forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 1:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:19 pm 

zahariev написа:
Интересно ми е всички, които са против Петев, защото бил чорбар, какво мислят за игралият в цдна Мъри Стоилов? Биха ли го съблекли гол на евентуална бъдеща пресконференция? 10те наркоман-фена на Герена днес удариха дъното, те не са Левски, те не могат и нямат право да говорят от името на всички фенове. Основният проблем в Левски е Батков. И докато определени хора в сектора взимат пари, за да контролират да не се скандира "Батков-курво", положението няма да се оправи.
Йоканович може да е добър тактик, но се видя, че като мотиватор и психолог е кръгла нула. А на нас точно такъв ни трябва...

Относно първото изречение - ти си идиот.
Относно "наркоманите" - ти си идиот.
Относно това, че всички трябва да сме срещу Батков си абсолютно прав.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:19 pm 
Аватар

Абе,трили ли сте бавноразвиващия се фен на Пацо или е било в друга тема?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:20 pm 
Аватар

Да, Захариев, днес тая пренсконференция трябваше да мине нормално..и "10-те наркомана" , които бяха там не те представляват...отиди и си изкажи позицията..с тоя сърбин можеше и да не се получи...ама РАДО щеше да е МОТИВАТОР.Деба аналитиците, деба чудото...

п.с.[Аз], грубо го псувах по всички теми пък..какво са трили не е ясно,явно достатъчно :strkstrk

Последна промяна Лабрадор на Вто Окт 08, 2013 9:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:21 pm 
Аватар

Понеже не си патихме от 'мотиватори' да еба :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:22 pm 
Аватар

Вили мотиватора изкара 4 мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:22 pm 
Аватар

zahariev написа:
Интересно ми е всички, които са против Петев, защото бил чорбар, какво мислят за игралият в цдна Мъри Стоилов? Биха ли го съблекли гол на евентуална бъдеща пресконференция? 10те наркоман-фена на Герена днес удариха дъното, те не са Левски, те не могат и нямат право да говорят от името на всички фенове. Основният проблем в Левски е Батков. И докато определени хора в сектора взимат пари, за да контролират да не се скандира "Батков-курво", положението няма да се оправи.
Йоканович може да е добър тактик, но се видя, че като мотиватор и психолог е кръгла нула. А на нас точно такъв ни трябва...

Кво значи такъв ни трябва :ohmygod Тука некои хора сте адските слепци. От ГОДИНИ НИЩО в тоя клуб не е професионално и причината за това е една и тя има бай-ганьовски мустаци. И наистина трябва да си сляп, или идиот за да не го виждаш.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:23 pm 

FLAME написа:

Ники Митов мотиватора за съжаление само на това разчиташе и това можеше да даде.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:25 pm 
Аватар

zahariev написа:

Ще ти отговоря с написаното от един "колега" от тук.

Цитат:
С години некви лайнари живеят охолно на гърба на клуба, докараха ни срам след срам, не им пука за клуба, а привържениците на Левски били обида за историята на Левски?? Това е добро предупреждение за манекените, а що со отнася до Петев, той просто не става, той е невзрачна пионка в ръцете на тези, които ни съсипват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:25 pm 
Захариев, ако ти беше отишъл и беше направил нещо, ти щеше да си лицето на публиката на Левски. Когато ти 364 дни в годината не правиш нищо, но когато нещо стане влизаш и почваш да даваш акъли и да управляваш света и живота, тогава си просто поредния смешник.
Тия момчета са активните в тоя сектор и в тая публика, решили са и са го направили. Поне са решили нещо. Другото щеше да е такива като теб да гледат пак 5 мача, на шестия да кажат няма ти стъпим и така до следващия път. И си мери приказките кой е наркоман, че ме боли главата от клиширани глупаци като тебе. Лумпен забрави да напишеш още и си 100% и чистокръвен чекиджия от журналистическата гилдия.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:27 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
FLAME написа:

Ники Митов мотиватора за съжаление само на това разчиташе и това можеше да даде.

