forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 6:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 7:32 pm 

Тамън

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 7:36 pm 

Ей сега казаха по бтв новните след 10г колко много ще са Ромите. Да се замислим ли по сериозно за бъдещето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 7:49 pm 

Казваш, да погледнат отбора, който съм предложил и че той ще е 6-ти в " А " група?! Ами да погледнат, играчите отвън скобите! В система 4-2-3-1. Илиев, Миланов, Александров, Колев, Минев! Ст. Петров ( да оздравее изцяло и напълно, както вече многократно му пожелах ), Св. Дяков! Г. Илиев! М. Василев! Г. Иванов и Ив. Попов. В това изключително слабо първенство, според теб този отбор ще е 6-ти! Не знам, какъв ти е проблема с мен, човек, който не познаваш, защото на едно място написа, че искам да изпъкна! Пред кого? Пред хора, които не познавам и може би никога няма да познавам! Тук може да има велики хора, но може да има и лекета! На друго място написа, че съм най-много на 14 г. . Благодаря, ти! На 03. 03. навърших 45, а на 22. 03. сина ми навърши 20, щеше да е добре да съм на 14 и сега да започвам активния си живот, но щеше да е странно, сина ми да е по-възрастен от мен! Надявам се да се запознаем на някой мач и да си промениш мнението за мен, защото аз запазвам уважението си към теб! Иначе не променям мнението си по-горе, ще драскам все в тази посока! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Е нали имахме холандски методист, обаче той се оказа путка и си би камшика, щото капацитета Сиракис реши, че не е достатъчно добър за школата на Левски, но пък се оказа достатъчно добър за Галатасарай :smt031

Еми то май основно на Деркс се дължи рездвижването в школата, което извади 4-5 момчета за мъжкия футбол. И за съжаление само Гаджев и Домовчийски използвахме. Другите зорлем ги направихме чорбари, микренци и не знам какви още

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 9:56 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Казваш, да погледнат отбора, който съм предложил и че той ще е 6-ти в " А " група?! Ами да погледнат, играчите отвън скобите! В система 4-2-3-1. Илиев, Миланов, Александров, Колев, Минев! Ст. Петров ( да оздравее изцяло и напълно, както вече многократно му пожелах ), Св. Дяков! Г. Илиев! М. Василев! Г. Иванов и Ив. Попов. В това изключително слабо първенство, според теб този отбор ще е 6-ти! Не знам, какъв ти е проблема с мен, човек, който не познаваш, защото на едно място написа, че искам да изпъкна! Пред кого? Пред хора, които не познавам и може би никога няма да познавам! Тук може да има велики хора, но може да има и лекета! На друго място написа, че съм най-много на 14 г. . Благодаря, ти! На 03. 03. навърших 45, а на 22. 03. сина ми навърши 20, щеше да е добре да съм на 14 и сега да започвам активния си живот, но щеше да е странно, сина ми да е по-възрастен от мен! Надявам се да се запознаем на някой мач и да си промениш мнението за мен, защото аз запазвам уважението си към теб! Иначе не променям мнението си по-горе, ще драскам все в тази посока! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Това с изпъкването не го помня, не мисля, че съм бил аз или нещо не сме се разбрали за контекста. За 14-те имах предвид не че си на толкова, а че звучиш и говориш като на толкова (мале, не мога да повярвам, че обяснявам това на 45-годишен мъж :ohmygod ). Не знам дали осъзнаваш как звучиш отстрани, човече - някакъв патетичен плам, редене на празни, сладникави думички, с които уж се изразява любов и подкрепа към любимия отбор! Пълна заблуда, приятелю, пълна заблуда! Живееш в собствен свят, нямащ нищо общо с реалността! Не може да обясняваш преди всеки мач, как "побеждаваме с красива, нападателна, атрактивна игра", а ние нямаме гол от 3 мача и не знаем къде се намираме! Не можеш да ми обясняваш някакви утопии за "отбор само от българи", когато в тъпото ни първенство няма 5-ма българи за титуляри в националния отбор, няма отбор с повече от един българин като водещ играч! Мненията ти са точно като на дете, което вярва в Дядо Мраз, поднешному - Дядо Коледа. Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път.....

