forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 3:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 12:34 am 
Аватар

subata написа:
KurpuzZin написа:
Взех я от УлтраБлуто (59лв, с отстъпката от картата 15%- 50лв и 15ст), за номер и име ще питам утре и ще кажа.

Кое УБ :smt006

Няма значение от къде, на мене ми е най-удобно от Герена :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:39 am 
Аватар

KurpuzZin написа:
subata написа:
KurpuzZin написа:
Взех я от УлтраБлуто (59лв, с отстъпката от картата 15%- 50лв и 15ст), за номер и име ще питам утре и ще кажа.

Кое УБ :smt006

Няма значение от къде, на мене ми е най-удобно от Герена :smt006

Аз да си питам :smt006 А знаеш ли дали има с дълъг ръкав и дали изобщо ще има :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 11:02 am 
Аватар

Хм не мога да ти кажа със сигурност, но май нямаше с дълъг ръкав. То май от старите екипи е нямало с дълъг ръкав, така че и от новите сигурно няма да има...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 3:06 pm 

Мен новите екипи ми харесват най-много от всички УС екипи досега, мисля мощно да си взема ей сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 4:25 pm 

Мощно си взех - на НДК още е затворен магазина, та ходих пешком до Леге.

Имайте предвид, че екипите тая година са леко по като slimfit, L e по-скоро между M и L.

Има 3 емблеми на Улшспорт :shock: и незнайно защо логото на Mtel е много нависоко качено...

Иначе материята е евтина колкото си иска, за 5 минути вече успях да направя 2 "бримки" (топченца събрана материя) само чешейки се :D

Абе като цяло 60 лева (50 с отстъпка) е ебаси обира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 12:10 am 

на ндк магазина мисля, че вече го закриха :( аз онзи ден, като ходих на леге, видях че тениските са по 42 лв :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 12:17 am 
Аватар

Momo_Levski_1914 написа:
на ндк магазина мисля, че вече го закриха :( аз онзи ден, като ходих на леге, видях че тениските са по 42 лв :roll:

по 42 бяха миналогодишните, за да ги разкарат по-лесно. Аз улучих промоцията, и е естествено че новите в началото ще са по-скъпи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 2:00 am 
Аватар

Цитат:
Иначе материята е евтина колкото си иска, за 5 минути вече успях да направя 2 "бримки" (топченца събрана материя) само чешейки се

на мен преди време ми подариха един екип, един приятел чорбар, дето работи в мтел и при подписването на некв договор там преди две години, нали играха некв демонстративен мач на Герена.. та им останали екипите и човеко ми го подари. а аз си имам "същия", закупен от магазина.. еми супер различни са материите! който има фланелки от играчите и отделно закупен екип, може да го потвърди, сигурен съм. продават ни ментета :idea: и ако и тая година влезнем в ШЛ и не пуснат екип с нашивка на лигата, не знам... :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 2:30 am 
Аватар

Тея неште не са у ред, кога ще започнат да продават екипите, които носят и играчите?! :x Един познат в Зарата явно има някакви познати от клуба и има ненормалната тениска. На Кретенчето е като парцал пред неговата, дето уж и тя оригинална.

Серем на тъпото ни ръководство! Нищо не правите за обикновения фен, майка ви да ебем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 7:30 am 
Аватар

Цитат:
Имайте предвид, че екипите тая година са леко по като slimfit, L e по-скоро между M и L.

Устройва ме напълно! :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 11:27 am 
Аватар

Мен не :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 11:32 am 
Аватар

Нема се пуашиш, ще намерим връзка в клуба за една XS по поръчка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 6:23 pm 
Аватар

За мене ХХXXXSМL ако може

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 8:21 pm 
Аватар

Да им еба майката на всички и най-вече на Баждека. Пуснете си в спортала пристигането на Бате и вижте, че те са отгоре до долу с Адидас. Екипи, тениски, сакове, шапки, анцузи ... ... ... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 8:33 pm 
Аватар

Е кво кат са с адидас?! Те и Латекс и Славия са с адидас и кво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 10:27 pm 
Аватар

Ама на трактористите са истински

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 10:29 pm 
Аватар

The Associate написа:
Ама на трактористите са истински

И какво? Това да не би да ги прави непобедим отбор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 10:31 pm 
Аватар

НЕ ГИ ПРАВИ НЕКВИ ИЗВЪНЗЕМНИ,НО НЕ ИГРАЯТ С НЕКВА НЕМСКА МАРКА,КОЯТО СИ Я ЗНАЕМ 200 ЧОВЕКА. КАКВИ АРТИКУЛИ ИМА НА УЛШПОРТ КАКВИ ИМА НА АДИДАС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 10:32 pm 

И която продава ебаси измислените, гад-бляд реплика фланелки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 10:38 pm 
Аватар

Което ми напомня,че скоро ще трябва да си закупя новиот модел с името на Гонзалвеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 10:42 pm 
Аватар

