forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 9:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:27 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тоест правилника позволява Бащицата да води отбора в три мача :bigok

Всъщност не, защото няма никакъв лиценз.
За А група се иска Лиценз Про, а за такива които могат да водят отбор само в три мача пак е някакъв лиценз, но по-нисък от Про.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:32 pm 
Аватар

Бащицата е уважаван адвокат с дипломи от най-известните университети, ти ми говориш за някакъв лиценз издаван от алкохолиците от НСА :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:44 pm 

бащицата да застане начело на кораба срещу прасетата да гледаме цирк :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 10:22 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=263309
Да му еба майката комунистическа на мустакатото изчадие. Заради неговите простотии, клуба напуска единственият човек, който милееше за него през последните 3 години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 10:34 pm 
Ако не направим някакъв жест на благодарност към Гонзо за всичко, което е направил за нас, дано ни застигне най-тежкото проклятие! :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 10:37 pm 

niki87 написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=263309
Да му еба майката комунистическа на мустакатото изчадие. Заради неговите простотии, клуба напуска единственият човек, който милееше за него през последните 3 години...

Ето защо казвах, че всеки който служи за бушон на бащицата трябва да е готов да си понесе последствията. Нима не видя какво се случи с Кокала и с Дани Боримиров?
Поредната синя легенда употребена от родопския непомак.
Съжалявам за Гонзо. Не исках да си тръгва от Левски, а просто да не е треньор на отбора.
Пожелавам му успех и ще го чакаме да се завърне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 10:46 pm 
Аватар

Ех, ех, ех...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:05 pm 
Аватар

Олио да попари всички боклуци, които три години безцеремонно и лицемерно сраха върху големия човек и левскар Георги Иванов - Гонзо. Спете спокойно сега, Гонзо си тръгва и нищо няма да ви пречи.

ГОНЗО - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:08 pm 
Аватар

Сега ми е интересно кого ще псуват всички мрънкалници. Гонзо никога,нищо не е казал против Левски,публиката на Левски или каквото и да било свързано с Левски.

Гонзо,завинаги ще останеш в нашите сърца!

Последна промяна Suum cuique на Сря Апр 04, 2012 11:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:13 pm 
Аватар

Цитат:
Когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде в София и ми каза: „Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив“.

Хората с големите сърца ядат големите лайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:17 pm 
Аватар

Е, кой...де потрайте до лятото и ако нещата не тръгнат като в приказка, пак ги почваме по домова книга.
Човекът за псуване в тоя клуб винаги е трябвало да бъде единствено и приоритетно Ганя. Е за това ми е мъчно, че някак си подминавахме тая работа докато си късахме нервите за някоя несполучлива смяна, сбъркан пас ли пропуснат гол.
Май Седем - едно писа тук, че щом навремето Гунди е отнасял благословиите на тоя и ония - какво сега се чудим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:17 pm 
Аватар

Много голям е Гонзо, завинаги ще си остане един от нас. Кога ли отново ще имаме такава ЛИЧНОСТ в отбора?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:20 pm 
Аватар

abe....Гонзо си мисля че ще остане в Левски...незнам...всички си мислят че това са генералните промени или там квото каза мазната кичара...
Хора...борат ако все още е фактор,било то и минимален,няма да допусне това да се случи...буфера хиляда пъти каза и виждах че говори искрено...колко чист,кадърен и незнам си какъв човек е Гонзо ..как му се възхищавал на мъжеството..и т.н. и т.н...
Не ми се вярва ...или не искам да повярвам че това наистина може да е така...тоя човек му сложиха край на кариерата като футболист...направиха така че доста голям кръг от Левскари да го псуват и да го определят с епитети които даже не искам и да си помисля че могат да се използват към Левскар,а камо ли срещу Легенда на Левски ....Нямам думи просто...
реве ми се....

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:22 pm 
Последното появяване на Гонзо на екран като треньор/ръководител на Левски ще си остане интервюто му след мача с Лудогорец, когато се появи до Антония Близнакова и в същият момент се чу от сектор В мощния вик на някоя чичка "Гонзо, ей педераст". Някой да го отреже и да го запазим за архивите, да си спомняме :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:23 pm 

Morning Glory написа:
Олио да попари всички боклуци, които три години безцеремонно и лицемерно сраха върху големия човек и левскар Георги Иванов - Гонзо. Спете спокойно сега, Гонзо си тръгва и нищо няма да ви пречи.

Ние не сме гонили Гонзо от Левски и никой левскар тук не го е псувал.
Стига си се самонавивал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:23 pm 
Аватар

Огромен кур намазан с кураре в гъза на всеки, замесен в това решение. Да умре в анални мъки. Поне Георги ще си отдъхне от целия негативизъм, изливан върху него 3 години. Пожелавам му успех с каквото и да се захване, винаги ще е в сърцата на истинските левскари. А на онези чорбароговеда, които сраха толково злостно върху него, колкото и в свинския форум не са, им пожелавам да не гледат нито един мач на Левски повече, а само на цдна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:34 pm 
Аватар

Нямам думи :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:37 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Стига си се самонавивал!

Човече, огледай се, така си се вглъбил в тия трансфери и схеми на игра, че продължаваш да си пишеш твоите неща :shock: Никой не е псувал Гонзо тук?! Аз съм изтрил един тон лайна и още един тон лайна, които съм пуснал, могат да се прочетат. И няма и да ги трия, нека стоят като паметник на глупостта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:41 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Стига си се самонавивал!