Не става въпрос да не си оптимист. Виж Анарион - тоя човек ме изумява, винаги намира какво да каже, дори след тотален резил, но да повдигне духа на всички и да ни убеди, че дяволът не е толкова черен. Но не с патетиката, присъща за едно по-старо време (с което следва да си запознат), когато "другаря директор" ни убеждава, как може да сме в лайната, ама това са най-готините лайна на света и всички ни завиждат за тия лайна, и ей-сегичка всичко ще е цветя и рози.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 10:08 pm 
Аватар

Абе ти нямаш сърце бе :(

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 10:44 pm 

Слушай, остави ме мен, аз съм обикновен човек и не съм важен, но какво ще кажеш за състава, който предложих и за който, ти твърдиш, че ще е 6-ти! И за това, че заради атракцията и да не оставаме по-назад от другите, вземаме чужденци, по-слаби от Българите. Вчера за първи път през живота си видях, как ЛЕВСКИ не създаде едно голово положение, на отбор, който бе смачкан от Севлиево в СОФИЯ, не победен, а смачкан! ( гледах мача по спортал ) Сега си спомни играта на скъпоплатените ни чужденци и си отговори на въпроса: Защо са ни? След, като едно 15 годишно момче от школата, влиза в последните 15 минути, прави фал, от който пада гола, навърта такъв километраж, какъвто мардите от чужбина не навъртяха за цял мач, повтарям се: Защо са ни? Аз нека да съм дете и какъвто там решите, но няма да се отметна от мнението си и оттук натък ще пиша все в този стил, защото съм убеден, че това е правилния път! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 12:18 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Слушай, остави ме мен, аз съм обикновен човек и не съм важен, но какво ще кажеш за състава, който предложих и за който, ти твърдиш, че ще е 6-ти! И за това, че заради атракцията и да не оставаме по-назад от другите, вземаме чужденци, по-слаби от Българите. Вчера за първи път през живота си видях, как ЛЕВСКИ не създаде едно голово положение, на отбор, който бе смачкан от Севлиево в СОФИЯ, не победен, а смачкан! ( гледах мача по спортал ) Сега си спомни играта на скъпоплатените ни чужденци и си отговори на въпроса: Защо са ни? След, като едно 15 годишно момче от школата, влиза в последните 15 минути, прави фал, от който пада гола, навърта такъв километраж, какъвто мардите от чужбина не навъртяха за цял мач, повтарям се: Защо са ни? Аз нека да съм дете и какъвто там решите, но няма да се отметна от мнението си и оттук натък ще пиша все в този стил, защото съм убеден, че това е правилния път! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Сериозно си скъсал времевите връзки между десетилетията и реалността. :smt006 Не са още ония години, когато в България са се изграждали футболисти и се е работело прилично в тази област. Корумпираните школи на 95% създават някакви потенциални пияници-чалгаджии, които бързо се скапват за 2 години по-сериозна заплатка. Почти всички чужденци, които привлякохме напоследък са по-добри или поне се опитваха да са професионалисти в сравнение с повечето българи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 12:24 am 
Аватар

Просто е обяснението,играеха българи,защото никой не ги пускаше да играят навън,създаваха се играчи защото с изключение на свинете,които взимаха в казармата всеки един талант,другите отбори създаваха футболисти,защото не можеше и чужденци да има,така че нямаха и избор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 8:25 am 
Аватар

отбор от юноши може да има ако дойдат 5 треньора от чужбина и учат децата от 9 годишни как се спира топка, дотогава един на 10 години ще става футболист. За този век само един достигна някакво по-сериозно ниво - малката Перука.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 9:07 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Просто е обяснението,играеха българи,защото никой не ги пускаше да играят навън,създаваха се играчи защото с изключение на свинете,които взимаха в казармата всеки един талант,другите отбори създаваха футболисти,защото не можеше и чужденци да има,така че нямаха и избор

Искам само да те допълня Иване, всички спортни училища имаха по няколко паралелки футбол и създаваха играчи. Имаха средства, не бяха в икономически колапс, като в последните 10-15 години. В плевенското такова в един период имаха 3-4 паралелки футбол. Това са около 100 деца от набор. Още от 4 ти клас, започваха да го тъпчат с витамини и хранителни добавки - не много, по една две шепички на ден(лично съм виждал) и всичкото това, идваше от държавната политика във футбола и спорта изобщо, чийто връх беше поколението играло в САЩ - 94. Отделно, най-кадърните и талантливи деца, тренираха и в представителните отбори на града в който е училището. Създаваха се играчи, защото такава беше политиката - да се покаже на света, че този строй е най-добрия и не се пестяха средства. Сега какво създаваме? Почти нищо - тук там пъкне някой самороден талант, ако не го съсипе поредния треньор-пияница и искаме отбори само от българи. Няма как да стане, а за носталгиите по миналото... Те просто са приоритет на едни червенички, розовки зурлички, които рият ли рият историята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:22 am 
Аватар