Мда, не ставаше въпрос за силата на отбора, а за това, че някакви трактористи джиткат с оригинална екипировка Адидас отгоре до долу, а ние мизерстваме с УСхдасйднаидйадСПОР и с долнопробни екипи продавани на феновете.
Друго си е една синя адидас тениска с якичка и само едно Л или емблемата вляво. А може и само едно малко Л на яката и никаде другаде. Ех размечтах се май ... :mrgreen: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 6:54 pm 
Аватар

Славия се излага - играе едновременно с Адидас и Пума

Изображение

Отборът на Славия сътвори рядко срещан гаф в съвременния футбол. Вглеждайки се внимателно в екипировката на белите, става ясно, че полевите играчи на Стевица Кузмановски играят с фланелки, гащета и чорапи на германския гигант Адидас, но в същото време стражът на тима от Овча Купел Йордан Господинов беше пременен в екипировка на конкурента на Адидас Пума по време на първия мач от новото първенство срещу Литекс (0:3). И преди в българския футбол се е случвало вратарите да пазят с марка екипи различна от тази на съотборниците им, особено когато е ставало дума за национални състезатели, но в случая на екипа на Господинов гордо стои емблемата на най-стария столичен клуб, както и логото на спонсора на отбора. Едва ли в друга страна от ЕС може да се види подобно нещо при първодивизионен тим и например полевите футболисти на Челси и Петер Чех да излязат с различна марка екипи.

:smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 8:24 am 
Аватар

Споделете мнения за новите фланелки, заслужава ли си да се купи такава. Моята диадора вече дава фира и се чудя дали да си взема нова. В подлеза на НДК видях за 35 лв.-горе долу ставаше, но все пак ми се ще да чуя мнение от първа ръка. БлагодАрим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 8:43 am 
Аватар

Не са лоши, но материята е кофти - стават на гъз след време... Фланелките на играчите са от друга материя и са много по-добре...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 9:52 am 
Аватар

dimitar1914 написа:
Споделете мнения за новите фланелки, заслужава ли си да се купи такава. Моята диадора вече дава фира и се чудя дали да си взема нова. В подлеза на НДК видях за 35 лв.-горе долу ставаше, но все пак ми се ще да чуя мнение от първа ръка. БлагодАрим.

Тамън се връщам от НДК и щях да споделя същото. Фланелките в подлеза на НДК под пилоните и фланелките на Леге и Герена са еднакви... е, на Леге струва 60 лева, а в подлеза, както каза човека над мен, 35. Ще мина скоро оттам да се сдобия с новите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 6:53 pm 
Аватар

Knoxville написа:
dimitar1914 написа:

Тамън се връщам от НДК и щях да споделя същото. Фланелките в подлеза на НДК под пилоните и фланелките на Леге и Герена са еднакви... е, на Леге струва 60 лева, а в подлеза, както каза човека над мен, 35. Ще мина скоро оттам да се сдобия с новите

Супер странно, ако и двете са еднакви /тези на Леге и под НДК/, на какво се дължи голямата разлика. Нормално ли е в официалния магазин да муфтят така брутално...вече нищо не може да ме учуди. Даже мисля да напиша едно официално писмо до управата. Писна ни на всички от скапаните продукти на Ужспорт. Или да пускат качествени и скъпи неща или въобще да не се натискат. Готов съм да похарча 100-150 лв. за нещо наистина добро, защото тези пари се дават веднъж за доста дълго време. Няма оправия, пак трябва да измисляме топлата вода.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 6:58 pm 

Може би защото с тия екстра пари се подкрепя отбора... навсякъде е така - тия неща са си голямо перо в бюджета на всеки голям клуб.

Друг е въпросът защо се позволява на други места да се продават по-евтино фланелките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:04 pm 
Аватар

Е дали отиват в клуба, или у батко и баждеко. Аз следващия път като мина през НДК, ще питам жената на каква цена ги взима фанелките, преди да ги продава..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:29 pm 
Аватар

aquadark написа:
Може би защото с тия екстра пари се подкрепя отбора... навсякъде е така - тия неща са си голямо перо в бюджета на всеки голям клуб.

Друг е въпросът защо се позволява на други места да се продават по-евтино фланелките.

Съгласен съм, това е идеята- продажбата на фланелки и фен артикули да бъде основен източник на средства, само, че с това което предлагат не виждам как ще съберат каквито и да било суми. Вижте Ман. Юн. как реагираха след трансфера на Барби. 1% от тяхното да направим ще сме много напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:52 pm 
Аватар

dimitar1914 написа:
aquadark написа:

Съгласен съм, това е идеята- продажбата на фланелки и фен артикули да бъде основен източник на средства, само, че с това което предлагат не виждам как ще съберат каквито и да било суми. Вижте Ман. Юн. как реагираха след трансфера на Барби. 1% от тяхното да направим ще сме много напред.

To между другото и Челси прибра немалко пари от продажна на фланелки на неосъществения трансфер на Робиньо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]