forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 7:19 pm 
Аватар

Някои хора много ги бива да пишат кое как става, да се изказват като последна инстанция и дават компетентно мнение за щяло и нещяло. Иначе като се опре до това да се свърши нещо и никакви ги няма :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 7:21 pm 
Аватар

Трошат рейтингите :smt035 Громят :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 7:26 pm 
Аватар

Още нещо- на НКП им куца комуникацията, щото там няма хора, които обичат да седят по цял ден и да разтягат локуми. Но и в това има промяна. Вече си имат и говорител...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 7:45 pm 
Аватар

Kryten написа:

http://agrupa.news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%9F%D0%B4-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8_l.161_i.9666962_c.632.html#.Ul1wkVO6v5k
Един милион канари, ей Богу и 200 левскари :smt035
който не е редил поне 3 хореографии, не е бил на поне 5 срещи в синьото и няма личния номер на Владо Гугутката, не е левскар и не го ебе за Левски, ей Богу :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 8:23 pm 
Аватар

Kryten написа:
Това, че има 500 човека на стадиона е следствие единствено на това колко хора ги ебе за Левски. НКП няма вина за посещаемостта. Да, някои хора са недоволни и затова не ходят. Ама стадионът е единственото място за протест срещу клуба и факторите в него. Останалото е интернет-хулиганизъм - тоест преди през телевизора не можеше да плюеш и да те чуят, но сега може

Гледай сега
Много неща се промениха - преди властта в сектора беше само виртуална - някой е ял шамари, но раздаващите ги нямаха власт да те изхвърлят от сектора с помощта на милицията
Сега ако не си с влатоимащите в сектора нямаш право на нищо
Пробвай в Б да опънеш плакат с нещо с/у Тонев а?
Нали сме ЛЕВСКИ, нали сме символ на свободата?
Къде е?
На мача с Лудогорец имаше 1400 човека влезли гратис в сектора
Това ли любовта, това ли е начина да помогнеш?
Или е личен/групов интерес?
Защо всички в клуба разбраха 2 часа преди мача, че сот няма да са на входовете?

Слепи няма, а тези 1400 гратисчии са всичко друго, но не фенове на ЛЕВСКИ
Не са виновни тея дето са ги пуснали, защото ако бяхме свят, нямаше да има изобщо охрана, дори в Б.
....
Легализират се порочни практики, които ще ни погребат като клуб
И затова не е виновен човека с баницата...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 8:37 pm 
1400 човека влезли гратис в Сектор Б. Верно? :lol: Ебахти приятелските кръгове, тия цял град познават.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Окт 15, 2013 8:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 8:38 pm 
Аватар

1400 гратис :shock: това пролетта ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 8:39 pm 
Не е сериозно това :smt006 И как се разбира, че са влезли 1400 човека повече без билети, като на Герена няма пропусквателна система за отчитане?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 8:51 pm 
Аватар

Баждечето е броил хората като оня човек от точните хора, както ги беше броил папагалите

Аз се сещам за един мач срещу Черноморец-бургас-София, дето повече народ влезе гратис и пак благодарение на тогавашния фенклуб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 8:57 pm 
Аватар

Аз пък се сещам за мач в Ловеч, където всички бяха гратис благодарение на Гришата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 9:05 pm 
Аватар

Македония написа:
Не е сериозно това :smt006 И как се разбира, че са влезли 1400 човека повече без билети, като на Герена няма пропусквателна система за отчитане?

Напротив сериозно е!
Според теб колко народ имаше в сектора? Сравни ги с пролетта и дай приблизителна цифра, а аз ще ти дам колко билети са продадени и колко карти са влезли (там има както знаеш система)....

Искаш ли да сметнеш хората с билети в сектора по 1 лв за охрана, съпоставимо с гратисчиите с по 7 лв без билет и да видим кое е по-рентабилно като схема ?

Сега ще има спокойствие в тъпите мачове с малко публика, до следващия мач с много голям интерес
Капе, капе пък се излее...

