forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 11:12 am 
Аватар

Тия всички нали отиват при чорбаро-комунистите, какво го бистрите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 11:26 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Kryten написа:
Флориан Лучини е най-смешният вратар в света :lol: Мога да ти сглобя 'best of' от мачовете му срещу Левски. Има златни моменти :smt005

Предполагам, че тоя Василев е по-добра опция :smt005 Или имаш розов сън с Караджов по синьо екипче?

За Василев полвината форум нали слушаше за добрите му изяви в Чавдар (не помня дали те бяха), та едва ли има лошо резервният ни вратар да е юноша - винаги сме имали уникални попадения като играчи на тази позиция, така че изобщо няма смисъл някакъв (олиго)френски играч да се присъединява към нас. Още повече, че админО е напълно прав по темата - в сравнение с Лучини, аз съм Палиука :bigok

Играчи като на Локото не ни трябват - цялата подготовка "аз си търся клуб, прекалено добър съм за тук" и после с подвити опашки се връщат на Лаута. Перфектни са за Чорбата, изиграват по 1-2 мача с тях и после в Русия, Турция и Беларус. При завършена селекция и окомплектован състав, няма смисъл да ставаме като Ал Сеска и да се връщаме към простотията "селекция в движение".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 12:20 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Локото имат един Родригес, който не е лош десен бек. В същото време ми се струва, че на Мулдер формата му пада, а след отпадането от ЕКТ, което ще е най-късно през декември, директно ще повторим г-н Сержиньо Грийн, така че е добре да се подсигурим на този пост. Флориан Лучини е идеален втори вратар. Сержиньо също не е лош, а Тасио е обещаващ. А Лазаров може да се вземе просто до края на сезона - и без това ще се откаже след това. Без да са голяма работа, тези играчи ще ни дойдат просто като бонус - бъдете сигурни, че и Локото, и самите те ще предпочетат да преговарят с нас, отколкото с Титан-ите, които я платят нещо, я не - вече всички им научиха номерата. Така че остава единствено да видим дали "силният човек" ще прояви разум или пак "ще работим с това, което имаме".

Аз не виждам голям смисъл да взимаме играчи от Доко ,просто защото няма да ги използваме в ЕКТ.
Иначе Тасио много ми харесва :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 2:22 pm 
Аватар

можем да ги използваме в групите, ако влезем...дори май още и на плейофите...ако не са играли в предния кръг.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 2:27 pm 
Аватар

Кво па ви харесвал Тасио,бе :lol: ?Колко мача сте му гледали на тоя негър-един?Ае малко по-сериозно.Цуца,ако им земат половината отбор,е ясно,че с поне 2-3 ще случат,както става винаги.Аз не бих отказал централен защитник или бек,ама точно от Докото-айде не.От Венков може и да става нещо,тоя Родригес не съм го гледал внимателно.По-скоро ми се ще да бехме прилапали оня Жос от Латекса,дето разтрогна,ама така или иначе надали ще взимаме още играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 2:30 pm 
Аватар

А май сме задължени ... Още сме в началото и групата я попълваме с двама юноши, представям си какво ще става като завалят картони и контузии ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 2:32 pm 
Аватар

targovishte написа:
можем да ги използваме в групите, ако влезем...дори май още и на плейофите...ако не са играли в предния кръг.... :wink:

Помниш ли когато Интер купи Форлан от АМ и не го ползваха в ШЛ изобщо.Май след груповата фаза го ползваха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 2:36 pm 
Аватар

аз пиша как е тази година, за групите съм сигурен, че можем да използваме играли за други отбори на по ранен етап...за плейофите не съм 100% сигурен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 3:06 pm 
Аватар

Златински официално бил при нас :smt017

Цитат:
Първо в лъжеспорт.bg: Левски взе играч на Локо (Пд)

Христо Златински предпочете да облече "синята" фланелка след разпадането на тима от "Лаута"

Левски последва цура и започна да се възползва от разпадането на Локо (Пд). "Сините" привлякоха халфа Христо Златински, предаде репортер на лъжеспорт.bg. Футболистът предпочете да дойде на Герена пред възможността да премине при свинете. Той бе желан от треньора на прасетата Тройчо още преди катаклизмите на "Лаута". Златински стана свободен агент на 30 юни и отиде на проби в отбор от Азербайджан.

