forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 8:58 pm 
Аватар

ЩЕ бъдем шампиони, но трябва да се замислим дали след погнатите вече олигофрени не трябва да 'се мотивират' и примадоните :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 8:59 pm 
Аватар

Да, това го прочетох, но видях, че не искаш да спорим и уважих решението ти. Но, ако ти можеш да отречеш, че Петев не ги направи Лудогорец най-добрият отбор като игра, добре, аз не мога. Но, пак се фокусираме върху глупости, Петев е поредната пионка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 8:59 pm 
Аватар

Alek написа:
Браника го каза, отбора се подарява от години, НЯМА НА КОЙ!!! Пак ли да почваме тази тема? И аз се надявам, че някой купувач ще дойде и ще се оправим, сега е момента, сега Левски е на дъното във всяко отношение и може да се вземе изгодно, КЪДЕ СА? ДА ДОЙДАТ КУПУВАЧИТЕ!

Аха, значи след тая вечер и поредното интервю на Мустака...всичко е 6 точки,нема друг...и си кретаме..ебаси примиренческите душици сте...

п.с. Да, Прашката ги направи отбор...и мачкаха миналата година, та и тая благодарение на него!Друг въпрос е, че искаш да гледаш тая мутра на 100 години Левски София...щеше да ни оправи...сигура...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:00 pm 
Аватар

Добре бе, да идва бе, ти що мислиш, че мен ме кефи тази ситуация? Чакаме го отдавна, още ще почаме новия месия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:00 pm 
Аватар

Alek написа:
Браника го каза, отбора се подарява от години, НЯМА НА КОЙ!!! Пак ли да почваме тази тема? И аз се надявам, че някой купувач ще дойде и ще се оправим, сега е момента, сега Левски е на дъното във всяко отношение и може да се вземе изгодно, КЪДЕ СА? ДА ДОЙДАТ КУПУВАЧИТЕ!

Глупости :smt006 Батков да продава (камо ли да подарява) Левски никога не е стояло на дневен ред. Борат иска пари, и то много, за клуба и го призна сам още на оная среща в кафето преди години, когато лично на мен ми обяви 15 милиона. Тънката му сметка е ако ще се раздели с основния си "обществен" капитал то това да стане срещу паричките, които е налял (като заеми) - т.е. иска някой да го изкара на 0 от цялата работа. Това е много различно от "продавам" (камо ли от "подарявам"). Убеден съм, че в България има хора, които имат интерес да вземат клуб като Левски (както и прасетата, колкото и да не ни се иска). Те просто нямат намерение да покриват на Борат масрафа. При нормални условия, кандидати ЩЕ ИМА!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:02 pm 
Аватар

Alek написа:

Не знам къде са, но след като няма на кого да се продаде/подари отбора, ще ритаме в Б или В група с юношите :wink: Всичко различно от батков/насо/тонев в управата е добре за ЛЕВСКИ :smt023 (към това трио да се добавят марков и друмев)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:03 pm 
Аватар

Ето, преди години е било едно, сега е друго, цената е много по-ниска и не би представлявала проблем за нито един сериозен инвеститор... чакаме. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Alek написа:
Ако ти можеш да отречеш, че Петев не ги направи Лудогорец най-добрият отбор като игра, добре, аз не мога. Но, пак се фокусираме върху глупости, Петев е поредната пионка.

Лудогорец го направиха отбор парите на Домуса и Георги Дерменджиев. Това не е само мое мнение, а включително и на хора от там. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Поклон за момчетата за постъпката им днес... единствено възможна и адекватна. На дербито се знае - всички сме заедно и е време тая сволоч да разбере, че се е качила на грешния влак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:04 pm 
Аватар

1837 - ... написа:
Alek написа:

Не знам къде са, но след като няма на кого да се продаде/подари отбора, ще ритаме в Б или В група с юношите :wink: Всичко различно от батков/насо/тонев в управата е добре за ЛЕВСКИ :smt023 (към това трио да се добавят марков и друмев)

Много ясно, нека ние сме поколението в 100 годишнината което да закарат отбора във "В" група, даже нека да си купим отбора и да си продаваме акции, страхотна идея би било...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:05 pm 
Аватар

Alek написа:
Добре бе, да идва бе, ти що мислиш, че мен ме кефи тази ситуация? Чакаме го отдавна, още ще почаме новия месия.

