forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 2:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:35 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Nakuro Bradata написа:
Да бе, Гонзо е банка Антинари и раздава ли раздава пари на заем. :ohmygod
Родопския непомак никой вече нема да го пита, ами ще си бие шута в гъза дебел и ще си вземе парите по живо по здраво, както направи Лафчис на времето. Може евентуално да иска да остане "почетен президент" и да се лензи по телевизията. :ohmygod2

Непомакът да стане почетен президент... Ей, Богу!

Свършил е парите, но обича да си гъделичка егото. Нали иначе 2 месеца след като продаде никой няма да чуе за него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:39 am 

Санитариус,тея сухи заучени фрази дето си ги написал грам не ме впечатляват.Да ме прощаваш,ама силата ти не е в коментари за Левски.Наблегай си на математиката.
П.П.оттук нататък с много малки изключения ще отговарям по темата само на хора,които са имали зелен паспорт :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:43 am 
Аватар

Не знам другите какво искат, но аз искам Левски да заработи като печелившо дружество, което не чака на подаяния от мутри, бездарни политици ит.н. 100% съм сигурен, че Левски може да се самоиздържа като компания, но на много хора им изнася да играят ролята на спасители и да се пъчат по вестниците,че без тях ще умре отбора. Иначе току виж българина си повервал и си хванал съдбата в собствените си ръце и ебаси изненадата- нещата са по-добре от преди Батков от както е в Левски е на печалба и ако не беше такъв тъп помак щеше да печели още повече и отбора да върви. Нека някой който е на ти с математиката приблизително да сметне разходи и приходи и да видим къде сме. Но нека се извадят от сметките заплатите на туристите в отбора, защото ако в школата се работи като трябва може да си имаме наши играчи много по-добри от тях. Левски има нещо с което никоя компания, фирма, институция или каквто и да е може да се похвали: милиони привърженици които обичат отбора безрезервно и спонсори все ще се намерят!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:49 am 

alexbod написа:
Санитариус,тея сухи заучени фрази дето си ги написал грам не ме впечатляват.Да ме прощаваш,ама силата ти не е в коментари за Левски.Наблегай си на математиката.
П.П.оттук нататък с много малки изключения ще отговарям по темата само на хора,които са имали зелен паспорт :blass

Нищо съществено не каза... поне дай довод затова,че не ми е силата на писане тук и кои са заучените фрази или да не се обръщам към теб, понеже нямам нужната документация :smt005
п.п. Мерси за съвета, ама съм малко стар за математика, висша 1 и 2 съм си взел преди време оно... :smt006
със здраве...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:53 am 
Аватар

Нищо хубаво не чака българския футбол, още повече пък Левски. Само далавераджии и бивши агенти сред управниците, които и помежду си не вярват, та слагат свои представители. Като в БДЖ са насядали сега всички на клона и всички все разбират, па важното е нещо за себе си да извлекат...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:02 am 
Аватар

Батков е пътник. Ама не бил го казал. Ама вие нали не си мислите, че ще го каже хей така. Та той започна пресконференцията с думите "няма новини". :ohmygod Очевидно ще има борба за кокала (марката ФК Левски), която уж му тежеше на джеба и я беше приел като "чиста благотворителност". Очаквам доста грозни пазарлъци за мангизи от страна на комсомолеца и дано тия пазарлъци си останат зад кулисите, но не ми се вярва. И ако има някакъв реален негатив от прехвърлянето на собствеността, това е борбата за власт в клуба, която би могла да постави отбора под напрежение през пролетта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:14 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Не мога да разбера, как има хора, които се радват на тази новина, а имат наглостта да се наричат левскари. Тоя форум почна да се пълни с ебаси жалките глорихънтърчета, дето пеят само за победа и не ги ебе въобще кой ще управлява любимия клуб. Деби и нагаждачите. Точно такива хора бяха стожерите на социалистическия строй и го държаха жив близо 50 години. Май няма голяма промяна и сега.

Абсолютно точното мнение !!! И аз мраза БОРАТ в дъното на душата си,ама тая новина,ако се окаже не просто слух,а истина - е верно после ше търсиме ГАНЯ със свещи.Гледайте малко по-сериозно на нещата.Да сменим БОРАТ окей,ама дайте тая смяна да има файда,а не да затънем в пъти повече след нея.Относно хората,които казват,че футбола е преди всичко бизнес :ohmygod2 е бога му,нали се имаме за големите ултраси и сме against modern football :?: Просто най-откровенно ше го заява,че ме е срам наистина,че съм бил сред някой хора в СЕКТОР Б,а може би съм се и прегръщал и съм се радвал заедно на голове със същите тези.

ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА , САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 4:50 am 

Аз оставам умерен оптимист! Кога банка взима нещо? Когато някой не може да си плати ипотеката! Дано не е така, защото ще означава, че сме загазили много! Представете си ( ,може да не е така ), че бай Ганчо е заложил активи на ЛЕВСКИ! Тогава със сигурност ни очакват лоши дни! Това са черни краски, а аз съм оптимистично настроен. Да, И. Тонев е китаец, Шишков е чорбар, но според мен са сложени за да наблюдават паричните потоци и ако чорбаджията разбере, че шикалкавят и се опитват да го измамят, ще ги изгони. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:40 am 
Аватар

Пак изпадате в излишни анализи и терзания. Нашата работа е само една. Аз напоследък съм я позанемарил (като гледам трибуните на домакинските ни мачове, май не само аз) по една или друга причина, но това, което се случва, ме мотивира да спра това кощунство спрямо себе си. Левски докрай. Тоневци, Шишковци, апаратчици разни - тия идват и си отиват. Македонския пак говори най-право. Моля ви, вслушайте се.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 10:45 am 
Аватар

Like :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 10:47 am 
Аватар

Поне очаквам да има някакво връщане по стадионите след този ход, поне на първата тренировка през януари ще бъде фраш, а тия тъпаци не загряха, че трябва да е в неработен ден :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 10:55 am 

Изчетох всичките 10 страници една камара с конспиративни теории и се хванах за главата - вярно ли е всичко, което чета?!
Добре, че погледнах само един сайт на Български език и ми стана веднага за какво става на въпрос. Ама вие сте били големи Лаици в Бизнес и Финансите бре!

ВТБ ще отпусне Облигационен Заем на ПФК ЛЕВСКИ АД на стойност 4.5 Милиона Евро за 3 години, с които пари ще се увеличи Капитала на дружеството, от който Капитал ще се инвестира в строителството на бази. От там следва да се вдигне стойността на Дружеството и след като Акциите на ПФК ЛЕВСКИ АД се пуснат ПУБЛИЧНО на Фондовия Пазар през 2013 година дружеството ще струва вместо сегашните $15 Милиона както Тодор Батков твърдеше или по-малко, цената му ще се е вдигнала на поне $30 Милиона. От това ще намаже както Тодор Батков, който ще си продаде публично акциите, така също и Кредитора ВТБ!!!

Това е класическата Схема, по която всеки Предприемач в САЩ се захваща с Частен Бизнес - Инвестира определен капитал, с който закупува Активи и развива Бизнес с перспектива за Растеж и след това го продава този Бизнес или на Борсата или на по-голяма Корпорация за много по-голяма сума от първоначално инвестираната в покупка на активи!

Така, че НОВ СОБСТВЕНИК няма да има !!! Забравете за ВТБ! ВТБ ще го играе ролята на Кредитор, а след това ви чакат не 1, ами поне 1001 Нови Собственици и Спекула с цената на Акциите на клуба!

Цитат:
Руският купувач на "Булгартабак" – държавната Външно-търговска банка, ще налива по 3 млн. лв. на сезон във футболния клуб "Левски". Целта е с помощта на новия спонсор през 2013 г. да направим "Левски" публично дружество, каза сегашният собственик на отбора Тодор Батков, цитиран от dnevnik.bg.

Цитат:
"Левски" ще става публично дружество от 2013 г.

"С помощта на новия спонсор ще се опитаме да направим "Левски" публично дружество през 2013 година", обяви още Батков. По думите му целта е да се емитира облигационен заем, като средствата от него ще бъдат насочени за подобряване на състоянието на базите. Искаме да усвоим цялата площ край стадион "Георги Аспарухов", която ни е дадена по документи, но ние не я ползваме в момента, обясни адвокатът.

Идеята му е да се изградят два маломерни терена с изкуствена трева за юношите. След 18 часа те ще могат да се ползват и от столичани. "Планираме и да усвоим хотела за целодневна база на първия отбор, а освен това искаме да изградим голям терен в северната част на балона. Ще поискаме и автогарата", добави Батков.

