forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 854, 855, 856, 857, 858, 859, 860 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:01 pm 
Аватар

lazardel написа:
Стадионо е важен, селекцията да го духа.

А виж тук вече съм съгласен ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:11 pm 
Аватар

krivia написа:
А като не те интересуват тия неща за кво изобщо се обаждаш бе? Крайно време е да престанеш да се държиш като господ и да обиждаш наляво-надясно? Това и последния идиот го може и ще се справи по-добре от теб, гарантирам.

Забрани ми да се "обаждам" току-що ли? :D Не се напъвай, да не се наакаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:17 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
http://www.youtube.com/watch?v=XPkDatSRIUI

Ще ядеш бой!!! Форумът те прати за класен офанзивен халф от чужбина!! Не да ми промотираш тоя Домофон! Някой ще връща парите за командировъчни! Освен ако и ти като Иво димов не си ги изхарчил разумно :chalga :drinkb :fuck1 :unc-k

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:50 pm 
Аватар

Голът на Домо мисля, че беше последния допускан от Кан в кариерата му :smt017

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:51 pm 
Аватар

След като закри Кан остав да закрие и цура. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:55 pm 
Аватар

Ако горния видеоклип е на новия ни играч, доста хора ще бъдем щастливи. :bigok

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1710047

Цитат:
До вчера изникнаха договори с четири попълнения. Всички са българи. Петият ще е чужденец. Може да се появи и шести, и седми, но само при твърде изгодни за клуба условия. Има разговори за Валери Домовчийски и Валери Божинов.

"Парите за попълнения може да се удвоят", добави Батков. По-дебели пачки ще бъдат вложени за вътрешен полузащитник от странство. Основният вариант е Кевин Брю от втородивизонния френски "Истър". Засега обаче личат проблеми за договор, защото халфът е обвързан до 30 юни 2014 г. Така ще трябва да се плащат примерно около 200 000 евро на настоящия му тим. А и жената на Брю, която миналото лято го спря за "Левски", отново мрънкала, че не иска да ходи в България...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:39 pm 
krivia написа:
А като не те интересуват тия неща за кво изобщо се обаждаш бе? Крайно време е да престанеш да се държиш като господ и да обиждаш наляво-надясно? Това и последния идиот го може и ще се справи по-добре от теб, гарантирам.

Айде да видим кой пръв обиди някой. Искам едно да се разбере - да кажеш, че селекцията е провал или пък успешна на първия ден, е достойно за златния снукс. Изображение
Пък вие си изразявайте личното мнение, никой не ви пречи. Просто като пишете откровени глупости, не очаквайте да си мълча и да не ви опровергавам. На всичкото отгоре всеки трансферен прозорец сте едни и същи и едни и същи балъци се опитваме да ви набием в главите, че каквито и да е било очаквания, са извън границата на нормалното след само един ден. Чак като мине един мач с дадения отбор, можеш да кажеш - в 39-та минута тоя отигра грешно/добре топката, трябваше да подаде и.т.н. Всичко друго са предположения на сухо, подплатени с НИКАКВИ доказателства, което аз изключително много ненавиждам и не очаквайте да ви оставам длъжен. Мразя невежеството.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:47 pm 
Аватар

Това, което си цитирал изобщо не се отнася за теб, първо.

Второ, дали е проява на невежество това, че преценяваш даден играч на базата на визитка и паказана игра, вероятно е твое умозаключение, но далеч не може да бъде истина. Тези играчи играят в нашето първенство, нашето първенство го дават от години по телевизията, ние имаме телевизори, тези играчи не са изпъкнали с почти нищо досега, ние имаме глави и може да мислим. Ти чакай 39-тата минута.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:49 pm 
Аватар

:bii_chorbata

Цитат:
"Вече похарчихме 500 000 лева", рече мажоритарният собственик на "Левски" Тодор Батков. "Селекцията досега е за 350 000 лева", обяви председателят на управата Иво Тонев четвърт час по-късно.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:52 pm 
Аватар

бащицата си бърше дупето със столевки, нормално е да не са нищо за него 500 хил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:02 pm 

Стига сте се карали, че идвам с точилката :s_police

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:11 pm 
krivia написа:
Това, което си цитирал изобщо не се отнася за теб, първо.

Второ, дали е проява на невежество това, че преценяваш даден играч на базата на визитка и паказана игра, вероятно е твое умозаключение, но далеч не може да бъде истина. Тези играчи играят в нашето първенство, нашето първенство го дават от години по телевизията, ние имаме телевизори, тези играчи не са изпъкнали с почти нищо досега, ние имаме глави и може да мислим. Ти чакай 39-тата минута.

