има хореграфия, като през по-голямата част от мача половин сектор мънка или мълчи? Малко трябва да се огледаме и да се съобрази мс реалността. В Турция май Галатасарай напълниха 40 000 жени на мач, които пееха и скачаха. Е, очевидно ние тук няма никога да го постигнем това. А не е и нужно. Всеки изживява любовта към Левски по различен начин. С различните поколения трябва да се работи различно, по посока на посещаемостта.
И един риторичен въпрос, като толкова защитавате НКП. Защо мамка му, трябва да се иска помощ от мен, от теб, или от Жоро от село Врачеш? Защо е това НКП? Отговора е ясен - явно НКП е едно голямо нищо в момента. Сори. Уважавам само усилията на момчетата от фонда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:37 pm 

Между другото май тази дискусия би трябвало да се премести в друга тема, че оплескахме тази, пък тя е за трансфери и клубна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:38 pm 
Аватар

Заприличали сме на СДС ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:59 pm 
Аватар

М/у другото прегледах последните декларации на НКП, както и онзиденшната пресконференция и всичките позиции, които бяха изразявани, бяха от името на НКП, а не на милионите левскари :roll:

Трябва и да се отбележи, че много качествени хора спряха да пишат тук, заради постоянното недоволстване и "изразяване на позиция". Последният пресен пример е ИРР.

И в НКП, и в работата на стюардите има значително израстване в последите години. За съжаление нещата не стават със скоростта на светлината, както и че е факт, че има още много да се работи...

Последна промяна antonatan на Сря Окт 16, 2013 1:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:01 pm 
Аватар

antonatan написа:
И в НКП, и в работата на стюардите има значително израстване в последите години. За съжаление нещата не стават със скоростта на светлината, както и че има още много да се работи...

Не стават и заради неспиращият от създаването на НКП ураганен "shit storm", който се лее, забележете, предимно от левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:05 pm 
Аватар

За това и донякъде са си виновни от НКП, наистина трябва да поработят в/у комуникацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:08 pm 
Аватар

Никакъв шанс според мен. Сега четох едно фейсбук мнение на един уважаван левскар, който пишеше и тук просто съм изумен от това колко помия е излял.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:11 pm 
Аватар

Добре де, Boyo, basma, да кажем, че сте 100% прави. Това трябва да се направи, онова трябва да се направи, другото иначе трябва да е.... ок, ама кой ще се заеме за да ги свърши тези неща? Има някакви хора в момента, които са застанали с имената и лицата си и вършат нещо. Като се иска повече от това нещо - само с даване на акъл не става. И недейте пак с масонските ложи, които нападат инакомислещите. Води се дискусия и като е дискусия е нормално всеки да си защитава мнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:52 pm 
Аватар

Kryten написа:
antonatan написа:
И в НКП, и в работата на стюардите има значително израстване в последите години. За съжаление нещата не стават със скоростта на светлината, както и че има още много да се работи...

Не стават и заради неспиращият от създаването на НКП ураганен "shit storm", който се лее, забележете, предимно от левскари.

А опитите да се отговори на този ураганен "shit storm" къртят направо. Като има според тях клевета, има си ред - дело и тн. Егати, ако фенклуба на Левски не може да осъди медия, за какво си говорим?
Да не говорим за онзи пресен случай, когато пред фенклуба на "Тодор Александров" набиха оператор, нарязаха гуми и прочее. И какво стана, последствия нещо? После защо редовите фенове били отвратени :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:55 pm 

След като НКП е НАЦИОНАЛЕН клуб на привържениците, всичко трябва той да си прави сам посредством собствените си членове. Нали това е идеята? Защо аз да помагам на клуб, в който не членувам? Аз като искам и мога, си вкарвам факла, взимам си знаме да вея и т.н. Преди едно дерби седнах на кафе с Владо, но той ми каза, че няма нужда от помощ. Какво да направя в такава ситуация, да си наредя сам моя си хорегорафия? Пак ви казвам, призовавайки за помощ, НКП си признава, че е куха организация, без нужните сили да е това, за което претендира. Това, че от 200 членове не могат да се съберат 20 да правят хорео е огромен организационен проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:56 pm 
Аватар

shalala написа:
Добре де, Boyo, basma, да кажем, че сте 100% прави. Това трябва да се направи, онова трябва да се направи, другото иначе трябва да е.... ок, ама кой ще се заеме за да ги свърши тези неща? Има някакви хора в момента, които са застанали с имената и лицата си и вършат нещо. Като се иска повече от това нещо - само с даване на акъл не става. И недейте пак с масонските ложи, които нападат инакомислещите. Води се дискусия и като е дискусия е нормално всеки да си защитава мнението.

Не е въпрос до това какво ще направя аз, защото аз не съм причината, поради която Левскарите гледат пред телевизора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 1:58 pm 
Аватар

basma написа:
След като НКП е НАЦИОНАЛЕН клуб на привържениците, всичко трябва той да си прави сам посредством собствените си членове. Нали това е идеята? Защо аз да помагам на клуб, в който не членувам? Аз като искам и мога, си вкарвам факла, взимам си знаме да вея и т.н. Преди едно дерби седнах на кафе с Владо, но той ми каза, че няма нужда от помощ. Какво да направя в такава ситуация, да си наредя сам моя си хорегорафия? Пак ви казвам, призовавайки за помощ, НКП си признава, че е куха организация, без нужните сили да е това, за което претендира. Това, че от 200 членове не могат да се съберат 20 да правят хорео е огромен организационен проблем.

