forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 5:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 10:04 am 
Аватар

Македония написа:
Аз съм на мнение, че за ИИ5 има надежда и то не малка. След като е бил добър защитник при Илиан, не виждам причина пак да не стане.

Ташака на страна, но доста хода го вярват. Аз не съм го гледал селяка прост в БероЙ, но не може да ме убедите, че като е бил пръв на село има шанс да стане футболист. Доста ще му пея на илианката, ако вземе да нарпави тази глупост. Освен че е некадърен ИИ, ще се провали още на фитнес тестовете (всяка година дебелака е с най-лош резултат). Ако и това не покаже категорично какво трябва да се нарпави с него, не знам. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 10:04 am 
Аватар

Corpse написа:
Ако все още някой си мисли, че любимият ни клуб е ПРОФЕСИОНАЛЕН - по-добре да се насочи към друг спорт или да започне да събира пощенски марки. Втора седмица се молим на някакво босо негърче от световноизвестния отбор Тианите на Нигер или някакви други Титани бяха. Ние се почудихме коя световна звезда поставя неизпълними условия, за да дойде в Левски, а то някаква "голова машина" от Нигерия. И нека да кажат кой от нашите скаути го е гледал на живо, както обещаха за всички нови попълнения. Може би този който е гледал Опоку в Катар, след това е прескочил до Нигерия. Пълен ташак!

Пич, инфото е на нигерийски сайт, дайте малко да изчакаме и след тва да сипваме :smt023

П.С. Вярата в тва, че Главата е добър защитник, е като тази в Дядо Коледа и Феята на Зъбите :bii_chorbata

Последна промяна SoulFlyTeR на Пет Юни 29, 2012 10:58 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 10:10 am 
Аватар

Еми ако става тая печка да я взимаме.Пък все от 3 печки в атака един трябва да пори мощно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 10:20 am 
Аватар

ще разберете само след 3-4 часа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 10:37 am 
Аватар

99999 написа:
съмнява ме че селекцията е с ццъкане на трансфирмаркит.без прохазка
99999 написа:
всъшност кви са теа съгледвачи - да наемат некои от аякс .- скаут-поне -в холандия да се дарпа-след 8цта другто е донор ...имат школи -научени играчи-
99999 написа:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/alexander-medina/profil/spieler_35514.html ето го идеалния- 5 в уругваи за голмастер -6 от 12 -първия е с 8 от 14 (33 г ама такива тревяат .150гх пише -за 60к нищо не е-ще доизде

Ето тва са МНЕНИЯТА!!!
:blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 10:58 am 
Аватар

Corpse написа:
Ако все още някой си мисли, че любимият ни клуб е ПРОФЕСИОНАЛЕН - по-добре да се насочи към друг спорт или да започне да събира пощенски марки. Втора седмица се молим на някакво босо негърче от световноизвестния отбор Тианите на Нигер или някакви други Титани бяха. Ние се почудихме коя световна звезда поставя неизпълними условия, за да дойде в Левски, а то някаква "голова машина" от Нигерия. И нека да кажат кой от нашите скаути го е гледал на живо, както обещаха за всички нови попълнения. Може би този който е гледал Опоку в Катар, след това е прескочил до Нигерия. Пълен ташак!

Нали не вярваш, че нигерийчето е тоя договорения или чийто отговор се чакаше :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 11:05 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
99999 написа:
съмнява ме че селекцията е с ццъкане на трансфирмаркит.без прохазка
99999 написа:
всъшност кви са теа съгледвачи - да наемат некои от аякс .- скаут-поне -в холандия да се дарпа-след 8цта другто е донор ...имат школи -научени играчи-
99999 написа:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/alexander-medina/profil/spieler_35514.html ето го идеалния- 5 в уругваи за голмастер -6 от 12 -първия е с 8 от 14 (33 г ама такива тревяат .150гх пише -за 60к нищо не е-ще доизде

