forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 8:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:32 pm 

Цитат:
Любо Пенев прави Мариян Огнянов национал

е,тук по едно време бе номиниран за виновник ,заедно с Балтанов..не,че е някакъв талант но като всеки попаднал в подходяща среда,вдъхне му се увереност,спокойствие показва що годе игра...

:) да,не знаем дори кой дефакто е машинистО но никой не пуска кокалО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:39 pm 
Аватар

Цитат:
Сираков: Феновете създават напрежение в ”Левски”

Аха, а то няма причина за реакцията на феновете :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:45 pm 
Аватар

jdt написа:
Цитат:

е,тук по едно време бе номиниран за виновник ,заедно с Балтанов..не,че е някакъв талант но като всеки попаднал в подходяща среда,вдъхне му се увереност,спокойствие показва що годе игра...

Балтанов си е същия некадърник и в Черноморец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:05 pm 

Justice написа:
jdt написа:
Цитат:

Балтанов си е същия некадърник и в Черноморец.

Балтанов и Огнянов са си много добри футболисти, просто нашето ръководство не съумя да извлече най-доброто от тях. Така както играе Огнянов в момента дали нямаше да ни е от полза? Лошото е, че при нас никога нямаше да заиграе по този начин. Ще се радвам да го видя в националния отбор. Нека момчето си се изсере обилно, щедро и либерално на мустаците на Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:12 pm 

Wildkid написа:
Раев, вместо да хленчи, да обясни ЗАЩО след като е видял още на подготовката, че всичко е в лайна, си траеше и обясняваше как сме по-добри от миналата година, как на подготовката работата била свършена, как Левски си имал треньор и т.н., а само 2 седмици след това, когато кулата се сгромоляса, изведнъж обърна плочата. .........

Точно това е въпроса, който никой не си задава.

Ние също видяхме какво предстои (до една или друга степен), но той е единствения, който имашe властта да направи нещо по въпроса.

Просто Насето реши да се освободи от Митов по най-тънкия начин като го остави да се провали и след това да си докара негов треньор. Цената за това - станахме първия български отбор елиминиран от казахстански отбор. Насето обаче такива неща очевидно "ни гу ибът".

Според мен, трябва да му искаме сметка за това. Той е шефа, той вижда какво става, а остава безучастен. Не му се плаща за да гледа сеир!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:14 pm 
Аватар

Kryten написа:
Хващам бас, че ако Насо беше изгонил Митов на подготовката сегашното сране по него щеше да му се струва като приятелско потупване по рамото.

Именно! Всички искахме да му се даде шанс, а са "Що не го изгони по- рано?"

jdt написа:
Цитат:

Не му беше даде шанс :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:18 pm 

Kryten написа:
Хващам бас, че ако Насо беше изгонил Митов на подготовката сегашното сране по него щеше да му се струва като приятелско потупване по рамото.

Абсолютно.
Ебаси, а аз си мислех, че не харесвам Сираков заради куп неща като гащи, далавери, сафарита и т.н., ма на фона на вас... :shock: Тук обаче се получава като с Иван Костов, само дето при Костов беше такава сляпа и пламенна защита, че спокойно дори негов привърженик можеше да го намрази. Сега пък със Сираков що не изгонил Митов по-рано, що изобщо го е изгонил, кво е направил откакто е дошъл, кво не е направил - за всяко грешно отиграване на играч на Левски се пише нещо, свързано със Сираков, все едно не е тук от оня ден и все едно точно за 1 месец или за 1 седмица с нов треньор нещата ще цъфнат и ще вържат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:19 pm 
Аватар

Левски издирва футболисти на четери позиции
Къде са се изпокрили всички футболисти......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:20 pm 
Аватар

Все пак феновете му създават напрежението,което пречи за нормалната атмосфера в тоя клуб..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:21 pm 

blue order написа:

Четери? :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:23 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
blue order написа:

Четери? :shock:

Оригиналното заглавие е правилно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:26 pm 
Аватар

Не знам за вас, на на мен семейство Раеви са ми адски противни, мразя ги почти толкова колкото мразя Кюрда, а Кюрда наистина го мразя :!: Батков си вкара огромен автогол като върна Раев в клуба и очаквам това да изяде и неговата глава :wink: Дай боже :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:34 pm 

acrimonious написа:
Kryten написа:

Именно! Всички искахме да му се даде шанс, а са "Що не го изгони по- рано?"

jdt написа:
Цитат:

Не му беше даде шанс :ohmygod2

Не, не. Недей така. Ние не присъстваме на подготовката на отбора и не виждаме какво точно се случва. Той обаче вижда и знае. Защо след като е преценил, че има проблеми не е опитал да ги отстрани? Това не винаги изисква треньора да си замине.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:35 pm 
Аватар

Личи си ,че Сираков няма власт като при последния си престой.Одъртел ли е...не знам :bigok .Обаче такива домакински загуби в периода 2000-2002 г. и 2005-2008 г.Бяха тема табу.И далеч не само щото имахме добър отбор.Очаквам да си бие камшика...максимум края на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:37 pm 
Аватар

Още като стъпи Насо в Левски тук всяко второ мнение беше от типа "гледайте как ще направи номер на Митов и ще си докара негов човек". Сега всяко второ мнение е "защо не изгони Митов по-рано". На мен ми мирише на шизофрения, не знам за вас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:41 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не знам за вас, на на мен семейство Раеви са ми адски противни, мразя ги почти толкова колкото мразя Кюрда, а Кюрда наистина го мразя :!: Батков си вкара огромен автогол като върна Раев в клуба и очаквам това да изяде и неговата глава :wink: Дай боже :!:

Само Серж Йофу ги обича. Истински :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:42 pm 
Аватар

Раев явно е като Гочето, добър е когато има парЕ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:47 pm 

Kryten написа:
Още като стъпи Насо в Левски тук всяко второ мнение беше от типа "гледайте как ще направи номер на Митов и ще си докара негов човек". Сега всяко второ мнение е "защо не изгони Митов по-рано". На мен ми мирише на шизофрения, не знам за вас.