НКП за членовете ли си ги прави тези хореографии :shock: Не мога да си представя, че четеш нещата, които пишеш в тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:08 pm 

Koe? Че НКП не може да събере членове ли? Ми, нали ако имаха 2000 члена с внос, щяха да редят хорегорафии за 10 минути и то на всеки мач. Стига си защитавал сляпо. Не нападам никой, но просто е факт, че НКП не може да си набере членове, които да си плащат вноска, камо ли да ги мотивира да редят хореграфии.
Иначе да ти кажа ли например на баща ми колко му дреме за хореграфиите? Или на мен? При положение, че една нова песен нямаме. И синхрон нямаме. И половината сектор мълчи. Ултра не е само да вдигнеш един картон и да има пиро. Ултра е да крещиш като обезумял 90 минути. Поне за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:08 pm 
Аватар

Аз знам много хора, които не ходят по мачове заради играта. Да не се били ядосвали. Те даже не знаят какво е НКП :bigok И за тях ли е виновен НКП-то :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:14 pm 
Аватар

Има хора, които не иска да се ядосват и затова не ходят !
Има хора, които не харесват негрите и затова не ходят!
Има хора , които ....ядоха шамари от...свои и за това не ходят :smt012
Има хора, които не искат Батков в Левски и затова не ходят !
Има хора, които смятат, че Батков си купува фенове и затова не ходят !
Има хора, които въобще не ги ебе за футбола и не ходят !
Има хора, които нямат възможност да ходят !
Има хора, на които им неудобно без метро и затова не ходят !
Има хора, които имат поне по още 4 причини да не ходят !
Има хора, които искат, но нямат пари и не могат да отидат :smt012
Общо взето има много повече причини хората да не ходят на мачове, отколкото да ходят :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:19 pm 
Аватар

За мой най-голям шок и изненада, кумът ми с когото ходим на мачове от 25 години и си купуваме карти откакто съществуват, по средата на миналия сезон се отказа и повече не ще и да чуе за мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:21 pm 
Аватар

Защо се е отказал? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:25 pm 
Аватар

Явно му е писнало и ако трябва да се откаже от нещо, от това е най-лесно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:26 pm 

Kryten написа:
Никакъв шанс според мен. Сега четох едно фейсбук мнение на един уважаван левскар, който пишеше и тук просто съм изумен от това колко помия е излял.

Как да не се излива помия по НКП, когато те са готови да зарежат и идеали, и принципи и све, заради едни 15 000лв.(а може би и повече)?Как да не се излива помия по НКП, когато те си затварят очите за всичките зулуми на Батков и го подкрепят безрезервно, заради едни 15 000лв.?От 2007г. насам този отбор върви надолу.Смениха си сума ти играчи и треньори, а резилите продължават.През всичките тия години само един човек стои в Левски и това е Батков.Но срещу него НКП не скача.Пита се защо?Ако пък някой реши, че на стадиона(нали така е модерно сега да се пропагандира, че единственото място за протест било там) трябва да изкаже позицията си, идват едни хора с жилетки и в най-добрия случай ти свалят плаката.Еми мама му стара, как да не се лее помия по НКП?Откъм морал и ценности паднахме много ниско - до нивото на свинете.А като гледам в сектор Б всички тия портрети на Левски и Гунди, откровено казано, ми става неудобно, чак ми се реве.Докато е такова положението, аз не намирам смисъл да ходя на стадиона.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:26 pm 
Аватар

Според мен ходенето на мачове не е 100% функция само на нехаресването на НКП и организираните фенклубове.

На мен не ми допадат много неща, които правят, ама не съм спрял да ходя на мачове.

Въпросът е по-скоро защо НКП не се опитва да го играе повече организация, която да се опитва да обединява и консолидира всички левскари, а много повече се занимава с намеса в клубната политика и излиза пряко обвързана с хората, които я водят. Да отбележа само, че не съм против последното им действие (събличането), макар да беше една идея по-крайно. Но съм против срещата "на закрити врати" с Батков.

И ако проблема е само комуникационен, както ни се подсказва през десетина мнения, ами добре назначиха говорител. Но не можеше ли някой по-неопетнен?!? Навсякъде излезе информация, че е извършвал престъпления.

Нима нашият патрон не е символ на чистота и морал?

Както и да е. Нашата работа е като с кучетата и кервана. Отгоре някой си врътка далаверата и му дреме на пишока ние за какво си хабим нервите. Левски е умалено копие на държавата. И пак комунетата са най-отгоре и троят всичко... :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:28 pm 
Аватар

Не го познавам човека за да го защитавам, но това дали някой е извършил престъпления не го ли решава съдът, а не клюкарските сайтове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:28 pm 

А бе според мен едно 80% от хората на ходещи на мачове не ходят именно заради играта, и им е през кура за НКП-та, фракци и т.н, пък вие си спорете за глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:30 pm 

Последно Левски имаше много силна посещаемост когато постигна най-големите успехи, които повечето от нас са гледали на живо - разбира се става въпрос за ШЛ периода от 2-3 години. Дали успехите тогава разглезиха феновете, дали нещо друго, но е факт, че повечето хора, които аз познавам и казват, че са от Левски НЕ ходят по мачове. И почти всичките не ходят, заради липсата на успехи и добра игра. Как можем да променим това? Не мисля, че можем, това е психика.. ако някой успее да обясни на тези хора, че Левски е повече от титла или победа - евала. За съжаление тези, които го осъзнаваме сме все по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]