forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 03, 2025 11:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:48 pm 
Аватар

Цитат:
БЕСЕН СЪМ!!!!! :frusty: :frusty: :frusty: :frusty:

За мен вече Литекс е лит(*кс-етрополе. Това е!!!!!! По села няма да ходя!!!

:shock: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:49 pm 
Аватар

Ако никой не внесе първоначалната тръжна цена за марката( в което съм почти сигурен), предлагам форома да излезе с оферта от 5 лв. :bigok

Последна промяна krasi_blue на Вто Юни 23, 2015 7:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Май ще се припознаваме с Локо Горна щом не става с Локо София :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
В крайна сметка да не излезе, че някое говедце от БФС е поцъкало на фотошопа да направи писъмце от "УЕФА" и сега да изпаднем в другата крайност - рязане на вени

ах тез говедааа ... :smt005

Цитат:
Какво сте се панирали? Пише "може". ИК може да си реши каквото иска, има си вратички в наредбата, могат да си решат в името на футбола, традицията и т.н., а уефата ще си затвори очите. Има и друго нещо - ако почнат с лит(*кс-етрополе - ще оцелеят три, четири отбора.

уефа щяла да си затвори очите, чуек ... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:50 pm 
Аватар

Цитат:
се казва в писмото, подписано от Андреа Траверсо

От Траверсо за траверси :hipi_01

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:51 pm 
Аватар

Поздрави от Негово светейшество херцог Андреа Траверсо, поредният безстрашен рицар, който заби паламарката си в гърлото на свинята. АЙДЕ КУР! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:53 pm 
Аватар

Моля за превод,нищо не схванах,но съм вече убеден че въпросният им пише транспарантите...стадиона кога е септември мина,не
кухо прасе написа:
Забравя се едно нещо, че Армията и без Сектор Г дори да е празен, а той вероятно няма да е, ако лит(*кс-етрополе играе силно и всичко е чисто и няма скандали,което вероятно ще е така при ново дружество със силно финансиране не е малка ще си е пълна, лит(*кс-етрополе няма хора на стадиона като сме слаби, като всеки ден скандали тогава изпъква агитката, ама ако имаме тиражирания 10 мил бюджет и спокойствие в отбора и сме вън от скандалите, амен амен два пъти повече народ от тея в Сектор Г ще се върнат, супер много хора с деца, стари хора, хора загубили надежда, че нещата ще се оправят и спрели да идват на стадиона преди 10-15 години ще се върнат. Армията при чист лит(*кс-етрополе и неопетнен ще е пълна, а който не иска това си е негов проблем. Това няма да е лит(*кс-етрополе в криза, това ще е лит(*кс-етрополе на гребена на вълната във всяко отношение има огромна разлика във всеки един план и като посещаемост и като рейтинг и като сила на националния отбор. Любимеца на Spike бог Жора ако играеше в такъв лит(*кс-етрополе тая година щеше да се говори Реал или Барса ще успеят да го привлекат много над това ниво сегашното си, което не е малко пак, щеше да е Миланов много.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:54 pm 
Аватар

Общо взето в писмото пише, че ако се поднови процедурата за лицензиране и Локо(или чорбата) вземе такъв- БФС няма да вземе :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 7:54 pm 
Аватар

Цитат:
Какво сте се панирали? Пише "може". ИК може да си реши каквото иска, има си вратички в наредбата, могат да си решат в името на футбола, традицията и т.н., а уефата ще си затвори очите. Има и друго нещо - ако почнат с цнда - ще оцелеят три, четири отбора.

уефа щяла да си затвори очите, чуек ... :smt005[/quote]
В името на футбола, традицията... :smt101 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:00 pm 
Аватар

danesa написа:
Моля за превод,нищо не схванах,но съм вече убеден че въпросният им пише транспарантите...стадиона кога е септември мина,не
кухо прасе написа:
Забравя се едно нещо, че Армията и без Сектор Г дори да е празен, а той вероятно няма да е, ако цнда играе силно и всичко е чисто и няма скандали,което вероятно ще е така при ново дружество със силно финансиране не е малка ще си е пълна, цнда няма хора на стадиона като сме слаби, като всеки ден скандали тогава изпъква агитката, ама ако имаме тиражирания 10 мил бюджет и спокойствие в отбора и сме вън от скандалите, амен амен два пъти повече народ от тея в Сектор Г ще се върнат, супер много хора с деца, стари хора, хора загубили надежда, че нещата ще се оправят и спрели да идват на стадиона преди 10-15 години ще се върнат. Армията при чист цнда и неопетнен ще е пълна, а който не иска това си е негов проблем. Това няма да е цнда в криза, това ще е цнда на гребена на вълната във всяко отношение има огромна разлика във всеки един план и като посещаемост и като рейтинг и като сила на националния отбор. Любимеца на Spike бог Жора ако играеше в такъв цнда тая година щеше да се говори Реал или Барса ще успеят да го привлекат много над това ниво сегашното си, което не е малко пак, щеше да е Миланов много.

Тая пръдня без да търся кой я е писал знам, че е Бок Байдачко :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:07 pm 
Аватар

Цитат:
Лично ми се обади Борислав Михайлов, който в телефонен разговор ми заяви, че Локомотив София не може да получи лиценз за новото първенство. Изтъкнатата от него причина беше, че сме изпуснали всички срокове за плащане към НАП. Не е вярно, че Гриша Ганчев е платил задължението ни към НАП, то не е погасено. Тук искам да уточня във връзка с вчерашните спекулации, че пред Изпълкома аз поисках отсрочка за евентуално получаване на лиценз в полза на Локомотив София, а не на някой друг клуб. На два пъти от лит(*кс-етрополе в последните месец-два искаха от мен да преотстъпя лиценза на клуба в тяхна полза. И два пъти отговорих негативно. Вчера също така не съм подписал нищо за някакви съюзи с Гриша Ганчев, Инджов или прекръстване на Локомотив София на лит(*кс-етрополе. Локомотив София остава автентичният клуб“, сподели Гигов.

