forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 12:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 57  Следваща

Харесват ли ви новите екипи?
Ще си взема! 13%  13%  [ 46 ]
Да, харесват ми, но имам забележки. 43%  43%  [ 151 ]
Не ми харесват изобщо! 38%  38%  [ 135 ]
Все ми е тая! 6%  6%  [ 22 ]
Общо гласове : 354
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 3:44 pm 
Аватар

Това с най-доброто или пеенето на коур и при селекцията да го приложим освен, понеже сме милиардерски клуб. :smt005

За грозните екипи не са виновни от Пума. Виновен е този, дето им е казал да плеснат Е ТАКИВА грамадни спонсорки лога, както и Емблемата. Ако е бил чорбара дори се е аргументирал "нали си я искаха" :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 3:46 pm 
Аватар

Че не знаеш какво говориш е сигурно. Не знаеш какви са условията на договора с Найк, нито тея с Пума. Разбери най-после, че ние не можем да пеем кур на никого, щото сме точно никой! Щото като им пеем кур, и те ни кажат - прав ви път, играйте с квот намерите, ко праим - купуваме Бургелоф или чорбарските Легеа? Не можеш да говориш така, след като нямаш идея каква е ситуацията. Но ти винаги си бил неадекватен, така че това не е учудващо.

Аз просто казах, че екипа не ми харесва, това е всичко. Но няма как да знам ЗАЩО сме взели точно тоя. И глупотевини от типа "ма що не ни дадоха еди-кво-си", ма що това, ма що онова, просто са безсмислени. Както казах, единствения въпрос е кой е избрал тоя екип (от предложените, сигурен съм, че са били поне 2-3), и кой го е ошарил така тъпо. Другото е просто факт....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:06 pm 

Разбрах, че съм неадекватен и не знам за какво говоря, но ми отговори, защо сменяме готин екип на Найк, с грозен модел на Пума, защо, ако някой няма интерес!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:07 pm 
Аватар

ЗАЩОТО, ПИЧ, ДОГОВОРА С НАЙК НЕ Е ПОДНОВЕН! Как да ти го напиша?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:13 pm 

Levskar67 написа:
Разбрах, че съм неадекватен и не знам за какво говоря, но ми отговори, защо сменяме готин екип на Найк, с грозен модел на Пума, защо, ако някой няма интерес!?

Може би Пума дават повече пари хъ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:22 pm 

Темата да се прекръсти на "Екипология и бизнес анализ" :loser2
Адекватните мнения за и против са не повече от 7-8. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:23 pm 
Аватар

Никой в ръкводството няма сантиментални влечения към една или друга марка (за разлика от нас, където всеки иска неговите си любимци да ни обличат). Основен фактор при избирането на екипировка е кой предлага по-добри условия, а не изработката, качеството на материята, какъв нюанс е синьото и т.н. Сделката с Пума за новата екипировка донесе и допълнителни спонсори и по-добри възможности за разпространение не само на официалните екипи, а и на фенартикулите. След като фирмата е избрана, двата ни основни спонсора са сложени както са се разбрали (тук вече гадая, но предполагам че ВТБ са искали тяхното лого да не е по-малко от това на М-тел) и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:39 pm 

Още преди години като ни обличаха Reusch се чудех защо сме с тия екипи, а не с Найк/Адидас и общо беше защото рьош даваха всичко - топки, конуси, игли и конци за шиене на гащи и при това - за всички формации, а не само за първия отбор. Т.е. ако се подпише с Адидас - те обличат само първия отбор, а за останалите си плащаме. Това е било тогава - имам едни подозрения, че и в момента е нещо подобно. Не знам каква беше врътката с Найковете, но едва ли ще ни огрее скоро пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 4:52 pm 
Аватар

Винаги е такава врътката - независимо дали подписваме с баба Вуна или с Найк - не се предполага да плащаме нищо за екипите, като това е в някакви ограничения - примерно с найк явно са били сравнително малко, щото нали футболистите си ги плащаха, ако ги метнат в публиката (е, на Гаджев не му се наложи, върнаха му я :bigok ).

