forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 11:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:18 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Не знам дали е пускано , но това е статистиката на Николай Костов в Левски :
"Начело на Левски Николай Костов е записал 9 победи, 1 равен и 1 загуба."

Къде пък тоя равен?В "А" май е само последната загуба.
Kryten написа:
Добро мнение на Козареца, само не се съгласявам за Тодор щото той е еднолично виновен за провалите в последните години. За да не изброявам точка по точка, само ще изкажа мнението си, че след Шампионската Лига нашия човек се помисли за много голям бос и, че всичко във футбола му е ясно. Следователно си повярва, че без пари за селекция можем вечно да си играем в ШЛ и нещата натам ги знаем - дойде криза, той фалира и к.р.

Да не забравяме, че се помисли за Бог след като влязохме с известна доза късмет. Примерно Черепа ако искаше, нямаше да ни пусне да станем шампиони. После Киево ни се падна заради наказанията в Италия. Абе не е като да не ни провървя. И ТодАр вместо поука да си извади :ohmygod2
Richard Long написа:
Vincenzo написа:
Аз пък смятам, че имаме отбор. Имаме добре подготвен отбор. Просто трябва някой, който да нареди играчите правилно.

До вчера имахме такъв. Нареди ги.... Не им хареса.

Ахъм.
natural написа:
Не е приятно, но всички трябва да разберат едно - НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЛЕВСКИ, и няма да бъде. Ако ще и Моу да дойде утре.

Това го обясни на примадоните в синьо, дето иначе щели да умират на терена. Сигурно от гъдел.
А ако се чудите Костов защо не се бил зарадвал - след първите 2 часа като е видял батака какво да се радва. Само че не е очаквал някои хора над него да му го сложат така грозно по единия или другия начин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:18 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Синя Варна написа:

Според мен загубите са 2, но да не издребняваме.

Сега всеки тук обвинява играчи и ръководство, но според мен трябва да гледаме и на варианта, че сам си е тръгнал. Без да е гонен от никого. Сърдитко Петко не ни трябва.

ами сам ще си тръгне като играчите му го бойкотират и няма подкрепа от ръководството. сега ще си назначат поредния бушон-послушник който никога няма тъничко да се изпусне, че добрите играчи струват пари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:20 pm 
Аватар

24051914 написа:
ами сам ще си тръгне като играчите му го бойкотират и няма подкрепа от ръководството. сега ще си назначат поредния бушон-послушник който никога няма тъничко да се изпусне, че добрите играчи струват пари.

Един е той, милия - най-кадърния и доказан левскар, а всички останали му пречат..
Що вкарваш човека в някаква роля, която дори не му отива?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:21 pm 
Аватар

Предполагам, че в близко време ще има поне малка яснота какви точно са причините за напускането на Костов. На мен ми се струва обаче, че някак изпусна съблекалнята - светата троица, която се разхожда от началото на пролетния дял, плюс някое тяхно приятелче още. Тук-там още през декември излизаха новинки за търкания между Костов и Йовов, скоро Гаджев беше казал нещо от рода "не знам защо ме смениха, питайте треньора". Ей такива дребни нещица ме навяват за възможни проблеми между някои от "старите" и Костов. Може и да не съм прав, но в България си е традиция играчите да сменят треньора.
Като цяло ми е някакво тъпо и в момента ми е трудно да изкажа мнение кой според мен би бил правилния ход отсега нататък. Може би просто не виждам правилен ход. Искаше ми се да се измъкнем от тия постоянни циклажи и да имаме работещ треньор и ръководство, но явно трудно ще се получи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:21 pm 

Владо ако не бойкотира - по-лошо, толкова може тогава. И в двата случая мястото му е на пейката, докато не реши да заиграе пак.
Ако не - лятото прав му път, да ходи някъде, където да е "по-мотивиран".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
24051914 написа:

Един е той, милия - най-кадърния и доказан левскар, а всички останали му пречат..

