forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 10:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143, 1144 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 5:04 pm 

Ако направи добър мач с прасетата и се представи на ниво с национала, току виж някой отбор от втора белгийска дивизия се сетил за него. Батьо трябва да го продава при първа оферта защото колкото и пари да му предложат за него ще бъдат по-малко от тези, които Влади ще му коства ако остане.

Много ми се ще да вземем Амари от Черноморец. Тоя Мунин е направо скандален. За втори път си изкарва червен картон и преебава отбора си. Започвам да разбирам защо е на заточение в Любимец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 5:42 pm 
Аватар

Казвал съм го не веднъж и два пъти че проблема ни не е в Гаджев, а в играчите около него.Същия проблем е бил и с всички останали които сме натирили пред годините като последния пример е Тасевски.Но сега къде ти играч като него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 5:44 pm 
Аватар

Само трима играчи от напусналите Левски в последните 4 години са истинска класа - ГАРРА, Жо и Калво. За останалите не бих си и спомнил даже. Включително и за безДарко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 6:06 pm 
Аватар

krivia написа:
Само трима играчи от напусналите Левски в последните 4 години са истинска класа - ГАРРА,Рабех, Жо и Калво. За останалите не бих си и спомнил даже. Включително и за безДарко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 8:36 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Казвал съм го не веднъж и два пъти че проблема ни не е в Гаджев, а в играчите около него.Същия проблем е бил и с всички останали които сме натирили пред годините като последния пример е Тасевски.Но сега къде ти играч като него?

Е, играчите около него са виновни ,че всяко второ единоборство в центъра му е нарушение , че срещу Сараево го домързя да гони оня дебел шопар...и за шутовете му извън наказателното поле те са виновни.А безДарко му се играеше и го правеше 5 мача годишно, 2 от тях срещу микренските селяни (само той си знае защо срещу тях) :lol:

Иначе съм почти сигурен, че никой извън Китай няма да иска Ваги и ще преподпише за 2-3 годинки.. :? И после още малко..и още малко ще си го търпим..докато приключи с тая игра :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 9:46 pm 

Аз пък съм сигурен, че ако не зимата, то през лятото Гаджев ще изпълни мечтата си да играе в силен западен отбор! Колкото и да го плюят някой хора Гаджев е най-класния играч на ЛЕВСКИ в момента! Преживя тежка контузия, заради която, не един и двама футболисти прекратиха кариерите си! Бе нормално след такава контузия да има спад в играта му, но напоследък намира себе си и ни е най-добрия футболист! Вярно е, че каза няколко необмисленни приказки, в моменти, когато всички ЛЕВСКАРИ бяхме изнервени, но фактите са си факти! И не играе в Национала заради мениджерски интереси, а защото го заслужава! Никога не съм се радвал, като чорбарите, когато наш, добър футболист напусне ЛЕВСКИ в посока Западна Европа и не искам Гаджев да напуска ЛЕВСКИ, но ако продължава с добрата си игра, ще замине за там, към където се стреми и съм сигурен, че ще липсва на ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 9:56 pm 
Аватар

Колко ще се радвам когато този наш тъй добър футболист напусне в посока западна Турц.. Европа :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 10:53 pm 

Срещу Италия, Гаджев беше най-добрия от нашите! Всеки, който е играл футбол някога, знае, че един отбор без лидер не може! Това е големия проблем на ЛЕВСКИ в последните години, че няма лидери! Защото на отбор, като ЛЕВСКИ са му нужни не един, а много лидери! Гаджев се превръща в лидер за нащия любим отбор и ако ни напусне, със сигурност ще липсва на ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 11:06 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Срещу Италия, Гаджев беше най-добрия от нашите! Всеки, който е играл футбол някога, знае, че един отбор без лидер не може! Това е големия проблем на ЛЕВСКИ в последните години, че няма лидери! Защото на отбор, като ЛЕВСКИ са му нужни не един, а много лидери! Гаджев се превръща в лидер за нащия любим отбор и ако ни напусне, със сигурност ще липсва на ЛЕВСКИ!

А така, Левскарю, не спирай да ни обясняваш таз игра :smt007 :smt007

Сто пъти е обяснявано в темата, че главния проблем на гаджев на са чисто футболните качества :smt006
Имаше и има още футбол в него, но той не можа да проумее някои простички неща - за ЛЕВСКИ се бориш докрай без да мрънкаш и без да се мазниш показваш елементарно уважение към хората, които живеят с тоя отбор. Имаше примери около себе си: Гонзо, Топузаков, Кмета, ако щеш... мне, той предпочете да слуша жена си :8)
Доста жалко, защото имаше всички предпоставки да остави сериозна позитивна следа, да не казвам по-голяма дума, не само като футболист, но по-важното - като ЛЕВСКАР! За съжаление се оказа, че чисто човешки качества не му достигнаха :wink:
Каквото сам си направиш...
Абе, успех му желая, където и да отиде, но за ЛЕВСКИ е свършен според мен. При нас може да пребивава като най-обикновен чужденец-наемник, но дотам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 11:33 pm 