Levskar67 написа:

За състава, който предложи казах вече - няма да са по-напред от 6-то място! Как да ти се обясни по друг начин, човече - НЯМА бе, просто НЯМА читави български футболисти, не разбираш ли? И това е резултата от 20 години драпане по топките и разруха в детските школи, в аматьрския футбол, ако щеш - и в часовете по физическо в училище! НЕ ВЗИМАМЕ ЧУЖДЕНЦИ ЗАРАДИ "АТРАКЦИЯТА"! Взимаме чужденци, щото тук няма един читав футбалер! Каквото и да сме взели българско - резултата е налице. ПВЦ беше голмайстор на първенството - помним какво стана! Иво Иванов стана национал и най-добър защитник в първенството - помним какво стана! Тошко Христов - суперталант и надежда, мегаострото крило - помним какво стана! Милиев - суперталантливия защитник, отбори се избиваха за него - сега ако го срещна на улицата ще го пребия от бой без предупреждение, толкова е некадърен! Ми прословутите ни юноши - Хичо, Мариан, Балтанов, Цачев, Димов, ако щеш и Домовчийски, Живко....какво, да не би да са цъфнали и вързали? Не става нищо от тая школа, защото тая школа е разбита и разбивана с десетилетия. И сега ще трябват десетилетия, за да се оправи. Виж какво съм писал в План 2020! И аз искам да имаме само българи, даже ако може да са само софиянци дори :bigok , ама няма как да стане! Затова са ни чужденци! Съвсем друг е въпроса дали ТИЯ чужденци, които сме взели, са подходящите. Обаче вземи се замисли малко в последните 5 години кои са били водещите и читавите играчи на Левски. Щото май ще се окажат Гарата, Жо, Дарко (по едно време), Вагнер (преди да одъртее тотално), един-двама сърби, Бардон....нещо за българи не се сещам....

Много е хубаво това, че едно момче на 15 е играло със сърце и на ниво едни 15 минути (тези минути не ги гледах, не издържах след поредната адекватна намеса на българина Станчев) - но това изобщо не значи, че може да играе цял мач и на ниво, камо ли пък повече от един мач, да не говорим пък да бъде натоварен с отговорността да бъде титуляр в Левски! Дано след година-две да бъде готов играч, но на 15 просто не може да е такъв.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:43 am 
Аватар

Никой в този състав на Левски няма манталитет на победител,както и никой(освен Йовов) е печелил нещо в кариерата си.Айде донякъде Дарко и Гаджев-мисля че бяха в отбора при последната ни титла с Кокала.Няма как да станат машини.За Българите е ясно...почнахме даже да оглеждаме и Б група.Няма лошо.Ама в отбора трябва да има и хора с манталитет на победители,не да ми търсят из вторите и третите дивизии на Европа футболисти за без пари.Еми няма как да стане.Как да израстват като няма покрай кого!Така че много време трябва да мине,за да се оправят нещата.
Има разбира се варианти,докато заработи школата да речем-например ЛДГЦ-вземат едно ядро от зрели и доказали се по някакъв начин и покрай тях се надгражда,я някой черен за цвят,я някой от школа,или по млад българин и така няколко сезона докато се завърти колелото.На Херо отбора и той е подобен пример.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:19 am 
Аватар

И аз да се включа в дискусията относно играчите. Да кажем, че нямаме класни български играчи, които да подхождат на Левски в момента е доста пресилено, но те не са в Левски, защото играят в чужбина за много повече пари. А от това читаво, което е останало в момента в първенството или сега се появява, по-голямата част са в конкурентите ни, откъдето е почти невъзможно да ги вземем. След като ние не можем и да си произведем качествено, се налага да събираме чужденци. И този процес трудно би претърпял обратен ход, освен ако не започнем да предлагаме на някои българи по 30, 40 хиляди лева заплата, за да не ходят в чужбина. А това кога ще стане не е много ясно. :smt003
И затова целта е да има баланс юноши(2-3 титуляри), българи(3-4 титуляри), чужденци(3-4 титуляри). С подходящ треньор и малко късмет, нещата ще се получат. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:20 am 
Аватар

Цитат:
Още трима нови се спрягат за Левски

Заради очакваната тотална подмяна на състава на Левски през лятото все нови и нови имена продължават да се свързват с тима от лятото. Поредните, които се спрягат за завръщане на "Герена", са Николай Димитров, Георги Сърмов и Атанас Чепилов.