„Оттук-нататък бъдещето е следното – аз категорично повече няма да се занимавам с футбол. И позицията ми пред Изпълкома беше същата – или получаваме пълен лиценз за "А" група, а не частичен, или се оттеглям. Локомотив София отива във „В“ група. Сега ще очаквам да се появят кандидати, които имат желание да поемат клуба. Аз ще преотстъпя марката, емблемата и всичко, каквото трябва, без да искам пари. Разбира се, аз имам договори с футболисти от настоящия тим, които мога да трансферирам, но за клуба няма да искам пари“, каза още Николай Гигов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:10 pm 
Аватар

Цитат:
УЕФА отряза Локомотив и Гриша Ганчев - заплаши с отнемане на лиценза на БФС (документ)

С официално писмо до изпълнителния директор на Българския футболен съюз Борислав Попов УЕФА категорично изрази позицията си относно възможността отнетият от "Локомотив" (Сф) лиценз за европейските клубни турнири и професионалния футбол да бъде възстановен. "Лицензионната процедура и правилата категорично не допускат ново отваряне на процеса. "Локомотив" е с отнет лиценз и неговото възстановяване, дори и при извършени плащания по задълженията след установения срок, ще бъде сериозно нарушение, което може да доведе до дисциплинарни наказания и дори до отнемане на европейския лиценз на българската федерация", се казва в писмото, подписано от Андреа Траверсо – шеф на отдел "Лицензиране и Финансов феърплей" към европейската футболна централа.

Отваряйте шампанското!!! Свърши сееееее :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:15 pm 
Аватар

Нема шампанско, ама има бира. Айдееееее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:15 pm 

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:18 pm 
Аватар

Да пускаме ли химна [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xDmfcs--f_Y[/youtube] или да изчакаме още няколко дни да пробват с лицензите на Локо, Ботев, Чорбое, Хебър, Белите орли и Черноломец Попово

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:25 pm 

Еее, що са ни резнали достъпО до форона им точно днес. :( А сесека умре, але, але : D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:26 pm 
Аватар

Някой, който е на ти с фотошопа и подобни, да направи подобаващ некролог.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:26 pm 

PNB написа:
Еее, що са ни резнали достъпО до форона им точно днес. :( А сесека умре, але, але : D

Любимец 13 pass 1 do 6 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:29 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Цитат:
В крайна сметка да не излезе, че някое говедце от БФС е поцъкало на фотошопа да направи писъмце от "УЕФА" и сега да изпаднем в другата крайност - рязане на вени

ах тез говедааа ... :smt005

Цитат:
Какво сте се панирали? Пише "може". ИК може да си реши каквото иска, има си вратички в наредбата, могат да си решат в името на футбола, традицията и т.н., а уефата ще си затвори очите. Има и друго нещо - ако почнат с цнда - ще оцелеят три, четири отбора.

уефа щяла да си затвори очите, чуек ... :smt005

:shock: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:36 pm 
Аватар

Умно прасе! написа:
ЗАЩО ГРИШО НЕ СЕ СЕ ДОПИТА ДО ТОМОВ!
НЕ МОЖЕ ДА НЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО. :( :( :(

СМЪРТ ЗА ПЕРУКАТА!!!!!!

Връщайте го бе, ей! Ей! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:39 pm 

Шпаня написа:
Нема шампанско, ама има бира. Айдееееее

От Г-н Томов ли е? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:45 pm 
Аватар

А само да попитам какво става със заплатите на клетниците които не са взимали по над година и защо никой от тях не надига вой ? Не че ми е важно ама :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:48 pm 

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=77571

Това е тоя Апис от форума им, който е вещ по всички правни и лицензионни въпроси, сливания, придобивания и т.н., но иначе работи в колцентър. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:49 pm 

Нещо се е превъзбудил. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:52 pm 
Аватар

Шид Ленивеца, бате :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:53 pm 
Аватар

Тия всички са некви безбожни уроди... :ohmygod2 Не знам дали сте виждали и ония другия Дарпатов? :lol: Същия фъфлещ клошар, дето в нета е много компетентен по всички въпроси ама на живо не може да свърже едно изречение :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:57 pm 
Аватар

AstonMartin написа:
Тия всички са некви безбожни уроди... :ohmygod2 Не знам дали сте виждали и ония другия Дарпатов? :lol: Същия фъфлещ клошар, дето в нета е много компетентен по всички въпроси ама на живо не може да свърже едно изречение :lol:

А имай предвид, че тва са им НАЙ-АВТОРИТЕТНИТЕ фигури :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:06 pm 
Аватар

Сега се връщам от морето и хванах 7 риби, влизам и чета закрили чорбата, slo4aenost???
:strkstrk
Усещам как фенската маса на лоеьч и лайноходец ще набъбне :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:11 pm 
Аватар

Пичове, кой от вас е ParoNikodimov в розовия форум, тоя не може да е чорбар :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:13 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
uploadfromtaptalk1435083186407.jpg
uploadfromtaptalk1435083186407.jpg [ 244 KiB | Прегледано 2900 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]