forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 924, 925, 926, 927, 928, 929, 930 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:23 am 
Аватар

Всъщност, резултатите по време на Гонзо не са по-различни от тези след него и преди него. Затова идеята, че Гонзо се е провалил за мен лично е неприемлива.
В последните години клубът е зле, и това зле започна по времето на Сираков, без да го обвинявам основно него затова, но и той си има своята вина. И при всевъзможни смени на треньори, директори и 200 футболиста не се променя нищо, което означава, че няма никаква гаранция, че сега Сираков ще донесе промяна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:25 am 
Аватар

Росен написа:
Нали е голям левскар, да го беше подкрепил веднъж, вместо да му мъти водата :wink: Кефете си му се, нямам нищо против. Жалко все пак, че много бързо забравяме :wink:

Кога почна да плюе по него? Не искам много точно и честно с ръка на сърцето да ми кажеш кога! Защото много добре си спомням един пост на Сираков, че е дал година "доверие" на Гонзо и той не е съумял да се справи добре. И наистина беше така, след като смени Кокала една година Гонзо коляше и бесеше без никой да му казва нищо, критики нула.

Kryten, съгласявам се, пак повтарям дразнел ме е много, тия критики и на мен не ми харесват, най-малкото има други начини, не в медиите, не всеки месец, но никой не е безгрешен. Дайте му шанс в името на Левски. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:26 am 
Аватар

Цитат:
Nasko Sirakov shared Nasko Sirakov's status.
15 May
Boje, molia te osvobodi LEVSKI ot tezi vsichki bezdarnici........

Очаквам да видя кои бездарници ще бъдат освободени. :smt006

Последна промяна krivia на Вто Юни 04, 2013 11:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:26 am 
Аватар

Аз разглеждам и приемам нещата само от спортно-техническата страна.Наско Сираков е фигурата,която може да въведе ред в голям отбор като Левски.Но не е само редът,има нужда и от задаване на тон и отстояване на позиции,а в тези неща той е най-добрия.Момента е подходящ-преди началото на сезона!!!Нека запази доброто и привнесе това,което смята за най-необходимо!!!
Абстрахирайки се от вредите,които е нанесъл-морални и всякакви,смятам,че от всички живи легенди и деятели на клуба,той е най-силната,разбираща от футбол и комбинативност за БГ условията,личност!!!
Нека работи за Левски,показал е,че може и като футболист,и като ръководител!!!
Успех,Наско Сираков!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:27 am 
Аватар

targovishte написа:
Добре де...вие не разбрахте ли...че след като ще вземаме от Берое...Миньор...Черноморец....ще сме и на това ниво...на което сме в момента...на нас ни трябват класни играчи от вън...и класни юноши...такива каквито създавахме едно време....точка.... :smt006

Абсолютно точно ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:27 am 
Аватар

Македония написа:
И тук идва въпросът кое ти е важно на теб. На мен ми е важно, че Гонзо (това е другият директор, на който не искаш да кажеш името предполагам) не каза една дума срещу Левски, пробва се, не успя, човек е :smt006 Ти във всичко, в което си се пробвал ли си успял!?
А Наско е педераст и серящ канален плъх. И има титли, да.
Единият е мъж, другият е педераст. По действията ще ги познаете.

По-полека бе, и двамата са мъже и са дали много за Левски...както и са получили много от Левски. И двамата са обичани, а ако се появят заедно (което ще се случи!) пред всички левскари - няма да има левскар, който да не им се зарадва. Много елитарни и принципни трябва да бъдем в живота си, в работата си, в отношенията си с близки и приятели, а не само спрямо хората които "ни кефят" или "мразим". Тогава, предполагам няма да сме така крайни в мненията си. Апропо, ако някой сега попита Гонзо кое е най-добре за Левски, то Георги навярно ще каже: Наско Сираков :wink: Както и Сираков би признал, че Гонзо е един от най-добрите централни нападатели на Левски за всички времена, а и в България...Стига само търсили причини за противопоставяне!
До вчера всички ръководители бяха любимци и от тази сутрин само Наско Сираков е по-черен и от дявола...смешно е така :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:28 am 
Аватар

tprodanov написа:
Всъщност, резултатите по време на Гонзо не са по-различни от тези след него и преди него. Затова идеята, че Гонзо се е провалил за мен лично е неприемлива.
В последните години клубът е зле, и това зле започна по времето на Сираков, без да го обвинявам основно него затова, но и той си има своята вина. И при всевъзможни смени на треньори, директори и 200 футболиста не се променя нищо, което означава, че няма никаква гаранция, че сега Сираков ще донесе промяна.