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 10:57 am 
Аватар

Първо, приветствам завръщането на една легенда :loser2
Второ, мейт, ти нещо май говориш за пазарна икономика и България, Батков, Бойко и пр. в едно изречение :lol: Доста си се объркАл май :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:01 am 
Аватар

Звучи интересно. Явно си попаднал на to4nata статия, но това доказва, че повечето журналисти са тъпи прасета :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:04 am 

alexbod написа:
оттук нататък с много малки изключения ще отговарям по темата само на хора,които са имали зелен паспорт :blass

:smt003 :lol: :smt003

По темата, Борат ВЪН, но не на всяка цена, че да не пропищим след 3 месеца двойно повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:10 am 

Kryten написа:
Първо, приветствам завръщането на една легенда :loser2
Второ, мейт, ти нещо май говориш за пазарна икономика и България, Батков, Бойко и пр. в едно изречение :lol: Доста си се объркАл май :smt003

Да прав си аз точно това си мислех докато четох вашите анализи и стигнах до втория извод, ако не е това дето се случва тук в САЩ начина по, който един Предприемач започва Бизнес с малко но достатъчно пари, за да го продаде на по-късен етап за много пари на големите Корпорации, то тогава си мисля, че ЛЕВСКИ ще бъде използван за ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ от БОЙКО БОРИСОВ, който знае, че Доверието на Народа ще се изчерпа към него до едно време и тогава, за да си осигури нова стабилна подкрепа във Властта му е нужен ПФК ЛЕВСКИ АД, за да се задържи на Власт. Подобна Схема използва в Политиката и Владимир Путин, който в последните 11 години се опитва да се хареса на цяла Русия и затова вечно той е на Власт. По същия начин и Бойко Борисов е на власт, той винаги намира начини, чрез които да се хареса на Народа, досега го играеше ролята на Добрия Чичко Полицай, който ще ни спаси от лошите, но в последните 2-3 години откакто е Премиер нищо не е променил, така, че Народното Търпение се изчерпва и ако не намери някой Нов Инструмент, с който да се хареса поне на ПОЛОВИН България какъвто Инструмент за ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ може да бъде единствено и само ЛЕВСКИ, то ББ ще загуби изборите през 2013.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:13 am 

Македония написа:
Не, бе, сериозно, кажете един президент в нашата история, който харесваме... Ще кажете Лафчис, ама него почнахме да го харесваме след като видяхме следващите :smt006 Грашнов?

Лафчис беше човек, с който можеше да седнеш и да говориш за нещата в отбора, в сектора и т.н. без никакъв проблем. И който е помагал, когато е трябвало. Още тогава мрънкаха тоя и оня против него, но се оказа, че е бил най-читавия от всички. И от дистанцията на времето се вижда още по-добре колко позитивен човек беше за клуба! Дай Боже подобен човек да дойде отново начело!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:17 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
Да прав си аз точно това си мислех докато четох вашите анализи и стигнах до втория извод, ако не е това дето се случва тук в САЩ начина по, който един Предприемач започва Бизнес с малко но достатъчно пари, за да го продаде на по-късен етап за много пари на големите Корпорации, то тогава си мисля, че ЛЕВСКИ ще бъде използван за ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ от БОЙКО БОРИСОВ, който знае, че Доверието на Народа ще се изчерпа към него до едно време и тогава, за да си осигури нова стабилна подкрепа във Властта му е нужен ПФК ЛЕВСКИ АД, за да се задържи на Власт. Подобна Схема използва в Политиката и Владимир Путин, който в последните 11 години се опитва да се хареса на цяла Русия и затова вечно той е на Власт. По същия начин и Бойко Борисов е на власт, той винаги намира начини, чрез които да се хареса на Народа, досега го играеше ролята на Добрия Чичко Полицай, който ще ни спаси от лошите, но в последните 2-3 години откакто е Премиер нищо не е променил, така, че Народното Търпение се изчерпва и ако не намери някой Нов Инструмент, с който да се хареса поне на ПОЛОВИН България какъвто Инструмент за ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ може да бъде единствено и само ЛЕВСКИ, то ББ ще загуби изборите през 2013.

Тепърва ще се види каква е целта на ББ за бъдещето на Левски. Дали ще сме му само за рейтинг или ще се развива футбол, дали само ще перем и далаверстваме или ще се инвестира за школа, маркетинг и пр.

