forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:41 am 
Аватар

tprodanov написа:
Всичките 10 играча, които изгряха по времето на Мъри бяха продукт на Ян Деркс и неговата работа в школата. Бяха дори повече. След това се увеличи практиката да се играе в школата срещу пари на треньора и резултатите са видни. Нямам идея защо Насо го изгони, но виждам резултата, а резултатът спокойно ни дава основание да кажем, че Насо е утрепал школата. Не знам за какви последни инстанции говориш, за мен това са съвсем видни неща, а не драсканици в нета.

Добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:42 am 
Kryten написа:
Актив са на всички. Бащицата без да иска уцели вярната стратегия, и тогава нямаше пари и заложи на хората и се получиха нещата. Нямаше скъпа селекция, просто работеха и стана.

По същата логика за Наско педераста, Бащицата е изключителен мениджър и управленец, на него трябва да препишем ШЛ и 1/4 финал и разгромния сезон, а не някакви Жилина, Бате и Сараево. Бащицата що не е БоК, а Насо педераса е?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:44 am 
Аватар

tprodanov написа:
Всичките 10 играча, които изгряха по времето на Мъри бяха продукт на Ян Деркс и неговата работа в школата. Бяха дори повече. След това се увеличи практиката да се играе в школата срещу пари на треньора и резултатите са видни. Нямам идея защо Насо го изгони, но виждам резултата, а резултатът спокойно ни дава основание да кажем, че Насо е утрепал школата. Не знам за какви последни инстанции говориш, за мен това са съвсем видни неща, а не драсканици в нета.

Изгони го щото не беше удобен на нито един от жалките треньори в школата, дето пускат деца да играят вместо други за кафенце или 20лв ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:46 am 

hixxtam написа:
Дори да станем носители на титлата тази година, самият факт, че Сираков е директор ще умаловажи достойнството и.
Далавери, сделки, съдии, нечистоплътност...
Тъпо е.

със или без Сираков Левски винаги е подложен на такава атака от 'моралните' победители и стожери на справедливостта,по-малка ли бе помията този сезон ?... а и с това назначаване на легенди на клуба на разни длъжности,колкото да са там бе някаква каша

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:47 am 
Аватар

Не мисля, че е заради това, изгони го, защото не му беше удобен лично на него :smt006
Нищо хубаво не очаквам от това Раев да е изпълнителен директор, вече не е 2004-та :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:54 am 
Аватар

Македония написа:
Kryten написа:
Актив са на всички. Бащицата без да иска уцели вярната стратегия, и тогава нямаше пари и заложи на хората и се получиха нещата. Нямаше скъпа селекция, просто работеха и стана.

По същата логика за Наско педераста, Бащицата е изключителен мениджър и управленец, на него трябва да препишем ШЛ и 1/4 финал и разгромния сезон, а не някакви Жилина, Бате и Сараево. Бащицата що не е БоК, а Насо педераса е?

:smt005 :smt005
Това си е чисто заяждане на дребно. Изкажи си аргументите, по възможност футболни, защо не би искал Наско Сираков да се върне по ще ми стане ясно, отколкото да чета само 'Насо педераса" това, "Насо педераса" онова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:56 am 
Аватар

acrimonious написа:
tprodanov написа:

Изгони го щото не беше удобен на нито един от жалките треньори в школата, дето пускат деца да играят вместо други за кафенце или 20лв ;)

Ами във всички случаи е много жалко, но резултатите са факт. Децата бягат към други школи, а нашата е ялова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:57 am 
Аватар

Най-после прекрасна новина Наско Сираков се завръща,треперите ли вече прасета ! Успех на Наско!

:lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:58 am 
Аватар

Шампиони сме в 90% от възрастовите дивизии. Просто няма кога и къде да играят тия юноши. Играят в Ловеч, но те са 5ти и втора година извън Европа, кефат си се на Жоро Миланов, но ще го продадат за цифра $, ще стане играч по Англия и ще си спомнят колко добре е играл за тях като са били пети. Същата история като при прасетата с прословутите Бербатов и Петрови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:00 am 
Аватар

vazcho написа:
Това си е чисто заяждане на дребно. Изкажи си аргументите, по възможност футболни, защо не би искал Наско Сираков да се върне по ще ми стане ясно, отколкото да чета само 'Насо педераса" това, "Насо педераса" онова.

