forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 2:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 957, 958, 959, 960, 961, 962, 963 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:31 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
:ohmygod2 Генков се е разбрал с наще. УЖАС :ohmygod2

Все още има надежда да не дойде.Силва е 2 класи над тоя ! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:33 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
За Генков, май работата не е фишек, а е сериозна! Дано този трансфер да стане, защото със сигурност Генков е с класи над Мангала и Арш, а Силва трябва тепърва да се доказва! И е Българин, което е много важно! Разберете, ЛЕВСКИ е Български отбор, най-Българския, а както сме я подкарали ще останем само с Тигърчето, Българин в основния състав! И това заради кого? Заради Слори, Матондо, Видович, Арш, Деамутен, Ели, Пинто, Прохазка и т. н. световно неизвестни наемници ! Ние вземаме чужденци, които са по-слаби от нашите играчи и резултата го виждате в последните 5 години! Напълно разбирам, че има атракция ( на това разчитат, менажерите и всички, които се хранят от това ) да има непознат негър, който, другите да са пренебрегвали, а ние, като " по-умни " да сме открили и той да стане звезда в ЛЕВСКИ! Но нещата не са такива! За последните 5 години сме открили един Гара и един Гари, с много условности към тях можем да прибавим и Мюлдер, а Грийн, Рамос и испанчето от барса ( на което вече му забравих името ) са непостоянни футболисти, но в никакъв случай класни играчи! Самия факт, че никой от тях не стигна до богат отбор говори сам за себе си! Това са хора, които са сменили по 100 отбора в кариерите си и никъде не са оставили диря! И понеже някой се изказа срещу Колев, Терзиев, Александров и Златков, че ги и обиди дори! Ще му кажа, да се моли новите ни централни защитници да не са, като Ели и Деамутен, че паниката в защита и автоголовете в нашата врата ще продължат! При последния фатален такъв, Ели от паника бутна Везалов ( за него също съм с огромни резерви ) и му помогна да си отбележи автогол, а защо и двамата бяха с лице към нашата врата не ми е ясно! Дано трансфера на Генков да стане факт, а поне единия централен защитник да е Българин! :levski

Стига па ти с тия Българи.Казваш некадърници...ама да са наши. :ohmygod2 Ели , бутнал Везалов ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:34 pm 

Цитат:
"Сините" обидили Херо с оферта

Обидно ниска оферта за младежкия национал Георги Терзиев е трябвало да отклонява наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо.

Оказа, че информацията за предложени 800 хиляди лева от "Герена" не отговаря на истината. "Сините" са оценили Терзиев на 200 хиляди евро и трима футболисти от ненужните.

Кратка преценка от страна на Димитров обаче била достатъчна, за да стане ясно, че и тримата играчи няма как да бъдат на нивото дори на наличните играчи в Бургас. Така офертата била отказана.

Иначе от Черноморец разкриха, че в тима на проби е юношата на Славия Игнат Дамянов, който в последните години играеше за Спартак Варна. Дамянов е опция за подсилване на отбраната на "акулите", която пострада сериозно от изходящите трансфери това лято.

Първите впечатления от левия бек от Ним Салахадин Сбай пък са доста добри, така че шансовете му да остане се увеличават.

Черноморец търси подсилване на отбраната и в центъра, след като Тихомир Трифонов се контузи тежко на последната тренировка в Бургас.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2755506

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:50 pm 
Аватар

Генков вече разтрогна с Висла :strkstrk

Преговарящият с Левски нападател Цветан Генков вече не е футболист на Висла Краков, информира официалния сайт на полския клуб.

Бившият играч на Локомотив София призна днес, че няма нищо против да премине на "Герена" и води разговори със „сините“. Очевидно Левски ще може да го вземе като свободен агент, след като острието и Висла развалиха договора си.

„Цветан Генков изпрати официално писмо до клуба, с което уведоми, че разтрогва договора си с клуба от Краков", заявиха от Висла. /БГНЕС

Директно билетУ и да каца у линдрабуна :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:51 pm 
Аватар

Besnq_Levskar написа:
Няколко пъти ви казаха,че ще се вземат ЦЗ ама вие пак си го въртите :ohmygod2 Това за Генков в лайвспорт го пишат вече 2 години непрекъснато.

Те казаха, ама малко е като историята в оня филм - тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път

Всеки вменяем щеше да започне селекцията тъкмо със защитниците. Можеха да почнат да гледат преди 3 месеца, кой им пречи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:58 pm 
Путецо Генков не виждам проблем да не дойде при нас, не е лош играч и само може да е от полза. А и ще е силно мотивиран да играе.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:00 pm 
Аватар

Ами те са гледали сигурно, за гледане пари не вземат. Виж, за продаване вземат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:04 pm 
Аватар

Генков за нашите стандарти си е безспорна класа и би ни бил от полза.