Ето тва са МНЕНИЯТА!!!
:blass

Напомнят ми на...
Цитат:
Добрите новини за лит(*кс-етрополе продължават да валят. НА 14 ФЕВРУАРИ 2009 УМРЯ ФАЛШИВИЯТ СВЕЩЕННИК от 33 година И ШЕКЕЛКОЛЕКЦИОНЕР=васил крумов БожКов = ДИАБЛО = КАИН =ИСМАЕЛ = КАЙАФА ФАЛШИВИЯТ СВЕЩЕННИК от 33 година ЗЕТ НА АННА = МОХХАММЕД = НАПОЛЕОН = адолф аллоиис шикелгрубер шекелколекционер. А В СРЕДАТА НА ЮНИ 2009 УМРЯ ФАЛШИВИЯТ СВЕЩЕННИК от 33 година антон василев БожКов = АВЕЛ =ИСААК = АННА ФАЛШИВИЯТ СВЕЩЕННИК ТЪСТ НА КАЙАФА от 33 година = АБДУЛЛА БАЩА НА МОХХАММЕД = АЛЛОИС ШИКЕЛГРУБЕР ШЕКЕЛКОЛЕКЦИОНЕР УМРЯХА И ДУХОВНО!!!!!!!! ФАЛШИВИТЕ СВЕЩЕННИЦИ от 33 година васил И антон БожКовИ КОВЕ ХОЛДИНГ E ЗЕЛЕНО КАФЯВ АНТИХРИСТКИ=васил И антон БожКовИ УМРЯХА И ДУХОВНО!!!!!!!! КОВЕ ХОЛДИНГ E ЗЕЛЕНО КАФЯВ АНТИХРИСТКИ!Добрите новини за лит(*кс-етрополе продължават да валят, васил И антон БожКовИ УМРЯХА И ДУХОВНО!!!!!!!!

...но с повее грешки. :blass

Кчиарата вчера май се изпусна в студиото, че явно чакаме подписа на БЕлотели. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 11:09 am 
Аватар

hidden767 написа:
detective написа:
hidden767 написа:
:smt006 по-добре без него...

Дано го зеем да пукнеш от яд :smt006

Мазохисти. Много ви се иска Април отново да ви нахраня с говна, от онези кафяво-зелените, дето са най-лепкави и миризливи :bii_chorbata

Бате, не е истина колко си верваш. Хранел бил :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 11:23 am 
Аватар

Днес мернах интересно заглавие в ММ:

Цитат:
Селекция - добре, но имате ли план "Б" :?:

Сигурно е анализ на отбора в момента, най-вече за това, че липсват каквито и да е сериозни опции за промяна при негативен развой на нещата, контузии или наказания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 11:54 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Corpse написа:

Нали не вярваш, че нигерийчето е тоя договорения или чийто отговор се чакаше :bii_chorbata

Иска ми се да не вярвам, но от няколко години нищо не ме учудва и не би ме изненадало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:14 pm 
Аватар

Corpse написа:
Morning Glory написа:
Corpse написа:

Иска ми се да не вярвам, но от няколко години нищо не ме учудва и не би ме изненадало.

Идеята ми не е, че няма да вземем нигерийския дядо, ами че не за него се е преговаряло. Просто наистина минахме на следващия кандидат. Уточнение за Хидъна - и аз също искам висок, здрав централен нападател. Даже нямам против да е черен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:23 pm 
Аватар

Има ли индикации скоро да пристигне някой? Не ми се ще пак на проби да идват 200 човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:32 pm 
Аватар

Не знам кой ще е, но според мен не трябва да имате особено високи очаквания, за да не се разочаровате накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:43 pm 

Цитат:
Златински и Бенжалюн скъсаха с Локо Пд

Може пък и да вземем още един централен защитник :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:09 pm 
Аватар

А, само до преди две седмици щяха да ни обливат, а сега без очаквания... цц. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:14 pm 
Аватар

Alek написа:

Като тоя форум си навие на пръста нещо, мамата си е ебало. Сега се реве за Белек и ако ще Дрогба да дойде, ще падне тавана. Зимата така се рева за Диамутен, видяхме го и него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:15 pm 
Аватар

Колкото до обливането - мнозина бяха обляти, ама нема кой да си признае. Тука само важни клечки пишат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:23 pm 
Аватар