Насо не идва като футболист, за да има футболни аргуметни. Аз футболни аргументи срещу него нямам - беше феноменален футболист.
В момента обаче идва като мениджър, и аргументите за и против трябва да са мениджърски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:04 am 
Аватар

Тука някой хора не си дават сметка кой е Наско Сираков.Може да не ви е приятен,но е легенда.
Като директор за сравнение има 5 титли и 5 купи.Един друг любим директор за няколко години има 0 купи 0 титли и ни донесе много повече срам и падение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:05 am 
Аватар

При Наско 1/4 финал, ШЛ, Титли и Купи всичко друго е празни приказки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:06 am 
И тук идва въпросът кое ти е важно на теб. На мен ми е важно, че Гонзо (това е другият директор, на който не искаш да кажеш името предполагам) не каза една дума срещу Левски, пробва се, не успя, човек е :smt006 Ти във всичко, в което си се пробвал ли си успял!?
А Наско е педераст и серящ канален плъх. И има титли, да.
Единият е мъж, другият е педераст. По действията ще ги познаете.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Юни 04, 2013 11:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Аватар

Besnq_Levskar написа:
Тука някой хора не си дават сметка кой е Наско Сираков.Може да не ви е приятен,но е легенда.
Като директор за сравнение има 5 титли и 5 купи.Един друг любим директор за няколко години има 0 купи 0 титли и ни донесе много повече срам и падение :smt006

Може пък едното да е следствие от другото?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

tprodanov написа:
vazcho написа:

Насо не идва като футболист, за да има футболни аргуметни. Аз футболни аргументи срещу него нямам - беше феноменален футболист.
В момента обаче идва като мениджър, и аргументите за и против трябва да са мениджърски.

Томашич, Бардон, Борето, Ричи, Лусио, Жо, Зе, Карлош, Тасевски, Рабех, Бензукан. 1/4 финал на УЕФА, ШЛ. Мениджърски. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:07 am 
Аватар

Щом титлите и купите са по-важни от срането по Левски, окей. Ама после да не се смеете на свинете как г-н кюрд им сипва а те му облизват халката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:09 am 
Аватар

Alek написа:
tprodanov написа:
vazcho написа:

Томашич, Бардон, Борето, Ричи, Лусио, Жо, Зе, Карлош, Тасевски, Рабех, Бензукан. 1/4 финал на УЕФА, ШЛ. Мениджърски. :smt023

Факт. Но основно мениджърско правило е, ако фирмата ти (отборът) стане прекалено зависим от нещо - било то работник, шеф, клиент, доставчик, квото ще да е, да му биеш шута при първа възможност. Принципно точно такава зависимост е типичен признак за мениджърски провал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:09 am 
Аватар

Росен написа:
Щом титлите и купите са по-важни от срането по Левски, окей. Ама после да не се смеете на свинете как г-н кюрд им сипва а те му облизват халката.

:smt023

Има ли къде да се видят всички трансфери на насраков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:10 am 
Аватар

Македония написа:
И тук идва въпросът кое ти е важно на теб. На мен ми е важно, че Гонзо (това е другият директор, на който не искаш да кажеш името предполагам) не каза една дума срещу Левски, пробва се, не успя, човек е :smt006 Ти във всичко, в което си се пробвал ли си успял!?
А Наско е педераст и серящ канален плъх. И има титли, да.
Единият е мъж, другият е педераст. По действията ще ги познаете.

Кой е по-полезен за Левски? Серящият Наско или хрисимата душица Гонзо? ( не искам да го повеждам този спор, защото Гонзо ми е любимият футболист, но цирковете които направи на мача с Черно море тук ги обяснявахте като емоционалност ) Както ти казваш, да не би във всичко да съм успял ( отговорът при повечето е ясен ), аз ще те питам всеки ли е перфектен? И на мен ми се иска хибрит между двамата, но НЯМА. При единият Левски печели, при другият не, гадно, жалко, но факт. Гонзо ми е 10 пъти по-любим от Сираков, да е ясно на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:11 am 
Аватар

Смеем се на чорбарите как псували емо петела,супата и кюрда, но тук се случва същата работа с легенди на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:11 am 
Аватар

tprodanov написа:
Факт. Но основно мениджърско правило е, ако фирмата ти (отборът) стане прекалено зависим от нещо - било то работник, шеф, клиент, доставчик, квото ще да е, да му биеш шута при първа възможност. Принципно точно такава зависимост е типичен признак за мениджърски провал.

