forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 12:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:22 pm 
Аватар

Добре, че е тоя форум да ми напомни колко безпаметен кретен е балканецът. Даже се налага аз, дето Мъри го наричах "мАри" заради некои негови путкенски изяви при изгонването му, да го защитавам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:24 pm 
Аватар

8 или 9 мача за първенство 8 победи 1 загуба и оставка това според мене е чиста чорбарщина, а колкото до новия треньор няма по-добър от Мъри !!!!! :smt059

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:27 pm 
Аватар

Мъри, ако дойде, ще си тръгне след 1 година след псувни и клетви по негов адрес и ще загуби голяма част от уважението останало у феновете, къде заслужено, къде не. Напускането на Костов е огромна грешка, отбора много ще пострада и който и да дойде сега е без значение според мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:29 pm 

гонзо треньор,шес на нула и кспп да се чува до софия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:32 pm 
Аватар

Добре че е този форум да ми напомня колко немислещ е балканеца, следващ следата..... :smt006
Иначе малко deja vu или както му викаме нищо ново - Сериозни глоби за футболистите на Левски
Уплашиха ги ви казвам, сега ще вземат да се разиграят :roll:
П.п. не ми се мисли, ако се съберат Иво и Наско каква ще настане :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:38 pm 
Аватар

Нещо не е наред..в тая тема прописаха деца с подпис 'лопатата',а хидъна още го няма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:41 pm 
Аватар

Преди около месец пред мен и още няколко човека Тонев заяви, че ако се стигне до смяна на Костов, пред ръководството (в негово лице) има само и единствено два варианта - Илиан или Херо...така че за мен е изненада самото започване на преговори с Мъри..... интересно ми е дали Иво Тонев ще си удържи на думата и ако ли не ....въобще кой кара т.нар "влак" в Левски...както и дали всичките им приказки пред фенове, медии и т.н. имат изобщо някаква стойност.... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:51 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Напротив срещу Бате нямахме нито едно положение, даже тия ни спукаха от атаки

БАТЕ Борисов тогава (а и сега) елиминират ВСЕКИ един български отбор с относителна лекота. 100 пъти по-научени и дисциплинирани са от нашите шунди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:58 pm 

Еx-Запознат написа:
Преди около месец пред мен и още няколко човека Тонев заяви, че ако се стигне до смяна на Костов, пред ръководството (в негово лице) има само и единствено два варианта - Илиан или Херо...така че за мен е изненада самото започване на преговори с Мъри..... интересно ми е дали Иво Тонев ще си удържи на думата и ако ли не ....въобще кой кара т.нар "влак" в Левски...както и дали всичките им приказки пред фенове, медии и т.н. имат изобщо някаква стойност.... :smt017

От финансова гледна точка въобще не е изненада. Аз няма да се изненадам ако Мъри евентуално откаже, следващия на масата за преговори да е Радуканов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:00 pm 
Аватар

В тая тема се изписаха 140124124 мниния, 124124 от които обиди. Как тея били мишки по терена, как Мъри бил фурнаджийска лопата и секви такива. Никой обаче не се сети да помогне с 1 левче за мача в Ловеч. Ама няма, в такива теми не се коментира, важното е да се сее смърт за гостите и за Гаджев :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:02 pm 
Аватар

Херо за съжаление има много по-сериозни проблеми за да се набие сега на това напрежение.Илиян Илиев е бил в Берое,но едно е Берое друго е Левски!Най-добрият вариант 100% е Мъри!Дано направят и двете страни компромиси в името на Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:02 pm 
Аватар

Adepta написа:
Naskoto написа:
Е добре ние с БАТЕ като изпуснахме дузпа и после ги спукахме от положения какво ?! Кое се помни че си победил или че си имал късмета да победиш ?!

Фалшивите победи се връщат, ярък пример е УЦКА, само дето те са по-тежък случай, щото са по принцип фалшиви :smt006
Да го синтезирам с две думи - имахме спортно щастие (естествено и солидна доза труд) да влезнем в ШЛ, ама това не ни върза гащите. Щото имаше аматьорски изпълнения на всички нива в отбора - от собственика непомак през "великия" ни спортен директор и тактически непогрешимия треньор. Сега един явно треньор с топки видя, че така нещата не стават и тропна по масата. Не е казал нищо, не очаквам да има клетви и обещания, за разлика от други.