Не забравяйте, че освен снимки и т.н. на всички входове има и камери, от които се вижда идеално кой влиза с билет или карта и кой не!

Ако работиш в интерес на любимият ти отбор, за което на всичкото отгоре и ти плащат, няма да пуснеш брат ти без пари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 9:06 pm 
Аватар

М/у другото и благодарение на Косьо се е влизало без пари на мач :smt006 Батката не е успял да опази част от билетите да бъдат занесени до касата, били му иззети и раздадени на хората :smt006 Май беше с/у Бешикташ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 9:10 pm 
Аватар

А благодарение на Баждека на един мач влезнаха много повече хора от предвиденото. Просто батката пусна фалшиви билети :bigok и заради него стана един великолепен бой с Ошефф :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 9:22 pm 
Аватар

Ако 500 човека сме левскарите, които ни ебе, и заставаме зад това твърдение, не трябва да пеем нито една песен за милионите левскари, нито да говорим за някакви велики отбори, страшна публика, Сан Бабила и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 10:48 pm 
Аватар

А като се вземат предвид всичките изверги, които вдигнаха плакат в хитлерова чест, ти става напълно ясно защо малко по-умни хора не искат да имат нищо общо с такъв Б сектор и защо в момента са "500 човека". :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 10:55 pm 
Аватар

Ако на тая среща бяха дошли 1000 човека и бяха казали, че според тях НКП не трябва да взима пари от клуба, щеше ли НКП да се вслуша в техния глас и наистина да спре? Ако отговорът е ДА аз лично ще намеря 1000 човека за следващата. Ако отговорът е НЕ Кратун да се самооблива и темата да се смята за приключена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 10:58 pm 
Аватар

Хайде намери 1000 човека

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 11:01 pm 
Аватар

Значи да разбираме, че за теб е по-добър един от двата останали варианта:

1) Клубът плаща повече кинти на СОТ фирма. Никой не ебава СОТ-аджиите за живи и има постоянно проблеми.
2) Ушеф обратно на бял кон в Сектор Б. Още по-скъпо за клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 11:07 pm 
Аватар

shalala написа:
Значи да разбираме, че за теб е по-добър един от двата останали варианта:

1) Клубът плаща повече кинти на СОТ фирма. Никой не ебава СОТ-аджиите за живи и има постоянно проблеми.
2) Ушеф обратно на бял кон в Сектор Б. Още по-скъпо за клуба.

Не е важно за мен, а за мнозинството от Левскарите - нали искаме обединение и пълен стадион? Макар че на мен Ушев не ми е късал плакат, за разлика от стюардите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 11:11 pm 
Аватар

:cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 11:30 pm 
Аватар

момчета...или сте големи наивници...или сте много глупави, че да ви промият мозъците...... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:25 am 
Аватар

Знам че е мъчно, но какво се промени в последния месец? Личното ми мнение е, че Сираков и бататюрк имаха конфликт и единия ни спретна супер мероприятие, че чак на изпечен далавераджия като Сираков му скри шапката, барабар с нас. Всичко си е като преди, просто на някой хора тука им изкипя, и то с право .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 9:18 am 

BlueKiller написа:
Знам че е мъчно, но какво се промени в последния месец? Личното ми мнение е, че Сираков и бататюрк имаха конфликт и единия ни спретна супер мероприятие, че чак на изпечен далавераджия като Сираков му скри шапката, барабар с нас. Всичко си е като преди, просто на някой хора тука им изкипя, и то с право .