Щото не се е видяло/чуло да лиже гъзъ на някой досега :smt006
Или може би имаш обяснение за безумната игра на основните футболисти срещу Миньоро? Или факта, че само чужденците се напъваха?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:27 pm 
Аватар

вАн Гаджев,Тасевски и Йовов.....Това ли са "сините лидери"......пълни смешници ! Лятото да се закриват!
Който и да стане треньор в тоя момент,титлата е отписана.Жалко за ентусиазма,който има публиката...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:28 pm 

Като се събудих тази сутрин имах вече 2 SMS-а от България в които ми се съобщаваше за напускането на Костов.

Искрено съжалявам за него. Знам, че сам напусна, но ако не е имало натиск върху него едва ли щеше да го направи. Вчера не говореше за напускане.

Костов докара футболисти като Пинто, Рамос и Диамутен. Намери точните места на Старокин и Димов. Превърна Калво от "менте" (според родните драскачи) в звезда. Разкара сума ти ненужни играчи. Вкара стил в играта ни.

Помислете си за ситуацията в която се намираме. Лятната подготовка и селекция бяха направени от един треньор за да се ползват от друг. Зимната подготовка и селекция бяха направени от един треньор, за да се ползват пак от друг. Има ли логика в това???

Ще ми се Илиян Илиев да дойде в Левски. Знам обаче, че Мъри ще бъде най-вероятния заместник на Костов. Бих искал да помоля тези които плюят Мъри само да се замислят, кои са останалите истински алтернативи и чак тогава да започнат да храчат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:28 pm 
Аватар

Adepta написа:
Или може би имаш обяснение за безумната игра на основните футболисти срещу Миньоро? Или факта, че само чужденците се напъваха?

Не се напъваха чужденците, а новите. Новите, които още имат някакъв ентусиазъм. Имам обяснение - да, нема футбол в клуба ни и причината за това е на много по-високо ниво. Тая работа с футболистите нема как да е вярна. Щото ги сменихме всичките в последните 3 години, а резултат нема. Значи проблема е другаде - а той е, че футболистите не виждат особен смисъл, в това, което правят, съответно резултата се вижда. И аз съм попадал на шеф-тъпак, и като видя, че резултата от неговата политика не ме кефи, и аз не съм особенно амбициран.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:31 pm 
Аватар

Футболист или футболисти които бойкотират отбора си с цел смяна на треньор, защото видиш ли просто не им се е играело при този треньор, нямат правото да бъдат футболисти на Левски или дори професионални такива.. Така си мисля аз.. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:31 pm 
Аватар

и едно последно мнение по темата: който и да застане тренер без да има 100% право да беси и коли е все тая. не му ли дадат 100% власт по-добре да си назначат ромина, владко и ицето за тренери!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:33 pm 
Аватар

24051914 написа:
и едно последно мнение по темата: който и да застане тренер без да има 100% право да беси и коли е все тая. не му ли дадат 100% власт по-добре да си назначат ромина, владко и ицето за тренери!

което никога няма да стане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:34 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Футболист или футболисти които бойкотират отбора си с цел смяна на треньор, защото видиш ли просто не им се е играело при този треньор, нямат правото да бъдат футболисти на Левски или дори професионални такива.. Така си мисля аз.. :smt031

Те го бойкотират, пък той ги пуска всеки мач :bigok
брилянтно :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:35 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Richard Long написа:
Vincenzo написа:
Аз пък смятам, че имаме отбор. Имаме добре подготвен отбор. Просто трябва някой, който да нареди играчите правилно.

не ми се вярва играчите да са го саботирали. Няма логика и причина за това. Чепат характер си е и му е писнало.

Е на кой няма да му писне като ги гледаш как се влачат, от мач на мач все по-зле, би му майката... Може да са некадърни, ама от орките не са по-некадърни, чист бойкот си беше според мен...