Доста несъстоятелно и тъпо е да умаловажавате успехите на Мъри, каквото и да последва след "сафарито". Двете години футбол от европейско ниво, постоянство, висока посещаемост в повечето мачове били "спортно щастие". :ohmygod2 Единствения грях на Мъри е че е неразривно свързан с Гъзещия се лайномет и след като се скараха с Мустака за пари всичко се срина. Кой е постигнал повече?

По темата:
Аз не вярвам успешното повторно връщане на Мъри, но просто ме дразни принизяването на успехите му.

Последна промяна Goviado на Пон Мар 26, 2012 9:05 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:03 pm 
Аватар

Представяте ли си да вземат Радуканов? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:05 pm 
Аватар

не мога да повярвам че Николай Костов е изгонен! :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

тва е ебати гаврата с клуба........то не са ротативки, не е чудо.......не падаме по долу от свинете по цирк май... :ohmygod2

какъв илиян, херо........имахме си треньор с класи над тях! Мъри ако е човек на честта, да изчака махането на батков поне...
:smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:08 pm 
Аватар

Всеки един от треньорите, който дойде след Мъри имаше нужда да му се даде време и шанс с изключение на Ратко и Кухия, опа Сухия :bigok, които дори не трябваше да припарват до Герена :wink: След първата по-сериозна загуба ние уволняваме треньор, даваме крила на примадоните и обричаме следващия на същата съдба :wink: 10 победи и 2 загуби :wink: Дооооообре, много сте яки г-да ръководители :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:09 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
....Двете години футбол от европейско ниво, постоянство, висока посещаемост в повечето мачове били "спортно щастие". :ohmygod2 Единствения грях на Мъри е че е неразривно свързан с Гъзещия се лайномет и след като се скараха с Мустака за пари всичко се срина. Кой е постигнал повече?

По тая логика трябва да има несменяеми треньори :smt006
За мене лично той си играеше с другите управляващи в клуба и смяната на Деркс бе продиктувана от това. Ето ти още един грях.
Nakuro Bradata написа:
По темата:
Аз не вярвам успешното повторно връщане на Мъри, но просто ме дразни принизяването на успехите му.

Е как така хем е способен (нали щото успехите са вследствие от таланта му на треньор), хем не вярваш в завръщането му :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:11 pm 

Не бих се шокирал наистина да се отзовем с Радуканов на чело при положение, че Мъри ни отреже. Варианта Гонзо да води отбора до лятото ще бъде актуален само ако от сега ни се врече някой измежду Херо и Илиян Илиев, който да започне от тогава.

Всички неща казани за Гонзо са верни с изключение на едно. Гонзо е отличен технически директор и селекцията му никак не е лоша. Гонзо не знаеше какво да прави с наличните си футболисти. "Некадърника" Костов примерно разкри, че привлечения от Гонзо като ляв защитник Старокин, всъшност винаги е бил дефназивен халф и централен защитник с изключение на времето когато Балъков водеше бургазлии.
Относно решението за Лил, ами при 2:1 за отбора ти в 85 минута, не е ли най-логичното нещо да вкараш дефанзивен играч? За автогола на Иво можем да виним само Иво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:13 pm 
Аватар

Adepta написа:
Nakuro Bradata написа:
....Двете години футбол от европейско ниво, постоянство, висока посещаемост в повечето мачове били "спортно щастие". :ohmygod2 Единствения грях на Мъри е че е неразривно свързан с Гъзещия се лайномет и след като се скараха с Мустака за пари всичко се срина. Кой е постигнал повече?

По тая логика трябва да има несменяеми треньори :smt006
За мене лично той си играеше с другите управляващи в клуба и смяната на Деркс бе продиктувана от това. Ето ти още един грях.
Nakuro Bradata написа:
По темата:

Е как така хем е способен (нали щото успехите са вследствие от таланта му на треньор), хем не вярваш в завръщането му :shock:

Защото нещата са много променени от тогава насам и той го знае. Никой не може да им се наложи на тия хрантутници, докато не му се даде повече власт и механизми да ги нашамари или разкара.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:22 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Защото нещата са много променени от тогава насам и той го знае. Никой не може да им се наложи на тия хрантутници, докато не му се даде повече власт и механизми да ги нашамари или разкара.