След като не успя да стигне до договор, той реши да се върне в Локо (Пд) и дори игра в първия мач от Лига Европа с холандския Витес (4:4). Собственикът на клуба Константин Динев, обаче се оттегли вчера от финансирането и това доведе до вълна от напускащи футболисти. Сред тях логично попадна и Христо Златински, който е национал и е считан за един от най-добрите халфове в българското първенство.

Златински е юноша на Пирин, като освен за тима от Благоевград и Локо (Пд) е играл още и в Локо (Сф). С екипа на "червено-черните" той донесе победа на Герена над Левски с гол в 90-та минута на мача през сезон 2008/2009 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 3:41 pm 
Аватар

Тия ритардите на Крум един трансфер не познаха, деба :loser2

Цитат:
Левски не се интересува от играчи на Локо Пд

От ръководството на Левски опровергаха информациите, че се интересуват от футболисти на Локомотив Пловдив.

Както Gong.bg първи съобщи вчера, собственикът на „смърфовете“ Коко Динев оттегли финансовата си подкрепа, като дори мачът реванш от Лига Европа бе под въпрос. Новината доведе до сериозни сътресения в тима на Локомотив, а от цялата ситуация се възползва лит(*кс-етрополе, който уреди трима от играчите на „смърфовете“, а до края на седмицата се очакват да подпишат още.

Днес се появиха информации, че от ръководството на другия столичен гранд Левски също следят футболисти на Локомотив. Тези твърдения обаче бяха категорично отхвърлени от щаба на „сините“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 7:15 pm 

Trent написа:
Smirnoff написа:
Kryten написа:
Флориан Лучини е най-смешният вратар в света :lol: Мога да ти сглобя 'best of' от мачовете му срещу Левски. Има златни моменти :smt005

Предполагам, че тоя Василев е по-добра опция :smt005 Или имаш розов сън с Караджов по синьо екипче?

За Василев полвината форум нали слушаше за добрите му изяви в Чавдар (не помня дали те бяха), та едва ли има лошо резервният ни вратар да е юноша - винаги сме имали уникални попадения като играчи на тази позиция, така че изобщо няма смисъл някакъв (олиго)френски играч да се присъединява към нас. Още повече, че админО е напълно прав по темата - в сравнение с Лучини, аз съм Палиука :bigok

Играчи като на Локото не ни трябват - цялата подготовка "аз си търся клуб, прекалено добър съм за тук" и после с подвити опашки се връщат на Лаута. Перфектни са за Чорбата, изиграват по 1-2 мача с тях и после в Русия, Турция и Беларус. При завършена селекция и окомплектован състав, няма смисъл да ставаме като Ал Сеска и да се връщаме към простотията "селекция в движение".

Да де, ние винаги имаме перфектните футболисти, другите винаги правят мегасмешните селекции и после гризваме дървото. После се вайкаме, сменяме треньори, но вече е късно. Да припомня, че същите глупости ги дрънкаха мнозина тук и миналия сезон - какво попадение бил ариецът Рисп, как вуйчо Ваньо щял да ги пори наред, как Райков щял да стане откритието на годината, как Арш бил новия Дембеле, как сме имали сглобен отбор... не искам да се връщам повече, просто отбелязвам, че едни и същи глупости се говорят от едни и същи хора (в случая не визирам Трент). Без да отписвам новите ни попълнения, но ще е истинско чудо дори 50% от тях да се окажат някакви сносни играчи (ако се съди по успеваемостта ни от 2007 г. нататък), а дори и да ползваме останалите само като пълнеж, е очевадно, че имаме къса резервна скамейка, особено след като стана ясно, че юношите могат да забравят да си търсят място в първия отбор. За каква завършена селекция и окомплектован отбро говорим? При това положение нямам идея на какво се базира тая претенциозност (сега вече визирам Трент :)) по отношение играчите от Локо Пловдив, които само преди 3-4 месеца ни скриха топката, нито пък разбирам логиката на г-н Тонев да стреля на сляпо с разни комарджийски трансфери като този на Опоку и в същото време да си крие главата, когато два отбора на нашето ниво (ако не и на по-високо) се разпадат... и айде ако единият иска някакви безумни цени за играчите си, то другият ги дава буквално на безценица. Сега чорбарите ще ги вземат и ще спасят сезона, а ние ще се молим на Тангра и Перун, някой си Дончо Донев да е уцелил на 100% някакви случайни играчи, които уж е гледал - всеки сам да си прави сметката каква е вероятността за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 7:30 pm 
Аватар