Между другото тук на някои хора ще им излезнат мазоли на езиците да пъдят Гонзо... Да се сетят с Ясен по-предната есен кво стана в Европа, дали не сцепихме с игра два шведски шампиона, и Спортинг и Лил
в София, дето само Азар струва колко целия ни профи футбол заедно с базите

tprodanov написа:
Те го бойкотират, пък той ги пуска всеки мач :bigok
брилянтно :ohmygod2

Е кой да пусне? Набор 95?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:39 pm 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:
24051914 написа:

Рамос, Пинто - да, но Диамутен и Калво много се напъваха :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:42 pm 

Македония написа:
Лайвспорт:Мъри Стоилов е новият треньор на Левски, Наско идва от лятото

Тепавичаров е много близък с Мъри, значи го смятайте вече като напълно официално всичко. :smt006 Очаквам категорична загуба в Ловеч и "нови сътресения" в това изключително адекватно работещо РАКоводство. :smt002

Кюрда е треньор в Ловеч. Не се излагай. Тези и Гонзо даже ги шиба (а аз бях на стадиона с Бай Акримуньо).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:43 pm 
Аватар

Richard Long написа:

Че що не? Ако някой те бойкотира, той не ти помага, а ти вреди. Значи, всеки един футболист, колкото и да е слаб ще ти е по-полезен. Та дори и набор 2001. Или са бойкотирали само наполовина, до главичката?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:46 pm 
Аватар

Adepta написа:
Синя Варна написа:

Къде пък тоя равен?В "А" май е само последната загуба.
Kryten написа:
Добро мнение на Козареца, само не се съгласявам за Тодор щото той е еднолично виновен за провалите в последните години. За да не изброявам точка по точка, само ще изкажа мнението си, че след Шампионската Лига нашия човек се помисли за много голям бос и, че всичко във футбола му е ясно. Следователно си повярва, че без пари за селекция можем вечно да си играем в ШЛ и нещата натам ги знаем - дойде криза, той фалира и к.р.

Да не забравяме, че се помисли за Бог след като влязохме с известна доза късмет. Примерно Черепа ако искаше, нямаше да ни пусне да станем шампиони. После Киево ни се падна заради наказанията в Италия. Абе не е като да не ни провървя. И ТодАр вместо поука да си извади :ohmygod2
Richard Long написа:
Vincenzo написа:

Ахъм.
natural написа:
Не е приятно, но всички трябва да разберат едно - НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЛЕВСКИ, и няма да бъде. Ако ще и Моу да дойде утре.

Това го обясни на примадоните в синьо, дето иначе щели да умират на терена. Сигурно от гъдел.
А ако се чудите Костов защо не се бил зарадвал - след първите 2 часа като е видял батака какво да се радва. Само че не е очаквал някои хора над него да му го сложат така грозно по единия или другия начин.

Абе, приятел, стига си девалвирал успехите на Левски при Мъри, само и само за да си подкрепиш тезата. Ако ги нямаше наказанията в Италия, нямаше да играем с Киево, а с някой лесен, неиталиански отбор. Ювентус и Милан щяха да са директно в групите на ШЛ или в урната на поставените, т.е. в нашата урна. Всъщност въпросните рокади в класирането в Италия бяха в наш ущърб, защото вместо да играем с някой отбор от Източна Европа, играхме с 5-тия или 6-тия в Италия. Тия малоумия тръгнаха от чорбарите, които са малоумни и лишени от елементарна логика, и бяха решили, че без Калчополи щяхме да играем с Ювентус. Бяхме си извоювали добър коефициент и място в урната на поставените, и пак ни се падна крив отбор като Киево. Но това не ни попречи. И вместо да се гордееш с успехите си, ти се присъединяваш към някакви чорбарски измислици. Наистина много странни хора пишат в тоя форум.

