forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, 1020, 1021 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:48 pm 
Аватар

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:50 pm 
Аватар

Е ,Д**а...като ми се запляскате и ми идва да скоча в компютъра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:52 pm 
Аватар

Инче, на Кратун се репча?! :smt005 :strkstrk Не се съгласих с мнението му, той с моето, кое видя като репчене, бе? Все едно ако се засечем в ХД нема да го поздравя или нема да пием пак на форумна сбирка :smt005 Нещо ми се струва, че ти по-скоро си се вживява в ролята на падар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:52 pm 
Аватар

Скачай. Ама преди това погледни топ отборите в света колко са им годишни вратарите. Ние явно сме като Ман Юнайтед с Де Хеа. То и на него му навкарваха бая тъпи голове :smt006 Все съм си мислил, че за един вратар възрастта е в плюс, тука сега разбирам, че било обратното :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:53 pm 
Аватар

Ей Богу, изкупихме Балканския полуостров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:54 pm 

Trent написа:
Инче, на Кратун се репча?! :smt005 :strkstrk Не се съгласих с мнението му, той с моето, кое видя като репчене, бе? Все едно ако се засечем в ХД нема да го поздравя или нема да пием пак на форумна сбирка :smt005 Нещо ми се струва, че ти по-скоро си се вживява в ролята на падар...

Ми явно се налага да съм пъдар, след като се УБИВАТЕ да пишете глупости и да ни заливате с душевни несполуки, които в повечето случаи са по-голям бълвоч от чорбарските такива :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:55 pm 
Аватар

Човека си взима играч който смята,че може да свърши работа.Мулдер добре се включва напред,но отзад остава дупка? Като направи същото и левия бек и положението става майка плаче.Нека оставим Славиша да се опита да направи нещо вместо да се правите на свръх специалистите.Ако форума не одобри някой и вече настава ебати драмата,мрак и ужас.К'во по-зле може ли да стане положението,че мрънкате?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:56 pm 
Аватар

Явно не се разбираме.Нямам нищо против вратари на 34-35 г. и нагоре.Имам против некадърни 35 г. вратари играещи във втора дивизия , и в Ирански клуб на име "Зоб".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:56 pm 
Аватар

Форума има лиценз про и разбира повече от футбол от всеки :boisw Плюс това е крайна инстанция.
Justice, това къде е играл не винаги е от водещо значение. Аз не бих го коментирал без да го видя. Виж гарата и гари къде играха преди да дойдат в Левски.

Последна промяна Rsk на Вто Юли 30, 2013 10:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:57 pm 
Като имаме двама млади вратари е съвсем нормално те да бъркат. Пламен за годините си има доста мачове вече и очаквам след 2-3 години да бъде доста сносен вратар. Даже малко грешки е направил за тая възраст. Опитен вратар може да им е полезен и на двамата, но само като трети според мен. Иванков и Петков бяха доста комични в началото.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:58 pm 
Аватар

Ама пък призванието на Влади ще си има достойна компания в лицето на фамилията на Марко :strkstrk
И аре успокойте се малко. Или не? Да вземем да пребием Йоканович, че води футболист на проби, а? Да го линчуваме, щото бил хипотетичен солташак на Сираков и целта му е да източи бездънния джеб на бай ТодЪр... Аре изчакайте малко преди да изгорите на кладата на личното си мнение Йоканович, става ли?
Не ме интересува кои ще играят в Левски, интересува ме да започне ОТБОРЪТ Левски да играе по-читаво, със сърце, дух, добра игрова организация и повечко самочувствие!
Да се шибат и Мюлдер, и Родригез, и Илиев, и всички! И по-слаби( :smt005 ) да дойдат от тях, ама да играят според желанието и указанията на читав треньор, и без шибан путкински страх!
Сегашните футболяги осраха три от най-важните си мача, при неистова подкрепа и атмосфера от трибуните и никой не ги преби, а дори напротив, ама ги оправдават, че се сковавали от страх... от нас :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:00 pm 
Аватар

Верно е за Дембеле и Родригес.Само че кариерите (сериозните) им стартираха от нашия отбор.А ,този е пред край на неговата.Има лека разлика.А ,интересното е ,че е 100 % т***к на кретените от Блиц. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:01 pm 

Обаче Justice + аватара си е страшно попадение за тая тема в момента :bigok Направо не знам как ти го е родила главата, все се каня да те питам :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:02 pm 
Аватар

Абе айде и ние да не говорим като чорбарите, че сме направили еди кой си футболист :wink: Дембеле не можеше да играе футбол преди да дойде в Левски ли? Оставете го тренера да си направи селекция, пък да го съдим след година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:03 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Обаче Justice + аватара си е страшно попадение за тая тема в момента :bigok Направо не знам как ти го е родила главата, все се каня да те питам :bigok

Миг на гениалност и вдъхновение. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:03 pm 

Нормалното е да има стабилни защитници и дори с не толкова опитен вратар какъвто е Пламен, той има потенциала да бъде силен вратар, с игра ще става по-добър, разбира се има и други фактори, като треньор на вратарите например...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:05 pm 
Аватар

Откакто се махна Валентин Захариев ни тръгнаха проблемите с вратарският пост. Поне така ми се струва на мен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:05 pm 
Аватар

Росен написа:
Абе айде и ние да не говорим като чорбарите, че сме направили еди кой си футболист :wink: Дембеле не можеше да играе футбол преди да дойде в Левски ли? Оставете го тренера да си направи селекция, пък да го съдим след година.