Първите двама в момента са в турския втородивизионен Касъмпаша. За тяхното връщане обаче има и условие.

Те са готови да напуснат истанбулския клуб, ако не успее да се върне в елита на Турция. Касъмпаша обаче все още има сериозни шансове да се добере до някоя от позициите, даващи право на промоция в по-горната дивизия.

Двамата са гласени за заместници на почти сигурно напускащите Владимир Гаджев и Тони Калво. За позицията на испанеца вариант е и Атанас Чепилов.

Юношата на Левски в момента е в Берое. Той обаче е сред любимците на наставника Илиан Илиев, който се очаква да го вземе със себе си на "Герена" от лятото.

Вече с идване при "сините" бяха свързани няколко играчи. Сред тях са Давид Каядо и Стефан Велев от Берое, както и юношата на клуба Живко Миланов.

Тримата почти сигурни напускащи Левски това лято са халфовете Сержиньо Грийн, Владимир Гаджев и Дарко Тасевски. Не е сигурно бъдещето още на Тони Калво и Сюлейман Диамутен.

Тия ако верно ги върнат. :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:50 am 

http://www.sportabg.com/drugi/top/43538 ... ov-i-hicho :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 11:58 am 
Очакват ни страхотни дни. Нямам търпение вече да почне трансферния сезон :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 12:02 pm 
Аватар

Еньо ще връщаме ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 12:07 pm 
Аватар

Еньо прави чутовен сезон в Азербайджан и цената му расте главоломно. Но с огромните суми, които ще влязат в клуба бихме могли да се преборим за неговия подпис. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 12:11 pm 
Аватар

Имам наблюденията че всеки трансферен прозорец си връщаме Хичо и Сърмов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 12:15 pm 
Аватар

Чакаме Миро Антонов и Певеца. Без това играем в схема без нападател, ще паснат идеално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 1:38 pm 
Аватар

тая година изхранихме всякакви жълти издания, като има дадохме мегдан да си пишат глупостите. Да вземат да почерпат с по някое кебабче поне...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 1:40 pm 
Аватар

Само за лукма мислиш, деба :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 1:51 pm 
Аватар

:smt003 e, айде, кво са за тия душмани 200-300 кебабчета :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 2:04 pm 
Аватар

Цитат:
Левски и Пелето се събират през лятото

http://gong.bg/view_article.php?article_id=264229

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 2:08 pm 
Аватар

Започвам да си мисля, че слуховете, че Боримиров ще се връща са били верни. Само че не като шеф, а като футболист. :bigok

Даеба, ние ги призовахме да се обединят, ама може би трябваше да уточним, че не сме имали предвид да се обединят в отбора, а в клуба. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 2:13 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=264229 :bigok Пичо, Сърмата и Пелето, добре ли е? :loser2

Последна промяна SoulFlyTeR на Вто Апр 10, 2012 2:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 2:14 pm 

Пелето как да е. Ама ако е вярно за Пичо и Сърмов :ohmygod :ohmygod :ohmygod тия са мн зле бе :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 2:17 pm 
Аватар

Пелето е оk, ама ония двамата :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 2:21 pm 

Wildkid написа:
Не знам що изобщо спорите, вместо да видите предложения от 67-ми "звезден" отбор българи.....

Тоя предложен отбор няма да завърши по-напред от 6-то място в А-група, при тва в такава, в която се играе честно :loser2 Оттук нататък коментарите са излишни. А тва, че някой "искал чужденци заради атракцията" е :ohmygod2 Изобщо не ме ебе какви са, въпроса е да могат да играят ФУТБОЛ! А колкото и тъжно да е, тука такива почти нямаме. И псуваните Калво и Рамос са ни най-адекватните играчи дори и в момента, което вече е страшното. И, впрочем, ако около тях имаше още няколко адекватни, а не Милиевци, Гаджевци, Дарковци, Станчевци и т.н., вероятно и класирането щеше да е по-различно.....

В момента трябва да играят не най-способните, а най-мотивираните. Близнаците, Вутов и Чаворски биха били в пъти по-мотивирани от Гаджев, Дарко, Йовов и останалите. Заради това, всеки път трябва да са в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]