forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 6:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:43 pm 
Аватар

Това, което казва Кеану е точно, но за английски или американски клуб.
Ние не сме собственици на стадиона, за да може един ремонт на стадиона да бъде вързан към капитала на клуба. Т.е. един сериозен ремонт в клубната база, няма как автоматично да вдигне капитала ни, а по-скоро загубата.
Ако собствениците решат на някоя гола поляна да строят нов стадион (или да откупят от държавата Герена и тогава да ремонтират) - да!
Дано в отбора влязат още спонсори и хора, които да контролират какво се прави и накрая да започнем да работим професионално. Последните години в Левски влязоха доста свежи пари от трансфери, ТВ права, УЕФА и тн, а в същото време имаше периоди, които Батков не можеше да плати заплати на играчи (особено след периода на Достанич, когато Гонзо беше треньор и едва се класирахме за евротурнирите). Изводът е, че приходите не са влизали в отбора.
Всяка година по това време се размахват някакви баланси, разходите за мин. година (2010) били 14 млн, лв. Къде ги похарчиха тия 14 млн? за свободни агенти ли?
С 14 млн. лв на година вкарани в клуба и изхарчени разумно, Левски трябва да спуква от бой Литекс, цицекс, п*ткогорец и Беломорец по ред на номерата.
Това са неща, които един обикновен фен вижда. И за да се променят нещата, то трябва парите реално да остават в клуба и да се харчат за школи (на юноши и треньори), лагери, маркетинг, бази, а не източвани по разлинии схеми и Виторио Павлов да се чуди откъде да вземе 20 000 лв за лагер в турция при 14 млн. разходи миналата година.
Ако ролята на Тонев и прасето е това, да гарантират правилно и разумно разпределяне на средствата, то това една стъпка в правилната посока.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:45 pm 
Аватар

тонев и разумно малко ме смущават в едно изречение, но нищо :lol: надявам се неговата роля да е същата като на агент николай

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:47 pm 
Аватар

Само не разбирам какво развитие може да има Левски, сърбите продават играчи за милиони, ама наистина много милиони и пак нямат гръмки трансфери в посока клубовете, базите вярвам са им като нашите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:52 pm 
Аватар

Alek написа:
Само не разбирам какво развитие може да има Левски, сърбите продават играчи за милиони, ама наистина много милиони и пак нямат гръмки трансфери в посока клубовете, базите вярвам са им като нашите.

СЪРБИТЕ ДА ГО ДУХАТ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:01 pm 
Аватар

Няма как да съм по-съгласен. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:08 pm 
Аватар

Kryten написа:
тонев и разумно малко ме смущават в едно изречение, но нищо :lol: надявам се неговата роля да е същата като на агент николай

нямам никакво мнение за него. Освен с Локо Сф и политика, мисля, че имаше и транспортна фирма. Няколко пъти последните години съм го засичал около нац. стадион и никога нямаше охрана с него. Това го казвам в разрез с мненията, които се появиха, че бил заобиколен от навъсени гавази.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:17 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=242437
точна статия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:47 pm 
Аватар

Свинье не се толерират на стадион "Георги Аспарухов" !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 3:28 pm 
Аватар

А бе чакайте малко, направо не вярвам какво се пише в тая тема вече :ohmygod Някои от вас имат много къса памет.
1. Не искате новите хора в ръководството, ама не искаме и старите! -> Ами няма как стане, това са вариантите в момента.
2. Единия бил чорбар -> E как пък разбрахте, че бил чорбар, това че работата му изисква да поддържа свинския сайт нищо не значи. Бащицата щото е големия левскар, затова е подписал документите като ставаме Витоша.
3. Същия бил юноша на цфка -> дайте да зачеркнем и Мъри, Виторио Павлов, Михтарски, Пелето и тн. щот видиш ли са минали през чорбата :smt006
4. Тонев бил тотаджия -> ок, а Наско какъв беше? Или мачове като оня в Смолян и загубата от Рилецо не са се случвали?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 3:32 pm 
Аватар

Да сравняваш Наско с тоя орк е смешно. А тия мачове дето си споменал изобщо нямат нищо общо с тотаджийството, особено първия дето трябвало да ги бием с малко, тоест ние сме се пестили не те да са ни бутали гювеч.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 3:40 pm 