Не казвам, че те кефи, ама 2 вечери вече браниш Прашката със зъби и нокти..косвено и Бащицата.И защо трябва да ни ебе дали ще е той или Б,В група?Ние сме там...просто тоя омагьосан кръг ще си замине...рано или късно...пък какво ще дойде..един Господ знае.Нищо не ни пречи да покажем кое и какво е Левски София колкото пъти трябва ...щото и ти не мислиш, че бихме викали "Цьецууу Васильев"

Последна промяна Лабрадор на Вто Окт 08, 2013 9:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:06 pm 

Момчета, който се бара за толкова голям левскар, че да взема и дава "левскарщина" на хората, нека съблече Батков или му обръсне мустака.

Като не искате да наемаме чорбари защо не се обърнете към главния чорбар, дето уж се води, че ни притежава? Нали голям го вадим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:06 pm 
Аватар

rkk написа:
Alek написа:
Ако ти можеш да отречеш, че Петев не ги направи Лудогорец най-добрият отбор като игра, добре, аз не мога. Но, пак се фокусираме върху глупости, Петев е поредната пионка.

Лудогорец го направиха отбор парите на Домуса и Георги Дерменджиев. Това не е само мое мнение, а включително и на хора от там. :wink:

Парите на Домуса за Гъргоров, Миро Иванов, Иван Стоянов, Голубович, Иван Стоянов, Данчо Минев, Генчев, Барт и т.н.? С парите за тия играчи ли? А Дерменджиев дори няма да коментирам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:08 pm 
Аватар

Alek написа:
Парите на Домуса за Гъргоров, Миро Иванов, Иван Стоянов, Голубович, Иван Стоянов, Данчо Минев, Генчев, Барт и т.н.? С парите за тия играчи ли? А Дерменджиев дори няма да коментирам...

Aко щеш го коментирай бе, ходи прави тройка с Прашката и Бататюрк.

Левски има в основата си идеали, от които ти си много далеч. Щом В група ти е проблемът, а Бащицата - спасението.

Последна промяна rkk на Вто Окт 08, 2013 9:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:09 pm 
Аватар

Alek написа:
1837 - ... написа:
Alek написа:

Много ясно, нека ние сме поколението в 100 годишнината което да закарат отбора във "В" група, даже нека да си купим отбора и да си продаваме акции, страхотна идея би било...

Нека ние сме поколението, което е разкарало комунистите и агентите от ЛЕВСКИ и е казало стоп на безобразията им. Нека защитим поне едно нещо в гнусната ни държавата от тях. Цената е без значение, защото тука не става въпрос за титли, стил на игра и дали си подаваме топката като Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:09 pm 
Аватар

:shock: Ебаси, щом ПолковникО влиза остро....и не облива със статистика...мамата си ебало, аз на него разчитах :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:10 pm 
Аватар

Колелото се върти ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:10 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Alek написа:

Не казвам, че те кефи, ама 2 вечери вече браниш Прашката със зъби и нокти..косвено и Бащицата.И защо трябва да ни ебе дали ще е той или Б,В група?Ние сме там...просто тоя омагьосан кръг ще си замине...рано или късно...пък какво ще дойде..един Господ знае.Нищо не ни пречи да покажем кое и какво е Левски София колкото пъти трябва ...щото и ти не мислиш, че бихме викали "Цьецууу Васильев"