Иначе Кияну, чакаме да забогатееш, да купиш Левски и да ни вкараш всички в ръководството, както обеща :bigok . Нищо не е забравено. Чакаме :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:17 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
Изчетох всичките 10 страници една камара с конспиративни теории и се хванах за главата - вярно ли е всичко, което чета?!
Добре, че погледнах само един сайт на Български език и ми стана веднага за какво става на въпрос. Ама вие сте били големи Лаици в Бизнес и Финансите бре!

ВТБ ще отпусне Облигационен Заем на ПФК ЛЕВСКИ АД на стойност 4.5 Милиона Евро за 3 години, с които пари ще се увеличи Капитала на дружеството, от който Капитал ще се инвестира в строителството на бази. От там следва да се вдигне стойността на Дружеството и след като Акциите на ПФК ЛЕВСКИ АД се пуснат ПУБЛИЧНО на Фондовия Пазар през 2013 година дружеството ще струва вместо сегашните $15 Милиона както Тодор Батков твърдеше или по-малко, цената му ще се е вдигнала на поне $30 Милиона. От това ще намаже както Тодор Батков, който ще си продаде публично акциите, така също и Кредитора ВТБ!!!

Откога те чакаме да се завърнеш у форума? :bigok Кат дойде време за продажбите, нали беше обещал да забогатееш и да изкупиш акциите. Също така напомням, че беше обещал да съм в борда на директорите заедно с други съфорумци. :blass А все пак, допускаш ли че подготвят директна покупка и това за публичното дружество са измишльотини? Не е като да не са копували и други клубове и да не са ги развивали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:35 am 

След като прочетох ей там по-горе в темата, не помня кой го беше споменал, че вчера на Акционерното Събрание Тодор Батков си е увеличил дела от 89% на 99.8%, това доста силно започва да ме навява на мисълта, че тоз Човек май верно е Решил да Тегли Кредит, да рискува всичко, за да се опита да вдигне Цената на Акциите си, чрез Строителството на нови Бази и след това да се опита да шитне клуба на Борсата на двойно по-висока цена от всичките пари дето ги е вложил в Левски в периода 2005-2011 година, което му е мечтата на Батков да продаде Левски и да направи печалба от клуба. А не само просто да продаде Директно Клуба на първата срещната оферта на друг Мажоритарен Собственик, който естествено, че няма да плати за Левски и 50% от това, дето Батков е дал на Левски през всичките тези години, защото в момента Левски е в криза.

Но, ако се стигне наистина до там, че Левски стане ПУБЛИЧНО Дружествто това ще бъде Златния Шанс за всички вас да си купите по някое друго парче от Баницата и на следващото Акционерно Събрание да присъствате на което, ако допуснем, че няма Собственик с повече от 51% дял да Гласувате за ново Ръководство и Борд на Директорите. Ще ме изкефи, верно Левски да се превърне в Корпорация без Мажоритарен Собственик, ами верно да има поне 1000 Собственика, които ще държат по 0.1% от Баницата! И ако не са доволни просто си продават на Борсата Акциите!

Тогава ще има яко Спекула на Къси и Дълги продажби с Акциите и всеки от вас не само, че ще участва в Борда на Директорите, ами ще намаже и яко от Акциите, ако уцели удобния момент кога да ги купи на ефтино и след това да ги разпродаде преди да се спукал балона.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:37 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
След като прочетох ей там по-горе в темата, не помня кой го беше споменал, че вчера на Акционерното Събрание Тодор Батков си е увеличил дела от 89% на 99.8%, това доста силно започва да ме навява на мисълта, че тоз Човек май верно е Решил да Тегли Кредит, да рискува всичко, за да се опита да вдигне Цената на Акциите си, чрез Строителството на нови Бази и след това да се опита да шитне клуба на Борсата на двойно по-висока цена от всичките пари дето ги е вложил в Левски в периода 2005-2011 година, което му е мечтата на Батков да продаде Левски и да направи печалба от клуба. А не само просто да продаде Директно Клуба на първата срещната оферта на друг Мажоритарен Собственик, който естествено, че няма да плати за Левски и 50% от това, дето Батков е дал на Левски през всичките тези години, защото в момента Левски е в криза.

Но, ако се стигне наистина до там, че Левски стане ПУБЛИЧНО Дружествто това ще бъде Златния Шанс за всички вас да си купите по някое друго парче от Баницата и на следващото Акционерно Събрание да присъствате на което, ако допуснем, че няма Собственик с повече от 51% дял да Гласувате за ново Ръководство и Борд на Директорите. Ще ме изкефи, верно Левски да се превърне в Корпорация без Мажоритарен Собственик, ами верно да има поне 1000 Собственика, които ще държат по 0.1% от Баницата! И ако не са доволни просто си продават на Борсата Акциите!

