forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 6:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 7:58 pm 
Аватар

LSFC написа:
A според вас нужен ли ни е централен защитник в момента :shock: :shock: :shock: :shock:

Ествествено, че не. Предпочитам един добър нападател отколкото да вземат защитник и после Мъри да се чуди кой да пусне, а в нападение също да се чуди кой да пусне обаче заради другата крайност. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 8:20 pm 
Аватар

Trent написа:
Boyo написа:
Ей с ваште конспирации. Важното е отборът да мачка. И верно ли смятате , че си заслужава да са даде 1 милион евро за некъв от мароканското първенство???

Ако мислим по тоя начин винаги в ШЛ ще сме с 1 на 17... :roll:

много бързо забравяте, че винаги сме "славно отпадане в трети кръг" , и това 1:17 е много повече от всички предни участия в ШЛ... Щото като дадохме един милион евро за Чилика и един милион долара за Гаучо понеже се класирахме в ШЛ... Или чорбата като дадоха 2 милиона за Лео Лима...

Терзо не съм казал, че е слаб, но що сте толкова сигурни, че е по-добър от тримата , които вече имаме? Някой от вас да го е гледал как играе? Това казах, ако не е особено по-добър от тях, за чий хуй трябва да хвърлим един милион...

Не ми се спори повече, ще се види наесен. Аз съм сигурен, че ще влезнем в ШЛ (само имам резерви ако ни се падне Фенербахче, друг не ме плаши) и ще вземем и точки този път. Вие сте сигурни, че ще се провалим. Локваме темата и говорим пак декември :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 8:25 pm 
Аватар

Boyo написа:

Терзо не съм казал, че е слаб, но що сте толкова сигурни, че е по-добър от тримата , които вече имаме? Някой от вас да го е гледал как играе? Това казах, ако не е особено по-добър от тях, за чий хуй трябва да хвърлим един милион...

Мъри го е гледал, което е по-важното :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 8:48 pm 
Аватар

Абе не може некъв адвокат да решава дали имаме много защитници или не... ебем ти професионализма, братче :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 8:51 pm 
Аватар

rkk написа:
Boyo написа:

Мъри го е гледал, което е по-важното :wink:

Мани го Мъри бе, важното е, че Бойко КалкулаторО и неговият кумир Мустака не го искат :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 9:45 pm 
Аватар

1 милион са много за Рабех, наистина няма смисъл, преди явно е струвал нещо към 400-500 хиляди. За Бензукан не вярвам да сме дали толкова(500 хиляди евро според Батко), на това момче клуба му е 6-ти в Мароко и бе мега впечатлен от базата на Герена :wink:

Мъри си го е казал:

Цитат:
Станимир Стоилов:
Халфовете са на европейско ниво
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е доволен от нивото на Левски поне в средата на терена.
- В халфовата линия имаме конкуренция, която отговаря на един сериозен европейски отбор. Който и да избера от шестимата халфове, няма да сбъркам. Спокоен съм и за поста ляв защитник, а и в средата на отбраната вече имаме добър избор. По фланговете също нямаме поводи за притеснения. Невралгична остава позицията десен бек. Ако имаме проблеми с титуляря Живко Миланов, ще трябва да преквалифицираме някой от другите играчи - коментира Стоилов.
Не бива да натоварваме Валери Домовчийски с големи очаквания, предупреди специалистът.
- От няколко години той носи голяма тежест. Задачата му е да бележи голове и да радва хората - каза Стоилов.
Треньорът говори и за дублиращия отбор.
- Несериозно е да се мисли, че ще командваме кой да влиза и кой не. Левски няма да се занимава с дребните игрички на дребните клубове.