Добре, преди Наско и след Наско бяхме цъфнали и завързали, от тогава имаме да коментираме уникални мениджърски успехи. ;))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:15 am 

Отбора,няма да се оправи,заради такива като вас,дето само плюете по всеки не зная кой искате да дойде ?Най-успешния директор в Левски,с най много успехи и като директор и като играч,вие ще ми плюете тука,че бил въртял далавери и пари,каквото иска да върти нас ни интересува Левски да върви напреде,а това ще стане щом той е отбора :)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

acrimonious написа:
Росен написа:

Кое е това сране бе хора? Да каже, че футболстите ни са боклуци ли? Да каже, че Батков е идиот в много от решението ли си? Еми вижте темата "кой футболисти искате да напуснат Левски", всеки там се е изказал с достатъчно дълъг списък и ние ли сме серящи по отбора? И ние ли сме боклуци като Сираков? Много ме е дразнил Сираков, и Хидън ме е дразнил, но когато са прави, са ПРАВИ и е достойно човек да признае когато сбърка. ( тук не съм крайна инстанция и не е мое съждение, смятам, че времето е доказало ) Откакто Наско е извън Левски имаме 1 успех и това е участието в Европа при Гонзо и Ясен. Другите групи на УЕФА бяха по право от коефициента, бихме Баку в ШЛ и влязохме директно в групите, а там провал.

Върнете се в началото
 Профил  

Стига с тия псевдо разбирания за Левскарщина, "чест и достойнство"! За мен нещата са пределено прости: Наско Сираков е доказан футболен управленец и е на светлинни години като професионални качества от всички, които се опитаха да го заместят след като напусна Левски! Оттам нататък споровете дали бил Левскар, дали бил предател са субективни и има аргументи и в едната и в другата посока. Крайно време е в Левски да започнат да работят професионалисти, защото само с Левскарщина до никъде не се стига!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:16 am 
Аватар

Трябваше да му следиш фейсбука :smt006 И по Гонзо сереше, а Гонзо за разлика от него не си е показвал гъза където не трябва :smt006 Сереше и оная всезнаещата му жена. Серж Йофу и за двамата и твае :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:17 am 
Аватар

acrimonious написа:
Росен написа:

Сезон по сезон...
http://www.transfermarkt.de/en/levski-s ... n_156.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:17 am 
Dimitrov94 написа:
Отбора,няма да се оправи,заради такива като вас,дето само плюете по всеки не зная кой искате да дойде ?Най-успешния директор в Левски,с най много успехи и като директор и като играч,вие ще ми плюете тука,че бил въртял далавери и пари,каквото иска да върти нас ни интересува Левски да върви напреде,а това ще стане щом той е отбора :)

Бягай оттука, бе...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:20 am 
Аватар

Росен написа:
Трябваше да му следиш фейсбука :smt006 И по Гонзо сереше, а Гонзо за разлика от него не си е показвал гъза където не трябва :smt006 Сереше и оная всезнаещата му жена. Серж Йофу и за двамата и твае :smt006

Добре де като е срал по Гонзо, защо трябва да е срал по човекът и личността Гонзо, а не по управленеца? Нали вие така умело разграничавате нещата? За съжаление Гонзо се провали и като треньор и като управленец, т.е. Сираков е бил прав?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:22 am 
Аватар

Нали е голям левскар, да го беше подкрепил веднъж, вместо да му мъти водата :wink: Кефете си му се, нямам нищо против. Жалко все пак, че много бързо забравяме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:22 am 
Аватар

Алек, поведението на Наско беше двулично, подмолно и курвенско, абсолютен факт, няма какво да се заблуждаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]