forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 6:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 7:27 pm 

Ганчев отказва да преговаря с българи

Собственикът на Литекс Гриша Ганчев категорично е отказал да води каквито и да е разговори за трансфер на Станислав Манолев в друг български клуб. Единствените варианти - лит(*кс-етрополе и Левски са били отхвърлени веднага, още преди да се стигне и до неофициални разговори. Първо Любо Пенев бе включил десният халф в списък с имена на играчи, които би искал да подсилят „армейците“ от лятото, макар че никой от Борисовата градина не потвърди официално. След това се появиха индикации, че от Левски също са склонни да преговарят, въпреки че Тодор Батков определено не е склонен да плаща солидни суми за трансфери. Гриша Ганчев обаче е бил повече от категоричен, че в България Станислав Манолев може да играе единствено за Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 7:29 pm 
Аватар

Да бе каза донбидон... кво се врягате не знам Гигов сигурно пасе трева за да го подари на чорбата. Що да не го шитне някаде из Русия, Кипър, Азербаджан и да му вземе кинта, а да го дари на свинете ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 7:33 pm 

hidden767 написа:
Blue`Faith написа:
Камбуров няма място в Левски, съгласен съм с Boyo..прасета не ни трябват.

Камбуров няма място в Левски, защото е добър футболист, а ние догодина няма да ставаме шампиони. Ред е на чорбата. Затова добри футболисти, струващи кинти нямат място при нас. При нас място имат посредствени футболисти тип "топчо", които флиртуват с публиката и публиката ги боготвори. Викам да върнем Топчо, да си решим проблемите в нападение, привличайки Димитър Илиев от Локо, нищо че никой не му е гледал добър мач, важното е че не е "чорбар" или поне не си го е признал. Да вземем и още един - двама тип Ники Николов, Боян Илиев, Наско Борносузов, да си върнем супер надеждата Хмариян, че да има кой да вкарва ако влезем в лигата. А всичките там добри футболисти като Ивелин Попов, Манолев, Камбуров, те са чорбари, да ходят в чорбата. ПОсле да се чудим защо на чорбата футболистите са по-успели като излязат навън.

Виж сега, никой не спори че Камбуров е добър играч. Помниш ли навремето като Локото станаха шампиони, на мача им в София с нас че същия този Камбуров вкара гол и си свали НАРОЧНО фланелката за да се покаже отдолу червения потник..помниш ли как зимата когато Мъри го покани в Левски,той каза че не му се играе в Левски? Помниш ли как даде едно интервю, в което каза че Локомотив винаги ще е на първо място в сърцето му? Не ме разбирай погрешно, такива футболисти са за уважение, Камбуров навсичко отгоре има и класа. Но щом той няма желание да играе в Левски (което е ), мерси, по-добре да не идва. За Манолев и Попов няма какво да кажа, но според мен нито Левски, нито цецка имат шанс да ги вземат. Просто тези играчи струват пари, а в момента в БГ много пари за играчи НЯМА. В Левски трябва да идват хора които имат огромно желание за игра, които смятат Левски за най-високото стъпало във българския футбол, които ще се борят за титулярното място. Прост,елементарен пример - Владо Гаджев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 9:33 am 
Аватар

Стига с този Камбуров! Ако е искал да е дошъл в Левски досега. Няма да се молим на някакви провинциални лекенца,смятащи се за звезди. Стилът на игра на Камбуров е подходящ за отбори,подобни на двата локомотива - на контраатака,с повече празни пространства и възможност за удари към вратата. На нас ни трябват играчи,които могат да пробиват сгъстена защита,да преодоляват противник един срещу един,да използват и малкото пролуки в защитата. Почти не се е случвало в България, Левски да играе на контраатака и смятам,че Камбуров не ни е нужен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 10:00 am 
Аватар

Камбуров в момента е най-добрия играч в БГ на своя пост. Но както казах няма да дойде по една проста причина - прасе е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 12:42 pm 
Аватар

hidden767 написа:
ПОсле да се чудим защо на чорбата футболистите са по-успели като излязат навън.