:arrow: десен бек+ още един централен защитник(не задължително) + голаджия = машина, която радва с добра игра и мачка 8)

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 9:56 pm 

nazional написа:
1 милион са много за Рабех, наистина няма смисъл, преди явно е струвал нещо към 400-500 хиляди. За Бензукан не вярвам да сме дали толкова(500 хиляди евро според Батко), на това момче клуба му е 6-ти в Мароко и бе мега впечатлен от базата на Герена :wink:

Мъри си го е казал:

Цитат:
Станимир Стоилов:
Халфовете са на европейско ниво
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е доволен от нивото на Левски поне в средата на терена.
- В халфовата линия имаме конкуренция, която отговаря на един сериозен европейски отбор. Който и да избера от шестимата халфове, няма да сбъркам. Спокоен съм и за поста ляв защитник, а и в средата на отбраната вече имаме добър избор. По фланговете също нямаме поводи за притеснения. Невралгична остава позицията десен бек. Ако имаме проблеми с титуляря Живко Миланов, ще трябва да преквалифицираме някой от другите играчи - коментира Стоилов.
Не бива да натоварваме Валери Домовчийски с големи очаквания, предупреди специалистът.
- От няколко години той носи голяма тежест. Задачата му е да бележи голове и да радва хората - каза Стоилов.
Треньорът говори и за дублиращия отбор.
- Несериозно е да се мисли, че ще командваме кой да влиза и кой не. Левски няма да се занимава с дребните игрички на дребните клубове.

:arrow: десен бек+ още един централен защитник(не задължително) + голаджия = машина, която радва с добра игра и мачка 8)

Да, обаче да не стане стане: нова вила+още 11 астри+трактор и 1-321954242432 в Европа...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 10:12 pm 

Като гледам всеки втори псува б&б у темата, ма некъкси ефекта е никъф.
Който има да им каже нещо що не отиде да им го съобщи лично, а ги псувате
тука, като...
Като гледам сте голема агитка, даже и митингче може да си организирате
с разрешение от бат бойко борисов :wink:
Аз лично от 10 години по-добро управление на клуба не съм виждал.
Лавчис ли да ми хареса-дет изнесе доста манги у гърция или чорни, който
си изпра парите без да постигне почти нищо...
Напълно съм съгласен с бойо-ще се види наесен дали трябва да ги
псувате, но мъри много добре го каза-публика, ръководство и играчи
трябва да са един отбор, за да върви Левски напред...
Към края на сезона бях почнал да си мисля, че се получава но уви :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 10:19 pm 
Аватар

Хубавото на форума е, че кой каквото има си го казва тук, на стадиона си се пази синия манталитет за подкрепа докрай, за част от хората, които пишат срещу Б&Б(другите не ги познавам) съм убеден лично.

И критиката на хората е градивна и конкретна, което е радващо за мисленето на сините фенове тук :wink:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 10:29 pm 
Аватар

От материала който Kryten постна,се вижда че имаме нужда от добър нападател(голаджия).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 10:38 pm 
Аватар

след тоя мач с апоел... за 100-тен път се убедих че Бабангида не е за Левски... еби му майката... изплю я веднъж срещу динамо, влезна на късмет... и си мисли че всеки път така ще влизат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 11:27 pm 

knave написа:
след тоя мач с апоел... за 100-тен път се убедих че Бабангида не е за Левски... еби му майката... изплю я веднъж срещу динамо, влезна на късмет... и си мисли че всеки път така ще влизат!

Че не става за Левски Бабангида не става,но нека да не умаловажаваме головете му в ЕКТ не бяха малко.А за трансферите...като за умрелите или добро или нищо :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 11:47 pm 
Аватар

blanco написа:
knave написа:

Че не става за Левски Бабангида не става,но нека да не умаловажаваме головете му в ЕКТ не бяха малко.А за трансферите...като за умрелите или добро или нищо :?

Той головете си ги пази за ЕКТ. Сега като стане голмайстор на ШЛ друга песен ще се запее :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 11:55 pm 

parvanof написа:
Като гледам всеки втори псува б&б у темата, ма некъкси ефекта е никъф.
Който има да им каже нещо що не отиде да им го съобщи лично, а ги псувате
тука, като...
Като гледам сте голема агитка, даже и митингче може да си организирате
с разрешение от бат бойко борисов :wink:
Аз лично от 10 години по-добро управление на клуба не съм виждал.
Лавчис ли да ми хареса-дет изнесе доста манги у гърция или чорни, който
си изпра парите без да постигне почти нищо...
Напълно съм съгласен с бойо-ще се види наесен дали трябва да ги
псувате, но мъри много добре го каза-публика, ръководство и играчи
трябва да са един отбор, за да върви Левски напред...
Към края на сезона бях почнал да си мисля, че се получава но уви :roll:

в крайна сметка, няма нищо толкова съдбовно, че да предизвика масови и организирани протести. Че публиката ще изчака, ще изчака. Мисля, че хората не се дразнят толкова от единичните простотии на управата, а от факта, че в клуба всички искат да нещата да се развиват, но в спортен аспект те се развиват, докато в управнически сме ретроградни, неефективни, егоистични, ако щеш.
Пък и не ми допада в любимия ми клуб да има такива рейдове против властта, както в любимия развъдник за зурлести... просто не ни отива. Може би наистина трябва да проявим търпение. Пък и в крайна сметка по-трудно е Б и Б да си променят манталитета в синхрон с изискванията и очакванията на публиката, отколкото Мъри да подобри тренировъчния процес и да промени отношението на играчите към нещата. Него явно просто го бива и нещата тръгнаха нагоре. Но Б и Б не могат да се сурнат по това нанагорнище така изведнъж, трябва да осъзнаят някои неща - например, че дадена вила ще остане без 3/4/5 етаж или че ще се наложи да се дадат повечко пари за някой необходим футболист. Нека почакаме, току виж реалността опровеграе скептиците (дано).
А да, забравих, абе тая шано маневра с Астрите да не е била началото на няква организирана рушветна акция да вземем Раковски :lol: Кой ги знае тези управници изпечени :wink:

Последна промяна NITR0 на Нед Юли 08, 2007 3:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 12:54 am 

Напротив :lol: Ще бият по-безобидно :P :P :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 1:33 am 

Натъкнах се на нещо интересно в 7 дни спорт-данни от отчета и то, забележете, така, както Баждека ги е посочил официално.

Левски

4 млн. лв. печалба

2 млн. лв. данък
3 млн. лв. от тв права за международни мачове
93 000 лв. тв права от първенството
402 000 лв. от продажбa на фенски артикули
19% от бюджета за заплати
1,5 млн. лв. пътуване в чужбина
450 000 лв. за охрана
450 000 лв. глоби по различни провинения
11 000 000 лв. приходи от Шампионската лига
1,5 млн. лв. премии за Шампионската лига

Сега да преброим парадоксите (специално да броят адвокатите на батков в тоя форум и специално Boyo, който е по сметките):

1. Трудно е да се каже какво са имали предвид под "данък", но вероятно са сумирали всички суми, свързани с плащане на данъци. Сумата е напълно реалистична, но сигурно си спомняте как батков успиваше разни полуграмотни журналисти, че парите ни от ШЛ се облагат с 1,6 млн. евро данък! Вервайте!

2. Като си ги сумирате приходите и приспаднете разходите (говорим за дадените пера) се получава (ако не греша) 7 075 000 лв. печалба, а не официално обявената-4 млн. лв.! Това ви е над 3 млн. лв. разлика! Естествено тук не са включени разходи като "поддръжка на базата", "лагери в чужбина (около 2 млн.)", автобуса (1 200 000), прословутите общежития (за които уж платихме миналата година :? -->1 400 000), и други по-малки разходи (глоби и такси към БФС, разходи по пътувания в България, заплати за персонал и т.н.). Не са включени обаче и парите от М-тел, които са 2млн. лв. на година, приходите от билети, които многократно надвишават разходите за базата и наема на националния, както и други по-малки пера като парите от Ceresit, премии от БФС и ПФЛ (примерно за Суперкупата дават 150 000 лв., ако не се лъжа), задължения на играчи към клуба и т.н. Общо взето каквото и да правите, както и да ги въртите парите до 3 075 000 не може посмъртно да ги докарате, ако не манипулирате цифрите. И после-от клуба не потъвали пари! Вервайте!

