forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:46 pm 
krivia написа:
Цитат:
11.01.13

Германци вместо "Левски" за Домовчийски

"Левски" обаче остава на дъното на предпочитанията за "синия" юноша. Мениджър опипа почвата за завръщане на футболиста на "Герена", откъдето не показаха особено желание при разговора. :ohmygod Всъщност всичко се връща към положението от декември. "Левски" остава възможност за Валери, но минимална - ако никой не предостави приличен контракт на футболиста.

Ако това е вярно, за мен отговорника за селекцията ни е малоумник!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1713378

В гонг пък пише, че Домовчийски би се завърнал в по-късен етап на Герена, но сега избира да остане в Германия. Какво правим сега?!?! При това се цитира интервю с него. :smt115 :smt115 :smt115 За кой ли път ме изумявате. Как не спряхте да се държите като женички бе. :ohmygod Имам чувството, че мислите с косъма на лявата си цица.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:52 pm 
Аватар

Ако са показали, че не искат, той какво да каже? Да се натиска ли? Самият факт, че мениджъра е потърсил ръководството(обяви го самия ни треньор), говори категорично, че те са искали да се върне. Сега вече, че някои медии и в частност журналисти на хранилка към клуба(С С от гонг) замазват положението е друг въпрос.

Понякога се чудя как може толкова да не четете между редовете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:56 pm 
Аватар

Aко ставаше въпрос за добър футболист - не бих ти се чудил, ама сега...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:02 pm 
Аватар

krivia написа:
Ако са показали, че не искат, той какво да каже? Да се натиска ли? Самият факт, че мениджъра е потърсил ръководството(обяви го самия ни треньор), говори категорично, че те са искали да се върне. Сега вече, че някои медии и в частност журналисти на хранилка към клуба(С С от гонг) замазват положението е друг въпрос.

:smt005 :smt005 Не знам защо изобщо писах. Оставям ви да си мрънкате още 2 месеца, пък после ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:05 pm 
Аватар

Точно под удебеленото се подписвам с две ръце, не знам кое ти е смешно ... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:14 pm 
Аватар

И как ще се подпишеш под това? Ти ли му даваш парите? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:17 pm 
Аватар

krivia написа:

Ами ако са казали, че го искат, но той е казал на мениджъра си, че не ще, ама мениджърът му е решил на своя глава да го предложи за да се пробва за комисионна. Самият факт, че мениджърът е потърсил ръководството(обяви го самия ни треньор), говори категорично, че така е искал. Сега вече, че някои хора сте на хранилка при мениджъра и замазвате положението е друг въпрос.

Понякога от много четене между редовете се "изчита" цял фантастичен роман.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:35 pm 
Аватар

Росен написа:
Е добре де, за какво ни е Домофона? Или Домогол беше :lol: Кво като е играл в германия 5 години(силно казано играл)? На мен пък не ми се струва, че ще е особено полезен, като го знам какво представлява като нападател. А вие ако сте го гледали като атакуващ халф и ви е харесал - ок.

абе вие не сте в ред, играч с над 50 гола за Левски, бивш голмайстор на отбора, вкарвал и в Европа не веднъж не ставал, а иначе ми се хвали иван стоянов тука през две страници :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:13 pm 
Аватар

Къде видя да говоря нещо за Иван Стоянов? В тоя отбор на Левски, дето играеше Домофона и аз щях да вкарам 50 гола. Само да ми я дават на малкото наказателно. Айде нема нужда от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:21 pm 

Росен написа:
Къде видя да говоря нещо за Иван Стоянов? В тоя отбор на Левски, дето играеше Домофона и аз щях да вкарам 50 гола. Само да ми я дават на малкото наказателно. Айде нема нужда от него.

Доста тъпо изказване :smt017 В малкото наказателно му я били давали хахахаха. И в Германия може да не е играл много, но щом има песен за него от феновете на Херта, едва ли е толкова некадърен

На 0:30 можеш да се увериш:
https://www.youtube.com/watch?v=6bDbY15Jo3E

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:29 pm 
Аватар

То и за Еньо има скандиране :lol: Иначе Домо си беше много добър играч за нашите стандарти,сега не знам дали още е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:44 pm 
Аватар

Те и феновете на Челси пееха някаква песен за Торес. А Барби още на първия му мач му измислиха :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:13 am 

СиняКръв написа:
hidden767 написа:
СиняКръв написа:
Ми то и Топчо е бил надапател в начало и кво от тва :bigok

Нищо. Освен че лятото пак ще търсим "подсилване в защита", което пак няма да има "достатъчно време за сработка" преди евротурнирите. :lol:

На бас, че няма да е така ?