Hypnotic написа:
А бе чакайте малко, направо не вярвам какво се пише в тая тема вече :ohmygod Някои от вас имат много къса памет.
1. Не искате новите хора в ръководството, ама не искаме и старите! -> Ами няма как стане, това са вариантите в момента.
2. Единия бил чорбар -> E как пък разбрахте, че бил чорбар, това че работата му изисква да поддържа свинския сайт нищо не значи. Бащицата щото е големия левскар, затова е подписал документите като ставаме Витоша.
3. Същия бил юноша на цфка -> дайте да зачеркнем и Мъри, Виторио Павлов, Михтарски, Пелето и тн. щот видиш ли са минали през чорбата :smt006
4. Тонев бил тотаджия -> ок, а Наско какъв беше? Или мачове като оня в Смолян и загубата от Рилецо не са се случвали?

Как успя да сравниш Наско с тоя!? :ohmygod А за другия навлек, дето не бил прасе:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 3:41 pm 
Аватар

Нищо чудно Наско да бъде следващият президент на Левски. Тая ярост, с която Борат го напада и се опитва да го очерни по най-елемнтрания начин пред левскарите - уж помагал на цфка да стане шемпион. Всичко това издава страх от Наско, в чието лице комсомолеца явно вижда някаква пречка за плановете си в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:04 pm 
Аватар

НЕ МОЖЕ ПРАСЕ ДА Е ШЕФ НА ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:11 pm 
Аватар

Сектор Б към Шишков: Вие сте чорбар, не ви искаме в Левски!

Днес феновете на Левски от Сектор Б излязоха с остра декларация против обявеното назначаване на Стилян Шишков като изпълнителен директор на клуба. Причината - Шишков е известен с пристрастията си към лит(*кс-етрополе и този факт буквално взриви "синя" България, след като вчера Тодор Батков анонсира внедряването му на "Герена".

Ето цялата декларация на феновете на Левски:

Уважаеми представители на медиите,

В четвъртък, 15.12.2011 г., г-н Тодор Батков съобщи, че в управата на Левски ще има две нови попълнения". Ние като хора, които живеят с успехите и с пролемите на отбора, не можем да не споделим вижданията си относно назначаването на г-н Иво Тонев и г-н Стилян Шишков на отговорни постове.

За да не бъдем разбрани погрешно, заявяваме, че не оспорваме личните и професионални качества на двамата господа, напротив, не се съмняваме в тях.

Както всеки футболист, които идва от друг отбор, така и г-н Иво Тонев ще бъде зорко следен какво прави и как го прави в клуба. Освен това очакваме от него да свърши много повече работа от тази в досегашния си клуб и да защитава интересите на Левски, а не само на финансовата структура, под чието настояване той идва на „Герена".

Що се отнася до г-н Стилян Шишков - още веднъж правим уговорката, че нямаме нищо против човека с изключение на това, че той в сърцето си изповядна „чорбарската религия". Г-н Шишков може и да е невероятен специлист в своята област, но няма как убеден чорбар да работи за интересите на „синия клуб". Безсмислено е да обясняваме защо това е така. Все пак не става въпрос за трансфер на професионален футболист от красноармейците в Левски, а за човек, който ще се занимава с финанси докато има откровено „чорбарски убеждения".

Г-н Шишков, най-любезно ви съветваме да не подписвате договор с ЛЕВСКИ!!!Не сте добре дошъл на „Георги Аспарухов"!

Изхождайки от опитите за привличане на красноармейци в Левски, искаме да кажем още нещо: За пореден път станахме свидетели на размяна на остри реплики между г-н Батков и г-н Сираков.

Уважаеми господа, призоваваме ви да спрете с тази полемика, защото тя е вредна за клуба, който всички обичаме. Подобно поведение дава храна на медии и недоброжелатели, но с нищо не допринася за развитието на Левски. Ако имате какво още да си кажете, умолява ме ви, направете го на „четири очи", защото сегашното ви поведение разединява, а не обединява!!!

