forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 12:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз предлагам да обесим Гаджев и отбора според форумните експерти ще излети у космоса. Ма що Владо е титуляр ако бойкотира, а не който и да е друг нема отговор...

Според 24051914 Владо е титуляр,защото на тренировките се раздава,а на мачовете играе ганкиното и е подвел Костов,що се хабиш,братле?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:04 pm 
Аватар

Македония написа:
Защо звездите на Челси, които цяла Англия разбра, че умишлено са бойкотирали Вияш-Бояш, също играха? :wink:

Ми не знам, ма май беха прави?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:05 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Richard Long написа:
Е не е точно така. Ако пуснеш малките ще настъпят писъци, скандали и сръдни, защото има тартори-мартори, високи заплати, претенции, Данчо Тополата плакал, шефовете искат звездите да играят, и ти или се имаш с тех, или бойкот и бай-бай... Тва е ЛЕВСКИ в момента.

Ми и тва не е точно така.
Ако пуснеш малките, първо - те не бойкотират (ако твърдението за бойкот приемаме за вярно), значи ще играят поне една идея по-добре. И второ - така ясно показваш - има бойкот. Това е изразяване на позиция и заставане зад нея. Ма да се говори за бойкот, а бойкотиращите да са титуляри е безумно.
За мен просто няма условия за футбол в отбора, и оттам нататък всичко са само следствия. Гаджев, Йовов и Костов не са ни виновните.

За какви малки говорите, като тях ги нямаше в отбора. От както започна полусезона, те са с националния до 17 години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:11 pm 
Аватар

Докато не дадат цялата власт на треньора(който и да е той) нищо няма да се промени. Не ми се мисли как някой ще бойкотира САФ, Венгер, Моуриньо, Пеп и т.н. Трябва да има респект и страх от треньора, а не да му подливат вода. Скоро Луис Саха разправяше, че докато играл за Юнайтед имало един мач с Евертън гостуване... първото полувреме 0:3 за Манчестър и точно Саха вкарал 3те гола... прибрал се радостен в съблекалнята и още от вратата дъртия започнал да го псува и нарежда как може да изпусне толкова положения вместо да реши мача още на почивката... казал му, че сега играе в голям отбор и не може да си позволява такива неща... черният се зачудил все пак бил вкарал 3 гола... след почивката Евертън изравнили 3:3 :bigok добре, че в края Ван Нистелрой вкарал гол и Юнайтед победили иначе голям кур го чакало... и чак тогава е разбрал какво е имал в предвид САФ. Така че докато не се даде пълната власт на треньора оправия няма с тия балерини.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Позамислете се малко и си намерете Вашето амплоа,като чета дългите Ви тиради,ми се струва,че част от Вас ги чака добра кариера в българската журналистика,най-добре в Канал 3 ще ви оценят,а други биха станали бляскави ушаци,кви бойкоти,кви неща спретнахте,а и някак си като разбирачи звучите.Дерзайте,има келепир и в двете професии.След като е загубена купата,а и с един мач и титлата взе да се отдалечава,след като играта във всичките мачове е скучна,без стръв и видимо без желание,кой да го отнесе друг,ако не треньора,на който му се даде възможност да подготвя отбора при добри условия,доведоха му добри футболисти,по негово настояване изгониха и единствения ни нападател,еми случи се най-нормалното.А наемниците на терена да се стягат,ако имат да споделят за нещо неполучено като пари да го направят,защото не могат да се гаврат с Л-то на фланелката и да си мислят и че на тях няма да почне да им пари под нежните крачета.Ние загуби сме виждали и прощавали,но липсата на дух,на желание и безразличието изписано на личицата,няма как да прощаваме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

jordanofff написа:
Футболист или футболисти които бойкотират отбора си с цел смяна на треньор, защото видиш ли просто не им се е играело при този треньор, нямат правото да бъдат футболисти на Левски или дори професионални такива.. Така си мисля аз.. :smt031

Това се случва навсякъде по света, но в нормалните отбори се взимат строги мерки от треньорите. Костов като го гледам не е имал много думата, за да ги респектира. Ако повечето футболисти са решили да се маха треньора почти няма как това да не стане (Челси е най-пресен пример). Въпросът е че е работа на ръководството а направи нужната чистка за да не се повтаря това, а тук ми се струва че става често (дано не съм, прав).

