forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 841, 842, 843, 844, 845, 846, 847 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 7:03 pm 
Аватар

Първият лагер почва на 14ти. Ще е добре да са взели всички дотогава. Вярам и че Илиан ще си е взел поуки от грешките през лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 11:13 pm 
Аватар

Цитат:
Локомотив Сф е пред подпис с още трима футболисти, научи Гонг от сигурен източник от „Надежда“.

Централният бранител на Левски Йордан Милиев

ибаси якото чуек :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 11:41 pm 
Аватар

niki92 написа:
Цитат:
Локомотив Сф е пред подпис с още трима футболисти, научи Гонг от сигурен източник от „Надежда“.

Централният бранител на Левски Йордан Милиев

ибаси якото чуек :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Цитат:
Милиев пред db: Не е вярно, че отивам в Локо Сф
:slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 11:47 pm 
Аватар

Цитат:
"Не е вярно, че отивам в Локо Сф. За пръв път чувам, че този клуб е вариант за мен, от медиите научих", призна Милиев.
Споко, Тонев го е уредил и ще го информира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 11:49 pm 
Аватар

Оф, отдъхнах си :evil: :wc1 Помислих си, че Мазния (ЧРД бай дъ уей) ни разбива тайно защитата в полза на китайците :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:08 am 
Аватар

Пантелич: Мойсов може да прави разликата в "А" група

- В България се смята, че македонс­кият футболист Да­ниел Мойсов е поч­ти сигурно попъл­нение на Левски. Така ли е наистина?
- Да ви кажа честно, не съм се чувал с него и не съм наясно. Знам от медиите, че от него се интересу­ват няколко сръбски отбора, сред които Цървена звезда и Партизан. Искат го още и отбори в роди­ната му Македония. Интересът е серио­зен, защото той е до­бър футболист.

-Каква е твоята оценка на качества­та му? Може ли да свърши работа на Левски?
- Даниел е отличен футболист. Физически е много здрав, прек­расно подготвен е так­тически. Има добро пласиране и опит. Смя­там, че може да се на­ложи в Левски, а освен това е способен да пра­ви разликата срещу съ­перниците в „А" група. Наистина добро по­пълнение.

- Имаше обаче ин­формации, че е бил ваден от състава през миналия сезон. Има ли проблеми от дис­циплинарен характер е него?
- Не. Мойсов с прек­расно момче, освен че е и добър футболист. Аз като директор нико­га не съм имал какъв­то и да е проблем с не­го. Той бе изваден от състава просто защото му предложихме нов договор, а той отказа да го подпише. Такъв беше принципът, нало­жен от шефовете - ако играч не иска да преподпише, спира да иг­рае. Нямахме избор.

- Като се има пред­вид, че сте познато име в България, ня­кой от Левски потър­си ли ви за мнение за качествата на Мой­сов?
- Не, никой не ме е търсил. Мисля, че ми имат телефона, но ни­кой не е звънял.

Последното изречение може да ни отговори на въпроса а именно "Ке го биде ли макето"
Според мен тоя го пишете бегал. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 10:53 am 
Аватар

Цитат:
Нападателят на Левски Сьорд Арс е пред почти сигурно преминаване в тима на НАК Бреда в родната му Холандия, пишат медиите в Ниската земя.

Очакванията са, че привличането на Арс ще бъде финализирано до неделя и тогава той ще отлети с холандския отбор за Испания, където на жълто-черните предстои едноседмичен лагер във Валенсия.

„Ние наистина преговаряме с него. Надяваме се всичко да приключи бързо, до неделя и той да дойде с нас във Валенсия“, обяви техническият директор на НАК Джефри Ван Ас.

Сьорд Арс е собственост на Левски, като през 2012 година игра като преотстъпен в Китай, където зае 4-о място при голмайсторите в местото първенство. Възможно е Арс отново да бъде преотстъпен в Бреда или да разтрогне със сините по взаимно съгласие.

