Levskar67 написа:
Слушай, остави ме мен, аз съм обикновен човек и не съм важен, но какво ще кажеш за състава, който предложих и за който, ти твърдиш, че ще е 6-ти! И за това, че заради атракцията и да не оставаме по-назад от другите, вземаме чужденци, по-слаби от Българите. Вчера за първи път през живота си видях, как ЛЕВСКИ не създаде едно голово положение, на отбор, който бе смачкан от Севлиево в СОФИЯ, не победен, а смачкан! ( гледах мача по спортал ) Сега си спомни играта на скъпоплатените ни чужденци и си отговори на въпроса: Защо са ни? След, като едно 15 годишно момче от школата, влиза в последните 15 минути, прави фал, от който пада гола, навърта такъв километраж, какъвто мардите от чужбина не навъртяха за цял мач, повтарям се: Защо са ни? Аз нека да съм дете и какъвто там решите, но няма да се отметна от мнението си и оттук натък ще пиша все в този стил, защото съм убеден, че това е правилния път! САМО ЛЕВСКИ!

За състава, който предложи казах вече - няма да са по-напред от 6-то място! Как да ти се обясни по друг начин, човече - НЯМА бе, просто НЯМА читави български футболисти, не разбираш ли? И това е резултата от 20 години драпане по топките и разруха в детските школи, в аматьрския футбол, ако щеш - и в часовете по физическо в училище! НЕ ВЗИМАМЕ ЧУЖДЕНЦИ ЗАРАДИ "АТРАКЦИЯТА"! Взимаме чужденци, щото тук няма един читав футбалер! Каквото и да сме взели българско - резултата е налице. ПВЦ беше голмайстор на първенството - помним какво стана! Иво Иванов стана национал и най-добър защитник в първенството - помним какво стана! Тошко Христов - суперталант и надежда, мегаострото крило - помним какво стана! Милиев - суперталантливия защитник, отбори се избиваха за него - сега ако го срещна на улицата ще го пребия от бой без предупреждение, толкова е некадърен! Ми прословутите ни юноши - Хичо, Мариан, Балтанов, Цачев, Димов, ако щеш и Домовчийски, Живко....какво, да не би да са цъфнали и вързали? Не става нищо от тая школа, защото тая школа е разбита и разбивана с десетилетия. И сега ще трябват десетилетия, за да се оправи. Виж какво съм писал в План 2020! И аз искам да имаме само българи, даже ако може да са само софиянци дори

, ама няма как да стане! Затова са ни чужденци! Съвсем друг е въпроса дали ТИЯ чужденци, които сме взели, са подходящите. Обаче вземи се замисли малко в последните 5 години кои са били водещите и читавите играчи на Левски. Щото май ще се окажат Гарата, Жо, Дарко (по едно време), Вагнер (преди да одъртее тотално), един-двама сърби, Бардон....нещо за българи не се сещам....
Много е хубаво това, че едно момче на 15 е играло със сърце и на ниво едни 15 минути (тези минути не ги гледах, не издържах след поредната адекватна намеса на българина Станчев) - но това изобщо не значи, че може да играе цял мач и на ниво, камо ли пък повече от един мач, да не говорим пък да бъде натоварен с отговорността да бъде титуляр в Левски! Дано след година-две да бъде готов играч, но на 15 просто не може да е такъв.