forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 12:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 57  Следваща

Харесват ли ви новите екипи?
Ще си взема! 13%  13%  [ 46 ]
Да, харесват ми, но имам забележки. 43%  43%  [ 151 ]
Не ми харесват изобщо! 38%  38%  [ 135 ]
Все ми е тая! 6%  6%  [ 22 ]
Общо гласове : 354
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:39 pm 
Аватар

Аре стига с тия мазни перчеми бе, големи хора, а пишете като второкласници. Сложили са ни емблемата, не са сложили лайно там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:49 pm 
Аватар

няма лошо , че емблемата сложиха. това няма да е ЗАВИНАГИ, разберете го. най-вероятно става дума за 2 сезона до 100 годишнината. а за такива юбилеи е нормално да се измисли нещо по-специално, което да остане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:51 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Анкетата трябва да се сегментира повече в интерес на нáучното изследване. Да се види от коя възрастова група, пол, образование и т.н. се харесват най-много екипите или не се харесват.

също така ЕГН, Адрес и тест васерман... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:54 pm 

на мен ли само предложените модели не ми харесват ,едно че Л - то трябва да е по голямо,като през 90 -те ,второ че много се размива със синя пума ,син мтел ,синьо Л ,ако е така по-добро с емблемата ,тъй като енергийно вибрационния поток е по-силен :bii_chorbata

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:56 pm 
Аватар

Alek написа:
Аре стига с тия мазни перчеми бе, големи хора, а пишете като второкласници. Сложили са ни емблемата, не са сложили лайно там.

Ще попитам всички анти на анти-фланелката

Щом не са такива големи изтъкнатите в 9 страници проблеми
ЩЕ СИ Я КУПИТЕ ЛИ? А ЩЕ Я НОСИТЕ ЛИ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:56 pm 
Аватар

Не и Не :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 4:58 pm 
Аватар

Да и да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:04 pm 

А какво ще кажете за екипите? Нали щяха да са, като на Италия? Кое им е, като на Италия? Тези екипи на Пума са грозни и стар модел, болшинството от нас не ги харесват ( това показва анкетата ) и е възможно да са изработени в някоя Българска фирма ( дъщерна на Пума ), в която Перчема да има участие, иначе защо ще е този зор да се отказваме от Найк ( който се подкрепяше от 95 % от нас )! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:07 pm 
Аватар

Човек, престани глупости да плещиш бе, верно все едно си на 12, деа..... НЕ СА стар модел и НЕ СА шити у нас! И кво значи "дъщерна на Пума", ебаси, да не мислиш, че шефа на Пума си ги шие вкъщи "оригиналите"! Всички тия фирми произвеждат по Азия, в "дъщерни" фирми..... :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:08 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
А какво ще кажете за екипите? Нали щяха да са, като на Италия? Кое им е, като на Италия? Тези екипи на Пума са грозни и стар модел, болшинството от нас не ги харесват ( това показва анкетата ) и е възможно да са изработени в някоя Българска фирма ( дъщерна на Пума ), в която Перчема да има участие, иначе защо ще е този зор да се отказваме от Найк ( който се подкрепяше от 95 % от нас )! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Кой и кога е казал, че ще са като италианските?!

Вярно големи мрънкалници излязоха някои хора.

Екипите не играят на терена. Те дават предимства само в компютърните игри.

Спрете с това мрънкане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:11 pm 
Аватар

Eстествено, че ще си купя екипа, и причините за това са две- присъствието на емблемата вместо Л-то, и новия доставчик- Пума. Имам Адидас, Рьош, Диадора, Улшпорт, Найк, време е за Пума :bigok
Разлепям М тела, и екипа става красота.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:19 pm 
Аватар

Екипите наистина не печелят мачовете, но това не означава, че футболистите трябва да ги обливаме с лаина (вместо екипи) и да ги пускаме да ритат :loser2 Като ще се прави нов дизайн, можеше да се вложи малко повече старание. Дори и с двата спонсора, при по - правилно позициониране на логата на спонсорите и с малко повече внимание към по - дребните детайли, екипа можеше да изглежда далеч по - добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:33 pm 
Аватар

Проблема не е в качеството на екипа, Пума са ни дали много добър последен модел, може би най-качествения, след миналогодишните Nike Brazil, проблема е че от ръководството не зачитат мнението на феновете. Мен емблемата на екипа не ми пречи, все пак 10 и повече години сме се борили да си я получим официално, плюс това в нея седи Л-то. Чистото Л наистина е нашата традиция от доста години, но тази емблема също е наша 98 години (с малки разлики), нормално половината хора да си искат старото... Но такива мнения - парцали, марцали са много не на място според мен :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:43 pm 

