forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 10:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:13 pm 
Аватар

SZ_FEN е много прав за Ники Митов.Тук се наслагва мнението,че той е предимно надъхвач,че футболистите са зад него,или,че по някакъв начин ги е настроил да играят мъжки.Това е така,разбира се,видя се,но според мен също така разбира добре играта и има усет за водене на мачовете.
Искам да видя какви играчи ще вземе за да си затвърдя положителното мнение,но и сега мисля,че прокрадналото се мнение за него/при представянето му в екипа на Кокала,май/,че е тънък познавач на играта,ми звучи доста реално!!!
За Старокин-според мен може да е съвсем пълноценен играч и да ни радва,друг е въпроса,че с оная дузпа срещу ГД,може и да не му дадат повече шанс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:15 pm 
Аватар

Вие, като плювате...я се замислете...кой е с най-доброто центриране в България....хейтърчета.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:15 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Ама бил пияница. Ами останалите ни играчи са всичките кармелитки и монаси, само Старокин е пияница.

Тоя е пияница- нагляр. Не може да не помирисваш терен и да пиеш толкова много. Хазарта дори не го споменавам..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:16 pm 
Аватар

Пак много радост, много ентусиазъм и всички сляпо вярваме в светлото бъдеще! Митов си заслужи назначението и сега трябва да покаже, че умее да бъде СТАРШИ треньор, а не само мотиватор. До него ще са Топчо и М.Христов - те трябва да бъдат подготвяни за бъдещето. Извън треньорския щаб мен не ме радват промените извършени днес, защото Боримиров няма капацитет да е изпълнителен директор, а Йовов може да се кандидатира скоро за евродепутат или нещо такова. Хубаво е да има много левскари в клуба, но чак това да е единствения показател не е нормално. Събраха се много хора с неясни функции и очакван резултат от работата им. Дончо Донев явно остава шеф на скаутите, а Иван Вуцов пък отново ще е съветник /навярно на шефа на УС, а не на ИД!/. Тези двамата явно нямат достойнство да си ходят, нека им се порадваме до следващия цикъл промени. Н.Илиев, Гибона и Иванков - нещо уж правят в клуба, но не е ясно точно какво. Ники Илиев мрънка цял сезон на всеки мач "ама така ли играе ЦЗ", но не участва в подбора на ЦЗ поне да се съветват с него. Гибона е 70% от годината в TV формати, а от Иванков се очаква да "организира празненствата" по случай юбилея :roll: . Тонев остава шеф на УС, т.е. мистерията продължава. Разликата с времето преди да дойде Тонев е, че на Батков му трябваха далеч по-малко хора зад които да се скрие. Фактически хаоса продължава, дано съберат този път поне малко по-читави нови играчи, за да не мизерстваме мал след мач както при Н.Костов и ИлИл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:18 pm 
Site Admin
Аватар

Радослав Димитров от слаБия ми се вижда не лош вариант за десен беГ.Даже според мен съвсем спокойно може да си бъде титуляр,за сметка на Мюлдер? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:25 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Радослав Димитров от слаБия ми се вижда не лош вариант за десен беГ.Даже според мен съвсем спокойно може да си бъде титуляр,за сметка на Мюлдер? :roll:

Славия,ще му искат специално от нас минимум 700 000 евро...никакъв шанс !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:30 pm 
Аватар

Justice написа:
MaLch0 написа:

За тоя повече от 50к евро не треа да се дават посмъртно.. Нищо особено, еле па в офанзивен план.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:32 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Justice написа:
MaLch0 написа:

За тоя повече от 50к евро не треа да се дават посмъртно.. Нищо особено, еле па в офанзивен план.

То това е ясно, максимум 100-150.Само,че В.Стефанов си има собствена,изчислителна трансферна логика !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:39 pm 
Аватар

MaLch0 написа:

И каква е логиката един от най-високоплатените играчи на Левски да е резерва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:44 pm 
Site Admin
Аватар

Vincenzo написа:
MaLch0 написа:

И каква е логиката един от най-високоплатените играчи на Левски да е резерва?

