forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 5:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:04 am 
Аватар

Еми ако ние сме мотивирани и играем със самочувствие ще ги бием, което значи, че вината в е треньора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:04 am 

Така е единици са случаите да извадим голям играч за европа. Големите играчи излизат поне последните години от Литекс ,лит(*кс-етрополе макар там да е просто търговия Пловдивските отбори Винаги са давали много добри играчи.Основния авантаж на Левски винаги ама винаги е бил Духът на отбора, нека си го кажем.Сега когато го няма проблемите са много.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:06 am 
Аватар

Double-D написа:
Boyo - за много неща си прав, но и на предишните ни силни отбори за 99% от играчите Левски е бил върхът в кариерата им. Защо те играеха като лъвове, а тия се подпичкосват по терена? Кой наш играч е отишъл в по-голям клуб от Левски с по-голяма възможност за изява в Евротурнирите или да печели трофеи? Като се замисля единствен ми изскача Илиан Илиев в Бенфика и точно той е обвиняван масово, че е страхливец и некадърник.

Върхът в кариерата им може да е бил четвъртфинал за уефа, кой от сегашните ни играчи го виждаш да играе като равен с шалке на четвъртфинал за уефа? Защото аз телкийски, борето, шадравана, йовов, топчо, бардон си ги виждах готови за такъв мач много преди да стигнем до него. Винаги сме имали поне 4-5 дето да кажеш ей ги тези са класа, около тях трябва да градим отбор. Кои са тези играчи от сегашния състав? Около кои 5 ще направиш голям отбор дето да стигне до мач с ливръпул ювентус или галатасарай???? Около ели? Велев? Родригес? Карвальо (който е на 31 и догодина я вкара гол, я не)? Гаджев? Поне един имаме ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:08 am 
Аватар

Kryten написа:
Еми ако ние сме мотивирани и играем със самочувствие ще ги бием, което значи, че вината в е треньора.

С наличният материал и добър треньор ще бием монтана и гоцето, срещу чорбата ще е 50 на 50, а в европа ще е пак географско откритие. Тоест да вземем голям треньор тип петрович или грозни е първата и най-важна стъпка , но ако не докараме и поне 5-6 супер класни играчи максимумът е някоя титла с клизма като при кокала

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:15 am 

Boyo - тия същите след Беверен или първия мач с Публикум виждаше ли ги като равни с Шалке, ама честно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:22 am 
Аватар

Те и тия могат да спечелят титлата. Но не е това въпроса. Въпроса е, една част са лощо селектирани, има една част, която който и да е треньор те все са си там. Сираков преди време беше казал, че какъв е смисъла 1000 човека да ми искат оставката, нека да дойдат 10к+ и т.н. Уж, всеки му пука за отбора, а накрая, когато трябва да се каже примерно, че хората не харесват тоя отбор заради ИлИл няма кой да му го викне. И стигаме до ситуацията, в която той подава оставка, а накрая даже му взимат още един човек в щаба. Хубав ход, но закъснял някак си.
А това за чуждестранен треньор - ако не им харесва ще му пеят кур и ще загубим още един сезона в едни и същи писания. И темата кой ще е ляв бек, дясно крило, сега е безумна. И какво от това, че след Сараево се махна Иво Главата, след като никой качествен не дойде на негово място?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Единствената разлика от есента е, че тогава поне мачове като тези с Гоце Делчев ги взимахме макар и трудно и се дънехме само в дербитата. А сега като си помисля само, какви мачове идват и..... Този отбор не само, че не надгражда, но и деградира и то серизно. Всеки изминал ден който Илиан е треньор на Левски е пагубен, а ако наистина върнат Ясен.... това ще е край поне за мен, на целия сезон. За година и малко като ръководител в Левски, жепееца доказа, че не може да взима правилни решения и очаквам всичко да се случи. А след загубата на гроб на изборите, дано жепееца да се изнесе с мръсна газ от Герена и никога да не стъпи повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Boyo написа:
Kryten написа:

С наличният материал и добър треньор ще бием монтана и гоцето, срещу чорбата ще е 50 на 50, а в европа ще е пак географско откритие. Тоест да вземем голям треньор тип петрович или грозни е първата и най-важна стъпка , но ако не докараме и поне 5-6 супер класни играчи максимумът е някоя титла с клизма като при кокала