Обясни ми тогава, какъв е смисъла да сменяме модерен екип на Наик, с какъвто играят най-богатите отбори в света с тези лайна! За сравнението им с Италия: Още с пристигането на екипите, Тонев чрез приближени сайтове ( визирам Спортал ) много финно ги промотира! Този сайт, после цитиран и от други написа, че екипите са последен модел, същите са, като на Италия, но без якички, защото якичките били традиционни за адзурите! Вярно е, че екипите не играят, но да смениш Наик с Пума и то при условие, че навсякъде се тръби, колко много парици имаме и че сме най-стабилния финансово клуб, за мен е неразбираемо! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:49 pm 
Аватар

Е, може сметката на Найк да не излиза. Няма смисъл да си плащаме за Найк, ако Пума ни предлагат без пари... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:51 pm 

Ние и за Найк не сме плащали. Те прибираха печалбата. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:52 pm 
Аватар

Е, това ясно, затова и написах, че не им излиза сметката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:54 pm 
Аватар

Ми просто договорът е свършил, Найк не са били впечатлени от "свръх продажбата" на фен артикули, и са ни пели бай бай :smt006 Лошия перчем, не го е срам, че е уредил през някакви хора екипи на Пума, а не като м и х примерно световно известния футболен концерн легена :bii_chorbata
Първия екип на Италия, тоя с якичката е уникален и направен за тях. Това е все едно да искаш Найк да ни дадат екипа на барцилона ама син :ohmygod Няма как да стане това!!! 100 човека дадоха тук за кой екип на Италия става въпрос, ще повторя още веднъж за теб:
http://www.football-shirts.co.uk/fans/leaked-italy-euro-2012-puma-away-shirt_14191
Това за якичките е партенка на журналист от сорта "Джими Флойд Хасълбанк идва на проби в Левски", не знам как може на твоите години да се връзваш на такива преразкази с елементи на разсъждение на безмозъчни журналя :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 5:57 pm 
Аватар

Изображение

Кой работи за Бащицата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 6:03 pm 

Някой написа, че емблемата я сложили на мястото на любимото " Л ", заради юбилея! Никой от ръководството не е изразил становище по случая, напротив, мълчат, като комунисти на разпит! Но, ако е така и искат да направят нещо за юбилея по отношение на екипите, могат! Сега е идеалният момент да направят резервния екип на ЛЕВСКИ, екипа с жълточервено вертикално райе, какъвто е бил първия екип на отбора! :smt023 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 6:08 pm 
Аватар

Лесно е - хващат четките и белите резервни екипи ги оцветяват :lol: :lol: :lol: . Екипировката ни вече е свършен факт, дано поне на тия тутманици им дойде малко акъла и преместят единия спонсор някъде другаде поне :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 6:12 pm 
Аватар

Яд ме е,че само заради такива неадекватни мнения като на Левскар67 и още няколко човека има некви малоумни ебавки и се говори за мрънкане и хленчене.Факт е,че те нямат абсолютно никаква идея за какво говорят и пишат само глупости.Съгласен съм,че дразнят,но това не означава,че проблемът с екипа не е сериозен.Това е много важно нещо за един клуб,с него играем цял сезон и се представяме пред останалите.Новият екип е ужасно грозен и това не трябва да се повтаря следващия сезон.С декларацията съм на 100% съгласен.
EMI4KU написа:
Първия екип на Италия, тоя с якичката е уникален и направен за тях. Това е все едно да искаш Найк да ни дадат екипа на барцилона ама син :ohmygod Няма как да стане това!!!

