forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 7:43 pm 

Илиев пожела атомно трио нападатели в Левски
От Екип на Топспорт

Подписалият с Левски треньор Илиан Илиев въобще не кротува начело на Берое (Стара Загора), независимо че официално започва работа на „Герена“ след края на сезона.

Варненският спец вече е дал списък с играчи, които спортно-техническото ръководство на „сините“ трябва да му осигури за началото на лятната подготовка. Topsport.bg научи от свои сигурни източници, че листата на Илиев са повели едни от най-доказаните български голаджии през последните години.

Нападателите Атанас Курдов от Ботев (Пловдив), Цветан Генков от полския Висла (Краков) и Мартин Камбуров от китайския Далиен, са футболистите, които би трябвало да водят „синята“ атака от лятото.

Новият силен човек в Левски – Иво Тонев, е обещал да провери какви са вариантите за привличането на последните двама от изброените играчи, още повече, че им беше и шеф в Локо (Сф).

Илиан Илиев пък е в напреднали преговори с „машината за голове“ на Ботев от миналата година Атанас Курдов. Школованият в Байер (Леврекузен) пловдивчанин изглежда, че е най-близо до подпис с Левски, тъй като още през зимата е бил на крачка от трансфер в Берое, научи още Topsport.bg.

Курдов със своя бунтарски нрав отпадна и от сметките на Костадин Видолов за утрешния сблъсък във Варна със Спартак. Клауза в договора му сочи, че ще коства на новите спонсори на Левски 200 000 евро, но вероятно сумата ще се коментира от преговарящите страни.

Цецо Генков пък почти сигруно напуска Висла, защото поляците признаха, че финасовото им дередже граничи с катастрофата и трябва да спасяват положението, като се разделят със скъполатените си чужденци.

Все още няма информация как вървят и дали въобще са тръгнали преговорите с Мартин Камбуров, когото Тодор Батков направи четири неуспешни опита да присъедини към „синята идея“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 7:49 pm 
Аватар

Тоя Генков може и да свърши няква работа, ама Камбуров и т'ва лекенце Курдов едва ли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 8:15 pm 
Аватар

Новината за Атанас Курдов, Генков и Камбуров е повече от добра. Ако можем да ги вземем и 3'та ще е супер. Не виждам кво не ви харесва в Наско Курдов млад е, беше в един от най-добрите германски отбори, какво повече?. За Камбуров и Генков е излишно да се говори и двамата са доказани в "А" група. Аз лично се надявам да си върнем Пелето, Хичо и Сърмов както се пише, и сме екстра за догодина. :lsfc4

Последна промяна ivan_levskar4eto на Вто Апр 10, 2012 8:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 8:18 pm 
Аватар

И тримата за нищо не стават, но да изчакаме *истинската* селекция щото се съмнявам да взимаме футболист пред пенсия, резерва на Висла и ялов нападател от средата на Б група. Нужно ли е да пускаме всяка журналистическа диария за селекцията? Та аз съм 100% убеден, че и те не са наясно кого ще взимат със сигурност. Може да са набелязали хора ама за три месеца толкова неща се променят, че е абсолютно несериозно да говорим за някакви 'сигурни' :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 8:22 pm 
Аватар

ivan_levskar4eto написа:
...Не виждам кво не ви харесва в Наско к.р млад е, беше в един от най-добрите германски отбори, какво повече?...