Еми значи си признаваш, че говорим за съвсем различни неща, нямащи нищо общо с първенството. Тук говорим дали имаме играчи за титла. Отговорът е - да, имаме играчи за титла, но нямаме отбор, тоест треньор, дори да бием гоце делчев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:25 am 
Аватар

Тъжно е ако много левскари се заблуждават, че това е максимума, който могат примадоните им. Поне малко вникнете в играта футбол и се спрете с тия разбори. Жалко, че не може да му докараме на Бойо Меси, Шави и Иниеста, за да види как и те ще повехнат в тази обстановка и ще бъдат разкрити. :lol: :ohmygod2

Последна промяна Goviado на Чет Апр 11, 2013 10:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:30 am 
Аватар

Абе кви играчи, кви 5 лева! Това в момента е антифутбол и не е в следствие само на лоши играчи, а на лошо управление от 2008 до сега!

Били сменили много треньори и сега трябвало да се даде шанс на Илиан :ohmygod :ohmygod :ohmygod2 Къв шанс да му се даде като този човек не разбира разликата между Левски и Берое! Напълни отбора с ботушари и леваци дето не могат да спрат топката! Само за 3 седмици под неговото вещо трениране на Родригес му падна веднага формата! :ohmygod2 Не може да си в Левски и визята ти за играта да ти е контра атаката и като вкараш 1 гол да го играеш опълченците на Шипка! :ohmygod2

До преди 4, 5 години си мислих и бях обеден, че Левски никога няма да играе толкова слабо колкото 96/97, тогава беше някакъв ужас! И за мен беше страшна трагедия щото бях едно дете за което Левски значеше победи с 5, 6 гола! И онзи слаб сезон ми се наби в съзнанието! А сега онзи отбор тогава ми изглежда като Барселона сравнена със сега! :ohmygod :smt005 :smt005

Когато станахме шампиони с Кокъла си виках, май вече това е най-слабият Левски който съм гледал, ама поне станахме шампиони! После дойде Радко и Гонзо и ни разпердушиниха всички, тогава вече бях 100% обеден няма как да сме по-зле! После дойде следващият сезон и загубихме на Герена от свинете за първи път от 1000000000000000 години и си казах ей сега по-зле от това не може! :smt005 :smt005 :smt005 Ама дойде миналият сезон и вече 1000% бях убеден, че по-зле не може ама дойде Търнава и после целият сезон :strkstrk Но вече крайно обеден, че лошото мина за гърба ни повярвах на човек като Илиан носил ми толкова радост и си викам мъката свърши :strkstrk ке мачкаме вече! Ама това този сезон отчая всичките ми представи за футбол и антифутбол, като се започне от Сараево та до днес! Човек вече не смее да вярва дали нема да стане дори по-лошо от това сега! :bigok :bigok :bigok

Нон стоп серията от грешни решения след Мъри и Наско на Бататьорк до ден днешен, занемаряването на школата и липсата на левскарското в отбора доведоха до този упадък в който е днес клубът! Това е истината!

Последна промяна We_Are_Levski! на Чет Апр 11, 2013 10:38 am, променена общо 5 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:32 am 
Аватар

Double-D през 90-те години
Левски продаваше играчи основно в Бундеслигата и това се дължи не само на качествата на футболистите, а и на факта, че тогава се работеше с мениджъри, а не с аматьори като Лъчо Танев, Жейнов, Заберски и други боклуци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:39 am 
Аватар