Няма връзка с целия спор,но това също не е вярно.Поне не изцяло.Има стандартен модел на Пума,който е подобен на титулярния на Италия,с няколко дребни разлики цък и цък.
А за новия екип ще си цитирам мнението,няколко страници по-назад:
[az] написа:
Стига глупости,бе :ohmygod От какво да сме доволни?Че фланелката е в още по-светло синьо от преди?Че моделът е с гадна бяла лента,която не съответства изобщо на нашия клуб?Че са пльоснали емблемата на бял фон с неква лъщяща щампа и са махнали Л-то?Че има 2 огромни спонсора?Че отпред изглежда като сергия на пробит пазар?За повечето от тия неща вероятно не са виновни от Пума,а отново нашето ултра професионално ръководство.Иначе материята изглежда добра,емблемата на Пума е качествено избродирана,ама какво ни топли това,след като екипът изглежда така.Тотална липса на мисъл и вкус,просто се вбесявам,като гледам снимките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 6:57 pm 

" АЗ ", слушай пич, нищо лично спрямо теб, но ти хем твърдиш че нямам представа, за какво говоря, че мненията ми били неадекватни т. н., бла бла глупости, хем после пренаписваш моите мнения! Бъди жив и здрав, но щом плагиатстваш от мен, май, ти нямаш представа за какво говориш! Съгласен съм, че ни ми е ясно какво става, но по отношение на екипите мненията ми не са въртяни, а са все в една посока! Ако трябваше да сменяме един много красив екип на Найк, с какъвто играят най-богатите отбори в света, можеше да го направим единственно с Адидас, а не със стар модел на Пума, който с тази бяла черта е грозен и крайно неподходящ за ЛЕВСКИ! Слагането на клубната емблема на мястото на традиционното и устояло на наложените от комунистите Д, ЛС и В, любимо " Л " :ohmygod го оставям без коментар! Ако намеците ти са насочени срещу това, че искам да направят резервния екип на ЛЕВСКИ, екипа с жълточервено райе! Правя това , защото смятам, че така ще запазим една вековна традиция, а от темата, която пуснах по въпроса се вижда, че повечето ЛЕВСКАРИ одобряват това и не харесват жълтия и белия екип! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 7:02 pm 

Не, че нещо ама найка беше модел от преди 3 години! :bigok
А пумата е най-новия модел, въпреки че не ми харесва и на мен, но поне да бъдем точни :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 7:23 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
стар модел на Пума

http://footballfashion.org/wordpress/2012/02/27/italy-puma-euro-2012-away-kit-maglia/

:smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 7:43 pm 
Аватар

Екипът си е екстра.Не виждам какъв е проблемът и емблемата която толкова много искахме.Единственият проблем е двата спонсора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 7:48 pm 
Аватар

Hulk написа:
Levskar67 написа:
стар модел на Пума

http://footballfashion.org/wordpress/2012/02/27/italy-puma-euro-2012-away-kit-maglia/

:smt006 :smt006 :smt006

Сега зацепих ника на Левскар67, той е човек от бъдещето и е в 2067 година, затова са му стари тия екипи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 7:59 pm 
Аватар

Защо се дърлите за екипите просто не мога да го разбера. Екипа е с ултрамодерна материя, перфектна изработка, отлично качество. От тук насетне следват някой промени по него заради Левски, т.е. емблемата, "л"-то в номерата.
Нали никой в този форум не си мисли, че дори и "селската" Пума ще седне да прави екип, специално за нашия отбор. Прекалено сме малки като пазар в световен мащаб. Това е един от най новите модели на световен гигант в тази индустрия. И ние го ползваме. От тук насетне Пума не играе, а нашия "маркетинг" (Такова нещо има май само на книга). И забележките са повече към него. Но бялата лента си е към модела, това не можем да го променим.
И да спрем да говорим за "лайняния" екип. Уж фланелката е свята, а в предния епитет няма нищо свято. Това е нашата фланелка, на нашия отбор!!! :smt006

Екипа е екстра, само да остане единия спонсор...Това е според мен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2012 8:11 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
" АЗ ", слушай пич, нищо лично спрямо теб, но ти хем твърдиш че нямам представа, за какво говоря, че мненията ми били неадекватни т. н., бла бла глупости, хем после пренаписваш моите мнения! Бъди жив и здрав, но щом плагиатстваш от мен, май, ти нямаш представа за какво говориш!
:smt005 :smt005 :smt005 Далеч съм ти от годините и не е редно да казвам някои неща,тъй че ще си замълча.Единственото общо между моите и твоите постове е,че и на двамата не ни харесва екипа.Общо съм ти прочел 6-7 поста,повечето от тях в тая и в темата за селекцията,но след тоя повече едва ли ще се излъжа да направя тази грешка :loser2 Фуул ми уанс,шейм он ю,фуул ми туайс,шейм он ми :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 28, 2012 12:36 am 

" АЗ ", това си е твоя работа, а на мен ми е все тая дали ще ми четеше мненията или не!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]