Само като прочетох как чорбата ще прибира футболисти от Локо (Пд), вече очаквах тия сърцераздирателни мнения. Няма да взимаме футболисти от Пловдив, ще отидат в чорбата, ние може ли да си гледаме и подкрепяме отбора или да хвърляме кърпата и дотука?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 8:02 pm 
Аватар

Не става дума че свинете че се подсилят с неколко буфера, тъпото е че има шанс да се вземат наистина класни играчи за без пари, което си е тото удар от трансферна гледна точка (тогава може да се иска и по-малка цена за Диамунтен, а Ицо Йовов директно да се пенсионира), да не споменавам че тоя Златински е млад и после може да се продаде за добри пари, и нашия мазен перчем се прави на недостъпен? Дано да е партенка за пред медиите, защото иначе ще се затвърди като кръгъл идиот! Трябва ни по още един добър играч на всяка линия - португеза ми е много съмнителен, а Карвальо е чуплив както знаем. В защита Ели като е неразположен и стават некви чудни рокади, а в полузащита всичко което знае да рита топка и не се казва Христо Йовов е добре дошло (да не говорим па като е по левото кво чудо е)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 8:33 pm 
Аватар

Млад..млад на 27 :lol: Вярно, че в България се брои за юноша :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 8:47 pm 
Аватар

Ми Еуектричката - най-добрия нападател у А група - скоро дядо ще става :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 9:44 pm 
Аватар

Какво сте завили като мюезини от минаре?! :smt017 "Локо" - то, та "Локо" - то...КОГО искате да вземем отттам?
Младият и перспективен Здравко Лазаров? Хубаво, за един сезон ще свърши работа...а после?
Разните там Бенжелюни? Ааа, айде мерси - имахме си Рабех, имахме си Бензукан - аман от разглезени негра, дето ще тренират и играят сам когато им е кеф. А и прочее, нямаме ли си вече доста чужденци?
Данчо Тъ ли ни е притрябвал? Ако да, кажете го направо.
Това, че са ни били за Купата или за първенството само по себе си не значи, че трябва да им съберем половината отбор.
Ама комунягите били прибрали половината им отбор...е какво? Да ги бяхме взели ние (нищо, че нямаше да ни трябват) и да си ги държим на пейката само и само Цура да не ги вземе ли? Айде по - сериозно...
Народът, вярвам помни как при предишната разпордажба именно на "Локо" - Пд. исляма прибра каре техни играчи. Те постигнаха велики, епохални и незаменими успехи с тях под ръководството на Плешо Минетчиш, шумадийския генерал - шверцер. Жалко, че след един мач хукна през Сливница и не си дочака тиквените медали тук.
Пък ние, понеже не успяхме да се преборим за това магическо каре тъжно трябваше да се задоволим с един мизерен четвъртфинал в УЕФА, титлата купена от Черепа (че как иначе?!) и случайното влизане в ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 10:26 pm 
Аватар

Всъщност Златински нямаше да ни свърши лоша работа, пък ако не става, все някой тряя довърши новия етаж на Баждека и да разнася храна в Студентски град. :bigok За друго няма кво толко да се реве, не че за тва има смисъл, ама понеже Anarion питаше. :smt023

П.С. Няма да го взимаме Златински, партенка си беше т`ва.

