forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 9:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7911 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 264  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 9:46 am 
Аватар

Ако има някой мазохист, да си пусне мача и да види как в Б и Г хората са масово скупчени към В сектор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 9:48 am 
Аватар

А да бе, чак па толко....

Мач на тия бих си пуснал, когато падат вече с 0:3 - да догледам гаврата :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 9:58 am 

Вчера една овца ми вика ше гледаш ли мача и аз съвсем умишелно я питам кой мач и тая ми отговаря България - Франция. :smt005 Отне ми няколко секунди да зацепя какво има предвид. :smt005 :ohmygod2 А сега погледнах, че на 07.10 гостуваме на Франция а на 10.10 на Швеция...... Има ли залози дали ще допуснем +10 гола в 2-та мача общо? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 9:58 am 
Аватар

Според непатриотичната УЕФА са били 17 к (според видяното макс 15), а ако Арсенал ги натегнат както натегнаха Челси, селското вратарче може да получи дископатия от навеждане за вадене на топката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:00 am 
Аватар

Дайъе линкове за репортажи от мачовете, защото тея от чорбал половината не ми се отварят тук. Благодаря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:06 am 
Аватар

Позволявам си да цитирам коментар от фесбоклук, та белким някои хора разберат вредата от проектчето и повсеместното слагачество, което си е купил домуса!

"Не сьм фен на Лудогорец, но ще бьда на стадиона. Левскар сьм! Харесвам обаче това, което правят за децата и ако повече отбори отделят такива средства и още едно дето има вьзможност да рита, изобщо не ми пука дали е бизнес проект или не!"

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:17 am 
Аватар

Какви средства отделят за децата? Сериозно питам. Кажете някой техен юноша в отбор от А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:27 am 
Аватар

Снощи бях в едно пробито заведение с изключително патрЕотична обстановка и ми се наложи да си гледам Атл. М с турците от Мюнхен на телефона. Та, то бяха вълнения, то беше подскачане, то беше "ееее наще за малко", "хайде нащееее", след като вкараха скачане викане. Яд ме е, че само 4 пъти си избухнах. И не чух за жалост нито един път, колко голям родоотстъпник съм, че не подкрепям 15 негърчета и 3-ма селяка. :cry: Вида на Националния стадион беше достатъчно красноречив. Ясно е, че с хомосите на мосюто ще е пълен, но това напълно го разбирам. Ако бяха се паднали с МЮ щях и аз да съм там. :bigok С нетърпение очаквам обаче, претъпканите трибуни и изключителната обстановка на кучия студ с Базел. :strkstrk :strkstrk

Ебат ги, истерията е в пъти по-малка от предния път. Доволен съм. :bigok

Бойният другар на г-н Oachkatzlschwoafztafowalszftoalschoafwoafztafowalsfztafo също не писал. :bigok Предусещам неща от типа на "наистина разгромна победа от 1:0, момчетата не могат да спят от този ужасяващо разгромен резултат, головата разлика в дюнерлигата е 398:0" и т.н. :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:32 am 
Аватар

Sir_J написа:
Какви средства отделят за децата? Сериозно питам. Кажете някой техен юноша в отбор от А група.

Керчев :mrgreen: :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:35 am 
Аватар

Абе, имаше ли празни места, за един проетел питам? :roll:

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:40 am 

Wildkid написа:
Позволявам си да цитирам коментар от фесбоклук, та белким някои хора разберат вредата от проектчето и повсеместното слагачество, което си е купил домуса!

"Не сьм фен на Лудогорец, но ще бьда на стадиона. Левскар сьм! Харесвам обаче това, което правят за децата и ако повече отбори отделят такива средства и още едно дето има вьзможност да рита, изобщо не ми пука дали е бизнес проект или не!"

Е какъв точно е проблемът с тоя коментар?

А по въпроса за юношите, те имат школа от 5 години, какви юноши да имат в А Група? Имат добра база, дават доста високи заплати на треньорите в ДЮШ (в сравнение с останалите школи в България), събират деца от цяла България, според мен е въпрос на време да почнат да вадят футболисти. Друг въпрос е дали ако наистина извадят добри юноши ще започнат да ги налагат, според мен по-скоро не, защото в Литекс се видя че с много юноши, дори и да са доста талантливи за нашето ниво, не става. На джуджето тогава му беше добре, защото направи доста пари от трансфери на Миланов, Славчев, Страхил Попов и т.н., ама на Домуса целите му са други. Така че очаквам след няколко години да има техни юноши из А Група, ама в други отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:42 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Дайъе линкове за репортажи от мачовете, защото тея от чорбал половината не ми се отварят тук. Благодаря.

Вековния RUtube има всичко :slap
абонирай се за този канал:
https://rutube.ru/video/person/238840/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:42 am 
Аватар

konvoec написа:

Олигофрен ли си? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 10:55 am 
Аватар

konvoec написа:

Къдя видя празни места, олигофрен?

Изображение

Цитат:
Днес миряните почитат свети мъченик Моци. Организират се бдения пред трибуната с негово име, вярващите получават пакети с меню ПСЖ (питка и салам Житница) и молят Киро Белоносец за пощада грешного румънеца от наркотичният му гняв. После целуват ръка на неговият пророк Ангел, заклеват се, че ще отидат на мача с Арсенал и оставят горящи свещи пред празната трибуна- иконостас.
Бдението приключва с масово поемане на амфети.

