Банкурче, нека ти обясня концепцията на форумния лузър, батиното.
Форумният лузър е доста често от Англия или от никой (не ще да си каже чак до полуфинала и финала, когато изпълзява бавно и постепенно, след цяло първенство затишие или просто бурен хейт

). Форумният лузър мирише пръсти и пише с тях във форума след контроли срещу Германия и громежи в квалификации, а после получава скоропостижно кур чак до средата на хранопровода. Форумният лузър сменя между 5 и 7 отбора и няколко аватара на Европейско и винаги е победител накрая квото ще да става.

Да наречеш Йоаким Льов жалък и смешен треньор показва преди всичко дебилизъм, голяма супена лъжица евтина комплексарска злоба и доста лузърство. Говорим за човек, който е спечелил повече мачове на СП и ЕП отколкото някои от отборите с аватарите ОБЩО в участията на турнирите си някога.

Говорим за човек, който е световен шампион, и който не си тръгва от турнир преди началото или средата на месец юли. Във футбола се помнят не много голям брой мачове. Този човек спечели един от най-паметните мачове във футбола изобщо. 7:1 в полуфинал срещу Бразилия в Бразилия. Никой не помни финала, освен че Германия стана световен шампион. Никой няма да помни дълго и финала на тазгодишното европейско.
Форумният лузър е този, който трие темата за световното няколко дни след финала. Форумният лузър си мирише пръстите и пише с тях самба, мамба, дюнер, мюнер, а после идва 7:1 и кура чак до средата на хранопровода, докато някой друг пише историята на футбола. И този с полюциите сам осъзнава какъв е жалкар.

Затова пък рано или късно идва момент, в който Германия губи и лузъра пак набира сила. Разбира се, аргументите са 6 клас, щото други няма. В мултинационална държава като Германия играят хора с различен етнически произход. Уау... Както във всяка западно европейска държава. Уау... Всеки сам си решава за себе си какво говори за интелектуалното му ниво да определя по етноса на човек. От друга страна колко ли непълноценен трябва да се чувства пълноценния бял форумен ариец, че някой си Боатенг прави 1 милиард пъти повече кинти от теб, има десетократно по-яка жена, кара най-яката кола, говори повече езици от теб и така нататък и така нататък.

Аз ако бях пълноценен бял ариец щях да се чувствам доста непълноценно и нелепо. Тази година и простотиите на Льов дойдоха дюшеш, та форумният лузър вече е крал.
Аз въведох в този форум един определен тип жаргон и език спрямо Байернъ и ГерманиЕ. Собственик на футбола, 51% от футбола, ВековенЪ и т.н. Щото мога и щото така съм решил. Голяма част от форума го поде и го сърбят ръцете да го ползват за щяло и не щяло и особено за отбори и играчи, ама на доста им е леко тъпо, щото знаят откъде произлиза.
Това с Томас Мюлер пък е горе-долу 7 клас. някой във форума казал някаква простотия за головете на Томас Мюлер, все едно сам той е излязал на пресконференция и е съобщил, че ще вкара 10

Да измислим нова смешка. Какво мислите за Бруно Алвеш? 7 гола?
Германия е единственият отбор, който като отпадне на 1/2 финал, форумният лузър се пръска от полюции, все едно е отпаднал в групите след бой от Япония, Босна и Нигерия.

Давам ти време да помислиш защо е така.

Щото в света има три световни гранда, и това са Бразилия, Германия и Италия. Харесва, не харесва, това е положението. Съвсем резонно най-голямата злоба и комплекс е от най-големите.
Надявам се съм разяснил концепцията на форумния лузър.