Nichy написа:
Като цяло съм съгласен с мнението на Boyo. Не е нужно да има конспирация за да загубиш точки в мач. Игра е. И за да си сигурен, че ще победиш (то не, че на 100% може да си сигурен изобщо), трябва да си по- добре подготвен, с по- добри играчи, треньор и т.н. А за съжаление нашият отбор последните години няма нужното ниво за да не допуска грешки. Уж бием, уж все сме силни, но идват и издънките и това ни изиграва лоша шега за титлата. И все пак си мисля, че най- доброто е отборът да се подкрепя и да се даде време за работа на треньора, а не да правим дандания след всеки хикс. Знам, че много хора ще ми скочат, но като искаме да сменим Батков то кой да дойде на негово място? Ако сега махнем Илиян дали ще е за добро или ще стане като миналия сезон? И за какво да сменяме всеки сезон треньорите, вместо да оставим някой да работи повече от един сезон. И без това се видя, че при всяка следваща смяна се повтаря същият сценарий. Като гледам историята най- големи успехи сме имали, когато поради една или друга причина на един треньор се даде възжможност да поработи повече време. И в края на краищата- футбол е! Стават и грешки. То по тоя принцип Барселона трябваше и те да са уволнили треньора 2 пъти, а Фъргюсън никога нямаше да постигнв успехи, защото щяха да са го изритали на първия полусезон.
И честно казано с цялото това викане и псуване по играчи и треньори, според мен, публиката вместо да помага се превръща в негативен фактор. Може би не е случайно, че последните 3 титли на България се разпределят между отбори около, които не се шуми толкова много и около, които (смейте се и го иронизирайте, ако искате) няма толкова напрежение.

Илиане, не ставаш, не се обеснявай а вземи се разкарай....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:46 am 

Смит - нито един от тях не отиде в отбор дори съизмерим с Левски :!: Помниш ли какви мачове направихме тогава с Рейнджърс и шампиона на Германия - Вердер? Тогавашния Левски реално можеше да смачка всеки един отбор от бундеслигата, където отидоха нашите - Юрдинген, 1860 и тн. Впрочем май нито един от тия отбори към днешна дата не е в 1 бундеслига. Да не говорим и колко се задържаха като титуляри в тези клубове нашите звезди. Имам спомен от тия години, че се говореше, че Левски е кошмар за немските отбори и Вердер бил едва ли не първият, който ни е отстранил в ЕКТ. Реално единственият ни играч оставил някаква следа в Германия е Мариан Христов, но това беше на доста по-късен етап.

PS. Сетих се, че Петьо Хубчев отиде в Хамбург, значи след Илиан имаме 2-а играчи отишли в големи клубове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 10:59 am 
Аватар

Кратун е прав.

Представете си Илиан, този перфектен оратор, как влиза в съблекалнята и надъхва футболистите с блестящия си говор и речеви умения :strkstrk И не ми казвайте, че няма по-голяма мотивация от това да носиш фланелката на Левски, защото това важи само за нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:00 am 
Аватар

Не е само мотивация, а чисто треньорски умения да ги направи отбор. Макар, че само първото щеше да е достатъчно да бием Монтана, ЧМ и Г.Д.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:04 am 
Аватар

За каква мотивация говорите, това не е ДЮШ, където можеш да се изявяваш като оратор пред разни тийнейджъри. Тук говорим за средна възраст 25-30 години, хора, вече мъже, какво можеш да им набиеш в главите? Те вече си имат изградено мислене. Поне като професионалисти да се раздаваха...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:14 am 
Аватар

Най-добре за всички ще е Илиан да си тръгне. Дори и за него ще е по-добре. Просто нещата не се получават. :( Няма смисъл да се мъчи. Добутваме сезона и почваме на чисто за пореден път :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:16 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
До преди 4, 5 години си мислих и бях обеден, че Левски никога няма да играе толкова слабо колкото 96/97, тогава беше някакъв ужас! И за мен беше страшна трагедия щото бях едно дете за което Левски значеше победи с 5, 6 гола! И онзи слаб сезон ми се наби в съзнанието! А сега онзи отбор тогава ми изглежда като Барселона сравнена със сега! :ohmygod :smt005 :smt005

Човек, няма никаква база за сравнение, оня отбор, колкото и да беше слаб, ако хване сегашния, ще има двуцифрен резултат. Сигурно си спомняш оня финал с прасетата, дето ни биха с 3:1. В тоя мач създадохме толкова положения, колкото сегашните мърши не са направили от началото на полусезона. да не говорим за скоростта :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:17 am 
Аватар