Но това не променя факта за Л-то, който ми бърка адски сериозно в здравето. Останалото ми е ОК - има някакви параметри на спонсорството, с което трябва да се съобразяваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:28 pm 

един документален филм за пласибо ефекта.Адидас правят документален филм ,как внушението и трите линии покачват КПД- то на спортистите и как хората не познават кое е ориганалдъ и кое е .енджой

http://mediathek.daserste.de/sendungen_ ... idas-check

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:29 pm 
Аватар

Абе Емблемата изглежда твърде качествено направена, за мазето на домакина. Релефна, хубав цвят... Като нищо Puma са ни я доставили така :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:36 pm 

Уилкид, приятелю, благодаря ти за " подробното обяснение ", защо не сме с Найк, но понеже съм неадекватен, някак си не разбрах, защо не е ПОДНОВЕН ДОГОВОРА С НАЙК!? Някой, написа, че никой от шефовете ни няма сънтементални отношения към тази или онази фирма за спортни стоки! Това не може да го знаем със съгурност, но аз не подозирам това! Съмнявам се в друго! В това, че някой от нашите шефове има финансови отношения с Пума! И ще ви попитам отново: Защо, миналата година, буферите играха с Пума, а сега няма да е така :smt017 !? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:41 pm 
Аватар

Кое не разбра? На "Найк", не им е изгодно да ни обличат, понеже продаваме много малко техни артикули! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:47 pm 
Аватар

Много ми е интересно откъде знаеш буферите с какъв екип ще играят тази година :lol: :lol: :lol: Колкото до въпроса, ти си типичния "чукча писател". 10 човека ти казахме защо, ти си продължаваш... Още когато подписвахме в Найк, договора беше ЗА 2 (ДВЕ) ГОДИНИ, още в началото на 2та година, найк казаха, че няма да подновят договора, след като ни дадоха най-добрия им модел и са се продали колосалните 1000 бройки. Кое не ти е ясно???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:50 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Уилкид, приятелю, благодаря ти за " подробното обяснение ", защо не сме с Найк, но понеже съм неадекватен, някак си не разбрах, защо не е ПОДНОВЕН ДОГОВОРА С НАЙК!? Някой, написа, че никой от шефовете ни няма сънтементални отношения към тази или онази фирма за спортни стоки! Това не може да го знаем със съгурност, но аз не подозирам това! Съмнявам се в друго! В това, че някой от нашите шефове има финансови отношения с Пума! И ще ви попитам отново: Защо, миналата година, буферите играха с Пума, а сега няма да е така :smt017 !? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Приятелю, пусни си интервюто на баждека от този линк - http://gong.bg/view_article.php?article_id=135477 С Найк имахме договор за 2 години плюс евентуално още една.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:54 pm 
Аватар

Много ми е чудно колко много оплакващи се хора има от всичко и същевременно колко малко желаещи да помогнат при инициативи за Сектора. Доста е лицемерно, другари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 5:57 pm 
Аватар

Levskar67 написа:

ЗАЩОТО НАЙК НЕ ИСКАТ ДА ГО ПОДНОВЯТ! Сега ясно ли ти стана, или още някой трябва да ти обясни! Да, НАЙК НЕ ИСКА ДА ПРОДЪЛЖИ ДОГОВОРА СИ С ЛЕВСКИ, колкото и да ти е странно! :ohmygod Сега разбра ли и що не можем да се дървим на когото и да било с "дайте най-якия екип, иначе ви пеем кур"? Щото кура го ядем ние, ей затова.

Ебаси, все едно верно си на 12, заеби..... :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 6:15 pm 

Това, че Найк не искат да работят с нас и не искат да подновят договора, от къде го разбра :smt017 !? И ми обясни, защо буферите тази година няма да играят с Пума? За пича, който ме пита по въпроса, ще му кажа, че го написаха във всички сайтове, но понеже не ми пука за тях, не обърнах внимание с коя фирма се обвързват :smt017?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 6:17 pm 
Аватар

Kryten написа:
Много ми е чудно колко много оплакващи се хора има от всичко и същевременно колко малко желаещи да помогнат при инициативи за Сектора. Доста е лицемерно, другари!

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 6:18 pm 
Аватар

:|

Прикачени файлове:
nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg
nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg [ 22.52 KiB | Прегледано 4524 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:07 pm 
Аватар

Влязох да напиша, че тия екипи са мега грозни, ама като видях какво реване е паднало се отказах. :bigok Че са ново стъпало в модата е видно за всички, ама това да ни е проблемът, че през екипа ви е минал бате Кольо, дето очертава терена с белите линии. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:14 pm 

Levskar67 написа:
Това, че Найк не искат да работят с нас и не искат да подновят договора, от къде го разбра :smt017 !? И ми обясни, защо буферите тази година няма да играят с Пума? За пича, който ме пита по въпроса, ще му кажа, че го написаха във всички сайтове, но понеже не ми пука за тях, не обърнах внимание с коя фирма се обвързват :smt017?!