Аз не се чудя, въобще ми е през хуя кой е успял навън. Най-успял е Човекът-глас, ама кво от тва :)
Фактите са факти - за 19 години от края на комунизма, Левски е на път да вземе 9-та титла, а чорбата имат 5. Имаме и девет КБ, чорбата имат 4. Два пъти стигнахме напролет в ЕКТ, четвъртфинал за УЕФА, веднъж играхме в ШЛ, отстранихме Рейнджърс и бяхме на една победа от влизане в групите, когато там стигаха само 8 отбора. За това време чорбата имат една победа на средняците от Байер и туй то. Ако според теб чорбата в крайна сметка имат по-добра транферна политика защото Бербатов вчера играл финал, нищо че Левски е с пъти по-успешен отбор през цялото това време...

Кур за всички чорбарчета и селянчета, да не си и помислят за Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 12:48 pm 
Аватар

Глей си работата. Най-важното е да биеш Ливърпул на Анфийлд. Левски и ШЛ да спечели, пак ще е нищо в сравнение с този чутовен подвиг :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 1:01 pm 
Аватар

Всъщност футболетата, с малки изключения, ги боли фара за това на кой отбор са фенове от малки. Камбуров си е екстра попадение, трябва си ни и добър висок жцентрален защитник, а не Давид Бастун(дори Котев е приемлив вариант) и сме Ок за групите на лига Европа.
За ШЛ си трябват яко кинти и селекция, дето е започнала от минлата година, при това с качествен тренер. Единственият ни шанс е да вземем малко кинти с влизане в групите и оттам да почнем да градим, но предвид предишния опит с Батков по-добре да си играем в Лига Европа и да си има яка тръпка на всеки мач.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 1:08 pm 
Аватар

С Кокала, какви европейски мачове ви гонят, не мога да си представя.Отпадаме от първия срещнат и пак смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 3:45 pm 

гил галад написа:
С Кокала, какви европейски мачове ви гонят, не мога да си представя.Отпадаме от първия срещнат и пак смях.

да се надяваме същите,каквито постигнахме и с Мъри :)
Не виждам разлика....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 10:04 pm 

SZ_FEN написа:
На мен ми се иска да вземем от "Чарлтън" Светльо Тодоров.

http://donbalon.eu/news51109.html
Еееех мамка му! Батков, къде спиш бе?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 10:06 pm 
Аватар

Айде, айде - захарния Свйетлйо, дето и той от 5 години не е играл 5 поредни мача, а и той гони Христовата възраст....по-добре да дадем шанс на оня, дето трудно се опазва, отколкото да се занимаваме със свършили за футбола дребосъци!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 10:07 pm 
Аватар

Тоя па за кво ни е ? На 31 години, перманентно контузен, играе по 1 мач на 2 години :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 11:35 pm 

Цитат:
БАТКОВ СКОЧИ НА БФС, КАНИ СЪР АЛЕКС В ЛЕВСКИ
28 май 2009 23:24

Президентът на Левски Тодор Батков реагира остро на наложеното му вчера наказание от Дисциплинарната комисия на БФС и заяви от чужбина, че е възложил на адвокатската си кантора да отнесе случая към новосформиращия се Спортен арбитражен съд към футболната ни централа.

„Интересно ми е кой и какво са подтикнали Дисциплинарната комисия да анализира изказванията ми пред медиите и да ме накаже. Тодор Батков стои зад всяка своя дума и всичко, което съм казал е било и ще продължава да бъде в защита на интересите на най-великия клуб в България. Явно членовете на тази комисия искат да градят авторитет на гърба на президента на Левски”, заяви адвокат Батков.

Относно появилите се информации за скорошната „наложителна” смяна на старши треньора на сините Емил Велев и спряганите варианти за негови заместници Тодор Батков заяви в типичен свой стил:

„В момента съм в преговори с именит специалист от световен мащаб. Ще ви издам името му. Става дума за Сър Алекс Фъргюсън, който след фиаското на финала на Шампионска лига получи предложение от мен да качи европейския връх през следващия сезон начело на клуб с традиции и големи амбиции, какъвто е Левски.”

„На поредната кампания на нашите „доброжелатели” и техните съвети ще отговоря само, че победителите не ги съдят”, сподели президентът на Левски визирайки спечелването на 26-а шампионска титла, която отборът е на крачка да грабне в оставащите два кръга.