Не резерва.Идеята,че бихме имали двама горе долу равностойни футболисти на един пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:53 pm 
Аватар

Според мен Боримиров е най-добре да си остане спортен директор. Йовов е още доста бос в тази област. Започнахме много по чорбарски да я караме. Един автобус директори-легенди с неясни задължения и отговорности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 6:18 pm 
Аватар

Йовов не е ли по-добре да го пратят да се изучи на спортен мениджмънт некъде на Запад. Не е тъп, подозирам, че знае поне английски, май и немски. Какъв е зора да му се намери място веднага :ohmygod Трябва по в перспектива да се гледат нещата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 6:26 pm 
Аватар

Важното е да се назначават истински левскари в клуба, а по-нататък може да се потърси и някой дето да върши работа.
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! При тази подкрепа и обич към Левски да се губи време, да се пилеят средства и да се дълбае в дъното /резултати!/ е престъпление. Клуба по функционалност е някъде в 90-те на миналия век, а условията днес изискват да се мисли за 2030 г. /поне!/. За ДЮШ няма смисъл да се споменава - от колко време нямаме излязъл ЕДИН играч да е наложен при нас и после в отбор от средно първенство в Европа... :oops: Успех на Митов и отбора и подкрепа по стадионите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 6:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тази тема е една идея по-тъпа и от онази за европейския футбол. Любимо е да гледам състав и тактики от форумните треньори :lol: :lol:

Двете теми са си съвсем нормални за форум на футболен отбор,а и много от мненията са по-адекватни от ръководенето на Левски в последните не знам колко години.Най-тъпата тема е политичкеската,но и тя не закрита.
Аз не искам да сменяме половината състав тва лято,щото знаем кви ще ни докарат за пореден път.Искам Вутов и близнаците да играят и най-важното-да разкарат маймуната Мангальо.За съжаление Бащицата бавно ни превръща в Слабия и е трудно да имаме реалистични очаквания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 7:11 pm 
Аватар

Цитат:
Черният списък на "синия" треньор

Наставникът на Левски Николай Митов започна работа по селекцията на клуба, веднага след като подписа нов договор за една година. Както е известно, настоящият му контракт бе до края на сезона, но след договорка с Тодор Батков той получи възможността да води столичани в навечерието на вековния за клуба юбилей.

Специалистът има готов списък с играчите, които не иска да използва през сезон 2013/2014 година. От тях шестима със сигурност няма да останат при 26-кратните шампиони, но списъкът може да се увеличи. Интересното е, че всичките тези набелязани бяха привлечени на стадион "Георги Аспарухов" през последния сезон. Това са защитниците Ромен Ели, Пламен Димов, както и халфовете Роман Прохазка, Милен Василев и Рене Михелич. Последният е преотстъпен от Насионал Мадейра до 30 юни, но клубът няма да се възползва от възможността да го задържи. Има голяма вероятност нов отбор да си търси и Димитър Везалов, който срещу Славия отбеляза фаталния автогол, коствал титлата на "сините".

Завърналият се от наем в Септември (Симитли) вратар Ивайло Василев също няма да остане на "Герена", където за титулярно място се борят националите Пламен Илиев и Михаил Иванов.

От изброените играчи само словенският плеймейкър има договор, който изтича, докато останалите футболисти трябва да бъдат или продадени, или преотстъпени, тъй като има дълги контракти със столичани.

Ето кои играчи Митов не иска в състава си:
Ромен Ели 33 мача - 2 гола
Роман Прохазка 30 - 0
Рене Михелич 12 - 1
Милен Василев 4 - 0
Пламен Димов 1 - 0
Ивайлов Василев 3 - 0
………………….
Под въпрос
Димитър Везалов 14 - 0

http://www.sportal.bg/news.php?news=429632

Все си мисля, че на Михелич трябваше да му се даде шанс през следващия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 7:16 pm 
Аватар

Stnslv написа:
Цитат:
Черният списък на "синия" треньор

Наставникът на Левски Николай Митов започна работа по селекцията на клуба, веднага след като подписа нов договор за една година. Както е известно, настоящият му контракт бе до края на сезона, но след договорка с Тодор Батков той получи възможността да води столичани в навечерието на вековния за клуба юбилей.

Специалистът има готов списък с играчите, които не иска да използва през сезон 2013/2014 година. От тях шестима със сигурност няма да останат при 26-кратните шампиони, но списъкът може да се увеличи. Интересното е, че всичките тези набелязани бяха привлечени на стадион "Георги Аспарухов" през последния сезон. Това са защитниците Ромен Ели, Пламен Димов, както и халфовете Роман Прохазка, Милен Василев и Рене Михелич. Последният е преотстъпен от Насионал Мадейра до 30 юни, но клубът няма да се възползва от възможността да го задържи. Има голяма вероятност нов отбор да си търси и Димитър Везалов, който срещу Славия отбеляза фаталния автогол, коствал титлата на "сините".

Завърналият се от наем в Септември (Симитли) вратар Ивайло Василев също няма да остане на "Герена", където за титулярно място се борят националите Пламен Илиев и Михаил Иванов.

От изброените играчи само словенският плеймейкър има договор, който изтича, докато останалите футболисти трябва да бъдат или продадени, или преотстъпени, тъй като има дълги контракти със столичани.