Aре бе! Трябва да излизам след малко, а нападателя още го няма :slap
ЕВЕНТУАЛНО кога се очаква да разберем името му? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:27 pm 
Аватар

В четвъртък, най-късно понеделник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:32 pm 
Аватар

Не знам някой тук да е поставил условие: Белек или си режа вените. Мисля, че всички ще бъдем доволни, ако Тонев и сие отърват Фрайбург от тъмничкото нападателче, което искат да продават. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:40 pm 
Аватар

krivia написа:
Не знам някой тук да е поставил условие: Белек или си режа вените. Мисля, че всички ще бъдем доволни, ако Тонев и сие отърват Фрайбург от тъмничкото нападателче, което искат да продават. :bigok

С това нападателче ще си имаме проблеми с режима отново, а си мисля, че няма да е същият звяр като преди година :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:51 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Alek написа:

Като тоя форум си навие на пръста нещо, мамата си е ебало. Сега се реве за Белек и ако ще Дрогба да дойде, ще падне тавана. Зимата така се рева за Диамутен, видяхме го и него.

Погледни ни защитата и дефанзивните халфове и пак ще говорим за обливането. :) Марсиньо и Карвальо са много на кантар, на по 31 години, предпочитахме минимум Даксон пред единия, а другия игра 15 мача миналия сезон и 15 аут заради контузии. Опоку е класен играч, но идва с 9 месечна контузия, след като се е оправил, отново се е контузил за 3 месеца............. и след провала с Кевин Бру - Прохазка, ако това е обливане, добре, прав си. :smt003 Десет пъти повече ни трябват двама централни защитници - ТИТУЛЯРИ, отколкото нападател. ;) Тук много вярвате, че Пелето става за централен, но си спомнете последният им с Коловати какви ги надробиха, а сега сме година и нещо по-късно, сигурно е станал още по-бърз. :D За DM става, но тогава в центъра оставаме с награден ляв бек и Иво Главата... :D Курвите на Околовръстното не са виждали толкова обливане... правите ли се или наистина сте толкова наивни не мога да разбера... този отбор е тотално зле окомплектован, и няма кой да ме убеди, че това са първите избори на постове, че дори вторите. :smt003 Но поне ги взеха "у време". Няма да е като другите години, хем боклуци, хем без подготовка.

Последна промяна Alek на Пет Юни 29, 2012 2:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:51 pm 
Аватар

АвстралиецО,
Това са страхове, които без да пробваме, не може да кажем да ще се оправдаят. :smt006

А пък и аз лично проблем с неговата дисциплина съм нямал, да го мислят тия, които му плащат. :bigok

Важното е, че ни взривяваше всеки мач, другото са незначителни подробности. :smt003

Иначе съм напълно съгласен с Алек, че отбора виси на 5-6 титуляри. Ако стане нещо с тях, че си е.. майката.

Дотук поне на мен ми се струва, че ще бъдем универсален отбор, защото ще разчитаме на универсални играчи, Ангелов досега беше запредвиден за 5-6 позиции, Прохазка за всяка позиция в халфовата линия, Опоку за всяка в нападение, както и Карвальо. Ели за няколко в защита, Старокин за няколко по терена.

И сега колко чисти централни защитници имаме? Колко чисти дефанзивни халфове и с колко играем? Колко чисти крила и какво е качеството на "резервите"? Ако приемем, че нападател ще дойде, то само там може да се каже, че ще имаме двама равностойни играчи. На другите постове е голям леш ситуацията, ако някой бъде наказан или се контузи. Дядо Йоцо ще пълни дупки всякакви май. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 2:59 pm 
Аватар

donbalon:

Бижутера заби 3 попадения. Толкова реализира и Карвальо

Лидерът на Левски - Христо Йовов няма лесно да отстъпи титулярното си място през новия сезон. Ветеранът отправи послание на по-младите си съотборници, че все още го бива и в негово лице ще имат силна конкуренция. Бижутера демонстрира класата си още на първата тренировка на сините в Австрия, като вкара точно толкова голове, колкото и новият нападател Базил де Карвальо. Двамата се отчетоха с по 3 попадения, реализирани след комбинации по фланговете и центрирания в наказателното поле, като срещу тях им противодействаха бранителите в тима.

