forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 08, 2025 1:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 3:57 pm 
Аватар

Имам страхотна инофрмация от изключително високо ниво. Гуус Хидинк ще е треньор на Левски от лятото :!: :!: :!: :!:
Сестрата на жена му е женена за българин, и двете са го навивали много да дойдат и да живеят в България, защото са природолюбителки, а нашата природа им е взела акъла при инкогнито посещението миналата година в Арбанаси. Източника ми е страшно надежден и проверен. Хидинк се дърпа от 4 месеца да не остане в Челси и скалъпва непрекъснати лъжи, за да се отърве от Абрамович, защото му се е сторило и огромно предизвикателството да работи в клуб от Източна Европа. Стискам палци да е истина :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 4:00 pm 

Добре, защо трябва с ирония не мога да разбера? Не вярваш ли, какво? Не помниш ли уникалния престой на Джими Флойд Хасълбанк на Герена по времето на Мъри?!
Ей, все да плюете значи...
:smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 4:00 pm 
Аватар

Истина е 100%. И аз го чух от много проверено място. На Хидинк му било писнало от стиснантия евреин Роман и предпочитал за шеф някой от честно, родопско семейство, който не бил помак грам. Г-н Батков щял да развърже кесията и да му предложи четири цифрена годишна заплата, но при условие, че Хаздай и Кокала ще са му съветници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 4:18 pm 

На 30000 % Абрамович ни купува че му е писнало от селския шмелси :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 5:45 pm 
Аватар

Вие ташак си правите, но Първолет е добре информиран. и както познава развитието на шампионата, така познава (и знае първи) бомбастичната новина. Вервайте ми, и в ДБ ще я прочетете до 2-3 дни :!:Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 6:25 pm 
Аватар

Левски пак е с требъла! Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 6:30 pm 
Аватар

Германския унтермен6 е в гре6ка - петъбъл е:
1. Шампион на България
2. Носител на Купата на България
3. Носител на купата на Шампионите в ШЛ
4. Носител на Суперкупата на Европа
5. Носител на Междуконтиненталната купа от Токио

Всичко това - 2011 г.

Догодина само 1/4 финал в ШЛ и Носител на купата на Европейската лига. Ще загубим нещастно финала за суперкупата на Европа от Волфсбург.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 7:35 pm 

Вие се смеете ама гледате дошъл чичко Грант с помощник Жозе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 8:34 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Добре, защо трябва с ирония не мога да разбера? Не вярваш ли, какво? Не помниш ли уникалния престой на Джими Флойд Хасълбанк на Герена по времето на Мъри?!
Ей, все да плюете значи...

Къде видя ирония??? Джими беше Герена :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 10:11 pm 

Пичове, гледайте сеир това да излезе истина и Грант да докара от Израел Асус и Топчо, а защо не и Светльо Тодоров от Англия. Ееех, мечтите са безплатни, нали така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 10:54 pm 

йеееееееееес

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:31 am 
Аватар

Не е така...

:arrow: Оуууууу, йес :bashta

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 3:04 am 

Джими Флойд Хесълбанк така и не пристигна на Герена, ама се пак Диего Тристан дойде и игра срещу Тампере с желанието да играе с Левски в Шампионската лига. Ама като видя на къде са тръгнали нещата, остана много разоочарован още след мача в Тампере и веднага след него си тръгна обратно към Испания и така не можа да играе на Реванша в София. Затова никой не го е виждал в Левски, защото телевизиите не излъчваха мача от Тампере. :smt005

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 11:31 am 
Аватар

Според 7 дни спорт и още неколко медии, Кривия 100% в Левски от лятото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 11:36 am 
Аватар

Мдам... Явно гус`ин ТодАр BigBrotherOff ще осмисля съществуването на синята ДЮШ...
Иначе, нема да е лошо Кривия да поиграе още някоя годинка в ЛЕВСКИ. Обичам го това перде :smt060
Дано да е вярно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:07 pm 
Аватар

Привличането на Кривия, ще бъде грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:14 pm 
Аватар

Според мен нуждата от опитен играч на поста на който играе Кривия е наложителна.На този етап не виждам алтернатива,така,че съм за Кривия в Левски.С Дани Боримиров изглеждахме доста добре в центъра и отсъствието му се усещаше винаги,а Сашо може и по-полезен да е щото е чист плеймейкър в сравнение с Дани.Така мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:18 pm 
Аватар

Къв Кривия,при положение че Наско ще се връща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:26 pm 
Аватар

GENE-66 написа:
Според мен нуждата от опитен играч на поста на който играе Кривия е наложителна.На този етап не виждам алтернатива,така,че съм за Кривия в Левски.С Дани Боримиров изглеждахме доста добре в центъра и отсъствието му се усещаше винаги,а Сашо може и по-полезен да е щото е чист плеймейкър в сравнение с Дани.Така мисля.