Да напиша все пак, че Мъри не е моят фаворит за тренер. Само че това, че най-вероятно той ще е новият, няма да повлияе по никакъв начин на подкрепата ми за Левски, което не може да се каже за много от писалите в тая тема.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:48 pm 
Аватар

24051914 написа:
Vincenzo написа:
Синя Варна написа:

Според мен загубите са 2, но да не издребняваме.

Сега всеки тук обвинява играчи и ръководство, но според мен трябва да гледаме и на варианта, че сам си е тръгнал. Без да е гонен от никого. Сърдитко Петко не ни трябва.

В нито един момент не съм чул Гонзо или Тонев, дори Ейбогу да го критикува. Напротив бяха му осигурени почти всички играчи, направиха се 4 лагера (друг случай не помня). На 4ия лагер в Сандански се засякох с отбора. Бях на почивка със семейството ми в х-л Медите и точно там се настани Левски. Играчите не гъкваха. Под строй влизаха да вечерят точно в 7, под строй излизаха. С двата автобуса бяха дошли, колкото е отбора, още толкова персонала около него, масажисти, лекари, треньори и тн. Костов беше странна птица почти с никой не говореше, но като гледах дисциплината се кефех, че най-накрая сме случили на подходящия човек. От ръководството никой нямаше. Чак в петък вечерта дойдоха Тонев § Гонзо. Просто по негово желание (явно) го бяха оставили да работи с играчите, които не смееха да си покажат носа от стаите. Част от тренировките ги правеха (най-вече стречинга) на игрището на хотела и играчите го гледаха в очите.
Точно за това по-скоро съм склонен да смятам, че си е чепат характер, издразнило го е нещо и е решил да си бие камшика. Както загубихме, така без да си даваме зор (в типичния за Левски при Костов стил) можеше да бием с 3-4 на един, примерно. И сега да спорим дали сме играли добре в лежерно темпо с много разиграване или зле след поредната победа. Положения реално имахме. 3-4 първото и поне още толкова 2то п/увреме + 1 отменен гол на Йовов, който имаше огромно желание да вкара.

Последна промяна Vincenzo на Пон Мар 26, 2012 6:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:49 pm 
Изключително точно си ми прочел мислите :lol: :smt023 Тъкмо почвах да го пиша. :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:53 pm 
Аватар

Какво значи да бойкотираш? Единствено имаш правото да бойкотираш ако не ти плащат заплата, което доколкото знам в Левски не се случва.
Ти си отишъл да си вършиш работата и да ти плащат заплата, като не ти е изгодно - у лево. Както казаха преди мен никой не е по-голям от Левски. Няма какво да ми бойкотират, защото треньор не им харесва, ама шеф не им харесва... Гаджев е там да си върши работата, не да бойкотира. Прави ли го може само да си навлече гнева на фенове. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:55 pm 

Adepta написа:
copACABana написа:
....
Прехваления Мъри е част от най-висококаратовата златна страница в историята ни след комунизма....

Пххх, добре че беше Кмето да му спаси задника тогава срещу Публикум. Щото го немаше срещу Беверен и се видя какво стана.
Айде по-полека с висококаратовите изпълнения. Че Гочето преди него взе разбит отбор и стигна пролет, за разлика от Мъри дето му беше комфорт отсекъде и имаше ебаси и играчите. Като секна комфорта и се видя кой какво :smt006
Седем:Едно написа:
Аз му знам спортно-техническите изисквания:
1. Насо да ми е шьеф
2. Топчо и Мечо

:bigok

А добре, че тогава бяха Мъри и Наско да спасят футболната кариера на Кмето щото последния точно тогава беше спрял с футбола и готвеше връщане с екипа на Берое.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:56 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Richard Long написа:

Че що не? Ако някой те бойкотира, той не ти помага, а ти вреди. Значи, всеки един футболист, колкото и да е слаб ще ти е по-полезен. Та дори и набор 2001. Или са бойкотирали само наполовина, до главичката?