Да проява е. Проява е и на много други неща, които не харесвам. Второто изречение е пълен смях, защото специално на Хероморец и чорбое дават мачовете срещу нас и свинете. Освен това само ти си мислиш, че можеш да мислиш. Когато човек мисли, то той вижда всички гледни точки и преценява. Твоите мнения от години насам са едни и същи и не са се променили и грам. Просто ми е странно, че се обиждате като ви нарекат "мрънкалници", "разбирачи". Смея да кажа, че аз съм играл и гледал много футбол. Виждал съм много работи, но интересно как нямам самочувствието да съм разбирач. Ти и няколко други човека тук (сигурен съм, че ще се припознаят) всъщност сте зверски арогантни. Издигате се на пиедестал с вашите футболни познания и как само вие сте можели да мислите трезво, защото ние сме бездушници и ботове. В същото време единственият аргумент, който прилагате, е височината на играча. Това с 39-тата минута го казвам, защото чак тогава вече можем да си говорим с факти, а не да ми казваш колко мачове на Хероморец си гледал, защото почти съм сигурен, че си нямаш никаква идея от този отбор. ЕЙ БОГУ вие им влизате във форума и след това казвате, че сте си направили оценката на играча спрямо това, което сте гледали на малкия екран (разбира се само вие имате такъв).

Аз спирам да говоря тук и отивам в кенефа да си говоря със стената докато пиша мнение в темата за сране в обществени кенефи.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:17 pm 
Аватар

http://лъжеспорт.bg/Iznenada--Levski-za ... nie!-80906

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:19 pm 
Аватар

Не ви ли се струва, че всяка година има прекалено голямо текучество на играчи? Взимат се по 6-7 нови и зиме, и лете, и много от тях изкарват най-много една година. И това си стана нещо нормално - дори ние феновете очакваме такава бройка нови.

Г. Миланов можехме да го вземем преди година, и то пак за бая пари. Сега това е абсолютно невъзвожно. През лятото ще го трансферират някъде на запад със сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:21 pm 
Аватар

Кога сме могли да вземем футболист от Литекс? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:22 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Не ви ли се струва, че всяка година има прекалено голямо текучество на играчи? Взимат се по 6-7 нови и зиме, и лете, и много от тях изкарват най-много една година. И това си стана нещо нормално - дори ние феновете очакваме такава бройка нови.

Погледни календара на отбора за 2012 и сам ше си отговориш :smt005

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:26 pm 
Аватар

поне не се повтарят календарите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:27 pm 
Аватар

peccatum7 написа:

Г. Миланов можехме да го вземем преди година, и то пак за бая пари. Сега това е абсолютно невъзвожно. През лятото ще го трансферират някъде на запад със сигурност.

Г.Миланов абсолютно никога не е имал шанс да заиграе в Левски. Нито Литекса щяха да ни го дадат, нито той самия иска.

Според тази статия единствения реален шанс, който е имал да играе в Левски е през 2002г, когато е бил на 10 години
http://topsport.ibox.bg/comment/id_550886722

Цитат:
Преди това Миланов отхвърля няколко оферти от Левски, лит(*кс-етрополе и Спартак (Плевен).

"Те ме поискаха, когато бях твърде малък. Не бях готов. Предложението на Литекс дойде твърде навреме за мен", заявява „оранжевия" талант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 4:24 pm 

Всяка година се оказвам прав за играчите за които се приознасям "без да съм им гледал и един мач" и всяка година слушам същото "Бе как можеш да прецениш един играч дали става без да си му гледал и един мач", придружено с няколко :ohmygod :ohmygod :ohmygod за по-красноречиво.
:loser2
Също както казах че Карвальо трябва да играе в Левски и ми беше обяснено как за нищо не става :smt003
Така че говеда, причина и следствие търсете в разсъжденията на другите, моите просто са верни и точка. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 4:31 pm 
Аватар

:ohmygod ние, като сме говеда, ти какво си :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 4:52 pm 
Аватар

targovishte написа:
:bii_chorbata

Цитат:
"Вече похарчихме 500 000 лева", рече мажоритарният собственик на "Левски" Тодор Батков. "Селекцията досега е за 350 000 лева", обяви председателят на управата Иво Тонев четвърт час по-късно.
:bigok

до 10-15 дена ще стане милион!
а лятото, като стане дума за нова селекция, ще каже;
- дадохме 2млн зимата, видяхте, какво стана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 4:53 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Също както казах че Карвальо трябва да играе в Левски и ми беше обяснено как за нищо не става :smt003

За Карвальо не беше ли на мнение, че сме закъснели, трябвало е по-рано да го вземем и сме изпуснали момента когато става за нещо? А и все още ли си на мнение, че чеп за зеле не става от Силва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 4:57 pm 
Аватар

Росен написа:
Кога сме могли да вземем футболист от Литекс? :lol:

а въобще да сме взели играч, който е искат от някой друг отбор?