Кривия е на години. Статитичен играч и няма никаква игра в защита. При условие, че на неговия пост имаме 2ма натрупали опит играчи като Тасевски и Да Коща, не виждам смисъл да го привличаме. Ще станем абсолютно предвидими. Всяка топка минава през него. До 50та мин. вече е издъхнал и става неполезен на отбора. Имената не играят футбол, а формата. Не забравяйте, че през 98-ма прегазихма чорбата с 5:0 с Туньо и Емо Костадинов, а кюрда се скри.
За спортно-техн. качества толкова.
Спомнете си, че мин. година Кривия загърби Левски с думите "Вуцов няма на какво повече да ме научи във футбола". Кривия е отказвал оферти и на Мъри, за да остане в Турция за повече пари.
Гонзо се върна при Вуцов и загърби 2 пъти по-голяма заплата в Хърватия, за да играе за ЛЕВСКИ.
Правете разлика м/у истински левскари и конюнктурни такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:31 pm 
Аватар

Принципно съм съгласен,но голямо ми е желанието за истински плеймейкър,не сме имали отдавна.Иначе харесвам Дарко и Да Коща.При една добра предсезонна подготовка годините на Кривия не би следвало да са проблем.За другото-отношенията и хвърлените думи,не знам,но все ми се струва,че ще е пресилено да не го "водиме" истински Левскар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 12:55 pm 
Аватар

Кривия в Левски!

Че какво по-хубаво от това? Гонзо с тази контузия мач до нова година няма да види, с недотам добрата форма на Йовов отбора окуцява откъм опитни футболисти за ЕКТ. Първо, никой не е казал, че играта ще се гради изцяло около Кривия и това ще попречи на Тасевски или Да Коща. Второ, не е задължително той да е титуляр всеки мач. :wink:
Този състав за мен има нужда от един халф само и смятам, че това ще е перфектното попадение. Ако Еньо се докаже нужда от нападатели няма, защитници - бол, вратари също. Тако че селекцията е ясна още сега според мен. :)

Успех Сашо, дано ушиеш чурбътъ тая седмица и се готви за ШЛ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 1:29 pm 
Аватар

Друг минус.
Говори се, че от лятото ще имаме нов треньор. Най-тъпото нещо е да се прави селекция без да се съобразява с мнението на новия треньор (дано има такъв).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 1:37 pm 

Кривия е добър футболист, ама за отбор като моряците....за Левски е бита карта според мен. А нов треньор нема да е зле, само да не е някой кат Вили Вуцов....ако е такъв то кокалеско да си остане най-добре.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 2:05 pm 
Аватар

Ако Наско наистина се върне в Левски, както се говори, забравете за Кривия... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 2:40 pm 
Аватар

Нема по-голем от Кривия и не знам защо говорите глупости. Сравнително често ги гледам Черно Море и са тотално зависими от играта му, абсолютен лидер, голям левскар. Проблема е, че трябваше преди 2 години да дойде, ама здраве да е, и сега ще бъде полезен, това е КРИВИЯ мамка му, един от малкото футболисти заради които да се иде на мач... :)

Но както много казват хора бързо се усетиха, Наско и Кривия е доста невъзможна комбинация, но пък знае ли човек, може да са се сдобрили. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 3:08 pm 

Alek написа:
Нема по-голем от Кривия и не знам защо говорите глупости. Сравнително често ги гледам Черно Море и са тотално зависими от играта му, абсолютен лидер, голям левскар. Проблема е, че трябваше преди 2 години да дойде, ама здраве да е, и сега ще бъде полезен, това е КРИВИЯ мамка му, един от малкото футболисти заради които да се иде на мач...

Но както много казват хора бързо се усетиха, Наско и Кривия е доста невъзможна комбинация, но пък знае ли човек, може да са се сдобрили.

Кривия и при чорбаспор ше иде, ако му предложат прилична сума (лично мое мнение).....а това че другите в черно море са гола вода и Кривия блести, не значи, че ще бъде така и при нас. А па ако Наско се върне става чуден сценарий без кривия....:)

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 3:10 pm 

Баси... прибирам се и кво да видя.... Аврам Грант идва в ЛЕВСКИ, Кривия се връща, Гаджев остава в отбора, Чорни намерил богати инвеститори....
Too good to be ture
В ДБ пушат трева

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 3:37 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Кривия е на години. Статитичен играч и няма никаква игра в защита. При условие, че на неговия пост имаме 2ма натрупали опит играчи като Тасевски и Да Коща, не виждам смисъл да го привличаме.

Хаха да сравняваш Кривия с тея двамата - какво друсаш мойто момче???? Кривия за 30 мин игра (за колкото му стигат силите) създава повече положения отколкото тея двамата за цел сезон!

Гонзо, Йовов и Алекс Кривие - това е от така наречените "атомни нападения" :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 3:57 pm 
Аватар

Boyo написа:
Vincenzo написа:
Кривия е на години. Статитичен играч и няма никаква игра в защита. При условие, че на неговия пост имаме 2ма натрупали опит играчи като Тасевски и Да Коща, не виждам смисъл да го привличаме.

Хаха да сравняваш Кривия с тея двамата - какво друсаш мойто момче???? Кривия за 30 мин игра (за колкото му стигат силите) създава повече положения отколкото тея двамата за цел сезон!

Гонзо, Йовов и Алекс Кривие - това е от така наречените "атомни нападения"

гледай в събота атомния колко положения ще съдаде с/у цеца. И ще ти кажа какво друсам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 5:00 pm 
Аватар

Цитат:
гледай в събота атомния колко положения ще съдаде с/у цеца. И ще ти кажа какво друсам.

Тва че Морето нямат нападатели, с които той да е играе е друг проблем. Прасето Манолов и чеп за зеле не става.
Стига сте отричали очевАдното - Кривия е най-добрия халф в момента в БГ, Тасевски требе му лъска обувките две години на Герена, барем прихване поне малко от неговата игра.

А Сираков ако му е за връщане да се връща сега за да стане шампиони, догодина за къв ни е, ако ше ги прайм тия смешници шампеоне.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]