Ще започна отзад напред, защото много хора тук предпочитат Левски да страда, само и само да се сбъднат техните прогнози и управленски виждания. А, Прашката да го духа, но той ни е последният виновник, че отбора ни е развалина. Ганя както казах преди време на Инчето съм лепил плакати из цяла ОК, да го духа и той, но докато не дойде друг и не каже "ей, фенове, подкрепете ме и го гоним" е той, иначе е "В" група, акции на феновете, Цецооуу Василев и т.н. чорбарски работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:11 pm 

Не разбрахте ли, че на Алек не му пука за идеали, ценности, за духа на Левски, за всичко въплътено в това име, а му пука за тактика, игра, пари за футболисти, схеми на игра, Миро Иванов и всичко останало в този дух. :)

Да, точно така, ще дойде нов собственик и първата му реплика ще е: "Ей, фенове, подкрепете ме и го гоним тоя" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:12 pm 
Аватар

1837,

Добре, съгласен съм вече. Чакаме чистите парички на някой друг. :)))

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

rkk написа:
Alek написа:

Левски има в основата си идеали, от които ти си много далеч. Щом В група ти е проблемът, а Бащицата - спасението.

Стига сте псували и ругали, че мн се дразня.Трябва да се води културно диалога ! :bigok Аман от майки и лели...

Върнете се в началото
 Профил  

Alek написа:
Лабрадор написа:
Alek написа:

Ще започна отзад напред, защото много хора тук предпочитат Левски да страда, само и само да се сбъднат техните прогнози и управленски виждания. А, Прашката да го духа, но той ни е последният виновник, че отбора ни е развалина. Ганя както казах преди време на Инчето съм лепил плакати из цяла ОК, да го духа и той, но докато не дойде друг и не каже "ей, фенове, подкрепете ме и го гоним" е той, иначе е "В" група, акции на феновете, Цецооуу Василев и т.н. чорбарски работи.

Може би имаш предвид "акциЙ" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:14 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Не разбрахте ли, че на Алек не му пука за идеали, ценности, за духа на Левски, за всичко въплътено в това име, а му пука за тактика, игра, пари за футболисти, схеми на игра, Миро Иванов и всичко останало в този дух. :)

Да, точно така, ще дойде нов собственик и първата му реплика ще е: "Ей, фенове, подкрепете ме и го гоним тоя" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Инче пак нищо не разбра бре момиче, кандидат купувач идва и иска подкрепа от феновете срещу Батков, изглежда ми най-логичното нещо на света.

А, дали имам идеали, за мен Левски никога не е бил титли и купи, за разлика от много други тук. :) Така че няма да видиш мнение от мен "леле 5 години сме без титла, срам". :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:14 pm 
Аватар

Kъде е тук псувнята? Пожелавам на човека това, към което бие :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:15 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Боги псува,ебе и погребва..прав си...я малко по културно,чшшш :strkstrk

Алек, нямам идея дали прочете какво наспамих с цитат, няма да споря, мнението на инчето ме допълва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:16 pm 

rkk написа:
Kъде е тук псувнята? Пожелавам на човека това, към което бие :loser2

:ohmygod

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:16 pm 

Интересно ми е всички, които са против Петев, защото бил чорбар, какво мислят за игралият в цдна Мъри Стоилов? Биха ли го съблекли гол на евентуална бъдеща пресконференция? 10те наркоман-фена на Герена днес удариха дъното, те не са Левски, те не могат и нямат право да говорят от името на всички фенове. Основният проблем в Левски е Батков. И докато определени хора в сектора взимат пари, за да контролират да не се скандира "Батков-курво", положението няма да се оправи.
Йоканович може да е добър тактик, но се видя, че като мотиватор и психолог е кръгла нула. А на нас точно такъв ни трябва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:17 pm 
Аватар

Aко кичарата и гъза са се махнали наистина, значи това е голям ден за Левски! Благодаря на момчетата от днес :wink: А тая смръдла раева пък каква го раздава бе? Да ходят да си вечерят с кюрда и да не се занимават с нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:18 pm 
Аватар

rkk написа:
Alek написа:

Играч, срещу такива доводи не се спори. ;)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:18 pm 

Аре бан за тоя zahariev

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]