Вкарваше... ама на сервитьорите, барманите и даскалите по физкултура във В група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 8:22 pm 

ivan_levskar4eto написа:
Новината за Атанас к.р, Генков и Камбуров е повече от добра. Ако можем да ги вземем и 3'та ще е супер. Не виждам кво не ви харесва в Наско к.р млад е, беше в един от най-добрите германски отбори, какво повече?. За Камбуров и Генков е излишно да се говори и двамата са доказани в "А" група. Аз лично се надявам да си върнем Пелето, Хичо и Сърмов както се пише, и сме екстра за догодина. :lsfc4

Екстра сме да.. тая година кат свършим на 7 място някъде.. и догодина с тия сме екстра за 4тото :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:02 pm 

Йордан Милиев също на дръвника, и Мулдер иска да напуска "Левски"

По-рано днес ръководството на "Левски" благодари на Сержиньо Грийн и го отстрани от отбора. Причината е, че холандецът вече няколко месеца не се навива да поднови договора си с клуба, който изтича в края на сезона. Така Грийн се присъедини към групата на футболистите, които си тръгват от "Герена".

Божидар Митрев, Владимир Гаджев и Дарко Тасевски вече публично обявиха, че напускат след края на настоящата кампания и ще си търсят нови отбори.

БЛИЦ разбра, че на дръвника е Йордан Милиев, който почти сигурно ще се раздели с фланелката на "Левски". Защитникът беше привлечен на "Герена" през 2009 година от Локомотив (Пловдив) по настояване на Георги Иванов. Гонзо обаче напусна "сините" и сега почти сигурно Милиев ще последва съдбата му. Централният защитник има договор с "Левски" до лятото на 2013 година, но ръководството смята да не му прави спънки и още при първа оферта ще склони да го пусне в друг клуб.

Същото е положението и с Дъстли Мулдер. Десният бек не искал да остава в "Левски" след края на сезона и е помолил шефовете си да го пуснат да играе извън България. Почти сигурната раздяла на "сините" с Милиев и Мулдер ще накара новият треньор Илиан Илиев да търси бранители. Спецът вече е започнал да набелязва имена за лятна селекция, но все още не знае какви средства ще му бъдат отпуснати от ръководството на "Левски". Треньорът сигурно ще остави в тима Иво Иванов, на когото беше наставник в Берое.

http://www.blitz.bg/sport/article/123701

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:05 pm 
Аватар

Който не иска в Левски да подпалва, боли ме за някакви холандци или за нацупените примадони. Колкото по-малко путки в Левски, толкова по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:19 pm 
Аватар

Грийн отдавна беше време да го махнат (играе 1:1 с милийката), а Дъстли, макар че ми е симпатичен, също не играе нищо. Пелето ще бъде грешка, за пичовци и сърмовци не мисля, че е сериозно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:47 pm 
Аватар

Верно ли такава вътрешно вътрешна информация за неутронно-квантовото трио са докопали кенефите от Тъп спорт? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:49 pm 
Аватар

Да си изгониш шоково над половината ТИТУЛЯРЕН СЪСТАВ е всичко друго, но не и умно решение, особено пък когато нямаш наложени заместници поне на 1-2 поста.
Например ако вече имахме някой, който да може да играе колкото Мюлдер, или Сержиньо, или пък Гаджев, и да сме сигурни че липсата им няма да се усети - супер! Обаче дали е така? Ще се купува на килограм, това е ясно, но колко ще успеят да се приспособят, и доколко ще успеят да го направят...
Виж, на Данчо Милиев предполагам няма да е трудно да се намери заместник, но липсата на купувачи вероятно ще го остави в Левски, и сигурно ще сформират познатата атомна защитна двойка ИИ5-ЙМ55. Той ИИ5 нали уж е любимец на Илиев - като нищо ще се опита да го наложи отново, и дано успее да блесне при треньора, който го откри за футбола.
В крайна сметка няма да разтягам излишни локуми, само смятам да обобщя, че не е повод за особена радост ако ударно разкараме половината си отбор, щото това твърдо ще означава обиграване тепърва на отбор, демек пак без титла, освен ако не я уредим под масата. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:56 pm 
Аватар

Всякакво "връщане" на разни бивши полунадежди (Сърмата и Хичо) и настоящи полупенсионери (Пелето, Жиката) ще бъде грешка. Бих го разбрал (не оправдал, щото пак щеше да е грешка, но бих го разбрал), ако треньор ни беше Мъри - той и без тва с други играчи не играе, ама при друг треньор хич не ми се връзва. От всички изброени единственото що-годе логично предположение на журналята е Камбуров. А и от всички тия, той е май-май единствения, който може и да ни свърши работа. Другите не стават, така или иначе.