винаги предпочитат цура, селтекс, Ботев . . .

а Бащицата, плаща ли плаща . . . :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 4:58 pm 
Аватар

Обикновено цдна обират всичко качествено, както и да го погледнем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:00 pm 
Аватар

Това, че Дон Пипон, Блиц, Лайвспорт и всякаква подобна паплач е написала, че сме били искали някоя набедена звезда отишла после в Ботев или нам си къде, въобще не означава, че това се доближава и на 1% до реалността. Единственият реален случай когато нещо подобно се беше случило е с уникалния талант Станислав Костов, който по линия на баща ли, чичо ли прасе, отиде при свинете и стана баси звездата... последно не помня в Манчестър Сити ли беше, в Барселона ли...

Последна промяна shalala на Чет Яну 10, 2013 5:03 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:02 pm 
Аватар

Росен написа:
Обикновено цдна обират всичко качествено, както и да го погледнем.

това е запазена марка на Бащицата и Баждека :)
да вземат, само к'вото дойде :smt003

жалкото е, че и при ТОтонев продължаваме по същия начин!
само анонимници с изтичащи договори!!!

а мильоните текат ли текат :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:06 pm 
Аватар

Аре нема нужда да взимаме Николери Алисиев.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:17 pm 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
Зависи какво се има предвид под "млади' и какво под "таланти". В България е традиция да ги броим млади поне до 24 г. Ако някой френски, немски или холандски треньор го осветлим за тази специфика на българския футболен живот, ще пометне от смях и гъдел. Колкото до талантите, на мене ми се струва, че в тази категория биха могли да попаднат Миланов и Неделев. Аз не виждам в България други футболисти, които да са показали достатъчно категорично, че израстват и имат потенциал за футбол на високо ниво, за да ги наричаме таланти. Какъв талант е тоя Милен Василев? Един гол има на Герена, в онзи толкова странен мач, когато отборът ни неясно защо не игра. По същата причина преди години взехме и оная бразилска пръжка Вава от Беласица. Единствено трансферът на Мишо Иванов е на 100% защитим, според мен

И в холандия, и в българия , и в англия най-силните години на един футболист са 25-28. Тогава е оптималният баланс между опит, физика и бързина.

Тва беше стандарта...преди 15-20 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Всяка година се оказвам прав за играчите за които се приознасям "без да съм им гледал и един мач" и всяка година слушам същото "Бе как можеш да прецениш един играч дали става без да си му гледал и един мач", придружено с няколко :ohmygod :ohmygod :ohmygod за по-красноречиво.
:loser2
Така че говеда, причина и следствие търсете в разсъжденията на другите, моите просто са верни и точка. :smt031

Да си припомним:

Цитат:
ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ - БАЗИЛ ДЕ КАРВАЛЬО
Ако Левски сериозно мисли да е шампион, бързо да намира нов таран! "Сините" направо шокираха, като все пак прибраха Базил Де Карвальо. С този обаче няма как да стане. Да, не ратиха трансферна сума за него на Локо (Пд), така че са напред във финансово отношение. Но 30-годишният чернокож нападател не е човекът, който да бута с голове "сините" към върха. Това да го забравят. През миналия сезон вкара 6 гола в 18 шампионатни мача. В най-важния мач на Локо за сезона - финалът за Купата с Лудогорец, Базил бе сред най-слабите в "черно-бяло" на терена. Един ударне отправи към вратата на Голубович. Не вземат ли нов голаджия, такъв като Гара Дембеле, "сините" шефове със сигурност ще се червят от срам през сезона, гледайки от ложите изпълненията на Карвальо.

споделям написаното в тази статия, единствено не знам защо толкова много се залага на словака ...

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:44 pm 
Аватар

Освен върху Хидъна, с тоя цитат може да се сере и върху малоумния журналя, написал статията :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 854, 855, 856, 857, 858, 859, 860 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]