От защитниците с най-стабилни изяви се отличиха Станислав Ангелов и Иво Иванов, които изчистиха най-много топки.

Хахахах при положение, че французина още не е дошъл си представете състезание между два коня хахах :smt003 Ебати цирка, Пелето и Главата централни... тия в Лудогорец имат 4ма кой от кой по-добър, ние двама, на 34 и N5. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:02 pm 
Аватар

Аз тайно се надявам на Божинов ама явно нема да е той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:04 pm 
Аватар

Най-добре да очакваме да изпаднем,така при всички случаи ще сме доволни от крайното класиране,а и от селекцията :bigok Иначе сериозно,не знам кой ще дойде,ама трябва да е добър,ако искаме да направим нещо.Ако играем с класата и самочувствието,подобаващи на Левски,няма да имаме никви проблеми,нито срещу Домусчивец,нито срещу някой друг.Лошото е ,че скоро не сме играли така,ще трябва сериозно да погребваме,докато си върнем шампионския манталитет.Засега стискам палци да осъществим двата жизненоважни трансфера-Милиев и Маймунтен :arrow: вън и чекаме новия нападател.За съжаление за Иво ще трябва да се чака още :? А в България доста интересни имена са свободни агенти-Жос,Златински,Пържелюн,добре са,като за без пари,но се съмнявам наште да се пробват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:07 pm 
Аватар

krivia написа:
АвстралиецО,
Това са страхове, които без да пробваме, не може да кажем да ще се оправдаят. :smt006

А пък и аз лично проблем с неговата дисциплина съм нямал, да го мислят тия, които му плащат. :bigok

Важното е, че ни взривяваше всеки мач, другото са незначителни подробности. :smt003

Иначе съм напълно съгласен с Алек, че отбора виси на 5-6 титуляри. Ако стане нещо с тях, че си е.. майката.

Дотук поне на мен ми се струва, че ще бъдем универсален отбор, защото ще разчитаме на универсални играчи, Ангелов досега беше запредвиден за 5-6 позиции, Прохазка за всяка позиция в халфовата линия, Опоку за всяка в нападение, както и Карвальо. Ели за няколко в защита, Старокин за няколко по терена.

И сега колко чисти централни защитници имаме? Колко чисти дефанзивни халфове и с колко играем? Колко чисти крила и какво е качеството на "резервите"? Ако приемем, че нападател ще дойде, то само там може да се каже, че ще имаме двама равностойни играчи. На другите постове е голям леш ситуацията, ако някой бъде наказан или се контузи. Дядо Йоцо ще пълни дупки всякакви май. :loser2

По-голяма гаранция за провал от играта с универсални играчи едвали има. Вчера Илиан на летището преспокойно си обяснява как оставя двамата идиоти в София, групата ще се допълни само от нападател и тия кретени журналистите, ако не влязат в някой форум да прочетат някой въпрос, няма да се сетят да питат, какво става и как го мислят така?! Пак ли при първата контузия и наказание ( че къде сме чули и видели Главата да получава червен картон ) ще гледаме Димов централен и дузпи като с Търнава? Всяка година едно и също, Гонзо можеше да е всякакъв, но поне състава имаше вид, знаеш кой, къде играе, като треньор провал, уникален при това, но е добър мениджър. Тия докараха една кошница и нито обясниха какви са, нито къде играят, а тия журналистите дори не питат каква идея за игра има.... тоя Опоку ляво крило ли ще е, дясно, AMC? Прохазка къв е последно крило, amc, опорен халф? Гига богатия клуб, с 1 играч платени пари за него... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:14 pm 
Аватар

AMC ще е Марсиньо,Прохазка може да играе там,на десния фланг и опорен халф :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:16 pm 
Аватар

@Alek, ако някой го беше питал на летището щеше да каже, че имаме юноши за резерви. Иначе съм убеден, че ако на контролите види проблем със защитата, ще вземат мерки :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:18 pm 
Аватар

полетът Му е закъснял , до минути ще е в лагера :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]