Ти сериозно ли :lol: Ще ти одера кожата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:17 am 

Не знам дали си спомняте, но когато играеше в Левски усилено се коментираше че ни трябва истински нападател и голаджия. Пропуските му идваха в повечко и го няма никакъв при удари от далечна дистанция. Домовчийски не е нужен на Левски в момента, защото не е с нищо по-добър от наличните нападатели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:50 am 
Аватар

Домовчийски има място в Левски и неговото присъствие определено ще вдигне класата ни.
А и той е последният футболист, вкарвал гол на Оливер Кан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:51 am 

niki87 написа:
Домовчийски има място в Левски и неговото присъствие определено ще вдигне класата ни.

Факт, точно това се върнах да добавя и аз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:05 am 
Аватар

Все си мислех,че в тая тема ще има по-малко мрънкания тая година,но уви...манталитет,тук се вадят генерални заключения преди завършването на селекцията,подготовката и първите ДВА(не 4) кръга...

А за Хидъна....Пържолет е извадил доволно противоречия за чутовно късо време :lol: няма смисъл Проданов да се мъчи..не си заслужава.

0 tolerance написа:
Да освежим темата с незабравими проблясъци от близкото минало :smt047

Чет Дек 02, 2010 12:12 am hidden767 написа:
Хората, които си позволяват да обиждат футболистите и Гонзо да бъдат банвани на часа и да се спре с теа грамофонни плочи всеки път. Също и хората, които не уважават мнението на останалите. Тогава ще има форум.

Това ми е любимото :bigok
hidden767 написа:
Знам само че привличането на Пламен Илиев ще е грешка. Това момче трябва да играе, а ако играе в Левски ще прави грешки като тази в последния мач на Видима, а при нас няма кой да го търпи и само ще му спрем развитието. Трябва ни готов вратар, а не младеж с данни, който прави през 2 мача издънки по-големи от на петков.

10 януари 2012 hidden767 написа:
Седем:Едно написа:
Точно така взехме Пламен Илиев, въпреки наличието на доста вратари. Демек нямахме нужда от него. Значи Гонзо е идиот.

Това е типичен пример за това как трябва да действа Левски винаги. Можеше и да не сме го взели това момче и сега да е при чорбарите и тука да ми обяснявате колко е некадърен и как за нищо не става.

hidden767 написа:
Бе стига вече с тия селекции. Ще станем катом Реал Мадрид и нищо няма да играем и после всеки път като ни трябва селекция ще ни напомнят как сме взели много, а нищо не сме направили. Левски трябва да е смесица от ентусиазъм и класа, не може да се напълни само с наемници. Нещата трябва да стават постепенно, има футболисти които трябва да получават шанс. Споредмен Грийн трябва да е последното попълнение до зимата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:51 am 
Аватар

niki87 написа:

Народът е казал, никога не е късно да станеш за резил. Дори и в последния си мач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:52 am 
Аватар

СиняКръв написа:
hidden767 написа:
СиняКръв написа:
Ми то и Топчо е бил надапател в начало и кво от тва :bigok

Нищо. Освен че лятото пак ще търсим "подсилване в защита", което пак няма да има "достатъчно време за сработка" преди евротурнирите. :lol:

На бас, че няма да е така ?

Специално за това съм повече от съгласен в морето от глупости на Хидъна. За защитата и този джамец май ще си питат дедовия, ако тия анонимници дето ги взехме станат това каквото на 90% се очаква да станат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:04 am 
Аватар

едит:изписАх ферман,ама нЕма смисъл-нека мрънкането продължи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:12 am 
Аватар

hidden767 е психично болен. Не знам кво му се връзвате на тоя идиот с чорбарски мозък :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 11:18 am 
Аватар

krivia написа:
Точно под удебеленото се подписвам с две ръце, не знам кое ти е смешно ... :D

Разбирачов, аре по-леко с определенията, почваш да дразниш сериозно! Ако нямаш какво да правиш по цял ден ще ти намерим работа... аман от всезнайковци :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:14 pm 
Аватар

Тоя е тотален малоумник, само сране в устата като занимание и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:47 pm 
Аватар

Левски праща талант в Киево
Младокът на Левски Христо Попадийн е пред сензационен трансфер в италианския елитен Киево, научи Sportal.bg. Навършилият 19-години преди по-малко от седмица бранител заминава за Италия в понеделник, където ще прекара едноседмични проби в базата на “летящите магаренца”. Ръководството на 11-ия в Серия “А” клуб е пратил официална покана до Левски и изпълнителния директор Иво Тонев, за да заяви интереса си към десния бек.