гонг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:33 pm 
Аватар

Взимаме Велев от Чорбое.Не знам за какво ние при положение ,че сме заринати с дефанзивни халфове :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:40 pm 
Аватар

Не е дефанзивен, а вътрешен, там нямаме. Но се надявах на класа, ЧУЖДЕНЕЦ. :) Не че имам представа откъде знаеш за Велев. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:42 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=319437
Вътрешен=Офанзивен ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:43 pm 
Аватар

В Гонг пише, не го знам какъв халф е, но определено очаквах някакъв сериозен чужденец. Ако наистина е вярна информацията де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:47 pm 
Аватар

Ако не продадем Гаджев, Велев може да иде на неговото място , а Владо да е атакуващ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:48 pm 
Аватар

Kaто чуя, че ще взимаме играч от Берое и ми става зле. Дано не е вярно. Както казвате- трябва ни класен чужденец, не чалгаджия от зарата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 2:49 pm 
Аватар

flo написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=319437
Вътрешен=Офанзивен ?

Дефанзивен халф е Димов, играе между защитниците и халфовете, а вътрешния халф си е в центъра. :) Ще се конкурира с Прохазка, а щом се взима този, явно Марсиньо ще му се даде още един шанс за изява. Не е лош футболист Велев, но както казах, а и Flame очаква, чужденец ми се искаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 4:01 pm 
Аватар

Дано не си променим трансферната политика на закупуване само на крилца, бекове и халфчета и вземем че купим централни защитници, че ще вземем да излезнем от тинята. :?
Дано това с некъв ръб от Чорбое е партенка. Ако не е - :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 4:40 pm 
Аватар

Предлагам да изкупим целото Берое за 5 лв. и да ги закрием :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 5:34 pm 
Аватар

http://www.blitz.bg/sport/article/156425

Цитат:
Локомотив (София) подписа договори с четирима футболисти, съобщиха официално от столичния клуб. Това са Румен Трифонов, Бранимир Костадинов, Йордан Милиев и Искрен Писаров, който се завръща в тима от “Надежда”.

:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 5:40 pm 
Аватар

В "Гонг" пише само за Румен Трифонов, Бранимир Костадинов и Искрен Писаров, а Жоро Марков казва, че още няма нищо окончателно за дъбовицата :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 5:42 pm 
Аватар

Съкрушен съм. Тъкмо се зарадвах, а то ... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 7:34 pm 
Аватар

Ръководството на Левски е на път да привлече ново попълнение в лицето на Стефан Велев от Берое, научи Гонг. Според източници на Гонг халфът се е разбрал със „сините“ и се очаква да подсили състава на Илиан Илиев.

Двамата работиха сполучливо в Берое, където Илиев бе треньор преди да поеме Левски. Велев е на 23 години и е роден в София. Кариерата му стартира в юношите на Септември. След това играе в Локомотив Стара Загора, а през 2009 година носи екипа на Любимец. Година по-късно Илиан Илиев го привлича в Берое, където играе и до този момент.

Велев вече записа и дебют за националния отбор, като това стана в контролен мач срещу Турция, загубен от тима на Любослав Пенев с 0:2.

От Левски не потвърждават информацията за привличането на Велев. Самият футболист също отказа коментар по въпроса, но не скри, че би играл за „сините“ от столицата. Преди време се коментираше, че интерес към Стефан Велев проявява и другият гранд - лит(*кс-етрополе. Любопитно е, че контрактът на играча изтича през лятото и за Берое също е удобно да го продаде в този момент, за да вземе някакви пари за правата на таланта.

Според запознати Велев вече на два пъти е отклонявал оферти за тима от Стара Загора за нов договор. Това още повече засилва усещането, че полузащитникът ще смени клубната си принадлежност.
:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 7:38 pm 
Аватар

Стига с това бИрои бе :strkstrk Единственото, което ме радва в едни такива трансфери е, че ония подхора - зелените еуглени пикаят газ и серат кабарчета от яд :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 9:22 pm 
Аватар

Цитат:
11 звезди за 129 милиона евро стават свободни агенти

Топ 11 на играчите с изтичащи договори в края на сезона:

Вратар: Волкан Демирел (Фенербахче) – 9 милиона евро
Ляв защитник: Ашли Коул (Челси) – 12,5 милиона евро
Централни бранители: Рио Фърдинанд (Манчестър Юнайтед) – 6 милиона евро, Дъглас (Твенте) – 8,5 милиона евро
Десен защитник: Коло Туре (Манчестър Сити) – 8 милиона евро
Централни халфове: Франк Лампард (Челси) – 5,5, милиона евро, Муса Сисоко (Тулуза) – 9,5 милиона евро
Десен халф/крило: Тио Уолкът (Арсенал) – 19 милиона евро
Плеймейкър: Люис Холтби (Шалке 04) – 11 милиона евро
Ляв халф/крило: Нене (ПСЖ) – 10 милиона евро
Централен нападател: Фернандо Йоренте (Атлетик Билбао) – 30 милиона евро

:bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 2:15 am 
Аватар

Бате Терзо да пусне пеленгаторите :bigok

Цитат:
Bivši igrač Crvene zvezde Dejan Milovanović nije više član Lansa. Igrač koji se godinama nalazi u nemilosti kada je francuski drugoligaš u pitanju najzad je uspeo da raskine ugovor sa klubom i postane slobodan igrač. Dejan Milovanović je od 2010. godine stalno bio na pozajmicama i nigde nije uspeo da se nametne i ostane duži vremenski period.

Podsetimo da se Milovanović leta 2010. godine vratio na "Marakanu", ali da je na zimskim pripremama sa njim raskinut ugovor pošto mu nisu isplaćivane zarade. Kasnije je otišao u grčki Panionios, ali se ni tamo nije snašao. Sada je slobodan igrač, a za njegove usluge su zainteresovani klubovi iz Grčke i Bugarske.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milovanovic/profil/spieler_19715.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 3:21 am 
Аватар

И къв е тоя смешник на 30 годин? Много по-добре да вземем Стефан Велев който е млад от застарял сръбски лебедар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 3:58 am 
Аватар

Левски зацикли със селекцията

харизмата постави високи стандарти с привличането на 1921219 играча, сигурното привличане на още толкова, не мой ги стигна :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 10:42 am 
Аватар

niki92 написа:
Левски зацикли със селекцията

харизмата постави високи стандарти с привличането на 1921219 играча, сигурното привличане на още толкова, не мой ги стигна :loser2

"Не моЖ строши, туй що не моЖ строши"
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 11:15 am 
Аватар

Тополата написа:
Винаги ще има такива информации по медиите. В момента съм футболист на Левски и ще се боря за мястото си в тима. Пределно мотивиран съм да се докажа. Имам голямо желание да допринеса за това отборът да върви напред. Ще се постарая да убедя треньорското ръководство, че заслужавам да съм в клуба. Все пак Левски е най-големият отбор в България

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 11:17 am 
Аватар

Топола, няма нужда да се доказваш, ние ти знаем качествата! Идеални са за гранд като Локо Сф! Моооооооооооооля те!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 11:30 am 
Аватар

Милиев е показал, че има качества и може, в шампионския сезон на Кокала беше много стабилен защитник, след това с непрекъснатото текучество на играчи и смяна на треньори формата му бе съсипана, ако сегашния треньор успее да му вдигне формата, няма да е лоша алтернатива на Везалов например. Едва ли този Терзиев или Колев от Черно Море са много по-добри защитници от него, това че не са играли все още при нас и не сме ги разкрили, не значи че страшните варианти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 1:00 pm 
Ако аз съм треньор на тая разпасана команда, единственият шанс този почетен гражданин на Тополовград да играе е, ако вече сме се класирали на четвърти ПОНЕ един международен финал за тази година, по някаква зверска случайност на този четвърти за годината ПОНЕ един международен финал сме се паднали да играем срещу 11 играчки-човечета от LEGO, които са статични и не могат да се мърдат и въпреки това бих сменил тополовградчанина ВЕДНАГА И МИГНОВЕННО, ако от НХМС-БАН, с които ще бъда в постоянна телефонна връзка, ми съобщят, че вятъра се е увеличил над 9-10 м/с и има опасност топката да бъде отбита от вятъра в крака на нападението на LEGO, те да направят двойно подаване под носа на тополата и той да реши да направи дузпа срещу някой от тях. Само тогава бих го пуснал!!! Един-единствен случай е това.

ЙОРДАНЕ - ЕГА НА 6-ТИ ДА СКОЧИШ ЗА КРЪСТА И ДА НЕ ИЗЛЕЗЕШ :bigok

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 841, 842, 843, 844, 845, 846, 847 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]