Мотивацията на един футболист идва с пълните джобове, нещо което в нашия отбор никога не е имало проблем от времето на Лафчис, но тогава пък времената бяха други и биехме на мускули. Проблема в момента е, че сме събрали някакъв уникален сбирщайн от що годе читави футболисти (доста по-силни като потенциал от отбора на Кокала с Певеца :ohmygod ), но пък са всички от до дребни чувствителни раними душички, на които им пречат неща като напрежението, лошата обстановка, лунната фаза, магнитните бури, изригване на гейзерите в Исландия, глобалното затопляне, цената на тока, лошия терен и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:21 am 
Аватар

Не е вярно това за парите. Освен, че е доказано от управленската теория, че парите не са мотивиращ фактор, мотивацията зависи от атмосферата в съблекалнята и най-вече от КОЛЕКТИВА. Очевидно е, че освен тоталната неграмотност на треньора и невъзможност да ги научи на каквото и да е, то в съблекалнята има търкания, при това от самото начало. Просто си личи, че тия нещо ги тормози. Не може да са излязат надъхани в точно два мача от началото на сезона. Освен това в някои части от мачове се вижда, че могат да играят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:24 am 

Аз незнам в света да има голям отбор, където да няма никакви проблеми в съблекалнята. Айде някой друг мач да издънят заради търкания, ама цели сезони....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:25 am 
Аватар

Ники Митов трябва да стане старши до края на сезона. Мисля, че него го слушат. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:28 am 
Аватар

Личи си като има колектив на терена. Това, че във всеки отбор има търкания е доста заучена фраза. Навсякъде може някой с някой да не се харесват, нормално е. Но в един отбор има отборен дух и всеки играе за останалите. Аз не ща да се целуват, ама да приемат като кауза успеха на Левски и да играят за хората. Както правят всичките села дето ни бият, на които не им плащат с месеци наред, но играят за хората и за името на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:29 am 
Аватар

Ей сега ако дойде счетоводителя и ти каже сори спираме ти заплата за 3 месеца. Не се притеснявай бъди мотивиран, след 3 месеца ше си помислим дали да ти дадем пак, какво ще направиш. Аре стига това са професионални футболисти, тренират и играят за пари, кви са тия атмосфери, напрежения :ohmygod Това са оправдания просто, нали имахме назначен психолог в клуба, като европейски гранд, той за какво е. Е в Локото сега с Кокала, има атмосфера в съблекалнята, харлем шейкове правят у-а и какво - изпадащи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:33 am 
Аватар

Защо тогава отборите на които не им плащат играят по-нахъсано от нашите дето получават редовно и по много?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:39 am 
Аватар

Kryten написа:
Защо тогава отборите на които не им плащат играят по-нахъсано от нашите дето получават редовно и по много?

играят, щото сами ги молим!

ние излизаме, като путки! Със свалени гащи!
Малко натиск, малко по груба игра и нашите съвсем се притеснат!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:40 am 
Аватар

Защото са селяци, които имат два шанса да се изявят през сезона - срещу нас и срещу прасетата. Футболни празници, кибапчита, надъхване. Аз вчера бях на бачкане до 6 почти, накрая успях да пусна някакъв стрийм е толкова гадна публика съм виждал само в Самоков, Враца и Пелник. Тях просто това им е живота да пречукат гадните софиянци и после до следващия "футболен празник".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:41 am 
Аватар

Защото са селяци, да, затова не можем да ги бием :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:51 am 

Никой не се мотивира ако не му плащат. И по темата с колектива. Треньора трябва да всява респект и дори страхопочитание в играчите си. Да го гледат в очите като им говори, а не да си позволяват да апострофират и да бойкотират. Големите треньори не робуват на имена. Кой си позволи да се репчи на Съра и остана да си вее коня? Бекъм получи бутонка в лицето, Тевез замина, Рууни, Нани, Бербатката и кой още не ги закова дълбоки резерви само за един лош поглед. Моуриньо разкара Касияс и Реал изведнъж се преобрази, защото играчите видяха какво следва. При нас за съжаление в тая малка държава няма кой да постъпва така. Пенев се опита да приложи такова поведение в чорбата и веднага го хванаха с нещо и го разкараха набързо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:52 am 
Аватар

Сега на тренировката примадоните потичаха 20мин и се прибраха....

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]