Не съм сигурен за това...
Според мен батков махна Йоканович, заради думите "с тази игра не мога да обещая нищо за вечното дерби". При положение, че треньора има подкрепата на феновете, имаме инвалиди в съблекалнята и спортен директор, който постоянно припомня, че не е дал 1 лв за селекция, ако бяхме паднали на дербито бащицата щеше да обере негативите. Докато той е машиниста, никога няма да имаме нормален треньор, ще имаме треньори, които обвиняват напрежението, вместо безплатните некадърници, с които разполагат. :smt006
Нагоре по стълбицата ще бъде Йовов, Топчо, Гонзо. Легенди, които да му правят комфорта на дебелия, защото когато феновете нахлуха на пресконференцията Насо, каза че смяната на треньора е негово решение. После и Насо и башицата, казаха, че това е решение на непомака. Преди това Гонзо изяде всички ла...,
Нищо хубаво не ни чака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 9:36 am 
Аватар

Boyo написа:
Kryten написа:
Нито едно вярно нещо няма в написаното от теб. Никой не дели никой. Една група хора се изолирате сами и не търсите истината, а сензацията.

Не забелязваш ли, че за тея 7-8 години повечето инакомислещи спряха да пишат в този форум , а повечето от останалите спряха да бъдат инакомислещи? няма нужда да изброявам имена - отвори някоя тема за батков и тн отпреди 5 години и виж най-активните критици дали са тук и днес

Интелигентният човек има право да си промени мнението ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 9:52 am 
Аватар

Shtraker написа:
А като се вземат предвид всичките изверги, които вдигнаха плакат в хитлерова чест, ти става напълно ясно защо малко по-умни хора не искат да имат нищо общо с такъв Б сектор и защо в момента са "500 човека". :bigok

Кога се регистрира, кога започна да даваш определения кой бил изверг.. Аман от "умни" толерасти с промити мозъци като теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 11:37 am 

Kryten написа:

Пич, ти в някакъв твой си свят живееш, че отгоре на всичко тука го раздаваш всезнайко по всяка тема.
И как ти го роди главата това, че на мач са 500 души, щото това е бройката, която я ебе за тоя клуб :ohmygod2
Знаеш ли какво е мнението на хората - бащи, пенсионери, хора от провинцията без възможност да идват на мач в София - за някои хора от сектора? И че именно заради тях е отлива?
Ми не, че нещо, ама по времето на Голди колко фенклуба се откриха? На голям мач идваха хора от цялата страна. Годините около 2000г. бяха със много силна посещаемост, помня мач срещу Нехтохимик с 20 000 на Герена. Дербитата беше фул, въпреки, че бяха скинхед годините и винаги имаше проблеми. А НКП като обиколи навсякъде с турнето си, колко са му членовете?
Едно единствено красиво и позитивно нещо има в сектора и това е фонда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 11:48 am 

Да бе, посещаемостта около 2000-та година е пряко свързана с Голди и откритите фенклубове, да знаеш :bigok
Просто годините адски много се промениха, случиха се много неща, хората се отдръпнаха всеки по своя причина (сектор, запад, нкп, играта на отбора, батков, сираков, тонев, бездарниците, сухите години без трофей, казанската афера и т.н. и т.н.), да не говорим, че и сума ти левскари вече не са в България.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 11:56 am 
Аватар

Стигнахме до извода, че единственото обединяващо нещо е Фонда. Замесените в него заслужават огромни благодарности!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:00 pm 

Ъ...почувства се длъжна да напишеш нещо ли?
Голди откри ли фенклуб навсякъде? Откри.
Посещаемостта беше ли силна? Беше. Без да съм казвал, че това е заслуга на Голди. Колкото и :bigok да слагаш, не съм го казал, че да ме иронизираш.
Просто фактите са такива. И някои хора са прави, че в сектора, а и тук, се открояват мини-общества, пренебрижителни към останалите.
Свиделство за това е как всеки, който има по-различно мнение тук се напада от няколко точно определени потребителя с хиляди мнения, вие си знаете.
А на стадиона - 50 човека чакат за вафла в няква лафка, и идва отговорен и казва - 50 кюфтета. Другите да го духат, балъци са, ше чакат.
Сеш се. НКП в този си вид е едно голямо нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 12:00 pm 
Аватар

И ето пак какво си писахме - за колко време се потвърди - не е истина. "Кога се регистрира", "даваш го всезнайко на всяка тема"... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]