Холандците да се махат, да задържим Пинто, Диамунтен да го видим до края на сезона ще влезе ли в някаква що-годе прилична форма (ако влезе - да остава и с една пълноценна подготовка ще е ок, ако не - значи е свършил с футбола и да се маха), Калво и Рамос - ако имат смислена мотивация да играят. Тополата, Бездарко, Гаджев, Йовов - вън. И търсим по двама във всяка линия. Много ми се ще да посоча за заместници българи или поне играчи от нашето първенство, но не виждам такива.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:22 pm 
Аватар

Със сигурност няма българи, които да стават и да не струват примерно два пъти повече от аналогичен чужденец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:34 pm 

Wildkid написа:
Всякакво "връщане" на разни бивши полунадежди (Сърмата и Хичо) и настоящи полупенсионери (Пелето, Жиката) ще бъде грешка. Бих го разбрал (не оправдал, щото пак щеше да е грешка, но бих го разбрал), ако треньор ни беше Мъри - той и без тва с други играчи не играе, ама при друг треньор хич не ми се връзва. От всички изброени единственото що-годе логично предположение на журналята е Камбуров. А и от всички тия, той е май-май единствения, който може и да ни свърши работа. Другите не стават, така или иначе.

Холандците да се махат, да задържим Пинто, Диамунтен да го видим до края на сезона ще влезе ли в някаква що-годе прилична форма (ако влезе - да остава и с една пълноценна подготовка ще е ок, ако не - значи е свършил с футбола и да се маха), Калво и Рамос - ако имат смислена мотивация да играят. Тополата, Бездарко, Гаджев, Йовов - вън. И търсим по двама във всяка линия. Много ми се ще да посоча за заместници българи или поне играчи от нашето първенство, но не виждам такива.....

+ 1

Само ще добавя и налагане на 2-3 юноши стига те да се развиват в правилната насока.

Между другото, ако Илиян ще води играчи от Берое, там има един десен бек, Здравко Илиев, който не е никак зле. Сега като се замисля и левия им бек, камерунеца Овона също не е лош, но май нещо е контузен в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:34 pm 
Аватар

Значи без грийн вече, бил изваден завинаги от отбора. Имам инфо, че Гарата е с предварителен договор с Крейзифорест :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:58 pm 
Аватар

Сърмов и пичо нека не се връщат, но Жиката има какво да даде, особено ако го сравним с моментната форма на Мюлдер :smt006

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:34 pm 
Аватар

Новината "Милиев на дръвника" ми звучи някак си ...канибалско :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:38 pm 
Аватар

Мицански и Домовчийски може да се вземат без проблем с оглед на ситуацията при тях, а с тях двамата проблема в нападение е решен...
Светослав Дяков е от играчите номер едно в А група тоя сезон и е огромен левскар, не мисля , че е невъзможно да го вземем
Пелето и Живко Миланов ще свършат също добра работа, но други от старите не ни трябват, иначе Пелето ще е каквото беше Боримиров преди 5-6 години. Жиката е класа над Мулдер.
В Чъц също може да се намери нещо добро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:42 pm 

Boyo написа:
Мицански и Домовчийски може да се вземат без проблем с оглед на ситуацията при тях, а с тях двамата проблема в нападение е решен...
Светослав Дяков е от играчите номер едно в А група тоя сезон и е огромен левскар, не мисля , че е невъзможно да го вземем
Пелето и Живко Миланов ще свършат също добра работа, но други от старите не ни трябват, иначе Пелето ще е каквото беше Боримиров преди 5-6 години. Жиката е класа над Мулдер.
В Чъц също може да се намери нещо добро.

