forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1004, 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 9:13 pm 
Аватар

Мислех, че ходи на ходжа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 12:36 am 
Аватар

Станаха ясни сръбските помощници в Левски

Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович пристига в София с двама асистенти. Гонг научи техните имена. Единият се казва Александър Янкович, но не е познатият у нас помощник от екипа на Славолюб Муслин. Александър Янкович е кондиционен треньор и ще отговаря за физическата подготовка на Левски.

Другият асистент се казва Дражен Болич, който има няколко мача за югославския национален отбор. Голяма част от кариерата му е минала в Италия, а преди това има солидна бройка мачове за Партизан Белград. На Апенините Болич е носил последователно екипите на Салернитана, Анкона, Виченца и Виртус Ланчано.

Според запознати Славиша Йоканович ще има и един български помощник, чието име ще бъде обявено в следващите дни. От събота Йоканович ще е в София и запретва ръкави, за да вдигне Левски на крака. Той няма да води „сините“ срещу Ботев в Пловдив, с това ще се заемат Мариян Христов и Елин Топузаков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 1:53 am 
Аватар

Този Александър Янкович е бил преди 10 г. тренер на Латекса :lol: доктор на науките го раздава :bigok

http://sr.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Jankovi%C4%87

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:20 am 
Аватар

3941 написа:
Станаха ясни сръбските помощници в Левски

Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович пристига в София с двама асистенти. Гонг научи техните имена. Единият се казва Александър Янкович, но не е познатият у нас помощник от екипа на Славолюб Муслин. Александър Янкович е кондиционен треньор и ще отговаря за физическата подготовка на Левски.

Другият асистент се казва Дражен Болич, който има няколко мача за югославския национален отбор. Голяма част от кариерата му е минала в Италия, а преди това има солидна бройка мачове за Партизан Белград. На Апенините Болич е носил последователно екипите на Салернитана, Анкона, Виченца и Виртус Ланчано.

Според запознати Славиша Йоканович ще има и един български помощник, чието име ще бъде обявено в следващите дни. От събота Йоканович ще е в София и запретва ръкави, за да вдигне Левски на крака. Той няма да води „сините“ срещу Ботев в Пловдив, с това ще се заемат Мариян Христов и Елин Топузаков.

Салернитана, Анкона, Виченца и Виртус Ланчано. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:39 am 
Аватар

Търговище, спри се малко, бе човек! Какъв е проблемът тука?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 9:25 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
При Мадански ли :roll: Съмнявам се :loser2

Мадански е на младежите бе. Мето Деянов е примерно при Вутов - биха испания наскоро, май и португалия, играят доста добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 10:22 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Сериозно, май беше лекар на националния, Кюрда винаги е казвал, че ходи първо само при него, дори не ебавал лекарите на БарЦилоната :smt006, а той доста рядко имаше контузии :wink:

Рядко щото винаги се пльоска при всяка по напечена ситуация. Отделно е играл на тъча.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 10:27 am 
Не е оферта май да коментираме на Киурдата футболните качества :roll: За зсичко друго (а то е куприлярди кубика неща) можем да го ебаваме и наричаме умри, ама точно за футболните му качества е тъпо.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 10:34 am 
Аватар

Абсолютно точно и не е като да не е ритан качествено ;)
Навремето беше направил някаква тъпотия в Билбао и след това ония го почваха от първата минута.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:06 pm 
Аватар

Boyo написа:
Mr. Smith написа:

Мадански е на младежите бе. Мето Деянов е примерно при Вутов - биха испания наскоро, май и португалия, играят доста добре

От Португалия паднаха 7:0 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:12 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=438423 :ohmygod2 о4ертава се да си имаме капсула вградена от предател ....всеки си има мнение ...моето е 4е , 4исто морално първия договор на един юноша трябва да е с клуба на 4иято школа е продукт... Нямa да го кълна и т.н. но ако замине НЯМА ПОВЕ4Е ДА СЪЩЕСТВУВА ЗА МЕН ! не ме интересува ако ще да стане и Меси за уйдинезе ... за мене е ЛАЙНАР ! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:14 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Друго си е да остане тука, да се развива в правилната посока, да го пускат в игра често :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:16 pm 
Аватар