Adepta написа:
Kryten написа:
Добро мнение на Козареца, само не се съгласявам за Тодор щото той е еднолично виновен за провалите в последните години. За да не изброявам точка по точка, само ще изкажа мнението си, че след Шампионската Лига нашия човек се помисли за много голям бос и, че всичко във футбола му е ясно. Следователно си повярва, че без пари за селекция можем вечно да си играем в ШЛ и нещата натам ги знаем - дойде криза, той фалира и к.р.

Да не забравяме, че се помисли за Бог след като влязохме с известна доза късмет. Примерно Черепа ако искаше, нямаше да ни пусне да станем шампиони. После Киево ни се падна заради наказанията в Италия. Абе не е като да не ни провървя. И ТодАр вместо поука да си извади :ohmygod2

Всеки е почнал от някъде, както се казва и тия глупости, че сме били някакви второразрядни смешници не вървят. Щастливата случайност се случва веднъж. На нас прекалено честно ни се случиха, защото го имаше елемента на професионализма. БАТЕ бяха още по-големи анонимници и селтаци от нас, но с подходяща за този тип отбори стратегия (макар и антифутболна) избутаха и надградиха, като им се отдаде шанс. Така бяхме и ние преди тях, но заради лакомите глупаци (най-вече Ганьо) не успяхме да станем редовен участник в ШЛ.
Мъри може да е всякакъв, но успехите му са безспорни и недостигани засега от никой друг.

Последна промяна Goviado на Пон Мар 26, 2012 7:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:12 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Македония написа:
Защо звездите на Челси, които цяла Англия разбра, че умишлено са бойкотирали Вияш-Бояш, също играха? :wink:

Ми не знам, ма май беха прави?

дали и публиката на челси мисли, че са били прави? съмнявам се!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:15 pm 
Аватар

Имахме шансове с тоя треньор пак сме с калъфките

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:18 pm 
Аватар

Ако ходиш на мачове,кажи си :wink: От този форум има 2ма човека,които са ходили на мач на Челси този сезон,тъй че ако ти си третият,кажи.

Според мен имаше тото или бойкот,или разговори от други хора, или трите взети заедно,тъй че е нормално Костов да ни пее и да се махне. Най-лошото е,че който и да дойде,положението няма да се оправи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:21 pm 
Аватар

Гонзо прави своето велико завръщане като треньор http://football.sportal.bg/news.php?news=356602
усещам че след сезона ще бъде сменен от Йовов и после пак той и така още 10 години има да си се върти докато мустака е жив

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:43 pm 
Аватар

Adepta написа:
После Киево ни се падна заради наказанията в Италия. Абе не е като да не ни провървя.

Това чорбарско промиване на мозъци явно наистина действа..Тъжно е, че и много Левскари подхващат тази песен с наказанията в Италия. Ей..Богу, веднъж завинаги да се запомни - Левски беше поставен и Киево (и Осасуна) бяха от най-трудните отбори, които можеха да ни се паднат от непоставените.. И без наказанията щяхме да сме поставени.Та..страшен късмет да ни се падне един от двата най-силни отбора.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/history/seedcl2006.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:45 pm 
Аватар

Цял ден днес не мога да седна на компютъра. Е, седнах, влязох в спортал и гледам поредната простотия. Аз силно се съмнявам Костов да е напуснал ей така, защото отбора постигал слаби резултати. Мислех си, че с новото ръководство нещата ще се променят, ще дадем на един треньор 2 години да поработи с отбора, а то какво стана ? Пак ще сменяме треньорите като носни кърпички на няколко месеца, защото направил една загуба. Дори и тази загуба да е от орките на Герена. Просто преди едни най-важни мачове в годината да се сменя треньор е глупост(или пък ако наистина не са му помогнали при решението да напусне, не са се опитали да го задържат..). Нямам думи просто...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:50 pm 

Кофти ми стана като разбрах че са сменили Николай Костов.
Лично за мен всеки избор осен Стоилов, Херо или Илиан Илиев ще е временно и титла ще видим някой друг сезон. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:51 pm 
Аватар

Един доказан тандем Гонзо- Яската добре ще ни дойде :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:51 pm 
Аватар

За триене.

Последна промяна Adepta на Пон Мар 26, 2012 7:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:54 pm 
Аватар

natural написа:
...защото вместо да играем с някой отбор от Източна Европа, играхме с 5-тия или 6-тия в Италия.....