Последна промяна Skrewdriver на Вто Юли 24, 2012 10:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 10:28 pm 
Аватар

Е налил Златински май ще го взимаме...или пак съм назад с мат`ряла?! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 10:43 pm 
Аватар

Абе свинете дали ще вземат пак Данчо Тъ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 11:08 pm 
Аватар

А сектор г дали иска да се подсили с агитката на Локо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 11:41 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Ми Еуектричката - най-добрия нападател у А група - скоро дядо ще става :lol:

"тоя Златински е млад и после може да се продаде за добри пари"

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 11:42 pm 
Аватар

Anarion написа:
Какво сте завили като мюезини от минаре?! :smt017 "Локо" - то, та "Локо" - то...КОГО искате да вземем отттам?
Младият и перспективен Здравко Лазаров? Хубаво, за един сезон ще свърши работа...а после?
Разните там Бенжелюни? Ааа, айде мерси - имахме си Рабех, имахме си Бензукан - аман от разглезени негра, дето ще тренират и играят сам когато им е кеф. А и прочее, нямаме ли си вече доста чужденци?
Това, че са ни били за Купата или за първенството само по себе си не значи, че трябва да им съберем половината отбор.
Ама комунягите били прибрали половината им отбор...е какво? Да ги бяхме взели ние (нищо, че нямаше да ни трябват) и да си ги държим на пейката само и само Цура да не ги вземе ли? Айде по - сериозно...
Народът, вярвам помни как при предишната разпордажба именно на "Локо" - Пд. исляма прибра каре техни играчи. Те постигнаха велики, епохални и незаменими успехи с тях под ръководството на Плешо Минетчиш, шумадийския генерал - шверцер. Жалко, че след един мач хукна през Сливница и не си дочака тиквените медали тук.
Пък ние, понеже не успяхме да се преборим за това магическо каре тъжно трябваше да се задоволим с един мизерен четвъртфинал в УЕФА, титлата купена от Черепа (че как иначе?!) и случайното влизане в ШЛ.

шверцер не шверцер....два пъти ни онодиха..... :bigok
а все що е без пари...за бащицата е...без пари... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 1:22 am 

Morning Glory написа:
Само като прочетох как чорбата ще прибира футболисти от Локо (Пд), вече очаквах тия сърцераздирателни мнения. Няма да взимаме футболисти от Пловдив, ще отидат в чорбата, ние може ли да си гледаме и подкрепяме отбора или да хвърляме кърпата и дотука?

А не може ли всеки да си подкрепя, както иска? За мен подкрепата минава през някаква позиция или поне загриженост за това, което се случва в тоя клуб.

Anarion написа:

Да, да, тия не стават, ония не са читави... вече трети сезон се повтаря. Ама да не се повтори накрая пак едните шампиони, другите с Купата, а ние го лапаме гангренясал и ревем, че то било така нагласено и че селяните щели да ни изложат в ШЛ и т.н. И хайде да не сравняваме СС с Илиев и Тонев... някак смешно ще е... поне докато вторите стигнат 1/4 финал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:22 am 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=285723
Дали случайно са подбрали манекена, който да позира за снимките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 6:57 pm 
Аватар

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=285969

Продължаваме да мечтаем....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:10 pm 
Аватар

Изключително силен ход на нашето ръководство! Сериозна крачка към подобряване играта на отбора - вече дори по погрешка не можем да го пуснем в игра :!:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 11:22 pm 
Аватар

Цитат:
Милиев пред db: Подписах с Ирони

:shock: Дай Боже! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:09 am 
Аватар

И кво стана сега? Освен крещяща нужда от централен защитник (поне 1), сега изглежда имаме нужда от десен бек и ляво крило за да имаме някаква алтернатива изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:11 am 
Аватар

Несериозно е "Левски" да нема кой да пусне като трета смяна в мач от евротурнирите. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:11 am 
Аватар

мда, според мен вутов може да почва да се налага, на мястото на изгонения гаджев, трябва ни и един защитник обаче

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]