Ако си прочел по-горния ми пост, ще разбереш, че съм съгласен за написното от теб относно характера му, но че е най-класния ни футболист е факт неоспорим и в момента ни е необходим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 11:37 pm 
Аватар

В отбора ни в момента аз класни не виждам. Единствено тренерО е класа ама файда до тук.. Или ще избухнем мощно с него или посредствеността и лежерността в ПФК Левски София 1914 АД ще го завладеят и него. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 01, 2013 12:40 am 
Аватар

Лично според мен класа по фланговете си имаме: Курето (само трябва да свали 20-30 килца и ще ги мачка, за крило може и да не става, но зад нападателя смятам, че ще къса), Гари бързото (не подава защото няма на кого иначе има качества), Мюлдер (за мен си остава най-класният бек в „майсторската“ Ь група) и най белият от тъмнолилавата четворка любимеца на 67 Пинто (на второ място след Мюлдер по класа). Шръбският пинко и той ми изглежда ок плюс Пламен лъвчето си има качества, ама долната глава е захапала горната и от там май му идват несполуките. Димов като дефазивен халф също има качества.
Всички останали с изключение на Вутов(може би има нещо), са на ниво ала нешко милоланович и нямат място в Левски.
Относно Вагинал Путеф, тоя измекяр приключи с футбола още преди 4 години. И не поради скъсаните кръстни връзки, ами защото е женски полов орган.
Но нали свети насе гАзо е в отбора той ще ни оправи. Разбира ги работите, фейс мейс и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 01, 2013 5:20 pm 

sin_1914 написа:
Лично според мен класа по фланговете си имаме: Курето (само трябва да свали 20-30 килца и ще ги мачка, за крило може и да не става, но зад нападателя смятам, че ще къса), ............

Що бе, не е ли крайно време да го налагаме един полусезон на крилото и ако случайно не стане да го разкрием, оплюем и разкараме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 02, 2013 10:16 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
sin_1914 написа:
Лично според мен класа по фланговете си имаме: Курето (само трябва да свали 20-30 килца и ще ги мачка, за крило може и да не става, но зад нападателя смятам, че ще къса), ............

Що бе, не е ли крайно време да го налагаме един полусезон на крилото и ако случайно не стане да го разкрием, оплюем и разкараме.

първо трябва да го пробваме за дефанзивен халф!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 02, 2013 12:43 pm 
Аватар

И за ЗАЩИТНИК :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 02, 2013 3:51 pm 
Аватар

Тодоре, млъкни веднъж бе, деба, само ВЕДНЪЖ преди важен мач..... :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2761469

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 02, 2013 4:09 pm 
Аватар

:evil: ... мнооооооого прост непомашки екземпляр, мда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 5:13 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Тодоре, млъкни веднъж бе, деба, само ВЕДНЪЖ преди важен мач..... :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2761469

:ohmygod2 Всеки път падаме, когато тая гад си отвори устата :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 5:27 pm 
Аватар

Интервютата му имат способностите на патешко-жАлтите ни резервни екипи, със сигурност именно Бащицата е прецакал нещо астралната енергия и гравитационните линии около Везалката :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 8:12 pm 
Аватар

Цитат:
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Божинов спаси човешки живот преди минути!
03 октомври 2013, четвъртък | 20:02

Главният редактор на лъжеспорт.bg - Крум Савов стана пряк свидетел на случилото се!

Очаквайте подробности!

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 8:13 pm 
Аватар

Дано си е дарил сърцето и бъбреците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 8:14 pm 
Аватар

Или поне продал :oops:
После бат Джери да ни работи доживот като неустойка :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 8:15 pm 
Аватар

Само дано не си е дарил мозъка, щото и на шимпанзе ако го сложат, ще затъпее.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 9:01 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:09 am 
Аватар

Изпреварил ме е изрода. Абсолютно същото щях да напиша, заклевам се. :smt005

Иначе Ретардери ,ако верно е спасил някого - респект. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 4:09 am 
Аватар

Знаем ли подробности, защото съм му приготвил +2 точки респект и +3 точки манна. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 4:32 am 
Аватар

Някакъв човек си бил глътнал езика, той отишъл и го извадил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 9:33 am 
Аватар

Николета щеше да се справи по-добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 10:06 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Знаем ли подробности, защото съм му приготвил +2 точки респект и +3 точки манна. :bigok

За човешки живот мисля, че спокойно можеш да добавиш и стафф с малко спел пауър :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 10:31 am 
Аватар

Adepta написа:
Николета щеше да се справи по-добре :bigok

Най-вероятно щеше да му духа, докато умре от задушаване.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143, 1144 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]