Гонг.бг

Нечовек е Борат :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 4:24 am 

Wildkid написа:
Айде, айде - захарния Свйетлйо, дето и той от 5 години не е играл 5 поредни мача, а и той гони Христовата възраст....по-добре да дадем шанс на оня, дето трудно се опазва, отколкото да се занимаваме със свършили за футбола дребосъци!

Абе не знам дали така ще приказваш като се паднем пак с КАКА Борисов, а Хичо и Пичо не могат да им вкарат дори и 1 гол от 5 излизания сами срещу вратаря им.
Искам да имаме нападател, който знае как се вкарват голове на КАКИ и Жилини ако ще и това да са единствените 4 мача, който ще изиграе за нас през сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 10:04 am 

А на мен ми е интересно докога SZ_FEN ще продължава да цитира измислени статии от донбалон и спортлайн !?
Айде като се върне Светльо Тодоров в България тогава да критикуваме, щото според мен връщането тука на него му е най-последния и отчаян вариант!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 10:13 am 
Аватар

Ако искаме да направим нещо на есен в ЕКТ трябва поне да вземем един класен защитник и един класен нападател. И то това е програмата минимум. Гонзо поне за мен до ноември е отписан и трябва да му се намери заместник, защото важните ни мачове в ЕКТ са лятото и началото на есента, а с ПВЦ-о и Еньо до никъде няма да я докараме..... Не виждам какъв е проблема да вземем Камбуров, 8 хиляди евра едва ли ще са толкова трудни за плащане при влизане в някоя от групите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 10:23 am 
Аватар

Тва на честния смолянски гражданин Батко за Фърги е много яко :smt003

Ебаси, имаме треньор и ръководител, които в словестната битка мачкат, тъпчат, сдъвкват и изплюват враговете право в предварително подготвен ковчег пълен с вкисната Орина и фекалии... ЗАЩО БОЖЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ, ЗАЩО?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 11:16 am 
Аватар

Защото ако разбираха от футбол нямаше да се занимават с подобни простотий :!: :lol: :lol: Един кратък и ясен пример - СС. Да си чул някакво "изхвърляне" от него по чийто и да е адрес? Не се сещам, за сметка на това "специалисти" като Борат и Буци Буцов не спират хвърлят лайна насам-натам. Простотията ги е обвила от глава до пети. А Кокалчо е толкова просто момче, че даже и да говори не знае.
Ама като са тия отрепки машинисти, няма какво да се направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 11:53 am 
Аватар

antonatan написа:
Ако искаме да направим нещо на есен в ЕКТ трябва поне да вземем един класен защитник и един класен нападател. И то това е програмата минимум. Гонзо поне за мен до ноември е отписан и трябва да му се намери заместник, защото важните ни мачове в ЕКТ са лятото и началото на есента, а с ПВЦ-о и Еньо до никъде няма да я докараме..... Не виждам какъв е проблема да вземем Камбуров, 8 хиляди евра едва ли ще са толкова трудни за плащане при влизане в някоя от групите...

според мен пък има нужда от дясно крило, което може да играе и в центъра, където имаме само Сърмов, Балтанов и Гаджев. Един контузен, един наказан и пак ще требва Дьеко да пускаме там :) Нападетели има - Певецо, Еньо, Тасевски, Гонзо, плюс юноши като Табаков и Цачев! По лявото крило сме добре с Йовов и Жоазиньо, Хичо ако заиграе също - супер. За защитник съм напълно съгласен - само с Милиев и Генев не става. Дано Димов заиграе добре отново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 1:01 pm 
Аватар

Boyo
не знам защо го броиш Гонзо, като е ясно, че до Нова година няма да види терен. Така остават само Христов и Кръстовчев. Втория от година не е ритал и дълбоко се съмнявам, че ще направи мачовете на живота си в предстоящите квалификации. Христов? Много го харесвам, но само на него не можем да се оставим. Просто е пълна глупост да имаш само един нападател и да се бориш за влизане в групите на ШЛ. Цачев и Табаков не могат в А група да се наложат, ние за ШЛ ще тъкмим.
Отбора има 100% нужда от нападател и то много добър за нашите стандарти и един-два халфа - мисля свободния агент Асус и Сашо-Алекс-Кривия ще свършат работа. Защитници една сюрия и ако не продадат някой няма никаква нужда от нови хора.
Смятам че Боримиров има поглед върху нещата и ще направи необходимото отборът да се сдобие с това, което трябва. Борат да вади парите, за да не се прави на гръмнат после по летищата!!!
А най-голяма нужда отбора има от качествен треньор :!: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 1:27 pm 