Don Balon

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:13 pm 
Аватар

Свинете ВЪН !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:14 pm 
Аватар

Това да не са си го писали донбульоните :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:16 pm 
Аватар

Нито съм за, нито съм против, защото всичко е забулено в огромна мъгла.

Смятам, че трябва да има промени в ръководството, но не одобрявам начина, по който става. За Тонев си има обяснение -> Б.Б. -> ВТБ -> Иво Тонев, но за Стилиан Шишков съм неприятно изненадан. Нищо лично срещу него като човек. Всъщност трябва да се отчете, че е постигнал добра професионална реализация и се справя доста прилично с бизнеса си. ОБАЧЕ, фактът, че не е публична фигура не променя един друг факт - че е абсолютен чорбар. Как може да приветствам и да имам доверие на човек, за който не ми е ясно на дербито дали няма да си тананика наум *** за Левски?

Тоя ако иска да има някакво бъдеще в Левски, най-добре веднага да свика пресконференция и да обясни как се вижда начело на отбора.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:17 pm 
Аватар

Радвам се, че в Сектора все още има мислещи хора. Дано защитниците на свинята Шишков млъкнат най-после. Не искате ли да вземем ГА за пресаташе, бе? Той човекът е професионалист, кво като е чорбар, тва му е била работата просто.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:19 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Радвам се, че в Сектора все още има мислещи хора. Дано защитниците на свинята Шишков млъкнат най-после. Не искате ли да вземем ГА за пресаташе, бе? Той човекът е професионалист, кво като е чорбар, тва му е била работата просто.

Чшшшш, филмар, гледай позитивно, бе. Мисли мащабно, бъди космополит :!: Кви са тия филми, дето сценарисваш тука с оня изкукуригалия Пържолет, аре у лево :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:21 pm 
Аватар

Познавам трима с фамилия Шишков - единият е пълен малоумник, другият е милиционер, а третия ...си е трети :mrgreen: Кур за Иво селтака, два за ББ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Епа посочи един, който го защити де? :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

П.С.
от друга страна ГА да бъде поканен да дойде на Герена си е отколешна мечта на всеки привърженик на Левски. По Коледа стават чудеса - мустака му е мой, никой да не го пипа :!: Имам големи идеи и за неговия рунтав гъз :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:48 pm 
Аватар

Някой има ли обяснение на какво се дължи пълното игнориране на новините за Левски в чорбал вчера и днес?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:52 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:

Ми прочети малко по-горе поста на Хипнотика, върни се и назад, виж Бранника кво каза, а и твоите изказвания :lol: Ебаси, половината обяснявате, че бил пич, бизнесмен, кво като е чорбар, той е професионалист, а сега искаш доказателства. Ебем ви в йористите подли :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:03 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:

Аре са, ти три поста по-горе ме изкарваш, че защитавам мустака, па питаш за тия кой ги е защитил... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:15 pm 

Suum cuique написа:

Не всичко е пари на този свят.

Напротив, не съм съгласна изобщо. Да, за нас, обикновените хора, идеалистите и така нататък не всичко е пари. Както и за доста други обикновени хора. За нас има неща като истинска, детска любов, вярност, преданост, приятелство и какво ли още не. Ние сме си идеалисти, ние сме левскари, ние знаем какво означава синята идея. Но за по-големите неща в днешния свят това не се отнася. Всичко, ама ВСИЧКО е пари - политика, спорт, най-вече футбол. Всичко е бизнес, интереси. Знаеш какво имам предвид. И на мен ми се ще ФИФА и УЕФА да бяха с идеалите на децата, израснали с махленския футбол, но, уви.
А Роман Абрамович е неруснак, с кристално чисти до последната рубла пари, фен на Челси от раждането си, естествено...

И нарочно ще напиша отново старо мое мнение по темата.