В един момент винаги се появява нужда и от чисто професионални качества. Иначе съм убеден, че и двамата са давали всичко от себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:28 pm 

Аз също, не го написах с грам лошо :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:30 pm 
Аватар

Акциите на клуба се подаряват с осрана администрация, абсолютно неграмотен неспортен личен състав, футболисти, докарвани на кило със заплати за 410 000 евро на МЕСЕЦ :smt005 Еми, майна и Уорън Бъфет да бях, нямаше да го взема. Цялата структура се изгражда наново, ако ще да е във В, ако ще да го направи някой нов генерален спонсор и така... всичко друго засега е у кереча.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:32 pm 
Аватар

Утре ще се ходи ли на тренировката ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:32 pm 
Аватар

Хора спрете се! Това им е целта, да се караме и псуваме по между си, допуснем ли го това е края!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:34 pm 
Аватар

Кво стана, бе, братче. Сега се прибирам от работа и гледам Тонев си тръгнал, Сираков си тръгнал, Прашката ни станал треньор :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod В тоя отбор изобщо някой знае ли какво става, що става, кой кум, кой сват :shock: Баси майката, по-зле сме от чорбата, там поне си знаят хрантутника, ние и това не знаем. Последна дупка на кавала е батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:34 pm 
Аватар

UL1914 написа:
Утре ще се ходи ли на тренировката ?

Петев ще води цивилен тренировката. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:35 pm 

Пичове, не искам да влизам в спорове с вас и да се караме. Просто не мисля, че беше момента и начина. Защото това днес беше постъпка, която е най-малкото необмислена. И сега какво? Хубаво, свалиха му фланелката. И сега какво? Кой нормален треньор би поел отбора след това днес? Лесно е да плюем, лесно е да се дървим на Петев. Дайте някакво предложение за бъдещето на отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:36 pm 
Аватар

Justice написа:

Петев ще води цивилен тренировката. :lol:

Само по прашка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:37 pm 
Напиши план-дейност за следващите 1-2 години действията описани по ден и час и аз ще го предам на който трябва.
И сега какво? Ами сега е пълен ташак ако не забелязваш... Щеше да продължи още по-дълго, сега поне има изгледи нещо радикално да се случи. По-добре ужасен край, отколкото ужаси без край.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:39 pm 
Аватар

Само ново Сиони може да ги стресне тея от ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:41 pm 
Аватар

Радикалното, което ще свърши работа е Батков да получи удар, може и от тухла и това е :smt006
Насо пък обиден на публиката, сменил бил "приятел", Кратунко къде си дето твърдеше, че Мокета няма общо със смяната на треньора :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:42 pm 
Аватар

Между другото днешната проява вече получи бърз отзвук в чужбина. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:43 pm 
Аватар

Adepta написа:
Насо пък обиден на публиката, сменил бил "приятел", Кратунко къде си дето твърдеше, че Мокета няма общо със смяната на треньора :loser2

Според мен няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: о
МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:43 pm 
Аватар

Македония написа:
Захариев, ако ти беше отишъл и беше направил нещо, ти щеше да си лицето на публиката на Левски. Когато ти 364 дни в годината не правиш нищо, но когато нещо стане влизаш и почваш да даваш акъли и да управляваш света и живота, тогава си просто поредния смешник.
Тия момчета са активните в тоя сектор и в тая публика, решили са и са го направили. Поне са решили нещо. Другото щеше да е такива като теб да гледат пак 5 мача, на шестия да кажат няма ти стъпим и така до следващия път. И си мери приказките кой е наркоман, че ме боли главата от клиширани глупаци като тебе. Лумпен забрави да напишеш още и си 100% и чистокръвен чекиджия от журналистическата гилдия.

Човекът си има право на мнение. "Тия момчета са активните в тоя сектор и в тая публика, решили са и са го направили". Точно поради този факт много други хора избягаха от сектора, стадиона и изобщо не стъпват. Значи какво, като ида и ако според мен Батков е виновник, нямам право да вдигна плакат, да викам против него, ако не го одобряват тези хора? Не веднъж съм бил вътре, за да ми стане ясно кой е надрусан, кой не е и ти казвам, надрусани има. Ти сто процента го знаеш също. Пияни също има. Признавам си и аз съм влизал така. Всеки си има глава на раменете и си преценява. Разбира се, че не може целият сектор или цял фен клуб да се слагат под общ знаменател. Определени хора, обаче, дори да искат да помогнат, по-скоро вредят. Днес тия момчета можеше и аз да ги адмирирам, както и повечето НЕултраси. Просто не беше редно да се гаврят с човека по тоя начин. Един ден ако не на тях, на децата им може да се случи. Разбирам да беше изявен чорбар като Тройчо и разни такива, ама няма база за сравнение. Няколко майни стигаха. Освен тва що някои не погнаха предложителя на Петев, а именно г-н "ВСИЧКО ДАВАМ ЗА НАРОДА"(БОРАТ)?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:44 pm 

Adepta написа:
Радикалното, което ще свърши работа е Батков да получи удар, може и от тухла и това е :smt006

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:47 pm 

Момчета и момичета, добре дошли в казански сценарий номер 2!