Ъхъм, играхме с отбор без подготовка за квалификации. Именно защото играхме с такива се класирахме. Да не припомням как ни "върви" с тия от Източна Европа.
natural написа:
.....И вместо да се гордееш с успехите си, ти се присъединяваш към някакви чорбарски измислици. Наистина много странни хора пишат в тоя форум.....

Кой е казал, че не се гордея? Само дето не канонизирам Мъри, щото се вижда как го разкриха навсякъде извън Левски.
Lucifer написа:
Adepta написа:
После Киево ни се падна заради наказанията в Италия. Абе не е като да не ни провървя.

Това чорбарско промиване на мозъци явно наистина действа..Тъжно е, че и много Левскари подхващат тази песен с наказанията в Италия. Ей..Богу, веднъж завинаги да се запомни - Левски беше поставен и Киево (и Осасуна) бяха от най-трудните отбори, които можеха да ни се паднат от непоставените.. И без наказанията щяхме да сме поставени.Та..страшен късмет да ни се падне един от двата най-силни отбора.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/history/seedcl2006.html

Оф, не ми се обяснява как ни върви срещу непоставени дето обаче са гладни за разлика от нашите примадони. Трябва ли имена да изреждам?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:55 pm 
Аватар

Adepta написа:
natural написа:
...защото вместо да играем с някой отбор от Източна Европа, играхме с 5-тия или 6-тия в Италия.....

Ъхъм, играхме с отбор без подготовка за квалификации. Именно защото играхме с такива се класирахме. Да не припомням как ни "върви" с тия от Източна Европа.
natural написа:
.....И вместо да се гордееш с успехите си, ти се присъединяваш към някакви чорбарски измислици. Наистина много странни хора пишат в тоя форум.....

Кой е казал, че не се гордея? Само дето не канонизирам Мъри, щото се вижда как го разкриха навсякъде извън Левски.

Не ме цитирай, не съм писал такива думи, бре :bigok

Но пък, мога да се съглася до някъде, всъщност. Мъри постигна добри успехи, които ще си се запомнят като моментът - "Мъри вкара първия български отбор в групите на ШЛ".
Той направи достатъчно за Левски. Нужно ли е да го натискаме още ,и още. Според мен се е изчерпал и времето му тук мина и ще се помни дълго. По този начин рискува и да развали така или иначе компетентните мнения на много "левскари"...

Последна промяна natural на Пон Мар 26, 2012 8:02 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:59 pm 
Аватар

natural написа:
Adepta написа:
natural написа:

natural написа:

Не ме цитирай, не съм писал такива думи, бре :bigok

Ми тоя който го е писал да се разпознае и самооблее моменталически :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:00 pm 
Аватар

На тия клитори осмукани нашите ретнитопковци им трябва някой като Ценко Чоков да ги връзва на позорния стълб и да ги ебе :loser2, а парите им да отидат за ремонт на анусите :wink: Айде сега да видим на нашите началници стиска ли им да наритат всичките, които бойкотират на лято, или ще играем пак путкенската :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:03 pm 
Аватар

Adepta написа:
Ми тоя който го е писал да се разпознае и самооблее моменталически :loser2

Не те знам кой си, но мога да облея теб например :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:04 pm 
Аватар

Няма да сбъркаш :loser2
Тия приказки за късмета и пр. са си типични чорбизми. Като си добър, много ясно, че рано или късно ще си имаш шанса. Ние си изработихме шанса да не играем с Ювентус и Байерн квалификации, при това с труд и игра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:06 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Мъри може да е всякакъв, но успехите му са безспорни и недостигани засега от никой друг.

Мъхъ, аналогията с ретарда чичо Пенчо? Като успехите му са недостигани, прави ли го нумеро уно?
Ти съгласен ли си, че Черепа ни даде шампионата (спря да купува мачовете на Плешич) и ако не го беше направил щяхме да видим ШЛ през крив макарон?
Mr. Smith написа:
На тия клитори осмукани нашите ретнитопковци им трябва някой като Ценко Чоков да ги връзва на позорния стълб и да ги ебе :loser2, а парите им да отидат за ремонт на анусите :wink: Айде сега да видим на нашите началници стиска ли им да наритат всичките, които бойкотират на лято, или ще играем пак путкенската :wink:

Залагам на путкенската игра. Няма как досега да са играли като п*тки и изведнъж да стана мъже. Дали ще е ЛовЯч, Крейзифорест или СВИНктерските, все е тая - ще се осерат или по-точно изпуткарят :smt006
Kryten написа:
Няма да сбъркаш :loser2
Тия приказки за късмета и пр. са си типични чорбизми. Като си добър, много ясно, че рано или късно ще си имаш шанса. Ние си изработихме шанса да не играем с Ювентус и Байерн квалификации, при това с труд и игра.