Я ми кажете сериозно какво сте очаквали? Да ни вземе Лафчис? Или някой левскар наясно с традициите и историята на клуба, който да си къса ризата след всеки гол? И да е потомствен левскар, разбира се. Или да обича Левски колкото нас? Или просто да е богаташ с абсолютно чисти пари? КОЙ?
Е няма как да стане. Не, не се радвам, не съм щастлива, не искам да става така и ми е отвратително, но това е положението. В днешния свят всичко е пари и интереси. Те обикновените хора започнаха да губят всякакви ценности, а вие искате някой с чисти пари, на когото ако може и да му пука за история и традиции. Отвратително е, гадно е, но това е положението - Чорни, Батков, ВТБ (може и ВИС-2 да сложим).
А да - благодарим ти, Бойко. Пукни.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:23 pm 
Аватар

Аз пък смятам, че така като се примирявате некво открито прасе изведнъж да стане изпълнителен директор, доста падате на нивото на прасетата :smt006 Много ясно, че всичко е пари, но и при мустака беше така. Защо тогава имаше кампании против него и т.н. Не е ли по-важно ние да си отстояваме някаква позиция, пък големите риби да си правят каквото искат. Ние пред себе си да сме си чисти. С acrimonious сме си говорили и двамата сме на мнение, че ще ни е много по-готино да сме във В група, но да се отървем от всякакви такива помияри. За жалост, както той каза, това го искаме 200тина човека, а всички други искат титли и купи. Но както и да е. Схемите си ги направиха на наш гръб, пък ние ще им пляскаме, щото са "кадърни ръководители" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:40 pm 

Ок, отиваме във В група и кой ни е спонсор, директор или какъвто е там? Някой средностатистически българин с чисти до последната стотинка пари? Как ще стане?
И седим във В група докато сме живи всички ние (даже и след нас), просто защото ако се доберем до А пак ще се омажем в калта и ще се намесят помиярите. Без вечно дерби и мачове в Европа надали много хора биха издържали.
Светът е гадно място, разберете го, идеалистите сме твърде малко. Кинтите са си кинти. Никой не е казал ние да спрем да изразяваме позицията си. Ние пред себе си винаги ще бъдем чисти, поне в този форум и това искрено го вярвам! Защото всички мислим и знаем какво значи Левски. Но ние няма какво да направим, освен ако не се вдигне всеки един човек, който някога е казвал: "Аз съм от Левски" (дори да не е стъпвал на мач). Да се вдигнат милионите левскари от България и света, които по принцип никакви ги няма. А и тогава не знам ще можем ли да направим нещо, освен да ни се чуе зверски силно гласа.
И аз не съм оптимист, но като гледате чак пък толкова негативно и апокалиптично на всичко, освен да седнем всички в ъгъла и да оплакваме клетата си съдба, не виждам какво друго може да се направи.
А това за чорбарите - да, гадно е, но е същата история като да имаме комунист и агент в управата. Но и някой да се титулува "заклет левскар", а всъщност да работи срещу клуба, също не ни прави никак щастливи май...
Смърт за чорбарите иначе, то това е ясно.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:44 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
нас, обикновените хора, идеалистите и така нататък не всичко е пари. Както и за доста други обикновени хора. За нас има неща като истинска, детска любов, вярност, преданост, приятелство и какво ли още не. Ние сме си идеалисти, ние сме левскари, ние знаем какво означава синята идея.

НЕ, НЕ и НЕ! Това са декларации. А те нямат стойност.
Качествата се изпитват с действия, а не с фрази. Ще разбереш дали някой е идеалист, когато му дадеш едни пари за Левски и те наистина отидат за Левски без той да прибере и лев.
За себе си съм направил извод, че ако вземем за пример тоя форум, в него ще открием няколко човека, които са идеалисти и може да им се има доверие - това са субата, туристо и кафевата младеж. На противоположният полс знаем за съществуването на светка_съни :smt005

В този смисъл, Инче, много внимателно борави с такива тежки думи като "идеалисти", "детска любов" и т.н. Парите променят всички хора, а тук сме хора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:48 pm 

Съгласна с теб, аз имам предвид същото, което казваш - не думи, а действия. Не съм визирала декларации и тем подобни глупости. Просто мислех, че се подразбира, а и не ми се пишеше дългия вариант :) Не знам защо реши, че визирам някакви неща, написани на хартия.
Важи и за притятелството. На думи всеки ти пази гърба, но когато опре нож до кокал се вижда всъщност кой скача с теб в огъня. Колкото и холивудско да звучи.
А за парите също съм напълно съгласна.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]