Цитат:
и кито завалиа гол слет гол тиху кротко ваф 41та 56та 60та
едисом кажани напои хобажо мрежата на жладо 100ианож
па дохна сжирката садиата и очисти небето но ноци еспосна доспата
тои погледна тажно нагоре сас нежинниа си кражешки поглет - за100 алахата тика анпраи?!
стадионата замлакна и сичко стана токложа тиху еч аку праднеш отстрешниа сектор еш разбере каг работи чревниа ти тракт.
сано премляскването на малотраем колбас нарошаваше тегавата тешина поскан салза

Спиндерлин Пелин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 12:23 pm 
Аватар

От сайта на УЕФА - 17 000 официално

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 12:25 pm 

Малко ми е странно да се подиграваме, че отбор на 6 години е събрал 17 000 и то с доста скъпи билети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 12:34 pm 
Аватар

PSG e на 46 години. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 12:38 pm 
Аватар

Psychosocial написа:
Малко ми е странно да се подиграваме, че отбор на 6 години е събрал 17 000 и то с доста скъпи билети.
Въпрос-колко от тези скъпи билети са платени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 12:58 pm 
Аватар

New Order написа:
Psychosocial написа:
Въпрос-колко от тези скъпи билети са платени?

Въпрос: колко от тези билети са на патреотично настроение bAlgarski grazhdani, които отиват заради nacionalnata kauza???!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 1:12 pm 
Аватар

Върпос : 3aщо във форумa нa Левски се пише повече зa Лугорец и Литекс от колкото зa Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 1:25 pm 

Защото е темата за Евротурнирите. Пишем си достатъчно за Левски във всички теми и раздели, успокой се малко. :smt031

И в тази тема писахме за Левски. Отпаднахме и какво да пишем? Всяка седмица анализ защо кура на Люпко не можа да наебе словенците?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 1:36 pm 
Аватар

Отговор: щото сме Левски и си пишем за квото искаме :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 2:06 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 3:58 pm 
Аватар

Да питам за един проател, каква черна копанарска магия са има направили на кръвосмешенията, че каквото и да сле случи не могат да имат читав отбор или треньор. И САФ да го клонират и сложат 10 години по-млад, пак ще се намери някаква тъмна сила да го махне или да ги саботира по някакъв начин. :lol:

Не че Сам Алардайс е голяма загуба е прокобата им е гробовна. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 4:34 pm 
Аватар

Прокобата си я направиха сами - нарича се Премиеркораб. Знайни и незнайни паралии, много кинти, много телевизия, много звезди, много чужденци - малко футбол :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 5:13 pm 
Аватар

Въпреки в$ичко, футболът си го имат. Имат си и футболисти, ама нещо не могат да сглобят един читав национален от тях.

А на скоро разбрахме че и корупцийката си я имат. Батето ги чОка от оня свят. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 6:05 pm 
Аватар

Е какви футболисти имат - Адам Лалана, Джеймс Милнър, Рахит Стърлинг, Джак Уилшър, Гари Кейхил и Фил Джоунс... все доказани дървосекачи :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 6:59 pm 
Аватар

Не знам дали важи още правилото, че само чужденеци, които имат над 70% или там колкото беше мачове за националния, могат да ритат в Кораба. С това правило си ебаха майката на младите им таланти, и на местните играчи, които са доста потиснати от чуждите звезди и вместо да растат покрай тях, се спаружват от големите имена до тях. Пример за това е Лестър, който стана шампион без звездни играчи или такива за 40-50 милиона. Природата си знае работата - изби в Лестър. Ако там вкарат 3-4-ма големи звезди, и там ше си ебе майката. Всичко тръгна от големите пари, които се дават от тв права, както и за колкото по-напред си класиран, толкова повече ти е премията. Букитата и те са намесиха в играта и вече контролират целия футбол на Острова, Китай и Виетнам, а скоро и в цяла Европа ще започнат да се наместват. Сал една Латинска Америка остана, ама и там някои мачове са мега съмнителни. Шантава работа. Футболът отдавна не е за феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 7:11 pm 
Аватар

spurs написа:
Wildkid написа:

Е какъв точно е проблемът с тоя коментар?

А по въпроса за юношите, те имат школа от 5 години, какви юноши да имат в А Група? Имат добра база, дават доста високи заплати на треньорите в ДЮШ (в сравнение с останалите школи в България), събират деца от цяла България, според мен е въпрос на време да почнат да вадят футболисти. Друг въпрос е дали ако наистина извадят добри юноши ще започнат да ги налагат, според мен по-скоро не, защото в Литекс се видя че с много юноши, дори и да са доста талантливи за нашето ниво, не става. На джуджето тогава му беше добре, защото направи доста пари от трансфери на Миланов, Славчев, Страхил Попов и т.н., ама на Домуса целите му са други. Така че очаквам след няколко години да има техни юноши из А Група, ама в други отбори.

Проблема на тоя коментар,е че явно като тебе, не е гледал мача на младежите им.
Аз гледах и трите преди 2 години, гледах и вчера.
Да имаш това, което ти изброи и да са пълни нещастници децата, да са 5 пъти поред шампиони и да нямат собствени кадри, показва, че всичко е само една проформа.
Грам не им дреме за деца и юноши - те са бизнес проект от тъп вид. Не нормалния - произвеждаш, продаваш взимаш, печелиш много. А от - наливаш, наливаш, взимаш, печелиш малко.
Просто защото е по-лесно така, а само за това имат акъл.

Отделно не можеш да смяташ - проекта на агата е вече 8ма година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2016 8:07 pm 
Аватар

Един таван на заплатите и трансферите като в американските лиги би бил интересен. Не че ще се случи де...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7911 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 264  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]