Мухаа, с труд и игра стопихме 7 точки на чурбите? В нашето първенство :loser2
Никъде не съм казал, че не сме играли добре. Просто ред фактори и събития ни помогнаха. Както и са ни пречили друг път. Нищо чорбарско няма в това. Един път обстоятелствата са срещу тебе (Иву Тролея примерно) друг път Бижутерски гол помага.
Както класирането ни за световното 94-та - помните ли как стана? А Дания все едно не отиде на европейско през задния двор, та да стане еврошампион?

Последна промяна Adepta на Пон Мар 26, 2012 8:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:11 pm 
Аватар

Аз съм съгласен до голяма степен с Адепта. Винаги ще бъда благодарен на Мъри за миговете, които ни донесе. Заради тях той има гарантирано място в синята история. Но от тогава минаха вече 6 години, да погледнем трезво: голяма част от тези успехи бяха постигнати с огромна доза късмет (в което няма нищо лошо или странно). Спомням си като бял ден мача ни с Оксер в София. Ами извинявайте, французите имаха такива положения, при които бяхме на косъм изобщо да не преживеем тази приказка от пролетта на 2006. Но пак казвам - в това няма нищо непочтено, то си е част от играта.
По-големият проблем, който виждам, е, че Мъри претърпя пълен провал като треньор след Левски, а сега ситуацията е много по-различна от 2006. Естествено, аз ще му стискам палци и ще се надявам дори да надмине успехите отпреди шест години. Защото съм левскар! :levski

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:13 pm 
Аватар

Според не трябваше да гонят Костов, а всичките ни ''звезди'' и да пускат юношите от тук нататък. Вутов, дето е на мойте години, ако го бяха пуснали срещу орките по-добре щеше да се справи от всички, сигурен съм. Най-добрия вариант в момента е Херо, ще се радвам и ако Илиян Илиев стане треньор на Левски. Мъри също не е лош вариант.Само да не е Гонзо, че ще видим Европа през крив макарон.Сега ни предстоят най-тежките мачове. Жалко,че не мога да отида в четвъртък на мача срещу Латекса, но съм на училище.Приканвам всички левскари,които имат възможност да отидят, да го направят! САМО ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
:lsfc1 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:13 pm 

Е добре ние с БАТЕ като изпуснахме дузпа и после ги спукахме от положения какво ?! Кое се помни че си победил или че си имал късмета да победиш ?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:15 pm 
Аватар

Аз предлагам Бай Гроздан. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:16 pm 
Аватар

Напротив срещу Бате нямахме нито едно положение, даже тия ни спукаха от атаки :bigok Питай Кратун ако не вярваш :bigok :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:17 pm 
Аватар

Naskoto написа:
Е добре ние с БАТЕ като изпуснахме дузпа и после ги спукахме от положения какво ?! Кое се помни че си победил или че си имал късмета да победиш ?!

Идеята ми, че тезата за големите треньорски качества на Мъри се оказа неиздържана след престоя му в Левски. Де факто се получи следната ситуация - свърши му късмета, свършиха му и успехите. Който иска, да ме облива! :bigok

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:19 pm 

Ако търсят да назначат треньор веднага, най-евтино ще им излезе да назначат треньор, който вече е свободен. Това означава, че избора е измежду Мъри, Ясен, Бай Гроздан и Радуканов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:19 pm 
Аватар

Naskoto написа:

Фалшивите победи се връщат, ярък пример е УЦКА, само дето те са по-тежък случай, щото са по принцип фалшиви :smt006
Да го синтезирам с две думи - имахме спортно щастие (естествено и солидна доза труд) да влезнем в ШЛ, ама това не ни върза гащите. Щото имаше аматьорски изпълнения на всички нива в отбора - от собственика непомак през "великия" ни спортен директор и тактически непогрешимия треньор. Сега един явно треньор с топки видя, че така нещата не стават и тропна по масата. Не е казал нищо, не очаквам да има клетви и обещания, за разлика от други.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]