Преди Гонзо Левски е шампион, а след Гонзо игра два "финала" на първенството. По негово време не е имало кръг в който да сме близо до титлата, най-вероятно нямаме и участие през пролетта в Купата. Суха статистика, гадна, но факт. Не ме карайте да излиза, че плюя по Гонзо, защото ми е най-големият любимец, но при него беше провал. Гонзо най-доброто което правеше е да събира страхотни играчи, но да не направи нищо с тях. А, вижте линка който сте дали за трансферите и вижте с какви трансфери борави Сираков и какви успехи постига.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:28 am 
Аватар

Ами Сираков като управленец си има успехи...затова и има самочувствието да критикува и говори каквото си иска. Гонзо засега е доста далече от тези управленски успехи....и логично не гледа да се изказва от сега за всичко случващо се...което е напълно нормално и правилно.
Абе тия спорове и теории за мен са безмислени...просто защото всеки си има мнение и държи на него. Сираков като дойде се съмнявам някой да му пожелае неуспех защото в крайна сметка ще работи отбора да върви. Така, че нека изчакаме и видим как ще се развият нещата и тогава да коментираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:29 am 
Аватар

Хора, нека не вкарваме излишни спорове в цялата работа. В момента трябва да подкрепим Левски и всички в Левски. В понеделник всички на тренировката и това е ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не е от тази сутрин. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Alek написа:
Росен написа:
Нали е голям левскар, да го беше подкрепил веднъж, вместо да му мъти водата :wink: Кефете си му се, нямам нищо против. Жалко все пак, че много бързо забравяме :wink:

Кога почна да плюе по него? Не искам много точно и честно с ръка на сърцето да ми кажеш кога! Защото много добре си спомням един пост на Сираков, че е дал година "доверие" на Гонзо и той не е съумял да се справи добре. И наистина беше така, след като смени Кокала една година Гонзо коляше и бесеше без никой да му казва нищо, критики нула.

Kryten, съгласявам се, пак повтарям дразнел ме е много, тия критики и на мен не ми харесват, най-малкото има други начини, не в медиите, не всеки месец, но никой не е безгрешен. Дайте му шанс в името на Левски. ;)

Той пък като какъв дава доверие на Гонзо? Като човек, който работи в клуба или като фен на Левски?
Какъв шанс има да му даваме? Всички знаем, че е качествен ръководител, ама е противен до костите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:30 am 
Аватар

Levskar73 написа:
До вчера всички ръководители бяха любимци и от тази сутрин само Наско Сираков е по-черен и от дявола...смешно е така :oops:

Наско май също е ВИФ-аджия :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:31 am 
Аватар

Цитат:
Сираков пак в "Левски", на път е Стоилов

Цитат:
Наско Сираков отново става изпълнителен директор в "Левски". Голмайстор №1 в историята на клуба прие офертата на собственика Тодор Батков, представена на среща снощи. Четвъртият в света за трети път поема ръководен пост на "Герена" след периодите 1999-2003 г. и 2004-2008 г.
Договорена е стратегия на "Левски", която включва масови промени сред служителите в спортния щаб, школата и футболистите.
Николай Митов най-вероятно няма да остане треньор. Очакват се преговори с "Ботев" (Пд) за Станимир Стоилов. Треньорът има клауза в договора, според която при неустойка от 100 хиляди евро с ДДС е свободен да премине в друг клуб. Сираков има и друг вариант освен Мъри, а и Митов може да остане на този етап.
Очаоква се раздяла със спортния директор Даниел Боримиров, селекционера Дончо Донев и други.
Планираните досегашни рокади сред футболистите като раздели и покупки са спрени. Сираков е неговият екип ще решават наново бъдещия състав.

"труд"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:32 am 
Аватар

Защо не като фен на Левски? Когато е имало е хвалел, когато имало е критикувал, като всеки от нас. Само че той е Наско Сираков и 10 минути след като си е написал мнението с 10 правописни грешки е публикувано на 100 места, а ние си чешаме езиците, без никой да ни чете. Всеки тук е псувал, само Македония не го бях виждал да ги реди поименно до днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:35 am 
Аватар

Kryten написа:
Хора, нека не вкарваме излишни спорове в цялата работа. В момента трябва да подкрепим Левски и всички в Левски. В понеделник всички на тренировката и това е ;)

Аз също съм на мнение, че най-важното в момента е да подкрепим безусловно наличните играчи и треньорския щаб! Тези хора показаха желание, борба и се радваха и плакаха в хубави или тежки моменти с нас на стадиона! Да, сред тях има кофти пичуви, има неможещи, но Левски е отборът и нашата подкрепа е най-важна. Трябва да задържим ентусиазма от мачовете с "Митов тайм" и да сме винаги много на стадиона. Без значение от това кой е ръководител, шефче, скрита лимонка, инвеститор и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:36 am 
Аватар

Тоя дето се е гъзил на публиката на Левски не го имам за фен. Аз не съм никой, не съм вкарал 150 гола за Левски и моето мнение нищо не струва, ама си е мое.
Някак за една седмица много му се промени мнението за отбора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:37 am 
Аватар

Велико. Точно в момента, в който трябва да се купуват играчи, всичко е спряно. И почваме наново за пореден път, разрушавайки всичко съществуващо. Това със сигурност носи успех, нема как иначе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:39 am 
Аватар

tprodanov написа:
Велико. Точно в момента, в който трябва да се купуват играчи, всичко е спряно. И почваме наново за пореден път, разрушавайки всичко съществуващо. Това със сигурност носи успех, нема как иначе...