Абе хитрец.. ако Пума дават повече пари от Найк ко правим бе? Ти верно си зле..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:27 pm 
Аватар

Значи аз какво знам, е доста конфиденциална информация, и точно за да спрете с простотиите за екипите - договорът с Пума е крайно изгоден за Левски и е подписан доооста преди да се появи Тонев. Левскар 67, Найк и Левски подписаха за 2 години. Ако не си наясно с договорите в една правова държава, и не ти е ясно, че няма пари, далавера и игрички, а бизнес интереси, толкова по-зле за теб. Екипите и щампата особено са изработени от Пума и не са случаен модел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:31 pm 
Аватар

Стига с тия малоумни спорове- екипът е екстра качество, полседен модел.
Интересно ми е кога ще го пускат в продажба, и колко ли ще струва... Дано не е трицифрена сума :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:31 pm 
Аватар

Не знам Найк колко пари дават, ама едно 2/3 от магазините им, ако не повече са пред ликвидация заради липса на интерес. Тва трите ленти днес е като свастиката вчера :bigok :loser2 Доста логично е да са се отказали от договора, защото не са се купили достатъчно тениски + факта, че и другата им стока не се изкупува и реално са на жестока загуба за момента. Като цяло Пума не е зле, по-предпочитана марка е от оная ал-кайда дето чорбарите са с нея и не я помня как се казва всъщност, щото никога не бях чувал за нея :bigok :bii_chorbata :losers. Единствения ми проблем е очевидния - със спонсора и емблемата, естетиката е оставена да почва в дебрите на родопите, където по полетата нашата мила бащица е гонила шпиони. Да оправят екипа и да си поделят местата за реклама ВТБ и ментел да няма ексцесии :lsfc3 :boisw . Който дава повече за клуба - той ще е на екипа. :levski

*варианта на Фонда ми хареса, но не забравяйте, че Гунди догодина, на 4ти май има юбилей, който щеше да е хубаво да се отбележи с една щампа/бродерия с лика му в центъра на гърдите, върху бялото

Прикачени файлове:
ekip2012-2013.jpg
ekip2012-2013.jpg [ 415.62 KiB | Прегледано 4387 пъти ]

Последна промяна sin на Чет Юни 28, 2012 7:47 pm, променена общо 1 път
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:38 pm 
Аватар

Щом сега се разигра нечовешката драма с екипа, изобщо не ми се мисли какво ще е догодина, когато ще трябва да се правят специални екипи по случай 100 годишнината ни :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:55 pm 
Пума е доста качествена марка. Имам няколко тениски, които за 3-4 години почти нон стоп носене не са мръднали. 2 от тях са футболни екипи, на които емблемите са щамповани и са доста качествени. Екипите би трябвало да са към 70-80 лева максимум. Аз лично няма да си го купя, защото според мен е хубаво всички да заставаме заедно зад позицията, която държим, дори да не изпълва нашите виждания на 100 процента. Аз лично ще направя компромис. Най-важното в случая не е дали ще има Л или цялата емблема, а това че чорбарите в ръководството очевидно не ни имат за нищо по-различно от прасенцата и си мислят, че с добри думи на 2 месеца им се изпълнява задължението.

Не съм присъствал на срещата с Тонев и нямам никаква идея какво се е говорило (възможно е и да препокрия част от това), но бих предложил при следваща такава среща това да бъде акцентът, а именно при значителни промени от почти всякакво естество да има допитване до феновете. Това на този етап трябва да ни бъде приоритета. Подобри ли се комуникацията, съм сигурен, че и посещаемостта ще се повиши. (по косвени начини, за които всеки може да се сети) В крайна сметка това е целта на фонда и на НКП. Наистина на хартия може да звучи прекалено лесно, но не мисля, че подобен сценарий е толкова сложен.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 7:58 pm 
Аватар

мани , че има спорове и драми, но вече поне 62-ма направиха свои модели и категорично заявиха - "ето така трябваше да изглежда" :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 8:22 pm 
Аватар

А,бе, на тия 62-ма да не им се плаща да правят модели на тениски?? Ще ги мислят и правят тези, които им се плаща за тази работа и то доста големи суми за българските стандарти! Ако те не могат, да се наемат такива, които могат. Сега пък и мнението не може да си изкажем, та видиш ли не сме предложили вариант. Аз предлагам:

http://www.i1.orgimg.com/images/1308201 ... C_0335.jpg

http://www.fashion-sport.fr/542-1084-th ... 2-puma.jpg

http://www.boccisport.com/store/images/ ... ZZ_bis.jpg

http://img.estreladoesporte.com.br/loja ... 2548_1.jpg

С 1 спонсор отпред и Л! Толкова ли бе трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 8:28 pm 
Аватар

Като го махнат единия спонсор от тениската и бай-бай... :smt006 Наистина супер грозно са натрупани в момента на тениската, но втб и ментел няма да ги махнат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]