kriv, и като дойдат Асус и Сашо Александров к'во правим с Тасевски, к'во правим с Гаджев, а Сърмов? Ако някой от тях дойде нали знаеш, че докато се нагодят един към друг ще мине време.. Кривия ли ще го чакаме на 34 да се обиграва с отбора? Нищо против него, левскар е, заслужава да се върне, но е смешно да тръгнем да градим отбора около него. В момента, политиката на отбора е добра - имаме двама млади, перспективни играчи, около които може да се гради халфова линия, имаме двама млади вратари,с обещаващи възможности, имаме млади защитници (сравнително). Наложащо за момента е да се привлвкат 1-2 защитници, отново да са млади. Нападатели - имаме Жоро Христов, Еньо Кръстовчев и Цачев.
Това което се опитвам да кажа, е че ако искаме да изградим отбор просто за да се опитаме да влезнем в ШЛ, нека взимаме Асус, Кривия, Камбуров, Светльо Тодоров и бол. Нека помислим за бъдещето, да изградим един отбор от българи, млади и перспективни и да мислим в дългосрочен план.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 1:53 pm 
Аватар

Blue Faith,

Не съм посочвал, че отбора трябва да се гради около Кривия или Асус. Както не се сещам да съм казал Тасевски(макар да не го харесвам, сега причините няма да ги излагам) да се маха. Идеята ми беше да се "прибави" към тези, с които разполагаме в момента малко повече опит и добро качество. Сърмов и Гаджев се представят добре последните мачове, но да не забравяме как наляха гипса есента в евромачовете. Нека се гради около тях, а опитните играчи(в това число слагам опитен нападател) са за да се пробие в ШЛ, която за БГ е не извор на много пари, а направо водопад. С пробив в евротурнирите ще се осигурят достатъчно на брой мачове и за обиграване на по-млади играчи в мачовете от шампионата. Ако някой твърди, че Цачев, Балтанов, Генев, Милиев и т.н. са готови за големи мачове, според мен сериозно се е объркал. А да зачеркваме турнирите за трета поредна година в името на "някакво си подмладяване" е голяма нелепост за отбор с традициите и целите на Левски. Такъв сезон можеше да бъде единствено сезона "след Тампере", всичко друго е много загубено време и нерви за движение в грешната посока. Е мерси, ама И тази година оправданията с подмладяването НЕ ИСКАМ да ги слушам!!! Друг е въпроса дали някой ме пита

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 4:39 pm 
Аватар

krivia, съгласен съм като цяло с теб, но що си мислиш, че при един евентуален пробив в ШЛ, парите ще отидат в отбора, а не в дисагите на бай Ганя? С парите от предишното ни участие, купи нов автобус и тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 4:52 pm 
Аватар

krivia написа:
Blue Faith,
.........
С пробив в евротурнирите ще се осигурят достатъчно на брой мачове и за обиграване на по-млади играчи в мачовете от шампионата. Ако някой твърди, че Цачев, Балтанов, Генев, Милиев и т.н. са готови за големи мачове, според мен сериозно се е объркал.......

Балтанов, Цачев, Генев и Милиев не са млади играчи. Нито Гаджев и Сърмов. А играчи, които вече трябва да дърпат отбора, да бъдат основни двигатели в него. И това не е нещо уникално, което правим, а най-нормалното нещо. С играчи на тези години (20-23-годишни) отстранихме в 2 поредни години Щутгарт преди 25 г.
Залагането на стари играчи би било голяма грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 5:02 pm 

Защо въпреки всичко си мисля, че на Батков пак ще му ядем пустиняка мръсния?
http://www.sportline.bg/news/36731/Пелето-се-връща-в-България-избира-между-Литекс-и-ЦСКА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 5:08 pm 
Аватар

Защо продължаваш да четеш тези сайтове :smt005 Пелето се хващам на бас че няма да се върне в България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 5:08 pm 

А какво стана със Зизов? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 5:23 pm 
Аватар

andrean написа:
А какво стана със Зизов?

И аз тва се бях присетил...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 5:27 pm 
Аватар

Явно Кокала не харесва българският Меси. Аз поне не съм чул да е контузен нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]