Човече, огледай се, така си се вглъбил в тия трансфери и схеми на игра, че продължаваш да си пишеш твоите неща :shock: Никой не е псувал Гонзо тук?! Аз съм изтрил един тон лайна и още един тон лайна, които съм пуснал, могат да се прочетат. И няма и да ги трия, нека стоят като паметник на глупостта.

Разбирам, че си афектиран (нормално е в тази ситуация), но моля те прочети пак внимателно коментара ми, който си цитирал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:44 pm 
Аватар

До вчера го псувахте,сета се сетихте,че Гонзо ни е последната,засега,легенда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:48 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Стига си се самонавивал!

Разбирам, че си афектиран (нормално е в тази ситуация), но моля те прочети пак внимателно коментара ми, който си цитирал.

"Ние не сме гонили Гонзо от Левски и никой левскар тук не го е псувал."

Колкото и пъти да го чета, все не е вярно. Псувал е дори меко казано, тук съм чел гробовни клетви по адрес на този човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:49 pm 
Пак се повтарям, "Гонзо, ей педераст" ще остане в историята като последната реплика казана по Гонзо в ефир при последното му появяване на пистата на "Георги Аспарухов" :smt007

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:51 pm 

Morning Glory написа:
Колкото и пъти да го чета, все не е вярно. Псувал е дори меко казано, тук съм чел гробовни клетви по адрес на този човек.

Не знам какво невярно намираш в първата част от коментара ми, но ще ти помогна с втората.

Цитат:
...и никой левскар тук не го е псувал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:55 pm 
Аватар

Това, което имаш предвид, не отрича това, което аз имам предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 11:57 pm 
Аватар

Прогнозата ми, че ще използват Гонзича като изтривалка, за жалост се сбъдна само за 1 седмица :smt017 Не виждам обаче логиката да го махат изцяло от клуба? Нали спасяваше положението, то беше ясно че каквото и да стане в тея 2 мача, Гонзо няма да има абсолютно никакви вина... Сега ако някой си е поставял условия от типа - тоя да го няма, а оня другия да дойде - много, много жалко. Но нека все пак не забравяме, че сме в България и тук всеки дърпа към себе си. Левски явно не е достатъчно голям за някои хора, за да се обединят и да работят заедно за общото благо .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 12:01 am 

Morning Glory написа:
Това, което имаш предвид, не отрича това, което аз имам предвид.

Защо трябва да ти пука какво приказват нелевскарите? Мен лично не ме е*е.

Също така, замисли се как ще се чувстваш ако утре сутринта стане ясно, че Danesa е бил прав и Гонзо се появи на някакъв нетреньорски пост.

Единствения начин Гонзо наистина да напусне отбора е Мъри да се e заинатил за идването на Сираков. Всякакъв друг вариант е малко вероятен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 12:05 am 
Аватар

Слуховете твърдят, че Мъри не иска да работи с Гонзо в Левски. Миналата седмица му теглят една майна и не се договарят. Тази седмица положението е още по-критично, Тонев и Гонзо се срещат, Гонзо се маха в името на Левски, Тонев казва на Томислав Русев в ефира на "Дарик", че "Гонзо е готов да се жертва", среща се с Мъри. С две думи - Гонзо се маха, за да се съгласи Мъри да стане треньор.

Сетете се колко българи, без значение като какви и къде работят, са готови да се оттеглят, да подадат оставка в името на някакво общо благо. В последните две седмици имаме двама такива и то все в нашия отбор. Някой ще оцени ли тия човешки качества?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 12:07 am 
Аватар

Може и Гонзо сам да си е тръгнал без натиск, все пак в понеделник се чуваше "Оставка" и "Мъри Стоилов", така че ако е разчитал на подкрепа не я получи :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 12:35 am 

Morning Glory написа:
Слуховете твърдят, че Мъри не иска да работи с Гонзо в Левски. Миналата седмица му теглят една майна и не се договарят. Тази седмица положението е още по-критично, Тонев и Гонзо се срещат, Гонзо се маха в името на Левски, Тонев казва на Томислав Русев в ефира на "Дарик", че "Гонзо е готов да се жертва", среща се с Мъри. С две думи - Гонзо се маха, за да се съгласи Мъри да стане треньор.

Сетете се колко българи, без значение като какви и къде работят, са готови да се оттеглят, да подадат оставка в името на някакво общо благо. В последните две седмици имаме двама такива и то все в нашия отбор. Някой ще оцени ли тия човешки качества?

Ако Мъри наистина е новия треньор, тогава Гонзо е пътник. Само не знам как Сираков и Батков ще се спогаждат, освен ако и Батков не е пътник (през лятото).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2012 12:48 am 

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Ако Мъри наистина е новия треньор, тогава Гонзо е пътник. Само не знам как Сираков и Батков ще се спогаждат, освен ако и Батков не е пътник (през лятото).
Пътник е,точно от мнението на Morning Glory,ако правилно съм разбрал излиза така,че Тонев лека полека,чисти хората, с които няма да работи.Най-вероятно Насьо ще се завърне от лятото.Сега само Мъри.Най-вероятно към края на сезона и Бащицата ще бъде изпратен с "почести". :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]