3. Не разбирам как така лит(*кс-етрополе не получават тези 11 000 000 лв. от ШЛ (+ 3 милиона от тв права), а са със същия бюджет като нас (и тва при положение, че там са също крупни мошеници), при това с много повече пари за трансфери. Не разбирам също и друго-какво би станало, ако тази година ние не получим отново тези 14 млн. лв. от участие в ШЛ и тв права. Впрочем, ако трябва да се доверим на изнесените по-горе цифри, едно по-лошо представяне в Европа би довело до доста сериозен бюджетен дефицит, който пък означава разпродажба на играчи, спиране на всякакви инвестиции, въобще тотална мизерия. И нека после се пъчи оня плешивия и нека обяснява колко стабилен финансово е Левски. Вервайте!

4. Нещо не ги виждам 2-та милиона евро, дето батков разправяше, че ги дава за отбора от добро сърце :wink: . Вервайте!

5. Да не забравя-някой тука много отговорно и професорски се изказваше как парите от ШЛ ни били обезпечили бъдещето! Вервай си!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 1:54 am 

Наистина при 4 милиона лева печалба и 11 милиона от ШЛ излиза, че миналият сезон примерно сме били грубо казано със 7 милиона дефицит :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 2:30 am 

а вие що се връзвате на глупостите на батков??? Можели сме да го вземем преди месец- дрън дрън... нито тогава нито сега може да извади пари за него...... освен това ако не се лъжа Рабех не е чист защитник.... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 3:03 am 
Аватар

Нещо все повече и повече взеха да се освинват некои.............
Само като чета и слушам колко сме били добри и как сме нямали нужда от никой и от нищо, взех да се утопизирам. Сигур Батката Тодор и Баждека са открили живата вода и ще разчитат до гроб на дедо Боре и Топчо. Бах мама Ви у педерунгелите сплескани - не си играйте с бъдещето на отбора, не изпускайте набраната инерция. Мазничко Ви е га лапкатае, а са змии са ви се развъдили и джобовете. Нямаме нужда от тоя, оня ни е бил скъп - Е па седи си у кантората и си драпай мъдите и не се занимавай с футбол, бе Незнайко...... Аре у лево, да ви ебем у смешниците......... 1 играч иска тренера и тия не го вземат!!!! А беееееееееееее........... Баси, как набързо това лято си лъсна целата гняс в ръководството - случая с Пелето, слабите трансфери. Дано не са спазарили и купата в чест на светлата 60 годишнина.......... Мама Ви да еба улава!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 9:09 am 

И да не са я спазарили, тя пак отива там...батков проваля отбора, ама Мъри и той става за смях с тия противоречащи си изявления през няколко дена. Стана ясно едно - Мъри тренира отбора, но трансферите не зависят от него. Когато не му осигуряват играчите които иска , тои може или да си трае, или да вдигне шум, както прават у чорбата. Е, той избира да има мир и да се опита да работи и с малкото, което му е на разположение. И така правим прекрасен подарък на лит(*кс-етрополе за годишнината. Помнете - титлата се кове отсега. Някои накрая ще останат изненадани и разочаровани, а други, сигурен съм, пак ще оправдаят ръководството и ще нарекат политиката на клуба "правилна" . Ще се появят и тези, които ще напомнят за четвъртфинала на УЕФА и влизането в Ш.Л., и 5 години подред да не сме шампиони пак ще са на същото мнение , така че аз с тях нямам какво да обсъждам. Какъвто искате ме наричаййте, но ако сдадем титлата ще се пръсна от яд. След като имахме такова предимство на всички нива... но футбол съвсем без пари не се прави...

Ех, защо Мъри не се "пенсионира" 4-5 години по-рано...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 11:30 am 

Напълно съм съгласен с теб Хиден,някои хора наистина не разбират или не искат да разберат,че в момента Батков прави пари върху гърба на отбора и вместо да засили конкуренцията..той купува на ушев коли.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 12:34 pm 
Аватар

На мен лично, докато отборът върви, ако ще Батко и Баждека и по една летяща чиния да си купят няма да ми пука особено. Относно въпросния Рабех, ако е истина това, че струва 1 млн. ми е интересно дали тези, които толкова много го искат ще харесат следните две хипотетични ситуации:
1) Взимаме Рабе, той е добър играч, налага се и става титуляр -> Топчо - капитанът ни, или Игор, който ни прати на 1/4 финал и двамата български национали трябва да виси резерва.
2) Взимаме Рабе, но се оказва, че колкото и да е добър, все пак Топчо и Игор се справят по-добре от него -> играч за 1 млн. стои резерва.
Това, че на няколко пъти Мъри го иска е вярно, обаче е твърде вероятно тогава да е имало голяма вероятност някой зашитник, най-вероятно Топчо, да си замине.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 1:19 pm 
Аватар