Ако харизматичния Мъри не може, тогава кой :smt006
Иначе Гонзо пробва от 2 години със шамаре и крясъци, ама не става нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:23 pm 

TheWhale написа:
а колкото до новия треньор няма по-добър от Мъри !!!!! :smt059

След Херо.. да

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:32 pm 
Аватар

Adepta написа:
Nakuro Bradata написа:

При цялото ми уважение към него, но следи от "шамари и крясъци" при Гонзо не се виждат. Има си едно ядро от мърди, които така и не могат да заиграят дисциплинирано и сърцато от няколко години, като изключим ЛЕ "при" Ясенчо. Там мотиваторът беше от друго естество, а и пари нямаше, за да си позволи да изгони ненужните, когато после всичко тръгна пак надолу.

Доста се изнервихме днес покрай липсата на професионализъм в клуба. Да се надяваме, че утре Мазньоча ще изясни поне малко нещата и да няма "утре" да стане "следващия понеделник ще обявим" и така три пъти.
П.П: Фози, Йовов ако не бойкотира значи е ултра зле съдейки по предните мачове в които "игра".

Последна промяна Goviado на Пон Мар 26, 2012 9:34 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:32 pm 

Само не разбрах Йовов как бойкотира, пък взе че вкара гол на Орките ?
Това сашодиковщината и словесните диарии на Ставрии много мозъци са промили.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:36 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Adepta написа:
Nakuro Bradata написа:

При цялото ми уважение към него, но следи от "шамари и крясъци" при Гонзо не се виждат.

Щото не ги стряскат тия неща, имат се за незаменими. Хмарян да не би да се стряскаше или Божо дето го хванаха май два пъти пил с колата?
Fozzy написа:

Кмето не бойкотира за разлика от други, с които е и в очеваден конфликт :smt006
Да не си мислиш, че Костов е напуснал ей така, щото сме играли зле и то преди мача в Ловеч :roll:

Последна промяна Adepta на Пон Мар 26, 2012 9:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:37 pm 

А защо напусна, осветли ме моля ти се ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:38 pm 

Момичета и момчета аз смятам, че Гонзо ще е новият стар треньор на ЛЕВСКИ. Нека му пожелаем повече прозорливост, честност, тактичност, късмет и успехи този път. Каквото било било продължаваме на пред. Важното е в такъв момент да не се разделяме, а да стоим единни. Защото сме ЛЕВСКАРИ и защото съединението прави силата.

Отностно сс тандема силно се надявам никога повече да не ги видя свързани с нещо близко до нашият ЛЕВСКИ. Не им отричам това което постигнаха, а напротив уважам всичко което направиха до сафарито. Дори бих простил на нс показването на рунтавият си анус. Но също и смятам че ако бъдат допуснати отново в нашият дом няма да е за нищо добро.

:levski

Последна промяна sinrejim на Пон Мар 26, 2012 9:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:40 pm 
Аватар

Fozzy написа:

и според мен няма бойкот. Нито Гаджев е Меси, нито Дарко е Роналдиньо, че да очакваме да се надскочат.
Вчера Костов осра мача с неадекватни смени и стил на игра. И това му изяде главата. Нито е гонен, нито е уволняван. И сега по никое време дезертира, точно преди решителните мачове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:40 pm 
Аватар

Fozzy написа:
А защо напусна, осветли ме моля ти се ?

Щото има хора, които не им се поти и мисли на терена и (част от) ръководството не може да се справи с тях или по-лошото - съучастник им е :wink:
Срещу Миньор да паднеш не е лесно :smt006
Vincenzo написа:
Fozzy написа:

и според мен няма бойкот. Нито Гаджев е Меси, нито Дарко е Роналдиньо, че да очакваме да се надскочат.
Вчера Костов осра мача с неадекватни смени и стил на игра. И това му изяде главата. Нито е гонен, нито е уволняван. И сега по никое време дезертира, точно преди решителните мачове.

Тоест играчите си могат толкова? Срещу орките? С 8 последователни победи в "А" с този треньор изведнъж падаме като домакин :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:43 pm 
Аватар

На път сме да си създадем Чичо Пенчо и в Левски :!: Това ще е най-големия майтап, ако стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:45 pm 

Азис

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 9:50 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=261401

Винаги ми е бил любимец :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]