Ооо ,аз ще съм последния който ще нападне Йоканович.След Костов , втория качествен треньор от години насам.Твърдо съм зад треньора.И съм про-чужденците. :bigok Обаче не и такива.Имали сме ги в изобилие подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:11 pm 
Аватар

Justice написа:
Верно е за Дембеле и Родригес.Само че кариерите (сериозните) им стартираха от нашия отбор.А ,този е пред край на неговата.Има лека разлика.А ,интересното е ,че е 100 % т***к на кретените от Блиц. :wink:

Е като и за теб е партенка на блиЗ, що се вкарваш в спорове по темата и излишно правите така, да се нагнетява напрежението?
Десет страници размятане на "доводи" стават ли 35-годишни вратари за Левски? "Да, ама само великите", "По принцип стават, щото са опитни" и тн. - Супер! Браво!
Левски е в кома, навръх стогодишнината си, ама хипотетични вратари от новини на смешни сайтчета и каращи проби сърби, са много важни в момента за коментиране...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:15 pm 
Аватар

Верно са абсолютно безсмислени. :wink: И не мислех да ги продължавам....ама видях " :ohmygod2 " А ,като видя такива пляскания и полудявам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:19 pm 
Аватар

Абе в тая тема само ретарди ли пишете? :smt017 Влязох за малко и досега повръщах. Ебаси и спрелите хора има :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:26 pm 
Аватар

И аз влезнах уж за малко, с идеята да разпусна леко, в тая знойна нощ, ама последните страници меко казано ме втрещиха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:31 pm 
Аватар

Най-после да се изпокарате в тази тема и без моя намеса. :DDD За втори път да похваля Инчето. :))) Даже ще я изведа на вечеря от толкова хвалби по нея... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:37 pm 

Кога е бил първият път, че и втори сега :shock: Истински шокирана съм :shock:
ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ С АЛЕК БЕ!!! :ohmygod
Тоя форум загина :cry:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:39 pm 
Аватар

Снощи някъде из темите отново те похвалих. :DD Нещо за треньорите беше... :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:41 pm 
Аватар

Като се прибрах влязох набързо в гонга да видя дали има новини. Като прочетох името на дошлия на проби, вече бях наясно какви мнения има тука :lol: Дали се казва Марко Путинчанин или Деян Савичевич, няма никакво значение.
Толкова страници, изпълнени с циркове, за играч дошъл на проби :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:43 pm 
Аватар

Е, хайде де... :D Важно е да има уволнения и назначения! :))) Все пак всеки от нас се е прибрал от тузарската си работа и от скука в свободното си време решава да оправи любимият клуб за 5 минути, с няколко очевидни и прости неща. :))) Остава само да пишем до Мерцедес и ще сме страхотни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:43 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Защитници трябва да св търсят само от първенства в централна и източна Европа, играчи с опит в турнирите на УЕФА, евентуално титли и купи на клубно ниво, по възможност мачове в нац. отбор. Дорин Гоян, за когото писах преди 20 дни, подписа с Астерас Триполи, Марчин Василиевски според трансфермаркет-а още е свободен трансфер. Милан Степанов е напуснал Мерсин и е без отбор http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Stepanov
Според мен такъв профил играчи трябва да се търси

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:45 pm 
Аватар

Инчето и Алек ше си паснат идеално като ръст :bigok

Крайно време е за "Йоканович на врбе",след като е довел сърбин на проби,който и да подпише,ще взима некви стотинки на фона на Диамунтен,Ели и другите звезди,но определено тва ще унищожи отбора отвътре.Освен това не отговаря на визтката на последните ни десни бекове(безработния "холандец" Мюлдер след изкарани проби и Живко Миланов от школата на Аякс).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:46 pm 

Alek написа:
Снощи някъде из темите отново те похвалих. :DD Нещо за треньорите беше... :)))

Като не съм през телефона може и да се разровя :bigok
Ти си нямаш идея колко омраза си отнесъл (добре че бързо ми минава, питай антонатан), затова ми е трудно да ти благодаря, но все пак - поласкана съм :bigok Да видим кога пак ще запееш старата песен за не-вината на батков :bigok

Никва вечеря :smt018

:bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, 1020, 1021 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]