Кока-Кольо написа:

Всеки вменяем щеше да започне селекцията тъкмо със защитниците. Можеха да почнат да гледат преди 3 месеца, кой им пречи

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:04 pm 

Генков за нашето умряло първенство е като роналдо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:05 pm 
А и нали сакахте бугарин татарин у отборот, ето ви го, па ревете...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:05 pm 
Аватар

Цецо Генков е добър играч и е на възраст, в която има поне още 2 сезона на прилично ниво. Определено си мисля, че ще е от полза :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:06 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Ами те са гледали сигурно, за гледане пари не вземат. Виж, за продаване вземат :lol:

нали уж сме се ориентирали към свободни агенти. при положение, че освободихме двама чужденци, би трябвало поне пари за заплати да има

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:08 pm 
Аватар

Освен това изпълнява основното ни изискване/условие за трансфер - без пари е :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:08 pm 

:smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:09 pm 
Аватар

мда - щом е без пари, значи 99% става наш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:16 pm 

Цитат:
Китайски слабак офертира "Левски"

Китайският слабак Тяндзин Теда офертира "Левски" с 350 000 евро за голмайстора Базил де Карвальо. Азиатците, които са на последно място в първенството на най-многолюдната страна, вече са влезли в контакт с колегите си от "Герена". Според източници от синия клуб преговорите между двете страни са в доста напреднала фаза, твърди donbalon.eu.

Очаква се трансферът на африканеца да бъде финализиран до края на седмицата. "Левски" и Тяндзин Теда са в отлични отношения покрай отдаването под наем в същия тим на холандския таран Сьорд Арс. Той вкара 13 гола в 29 мача, но след това реши да продължи кариерата си в турския втородивизионен Коняспор.

През този сезон обаче китайците изпитват сериозни затруднения да реализират попадения и за 12 срещи са вкарали едва 11 гола. Затова от там искат да привлекат голаджията на Левски Карвальо, който стана стрелец №1 в "А" група през изминалата кампания.

http://www.blitz.bg/sport/article/182019

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:20 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
GEORGE13 написа:
Мартин Петров няма да играе в Еспаньол през следващия сезон. Той вече е свободен агент, след като клубът не му поднови договора. :smt017 :smt003

Чорбар е

майтап бе ... :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:21 pm 

Ако горното е истина, Карвальо го пишете бегал.

Нещо ми подсказва, че същата съдба очаква и Арш, а през новия сезон нападателите ни ще са Силва и Цецо Генков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:22 pm 
Аватар

...или само Силва, след като на Цуцо Гунков му предложат по-голяма заплата някъде в по-бездарните европейски първенства. В краен случай - може и в чорбата да иде, те там на обещания са силни, както знаем :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:25 pm 
Аватар

Няма лошо да сме със силва и генков, ако тези 350 хил отидат за терзиев или друг качествен защитник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:38 pm 
Аватар

Ама смяташ ли, че така ще стане? Щото аз - не....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:45 pm 

Аз лично мисля, че на хората от ръководството им е пределно ясно, че без поне 1 нов защитник няма да минат нещата.

В медиите пишеше, че продължаваме преговорите с този холандеца от НАК Бреда, Кеес Льойкс май се казваше. Ако той се навие да дойде, чакането ще си струва.

Само дано не го изтипосат като Рисп, 4 дена преди първия ни официален мач в ЕКТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 5:46 pm 

Не знам защо толкова го величаете Генков?! Гледах доста мачове на Висла, особено миналата година, покрай участието им в Европа и мога спокойно да кажа, че не е нищо особено. Нито има голов нюх, нито пласиране, нито пресира, за скорост да не говорим. Има сравнително читава игра с глава и толкова. Статистиките му също не са впечатляващи, не че можем да съдим само по тях. В никакъв случай не мисля, че е по- добър от Силва, а и за парите, които ще иска, едва ли си заслужава!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:14 pm 
Аватар

Кур за генков. Аз лично ще го псувам все едно е негер, колкото и гола на прасетата да вкара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:17 pm 
Аватар

Сопола Цецоу е доста добър за А група.Аз лично бих се радвал да дойде,най-вече щото тва би означавало,че мангальо се маха,което е важно колкото взимането на защитниците.Нещо обаче не ми се вярва да стане,дано греша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:21 pm 
Аватар

Генков е гола вода. Да махнем Карвальо за да вземем него...ей богу...само ние сме способни на това. После да се чудим защо нямаме нападатели....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:23 pm 
Аватар

Генков си е класа от всякъде за нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:28 pm 
Аватар

Генков е невероятен пън и скоро всички ще се убедите в това и ще го скъсате от псувни...казах.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:30 pm 
Аватар

Генков не съм го виждал откак се разкара от БГ (когато беше що-годе приличен нападател, в никакъв случай не е бил някаква звезда). Не знам защо, но имам изключително силно вътрешно усещане, че ако го вземем по някакъв начин, най-много до третия мач в тоя форум ще се обяснява, че е абсолютен дървар...и то от същите тия, дето го възхваляват....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 6:33 pm 
Аватар

CGY написа:
Не знам защо толкова го величаете Генков?! Гледах доста мачове на Висла, особено миналата година, покрай участието им в Европа и мога спокойно да кажа, че не е нищо особено. Нито има голов нюх, нито пласиране, нито пресира, за скорост да не говорим. Има сравнително читава игра с глава и толкова. Статистиките му също не са впечатляващи, не че можем да съдим само по тях. В никакъв случай не мисля, че е по- добър от Силва, а и за парите, които ще иска, едва ли си заслужава!
'
Ти описа Силва бе, човек... :shock: :shock: Португалеца поне пресира... А някой по-нагоре написа, че Генков бил класа над Карвальо :ohmygod2 Не знам защо не задържим Арш...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 957, 958, 959, 960, 961, 962, 963 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]