Е не е точно така. Ако пуснеш малките ще настъпят писъци, скандали и сръдни, защото има тартори-мартори, високи заплати, претенции, Данчо Тополата плакал, шефовете искат звездите да играят, и ти или се имаш с тех, или бойкот и бай-бай... Тва е ЛЕВСКИ в момента.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:57 pm 

thegboy написа:
Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че утре ще стане ясно името на новия „син“ треньор.

След двучасов обяд със Станимир Стоилов, началникът заяви, че освен Мъри, има още два варианта. Разбира се, той не сподели подробности и имена, но разкри, че става въпрос за българи. Решението трябва да бъде взето най-късно до утре.

Тонев не пожела да коментира, дали има вариант Георги Иванов да води отбора срещу Литекс в четвъртък, когато „сините“ гостуват в Ловеч.

По информация на Гонг, другите два варианта за нов старши треньор на Левски са Димитър Димитров-Херо и Илиан Илиев, със задължителното уточнение, че те могат да акостират на Герена от лятото.

Очаквайте подробности!

Струва ми се, че Яската и Гонзо ще отбиват номера до края на годината, а после ще дойде я Херо, я Илиан.

По-скоро ще бъде Гонзо с Бранимиров.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:58 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Е не е точно така. Ако пуснеш малките ще настъпят писъци, скандали и сръдни, защото има тартори-мартори, високи заплати, претенции, Данчо Тополата плакал, шефовете искат звездите да играят, и ти или се имаш с тех, или бойкот и бай-бай... Тва е ЛЕВСКИ в момента.

Ми и тва не е точно така.
Ако пуснеш малките, първо - те не бойкотират (ако твърдението за бойкот приемаме за вярно), значи ще играят поне една идея по-добре. И второ - така ясно показваш - има бойкот. Това е изразяване на позиция и заставане зад нея. Ма да се говори за бойкот, а бойкотиращите да са титуляри е безумно.
За мен просто няма условия за футбол в отбора, и оттам нататък всичко са само следствия. Гаджев, Йовов и Костов не са ни виновните.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:00 pm 
Аватар

да не говориме, че маминия владко като го питаха журналистите що те смениха разправя не знам! Да беха питали некой от публиката що са го сменили щеше да им отговорят: щото играе ганкиното. ама в Левски е сладко, не е като във втора гръцка девизия. В Левски взима яка заплата, медиен интерес,трансфери, у- а, пара има тука, ей!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:01 pm 
Аватар

Аз предлагам да обесим Гаджев и отбора според форумните експерти ще излети у космоса. Ма що Владо е титуляр ако бойкотира, а не който и да е друг нема отговор...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:01 pm 
Аватар

Marvel написа:
Какво значи да бойкотираш? Единствено имаш правото да бойкотираш ако не ти плащат заплата, което доколкото знам в Левски не се случва.
Ти си отишъл да си вършиш работата и да ти плащат заплата, като не ти е изгодно - у лево. Както казаха преди мен никой не е по-голям от Левски. Няма какво да ми бойкотират, защото треньор не им харесва, ама шеф не им харесва... Гаджев е там да си върши работата, не да бойкотира. Прави ли го може само да си навлече гнева на фенове. :roll:

Ей го четвъртъка, ще видим и Гаджев и Дарко как играят и веднага ще си проличи, без значение кой е треньорът. Според мен всичко тръгна от показната смяна на Йовов още първото полувреме, че няма незаменими футболисти в отбора. Дали ръководството е застанало зад Костов или не, според мен там трябва да се търси конфликта и бойкота ако има такъв.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:02 pm 
Защо звездите на Челси, които цяла Англия разбра, че умишлено са бойкотирали Вияш-Бояш, също играха? :wink:

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Мар 26, 2012 7:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:03 pm 

Ако ще е българин само Херо. В краен случай Яската да се връща. При него поне имахме доста добри мачове както в България така и в Европа. И Гонзо няма да му се бърка в работата докато Тонев е там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]