Защо смяташ, че всичко е спряло? Аз не вярвам да е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:39 am 
Аватар

Македония написа:
И тук идва въпросът кое ти е важно на теб. На мен ми е важно, че Гонзо (това е другият директор, на който не искаш да кажеш името предполагам) не каза една дума срещу Левски, пробва се, не успя, човек е :smt006 Ти във всичко, в което си се пробвал ли си успял!?
А Наско е педераст и серящ канален плъх. И има титли, да.
Единият е мъж, другият е педераст. По действията ще ги познаете.

От морална гледна точка съм 100% съгласен с теб! Но има една малка подробност, не забравяйте в какъв свят живеем. Днес спорта е превърнат в бизнес и отбор като Левски не може да си позволи вечно да е на сухо. Колкото и силна да е идеята Левски я си представи още 3-4-5 сухи години. Колко хора ще останат по стадионите, колко хора ще сядат пред телевизора за да гледат? А как се намира сериозно финансиране, когато нямаш представяне в Европа и нямаш успехи у дома?
Не знам.. никак не ми се нрави и на мен това завръщане, но определено клуба има нужда от здрава ръка и от малко успехи
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:40 am 
Аватар

Не смятам, коментирам цитираната извадка от труд по-горе. Дано да не е вярно, но ако е - тогава не ми харесва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:41 am 
Аватар

Ще се радвам ако Насо дойде, просто защото клубът има нужда от някаква радикална промяна. Всички искаме само истински мъжкари като Гонзо, но идеалът трудно съвпада с реалността. Дано Насо направи отбор за догодина, дали ще е шампион или не, няма значение, но да имаме Отбор!

Последна промяна knave на Вто Юни 04, 2013 11:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:41 am 
Аватар

tprodanov написа:

Прекалено е, но ако ще се сменя треньор е нормално. Не ме кефи и мен защото "спряганите" ми допадаха до един, но не искам да чувам "не съм ги водил аз тия, аз само ги тренирам"... Не знам ще видим. Мен не ме кефи Мъри начело, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:42 am 

Леле, колко по-добре щяхме да играем, ако Наско не си беше писал във Фейсбука... АУ, ПЛАШИМ СЕ! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:42 am 
Аватар

tprodanov написа:
Не смятам, коментирам цитираната извадка от труд по-горе. Дано да не е вярно, но ако е - тогава не ми харесва.

Еми не звучи реалистично.
Батков снощи да си е казал 'абе тоше, дай да звънна на насето да го викна в Левски', видели са се и Наско е казал 'спираме всичко'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:43 am 
Аватар

Да обобщим: Сираков е противоречива фигура. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:44 am 
Аватар

Най-вероятно нищо не е почвало, за да спре. Щом Митов ще е треньор се знае кои играчи ще се опитат да бъдат освободени или продадени. Както и се знае какви са нужни и какво са търсили до момента. Сираков може само да е от полза в тези работи.

Никой нищо няма да руши, защото кой знае какво не е изградено. Не вярвам някому да липсват Дончо и скаутите му, както и малоумията на Иво Тонев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:45 am 
Аватар

Росен написа:
Тоя дето се е гъзил на публиката на Левски не го имам за фен. Аз не съм никой, не съм вкарал 150 гола за Левски и моето мнение нищо не струва, ама си е мое.
Някак за една седмица много му се промени мнението за отбора :wink:

Като се сбият някой в сектора, значи ли, че не са левскари?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:46 am 
Аватар

Всичко друго но не и Мъри да се върне...това със сигуност ще е пагубно...и то точно на юбилея :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:48 am 

Цитат:
А защо успехите от 1/4 финала и ШЛ не ги прикрепим и за Бащицата!? Що само за Наско педераса. По тази логика Бащицата е бок, даващ мъдри съвети, вземащ мъдри и силни управленски решения, даващ мило и драго, средства за просперитета!
1/4 финала и ШЛ са АКТИВ НА БАЩИЦАТА, не посягайте на неговото!

Ганьо,Маньо,добър,лош,прост,мост...за тези години никога не сме имали много по-лоши бюджети от конкурентите,колкото може дава,търси спонсори,не знам и да се меси на директори,треньори...дали му е удачен избора на такива..и да и не...едно мъдро решение ли няма ? даде шанс на Гонзо,пълна свобода..ама то било да си измие ръцете,ама той нямал друг ход...

едно момче с талант,стояло на пейката винаги ще е по-назад от някой по-малко талантлив но натрупал опит и самочувствие...средняшките отбори налагат юноши по неволя,ние след 3-4 години ги купуваме,често за не малки суми и се оказват пълнеж,нашите юноши няма да са по-лош избор нито кой знае колко по-добър ...но така си даваме шанс да открием някоя бъдеща легенда по която да се плюе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:48 am 
Аватар

Твърдо против Стоилов! харесвам го, уважавам го, благодарен съм му за невероятните неща, които постигна с нас, но той вече няма място в Левски, няма моралното право да се връща! Сираков ако ще търси нов треньор, да се оглежда другаде, макар че не вярвам да смени Митов, то няма и с кой.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 924, 925, 926, 927, 928, 929, 930 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]