Ето кои играчи Митов не иска в състава си:
Ромен Ели 33 мача - 2 гола
Роман Прохазка 30 - 0
Рене Михелич 12 - 1
Милен Василев 4 - 0
Пламен Димов 1 - 0
Ивайлов Василев 3 - 0
………………….
Под въпрос
Димитър Везалов 14 - 0

http://www.sportal.bg/news.php?news=429632

Все си мисля, че на Михелич трябваше да му се даде шанс през следващия сезон.

А,на Данчо "Поврътливия" Милиев му изтича договора,и ако списъка е верен,оставаме с точно нула централни бранители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 7:34 pm 
Аватар

По-добре :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 7:51 pm 

Божеее... сега и Митов ли ще се упражнява в треньорския занаят? Тоя клуб май наистина иска да влезе в рекордите, като изкара точно 100 години (за друг такъв не се сещам). А Батков вече стана съвсем предвидим... след Митов на ход ще влезе пак осирането на някоя легенда за замазване очите на феновете, като въпросът е Топчо или М. Христов. Едно не мога да си обясня... за какво ще трошат пак пари в Линдабрун, след като е абсолютно ясно, че никой в тоя клуб няма амбиции за нещо повече от жалко кретане? На Белмекен с Пирин ГД и тва е, а ако на родопския тъпоъгълник толкова много му се иска да си отвори щедрия джеб, парите могат да идат за благотворителност... има куп тежко болни левскари, за които се събират средства.

Последна промяна Smirnoff на Чет Май 30, 2013 7:53 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 7:52 pm 
Аватар

Дано изгони централните защитници и вземе нови- първи много силен ход :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 8:58 pm 
Аватар

Че това са играчите за гонене, без Михелич и плюс Гаджев (за който обаче ще търсим кинти), е ясно на всички. Лошото е, че щом не задържаме Михелич пари за селекция НЯМА. Лошото е, че ще продадем всеки от другите ако някой предложи пари. Другото лошо е, че ще доведем сульо и пульо на килограм на свободен трансфер от долните дивизии на Европа и резервите на А група. А имаме нужда само от двама защитници и един халф, но МНОГО класни. За останалите места имаме достатъчно талантливи юноши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:21 pm 
Аватар

Гениално Митов...да изгоним всички резерви и да ги сменим с други резерви.... :bigok
А Гаджев пак титуляр....и онова пловдивско недоразумение..... :bii_chorbata
И ако наистина пари има...в което дълбоко се съмнявам...то време няма...нямаме защита...нямаме разиграващ халф.....нямаме игра..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:34 pm 

Между другото Митов е много симпатичен човек, очевидно голям левскар и ми е жал за него, като знам какво му предстои. Само се чудя как не се усеща, че е далеч над възможностите му да се справи с проблемите в клуба, трупани толкова време. Но явно тоя пост има някаква странна черта - застанеш ли на него, моментално губиш връзка с реалността.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:37 pm 
Аватар

А кой би се справил с тези проблеми?И то за един сезон,защото се знае колко ни е важен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:40 pm 
Аватар

За времето, което остава просто трябва да се вземе един защитник и един разиграващ халф.....в случая халфа го имаме Михелич...вече е свикнал малко или много и да почват да тренират...да тренират за физика...да тренират тактика и разиграване на статични положения...за нищо друго няма време.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:47 pm 
Аватар

Boyo написа:
Че това са играчите за гонене, без Михелич и плюс Гаджев (за който обаче ще търсим кинти), е ясно на всички. Лошото е, че щом не задържаме Михелич пари за селекция НЯМА. Лошото е, че ще продадем всеки от другите ако някой предложи пари. Другото лошо е, че ще доведем сульо и пульо на килограм на свободен трансфер от долните дивизии на Европа и резервите на А група. А имаме нужда само от двама защитници и един халф, но МНОГО класни. За останалите места имаме достатъчно талантливи юноши.

тоя Михалич е тотално недоразумение. що да го купуваме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:50 pm 
Аватар

Boyo написа:
Лошото е, че щом не задържаме Михелич пари за селекция НЯМА.

Михелич е приличен, симпатичен ми с хъса си, но далеч не е нещо феноменално. Ако Насионал са казали над 200к евро (най- вероятно), то ми се вижда безсмислено задържането му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:54 pm 
Аватар

Нали четете, че този черен списък е от спортал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 10:10 pm 
Аватар

в последно време най-точното инфо идва първо от Тепавичаров по Лайфспорт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 10:18 pm 
Аватар

Boyo написа:

Не знам с колко задълбочена лоботомия трябва да са, за да разберат, че вече няма кого да излъжат за Гаджев, че и пари да им даде някой. Русия, Турция или Китай с некви къси пари в най-добрия случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:24 pm 
Аватар

Гаджев да не го дават на друг отбор в България, че тогава ще се разиграе най-вече срещу нас ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]