Желанието на италианците e да видят на живо качествата на Попадийн в рамките на една седмица, след което, ако са доволни от показаното да оправят официално предложение към тима от “Герена” за привличането му.

Шефът на “сините” първоначално не е бил много ентусиазиран от това, че синия талант е желан на проби от втория състав на Киево, но след разговори с Илиан Илиев се е съгласил да пусне родения през януари 1994 година защитник до Апенините в началото на другата седмица. В същия ден Левски заминава на първия си лагер в Агиа Напа, където ще остане до 31 януари.
Вчера футболистът, който през 2006 година бе изведен не от кой да е, а от самия Роналдиньо на стадион “Васил Левски” преди срещата в групите на Шампионската лига между “сините” и “каталунците”, отказа да премине под наем в Пирин (Разлог).

Както вчера съобщихме, там отива неговия приятел и дългогодишен съотборник от юношеските години – нападателят Тодор Чаворски.

В момента Попадийн е единствената алтернатива на Дъстли Мюлдер, тъй като резервата му Александър Башлиев бе продаден на Черноморец.
Въпреки това младокът не влиза в плановете на Илиан Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:14 pm 
Аватар

Засъжаление Лудогорец си взеха вратар, а това им беше най-голямата болка. Другите двама в селекцията им не ги знам колко са добри, чужденци са някакви, но Владо Стоянов си го знаем, че си е класен вратар за отбори от нашата черга. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:21 pm 
Путкогорец, за разлика от Дришата, който разчиташе на около 60-70% на под масата, имат доста добър отбор и много футболни аргументи. Тях им трябва съвсем малко съдийско рамо в някой и друг закучен момент, за да си вземат победата, защото могат и само с игра. Т.е ние трябва да сме не на 100%, а на 340% ако искаме да спечелим титлата. Много, много трудно ще е. Те фактически нямат трудно гостуване освен на нас и на Турция. Взеха си всичко.
Събирайте пари отсега, от март месец се мятаме в безмилостна битка и Левски трябва да е с пълен сектор и много бомби навсякъде! Синя окупация!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:19 pm 
Аватар

thegboy написа:
Засъжаление Лудогорец си взеха вратар, а това им беше най-голямата болка. Другите двама в селекцията им не ги знам колко са добри, чужденци са някакви, но Владо Стоянов си го знаем, че си е класен вратар за отбори от нашата черга. :?

Имаха си вратар- Чворович. Най- голямата им болка е, че не могат да си вземата публика, история, традиции.. :bii_chorbata

П.С. Ако Николери отиде в Селтик го признавам за най- големия на всички времена.. Фиорентина, Юве, Сити, Парма, Спортинг, а сега и Селтик.. И тва с 57 гола в цялата кариера..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:01 pm 
Аватар

Meниджъра му е най-големия на всички времена. Не може толкова некадърен нападател да му уреждаш такива трансфери, не може :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 5:19 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Имаха си вратар- Чворович. Най- голямата им болка е, че не могат да си вземата публика, история, традиции.. :bii_chorbata

Те не претендират за "публика, история, традиции" :wink: Жалко е когато някое вчерашно тимче почне да се репчи, че от едно време са си били отбор - като Челси :bigok - но тия специално не дразнят в това отношение (още).

Лошото е, че досега този отбор, без публика, без история, без традиции, със селски манталитет и т.н. ни бият къде ни хванат, трети мач вече не можем друго освен почетен гол да запишем. Ако и на Герена пак ни бият вече ще е върха на сладоледа и тогава ще ми е много интересно какво ще се отговаря на хидъна и останалите "мрънкялници".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 7:08 pm 
Николери има около 50 гола за 10 години, а са платени за него малко над 40 милиона :ohmygod Горе-долу по милион на гол му се пада. :ohmygod Наистина ако отиде в Селтик (което аз не вярвам), трябва да се свържа с мениджъра му и аз да опитам :bigok Мен в Хофенхайм да ме вземат, на 9-10 хиляди евро заплата да ме вземат, пак ще се съглася :bigok

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]