Как пък случайно (някой да не вземе да си помисли сега) следващия ни мач е срещу Аллахакбарспор.

Батков, на кур да ти върви цяла година!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:48 pm 

Сега следва едно хорео анти - Борат и след това прекратяване на мача с чорбата.0:3 служебно и току виж помака се замислил ,че е време да се маха от клуба "който го съсипвал психически и финансово"

По - зле няма как да стане ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:48 pm 
Аватар

zahariev написа:
Пичове, не искам да влизам в спорове с вас и да се караме. Просто не мисля, че беше момента и начина. Защото това днес беше постъпка, която е най-малкото необмислена. И сега какво? Хубаво, свалиха му фланелката. И сега какво? Кой нормален треньор би поел отбора след това днес? Лесно е да плюем, лесно е да се дървим на Петев. Дайте някакво предложение за бъдещето на отбора...

А кой сериозен треньор би поел отбор, където някакъв си мустакат селяк може да го изгони 2 месеца след като е обявил, че това е човека? Кой сериозен треньор би отишъл в клуб, където поемат ангажимент за селекция, която се бави и на практика се проваля? Защо никой не обърна внимание, че на Йоканович не му доведоха обещаните футболисти, които ги чака повече от месец, докато трупаме загуби и затъваме все повече! Хайде сега познайте защо Херо отказа 5 пъти Бащицата да му е шеф? С този собственик сме обречени да ни водят само селяци и разни замръзнали вечно в поза Г, които са готви на всичко, за да облекат синия анцунг и не им пука дали Борат, Мазния и Мокета ще го правят на маймуна. Йока явно го излъгаха някак, скоро не очаквам друг да се хване

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:49 pm 
Аватар

zahariev написа:

Чакай бе пич колко време публиката на Левски трябва да поема гаври и тежки удари. Колко треньори според тебе трябва да се сменят за да видят малките деца Левски шампион или поне носител на купата. Тъкмо дойде някой и започне да работи и го гонят.Какво се пеняви Сираков не виждал такова нещо в Европа и света, нямало аналог. Да вярно няма там направо им трошат тиквите, тука само фланлеки събличат. Я си отговори на въпроса защо махнаха сърбина, май защото човека каза гласно някои неща нали?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: о
МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:53 pm 
Аватар

konvoec написа:
Македония написа:

Човекът си има право на мнение. "Тия момчета са активните в тоя сектор и в тая публика, решили са и са го направили". Точно поради този факт много други хора избягаха от сектора, стадиона и изобщо не стъпват. Значи какво, като ида и ако според мен Батков е виновник, нямам право да вдигна плакат, да викам против него, ако не го одобряват тези хора? Не веднъж съм бил вътре, за да ми стане ясно кой е надрусан, кой не е и ти казвам, надрусани има. Ти сто процента го знаеш също. Пияни също има. Признавам си и аз съм влизал така. Всеки си има глава на раменете и си преценява. Разбира се, че не може целият сектор или цял фен клуб да се слагат под общ знаменател. Определени хора, обаче, дори да искат да помогнат, по-скоро вредят. Днес тия момчета можеше и аз да ги адмирирам, както и повечето НЕултраси. Просто не беше редно да се гаврят с човека по тоя начин. Един ден ако не на тях, на децата им може да се случи. Разбирам да беше изявен чорбар като Тройчо и разни такива, ама няма база за сравнение. Няколко майни стигаха. Освен тва що някои не погнаха предложителя на Петев, а именно г-н "ВСИЧКО ДАВАМ ЗА НАРОДА"(БОРАТ)?

Моите уважения, ама всеки, който е избягал от тоя сектор..е било щото така му харесва и е най-лесно.Всичко изписано надолу е вярно..и пак се обезсмисля след тоя факт...И няма как да пророня сълза за тоя клоун, ако ти толерантно би го гледал н месеца да води Левски...аз не бих...и явно масата хора, които хабят нерви,пари, и душа мач всеки мач...също не биха.Ясно е, че има винаги има друга страна...днес се показа тая на хората дето са с тоя отрбор от сутрин до вечер( и темата не е Радо Прашката).Само респект,единтво и твай!Мустакава ВЪН!

Последна промяна Лабрадор на Вто Окт 08, 2013 9:55 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]