От всичко, което чета из пресата около тоя случай оставам с впечатлението, че майка му е тази, която дава зора за Италия.
Явно и се иска на жената от Мездра да отиде да живее в Италия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:36 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
От всичко, което чета из пресата около тоя случай оставам с впечатлението, че майка му е тази, която дава зора за Италия.
Явно и се иска на жената от Мездра да отиде да живее в Италия :smt006

Звучи разбираемо :lol: Ако искаше от Италия в Мездра, щях да съм шокиран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:47 pm 
Аватар

Стига вече с тоя келеш и с майка му. Сигурен съм, че малкия в Левски е вземал много повече от тая ковра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:50 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Стига вече с тоя келеш и с майка му. Сигурен съм, че малкия в Левски е вземал много повече от тая ковра.

Със сигурност, ама селянката си е селянка... Казали й Италия и веднага е готова да тръгне. Сигурен съм, че дори не я интересуват условията на Удинезе, само и само да отиде в чужбината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 2:56 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски ще отпусне 200 хиляди евро за привличането на двама футболисти, разбра лъжеспорт.bg!

Това ще стане по искане на сръбския треньор Славиша Йоканович, който има намерение да докара на "Герена" така чакания защитник и вътрешен халф.

Специалистът вече е набелязал няколко имена, като за бранителя ще трябва да се плаща трансферна сума. Става дума за футболист на 28 години, който дълго време се е подвизавал в холандската Ередивизи, а също така е играл и в груповата фаза на Лига Европа.

В договора на защитника е заложена освобождаваща клауза, която е на стойност 170 хиляди евро. Играчът не е наблюдаван на живо, а само на дискове, но е лично одобрен от спортния директор на клуба Наско Сираков. Набелязаният е трансферна цел №1 на "сините" за поста.

До средата на другата седмица ще има яснота около евентуален трансфер.

От "Герена" ще се опитат да купят футболиста с парите от продажбата на на Шурд Арш и Базил Де Карвальо, съответно в Кършияка (Турция) и Уайт Стар Брюксел (Белгия). За двамата Левски взе 300 хиляди евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 3:09 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Цитат:
Ръководството на Левски ще отпусне 200 хиляди евро за привличането на двама футболисти, разбра лъжеспорт.bg!

Това ще стане по искане на сръбския треньор Славиша Йоканович, който има намерение да докара на "Герена" така чакания защитник и вътрешен халф.

Специалистът вече е набелязал няколко имена, като за бранителя ще трябва да се плаща трансферна сума. Става дума за футболист на 28 години, който дълго време се е подвизавал в холандската Ередивизи, а също така е играл и в груповата фаза на Лига Европа.

В договора на защитника е заложена освобождаваща клауза, която е на стойност 170 хиляди евро. Играчът не е наблюдаван на живо, а само на дискове, но е лично одобрен от спортния директор на клуба Наско Сираков. Набелязаният е трансферна цел №1 на "сините" за поста.

От "Герена" ще се опитат да купят футболиста с парите от продажбата на на Шурд Арш и Базил Де Карвальо, съответно в Кършияка (Турция) и Уайт Стар Брюксел (Белгия). За двамата Левски взе 300 хиляди евро.

толкова месеци го избират тоя защитник, да му бяха гледали поне един мач на живо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 3:27 pm 
Аватар

Бащицата развързва кесията ... 200к евро са си стабиУна сума ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 3:52 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Boyo написа:
Mr. Smith написа:

От Португалия паднаха 7:0 :loser2

Тц, това е при u19.
При u17 където Вутов е капитан правим 0:0 с португалия, бием турция, испания и много други, от германия падаме 1:2. Това е само последната една година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 3:55 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Бащицата развързва кесията ... 200к евро са си стабиУна сума ... :bigok

но 100 000 все пак кешира... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 4:19 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Цитат:

В тоя отбор "Royal White Star" са ги събрали все "бели" звезди.Името на отбора явно е някакъв оксиморон. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 5:10 pm 
Аватар

Марто написа:
Mr. Smith написа:

Преди една година случайно разбрах коя е майката на Антонио :smt006 Жената работи кондукторка в БДЖ :smt006 Тръгнах да си плащам билета във влака и ми видя снимката в портмонето на Апостола и емблемата на отбора ни :smt006 Попита ме дали ходя на мачове,от къде съм и накрая ме попита дали знам кой е Антонио Вутов.После ми извади негови снимки от чантата и като малък,с купи,с някакви индивидуални награди и тнн. Попитах я дали наистина като малък е бил чорбар,защото така съм чел на някой места,а жената ми отговори,че нямало нищо такова и от малък си бил Левскарче :smt023 Също така ми каза,че ходи на мачовете в който не е в групата,аз дори съм го виждал на Овча Купел как се дере в сектора ни :smt006 Надявам се да остане,но ако си тръгне ще има защо :smt023 Успех на момчето,каквото и да се случи :ls-cup

Абе ти студент стана и пак не се научи кога се пише Й в края на думата и че е това НЕСЕПРАВИНИКОГА, когато думата е в множествено число :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 5:11 pm 
Аватар

Забрави хештага :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 5:33 pm 
Аватар

Ако Вутов се тръгне от Левски в момента е предател. Може да храним бащицата и ръководството за какво ли не, но не и за отношението към него. На 17 години има вече няколко мача в А група, включително и с/у свинете, 2 мача в ЕКТ, обръща му се внимание и се работи за постепенното му налагане. Спомням си миналата година и Илиев и Митов говориха за това колко внимават за дозирането на натоварванията му, защото постоянно го викат в националните отбори за мачове и лагери, и често се връща контузен или с някакви болежки. Любимец е (поне до момента) на публика и ръководство, беше избран да положи капсулата на времето в основите на новия стадион. Явно се демонстрира положително отношение към него. Има всички предпоставки до две година да е твърд титуляр, и ако продължи развитието си има възможност да обърне внимание на по-сериозни европейски отбори от Удинезе.

От друга страна май гнусния мустакат шибалник Лъчо Танев пълни глават на родителите му с глупости и се облизва да го прилапа за клиент. А те вече виждат милионни договори и сладък живот. Защо никой не им разкаже историите на Бандаловски, Макриев, Марио Кирев, Мишо Александров, Мартин Кавдански, Симеон Иванов (Матераци)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 5:42 pm 
Аватар

Доста се зачудих какъв е този Роял Уайт Стар и се оказа, че ми е познат като Моленбек
(Molenbeek).
В момента този отбор си е почти без нападатели, имат само един конгоанец Соме (24 г) и един 19 годишен белгиец Менендес. Почти сигурно е, че Базил ще е титуляр :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 20, 2013 8:03 pm 
Аватар

Та в кой отбор от ШЛ продадохме този титаничен нападател,без който нямало да сме на второ място или нямало да играем в Европа,забравих кое от двете беше :loser2 ?Ако тия наистина са ни дали повече от 5 лв. за маймуната,трябва да пратим в плик 50 евро на бачи Ивс да ги черпи с бонбони :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 12:53 am 
Аватар

Ireland написа:
Доста се зачудих какъв е този Роял Уайт Стар и се оказа, че ми е познат като Моленбек
(Molenbeek).
В момента този отбор си е почти без нападатели, имат само един конгоанец Соме (24 г) и един 19 годишен белгиец Менендес. Почти сигурно е, че Базил ще е титуляр :bigok

Не са Моленбек.Моленбек са ФК Брюксел.А ,тези са някакви с бившо име - Woluwe.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 9:18 am 
Тоя форум все повече писва...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 12:08 pm 
Трябва да се въведе някакъв ценз за неселящина, когато правим трансфери. Драйфа ми се при мисълта, че веско селяка, ии5 и.т.н са играли в нашия отбор.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1004, 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]