Ама той наистина направи номер на Митов и го разкара. Ето например едно нещо, което бате Наско можеше да направи за Митов. Можеше да му докара същите тези двама защитници от холандската втора дивизия (средната цена на този тип защитници е 150 хиляди евро на парче), но в средата на юни, та да не се налага Дани Димов и Пелето да играят централни.

Вие знаете ли, че Дани Димов има 2 мача за нас в ЕКТ, като и в двата е изработил по една дузпа за съперника (и то в рамките на 5 минути от стъпването си на терена!!!!), плюс един червен картон?

Митов е човек, който има треньорски качества и съм сигурен, че един ден ще ги изяви. Той обаче няма здрава психика при работата си с хора и се поддава на външни влияния. Например, Митов реши да жертва купата на България само и само Ицето да играе титуляр за да го спечели на своя страна и да увеличи влиянието си в отбора. Крайния резултат е известен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:51 pm 
Аватар

Абе моля ти се, дай сериозно да си говорим. Цяла подготовка имаше Митов да ги научи и ги видяхме в двата мача. Какви централни защитници, какви пет лева срещу Иртиш. Един гол да бяха вкарали, да кажем, че защитата е проблем. А реваншът беше 100% насиране на треньора Митов и на никой друг. От 1 минута бяхме с двама души в нашата половина. Понеже Левски можело да играе само нападателно. Митов и помощник няма да го вземат никъде според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:52 pm 
Аватар

Какви ги говориш, бе човек :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:55 pm 
Аватар

Kryten написа:

Тц, въпросът не е "що не изгони Митов по-рано" (макар да беше ясно, че не става за Левски, дъвкали сме го това още преди мача със Слагия даже), а "що си трае, че Митов според него не става и че подготовката е ташак и го каза чак като се осрахме, а преди това си мълча и беше доволен от свършената работа, от треньора и т.н....." Като си бил наясно, че Митов нищо не прави - що не направи нещо, ей това е въпроса. И що точно 10 дена след "отличната работа", изведнъж реши, че той не ставал и цяла подготовка нищо не се е правило....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:58 pm 

Kryten написа:
Абе моля ти се, дай сериозно да си говорим. Цяла подготовка имаше Митов да ги научи и ги видяхме в двата мача. Какви централни защитници, какви пет лева срещу Иртиш. Един гол да бяха вкарали, да кажем, че защитата е проблем. А реваншът беше 100% насиране на треньора Митов и на никой друг. От 1 минута бяхме с двама души в нашата половина. Понеже Левски можело да играе само нападателно. Митов и помощник няма да го вземат никъде според мен.

Не ти казвам, че Митов е бил идеален или че трябваше да остане, ама не може да искаш много от него когато отзад са Везалов, Ст. Ангелов и Дани Димов. Иртиш може да не са класен отбор, но все пак са футболен отбор участващ в ЕКТ. Дефакто отпаднахме след дузпата и червения картон на Димов и поради това реванша ни с тях така и не се игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:03 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Kryten написа:

Тц, въпросът не е "що не изгони Митов по-рано" (макар да беше ясно, че не става за Левски, дъвкали сме го това още преди мача със Слагия даже), а "що си трае, че Митов според него не става и че подготовката е ташак и го каза чак като се осрахме, а преди това си мълча и беше доволен от свършената работа, от треньора и т.н....." Като си бил наясно, че Митов нищо не прави - що не направи нещо, ей това е въпроса. И що точно 10 дена след "отличната работа", изведнъж реши, че той не ставал и цяла подготовка нищо не се е правило....

Щото някой трябва да е виновен, а това никога не е Раев, обаче явно почва да му пари под краката, щом оная пача жена му почна да плюе :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:49 pm 

Викам един измежду Божинов и Макриев да идва при нас, а бачи Жоао да направи успешен трансфер в чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 6:22 pm 
Аватар

Изпуснали сме Мариян Огнянов :shock: :shock: :shock: :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :shock: :shock: :shock: :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :joint2 Ше почина,бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 6:28 pm 
Аватар

Да де ами ни би 2 пъти вече ... при това последния път беше и ЦН ... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 6:32 pm 
Аватар

За Мариян Огнянов е ясна работата, едвам се отървахме ... ама за Вуйчо Ваньо ме е яд, та яд. :? Тоя играч да го дадеш така с лека ръка, при положение, че толкова добри неща направи за един сезон тука и то от скамейката ... не знам колко трябва да си малоумен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 6:41 pm 
Аватар

#искамемамунбе :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 6:59 pm 

SZ_FEN написа:
Викам един измежду Божинов и Макриев да идва.

По добре свирколета да идва. Добро спиране на гърди ще вади

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 7:05 pm 
Аватар

Ние се подиграваме на Хмарян тука, ама в Ботев им е ебати и плеймейкъра, ние кога за последно сме видяли такъв халф като него дето хем дава пасове, хем вкарва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]