Много ми е интересно тоя новия дето Батков го анонсира кой е ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 1:20 pm 
Аватар

ТерзО написа:

Мастика Пещера :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 1:32 pm 
Аватар

ТерзО написа:

Другата седмица по някое време, в Дон Балон след 6-7 вечерта би трябвало да се появи новината :wink: И изглежда, че ще е нападател, защото Мъри вече каза, че е доволен от халфовете, левия бек и защитата в центъра, а Батко вчера като го питаха дали ще търсим десен бек почна да обяснява, кой от досегашните играчи можело да играе на тоя пост...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 1:49 pm 
Аватар

Аре да започват вече мачовете, че 1000 пъти се повториха едни и същи постове, стана банално вече :roll: И журналистите и форумните герои/хулигани яко ги пече слънцето. Оставям Батков щото той целогодишно не е адекватен. Жалко е че никой няма да му зададе точен и конкретен въпрос в някоя по-обширна медийна изява, не на улицата ей така, а на тясно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 4:16 pm 
Аватар

shalala написа:
На мен лично, докато отборът върви, ако ще Батко и Баждека и по една летяща чиния да си купят няма да ми пука особено. Относно въпросния Рабех, ако е истина това, че струва 1 млн. ми е интересно дали тези, които толкова много го искат ще харесат следните две хипотетични ситуации:
1) Взимаме Рабе, той е добър играч, налага се и става титуляр -> Топчо - капитанът ни, или Игор, който ни прати на 1/4 финал и двамата български национали трябва да виси резерва.
2) Взимаме Рабе, но се оказва, че колкото и да е добър, все пак Топчо и Игор се справят по-добре от него -> играч за 1 млн. стои резерва.
Това, че на няколко пъти Мъри го иска е вярно, обаче е твърде вероятно тогава да е имало голяма вероятност някой зашитник, най-вероятно Топчо, да си замине.

Ти ли си последния неразбрал, че Рабех е поливалентен играч от типа на Пелето и не го взимаме само за централен защитник? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 4:39 pm 

shalala написа:

Мразя да отрговарям на ограничени мнения, но ще го направя. Изказал си се като някой, който дава мнение за картина, но не я вижда цялата, ами само едно квадратче от нея. Първо, Рабех не е чист защитник. Той е толкова защитник, колкото беше и Ангелов. Всъщност, ако не си бяхме изпуснали един от тримата най-ценни играчи , заедно с Ричард и Домовчийски, нямаше да настоявам толкова за Рабех. Но сега реално нямаме играч, който напълно да е в състояние да замести пелето, без станалото вече банално "имаме варианти, ще преценяваме". Докога ще пробваме и преценяваме , въртим и сучим, вместо просто да си вземем точния човек и работата да заспи. И второ, аз лично нямам нищо против Топузаков или Томашич да са на пейката, аз съм за Левски , а не за Топузаков. Нямам и нищо против Топчо да бъде продаден. Той не е един от играчите които придават класа на отбора, поне за мен. Играе със сърце но допуска чести грешки в отговорните мачове. Не мога като вас да си създавам култ към личността на Топузаков или Гонзо и каквото и да направят да им свалям звезди. Уважавам ги и дотам, успехите и бъдещето на Левски са по-важни. Трето: омръзна ми адвокатите на батков да ми казват "остави мъри да ги преценява тия неща, той си знае най-добре, а като питам къде са играчите които Мъри иска да ми вадят от 9 кладенци вода, резерви, милиони, путки майни, топчовци, заслуги и томашевци. Млъкнете бе! Гледайте си футбол менажера и оставете коментарите на тези, които разбират и знаят какво говорат! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 5:14 pm 

hidden767 Добре казано :smt038

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 5:48 pm 
Аватар

ТерзО написа:

Фаулър :) Не мое само чорбата да имат наркоман :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]