Не мисля, че Лудогорец ще пусне Дяков, иначе Домо и Мицански биха били супер, но ме съмнява "новия сериозен спонсор" да кихне някакви сериозни кинти за играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:55 am 
Аватар

Mr. Smith написа:

По-скоро предателско. :bigok Канибалско щеше да е, ако Данчо беше брадва. По тази логика Бъдни вечер за него е Денят на страшния съд и адският огън. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 1:32 am 
Нима сте толкова наивни, че сред които и да е било футболисти има "огромни левскари". :roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 2:46 am 
Аватар

Генков и Тонев били съдружници в чалгаджийницата, така че ако Висла се навият да продават, вероятно няма да има проблем да дойде този. За мен е качествен нападател. Камбуров е на години, а и отношението му към Левски не ми харесва. Наско Курдов не може Ботев да ги изведе на първо място в Б група, къде отиваш ти...По-добре да играе Арш. Пичу и Сърмов нямам опасения, че ще ги вземем. Все пак се разминахме с г-н Стоилов. Пелето не знам дали го бива още... Така или иначе, ще имаме нужда от някой по-опитен в дефанса. Абе да идва. Грийн логично си тръгва, след като цяла година го гледаме да придремва на терена. Хубаво е тия, с "отпусните" в джоба, да си кажат всичките кои са и да им дадат една топка да си риткат некъде отделно. С отбора - само тея дето ще се борят за Левски. Не виждам логика Гаджев и Тасевски да попадат в групата до края на сезона. Колкото направим с децата - направим. Но тия от чакалня 'заминаващи' - по-далече от отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 8:30 am 
Аватар

Croopev написа:
Нима сте толкова наивни, че сред които и да е било футболисти има "огромни левскари". :roll:

брат му ми е приятел от десет години, светльо го гледам още от първия му мач за пирин и да, голям Левскар е от малък

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 9:17 am 

http://www.vbox7.com/play:cd8d355d

Защо ползват стария автобус?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 9:17 am 
Аватар

Mr. Smith написа:

Гарван гарвана око не вади :loser2

STALKER написа:
Генков и Тонев били съдружници в чалгаджийницата, така че ако Висла се навият да продават, вероятно няма да има проблем да дойде този. За мен е качествен нападател. Камбуров е на години, а и отношението му към Левски не ми харесва. Наско Курдов не може Ботев да ги изведе на първо място в Б група, къде отиваш ти...По-добре да играе Арш. Пичу и Сърмов нямам опасения, че ще ги вземем. Все пак се разминахме с г-н Стоилов. Пелето не знам дали го бива още... Така или иначе, ще имаме нужда от някой по-опитен в дефанса. Абе да идва. Грийн логично си тръгва, след като цяла година го гледаме да придремва на терена. Хубаво е тия, с "отпусните" в джоба, да си кажат всичките кои са и да им дадат една топка да си риткат некъде отделно. С отбора - само тея дето ще се борят за Левски. Не виждам логика Гаджев и Тасевски да попадат в групата до края на сезона. Колкото направим с децата - направим. Но тия от чакалня 'заминаващи' - по-далече от отбора.

Подкрепям напълно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 11:19 am 
Аватар

Арш съм сигурен, че ще се върне от лятото :wink: Все пак изедниците Костов и Гонзо ги няма :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 11:24 am 
Аватар

Точно това щях да напиша. Арш е първият ни "трансфер" лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 11:37 am 
Аватар

Аз бях против да го махат, щото най-малкото беше голмайстор, но така са преценили, така са направили :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:07 pm 
Аватар

Ако не беше Арш, още есента доко пловдив си ни тупкаха на Герена. Влезе и мушна два гола. А Костов току що беше дошъл и се подсмихваше мазно и надменно под мустак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:17 pm 
Аватар

Каквото и да си говорите Арш си е добър за нас футболист и с адекватен отбор е много полезен. За мен беше загадка зорът да се махне на всяка цена.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]