Тогава ще има яко Спекула на Къси и Дълги продажби с Акциите и всеки от вас не само, че ще участва в Борда на Директорите, ами ще намаже и яко от Акциите, ако уцели удобния момент кога да ги купи на ефтино и след това да ги разпродаде преди да се спукал балона.

Тия неща никой няма интерес да ги прави и няма да ги прави. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 12:15 pm 
Аватар

Акции, спекула, къси/дълги фарове... Спри се бе, Киану :blass Тук не е САЩ, тук е България :!: ББ стои зад цялата схема, снощи научих някои неща, които ми изправиха косите - лошо ни чака, докато тоя пожарникар си бута гагата навсякъде и докато едни руски пари минават през едни банки...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 12:27 pm 
Аватар

Ти хубаво си е ровнал и това, което си открил е новина за мен. Облигационен заем взима онова АД, което няма намерение да сменя собственика си. В този ред на мисли - честито на седем:едно, алексбод, проданов и всички други, които припознаха врага в "новия собственик" ВТБ. Бащицата отново ни спаси. Такива заеми се взимат с цел експанзия.

Интересно обаче как построяването на бази ще вдигне стойността на търговското предприятие, което всъщност представлява клуба. (Тук да отворя скоба с няколко думи за СиньоУлтрасче - при комунизма отборите бяха ведомствени и за всеки се грижеше неговото ведомство: за свинете - МО, за нас - МВР, за Локо - железниците, за Славия май бяха пощите... затова например талантливите футболисти, които влизаха в казармата, която беше задължителна, отиваха в лит(*кс-етрополе, стига чорбата да ги поискаше. Поради това, много се кефя на модерния футбол и факта, че можем да се състезаваме и по правилата на пазарната икономика ме радва - по-добра система няма измислена) Строежа на бази наистина повишава актива на клуба, но чисто механично т.е. със сумата, с която са построени или поне сума, близка до тази т.е. не виждам смисъл да се повишава балансовата стойност на клуба.
Вдигнали са капитала, вероятно, за да може да започне някакво pre-IPO, макар, че може и да изчакат.
Най-интересно за мене остава къде нашия Татко ТодАр е решил да възкачи нашия Левски на борсата? Навремето самия той или неговия брат и наш Чичо - Баждека - говореха за Финландия (ако не ме лъже паметта), но сега 100% като вероятност изниква Русия, може и LSE или в крайна сметка добрата, стара България. Любопитно на какви инвеститори ще се заложи впоследствие, защото може още в началото да дойде някой голям... лошото е, че който и да дойде ще е с цел да спекулира. Като гледам и Киану Рийвс се точи да изкара някой лев от публичното бъдеще на нашия клуб :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 12:39 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Акции, спекула, къси/дълги фарове... Спри се бе, Киану :blass Тук не е САЩ, тук е България :!: ББ стои зад цялата схема, снощи научих някои неща, които ми изправиха косите - лошо ни чака, докато тоя пожарникар си бута гагата навсякъде и докато едни руски пари минават през едни банки...

Какво например "лошо" ще дойде? Можеш ли да посочиш няколко неща, които мислиш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:01 pm 
Аватар

Аз се сещам за едно "лошо" нещо, което ми е достатъчно - в Левски начело застават хора, чиито приоритети не са развитието на клуба :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:07 pm 
Е досега какви хора бяха в Левски :lol:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:17 pm 
Аватар

:smt005 Явно Ганя е милеел... ще се сетиме ние :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:20 pm 
Аватар

Някои хора май реагират прекалено емоционално и крайно. Досега понеже бяхме цъфнали и вързали откъм ръководство и сега ужас. Дайте да мине малко време, да видим за какво става въпрос и тогава да правим изводите и коментарите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:22 pm 
Да, точно... Имаме РАКоводство, съставено от Батков, Баждечето, колкото и да е миличко милото, агент Николай :ohmygod Колко по-зле!?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:24 pm 
Аватар

Именно. Досега си бяхме на дъното. Изключвам факта, че оцеляхме финансово, но не сме се развили нито крачка напред т.е. изостанахме спрямо всички чужди клубове. Те затова ни и бият в Европа.
Нека видим тези дали няма да започнат и поддържат някакви положителни тенденции, пък това ще се мисли.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]