forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 9:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 762, 763, 764, 765, 766, 767, 768 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:37 pm 
Аватар

Дали го има некъде другаде това,да те наемат на работа и ти да кажеш кой да ти е шеф? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:38 pm 
Аватар

madball написа:
Дали го има некъде другаде това,да те наемат на работа и ти да кажеш кой да ти е шеф? :bigok

Сметай, че серем-лайно загазва от секъде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:39 pm 
Аватар

madball написа:

В България, естествено, нещата са малко извергнати. В нормален клуб мениджърът е шеф на доста неща и много зависи от него, а не като тук. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:41 pm 
Аватар

tprodanov написа:
madball написа:

Сметай, че серем-лайно загазва от секъде :bigok

Кво, бе? При мен е точно така :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 5:44 pm 
Аватар

Винаги съм бил убеден, че на интервютата идваш с държале :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:01 pm 
Няма да се очудя ако стане точно така... Гонзо вече е по-мразен отколкото мразим редица чорбарски уроди, много левскари го мразят повече отколкото дори чорбари го мразят заради 15-те анални топовни удари.
Гонзо може да е всякакъв, но не е страхливец и дезертьор. Може да няма "божествения акъл и магични директорски качества" като Насо Педерасо, но никога не остави Левски! Дори когато сам му се наложи да яде от лайната, ги ядеше. Дори когато трябваше да излезе и да каже "тия курви фуболистите за нищо не стават", той казваше "цялата вина е върху мен, плюйте мен" и колкото и да не ни харесва (на мен също) си давам сметка, че един треньор и лидер трябва да направи точно това. Да поеме лайната върху себе си, за да запази "мира и спокойствието" на подопечените му.
За мен Гонзо е най-големият мъж и левскар в последните поне 20 години и го доказа! Не му се получи треньорство, не става за такъв, но аз съм сигурен, че няма човек на този свят, който да е искал повече от Гонзо да успее... Да излязат безгрешните крачка напред да ги поздравим :smt006 А някакви мъничета дори почнаха да му "отнемат заслугите към Левски". Какво ще отнемаш, бе, путьо... Кой си ти, че ще отнемаш каквото и да е било на Гонзо?
Срам ме е как Гонзо (най-вероятно) ще си тръгне от Левски! Но както казаха някои хора, и Гунди днес да беше жив, и той нямаше да се опази...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:03 pm 
Аватар

Пълна мъгла около треньорския пост на "Герена"

Вече официално - Станимир Стоилов няма да е новият треньор на Левски. Това стана ясно преди минути и пред погледа на лъжеспорт.bg!!!

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и Мъри се срещнаха днес в „Бар Флайт“ на столичната улица „Леге“, където бе единствено лъжеспорт.bg. Двамата преговаряха близо два часа, но така и не се разбраха.

Въпреки че Георги Иванов няма повече да работи в клуба, което ще бъде оповестено официално утре, Стоилов не е постигнал единодушие по някои въпроси с Иво Тонев.

На Мъри е била предложена цялата спортно-техническа власт, но двете страни не са се разбрали. Причината се казва Тодор Батков, който лятото се очаква окончателно да се отегли от Левски. Само при този вариант Стоилов е склонен да се върне на "Герена".

Също така на Мъри е било обещано, че новите собственици ще му осигурят спокойствие за работа, както и финансова стабилност.

Едно от желанията на Стоилов е било да се запознае лично с хората, които ще дават парите занапред, за да разбере какви са плановете им за клуба.

Иво Тонев обаче е заявил, че на този етап това няма как да стане, поради което сделка няма да има. Има и други разминавания, но те не са от ФИНАНСОВА гледна точка.

На срещата не присъства спортният директор Георги Иванов-Гонзо, както написаха някои медии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:16 pm 
Аватар

Македония написа:
Няма да се очудя ако стане точно така... Гонзо вече е по-мразен отколкото мразим редица чорбарски уроди, много левскари го мразят повече отколкото дори чорбари го мразят заради 15-те анални топовни удари.
Гонзо може да е всякакъв, но не е страхливец и дезертьор. Може да няма "божествения акъл и магични директорски качества" като Насо Педерасо, но никога не остави Левски! Дори когато сам му се наложи да яде от лайната, ги ядеше. Дори когато трябваше да излезе и да каже "тия к.р фуболистите за нищо не стават", той казваше "цялата вина е върху мен, плюйте мен" и колкото и да не ни харесва (на мен също) си давам сметка, че един треньор и лидер трябва да направи точно това. Да поеме лайната върху себе си, за да запази "мира и спокойствието" на подопечените му.
За мен Гонзо е най-големият мъж и левскар в последните поне 20 години и го доказа! Не му се получи треньорство, не става за такъв, но аз съм сигурен, че няма човек на този свят, който да е искал повече от Гонзо да успее... Да излязат безгрешните крачка напред да ги поздравим :smt006 А някакви мъничета дори почнаха да му "отнемат заслугите към Левски". Какво ще отнемаш, бе, путьо... Кой си ти, че ще отнемаш каквото и да е било на Гонзо?
Срам ме е как Гонзо (най-вероятно) ще си тръгне от Левски! Но както казаха някои хора, и Гунди днес да беше жив, и той нямаше да се опази...

Евала за мнението. И между другото, не надценявай насо - между умен и хитър има разлика. Той е хитрец...

Цитат:
На Мъри е била предложена цялата спортно-техническа власт, но двете страни не са се разбрали. Причината се казва Тодор Батков, който лятото се очаква окончателно да се отегли от Левски. Само при този вариант Стоилов е склонен да се върне на "Герена".

Също така на Мъри е било обещано, че новите собственици ще му осигурят спокойствие за работа, както и финансова стабилност.

Едно от желанията на Стоилов е било да се запознае лично с хората, които ще дават парите занапред, за да разбере какви са плановете им за клуба.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod Да напишем отворено писмо до шефа на ВТБ да приеме наш Мъри от Хасково, защото искал да го пита нещо... Нищо чудно и със спонсорите на Анортозис да е искал да говори след епопеята с Гарга и Работнички... И не че мустака ми е мил, но да ходиш на интервю с условие шефа ти да се махне е ебати ташака, другарко Раева!

Последна промяна Richard Long на Сря Апр 04, 2012 6:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:17 pm 
Аватар

Македония написа:
Гонзо може да е всякакъв, но не е страхливец и дезертьор. Може да няма "божествения акъл и магични директорски качества" като Насо Педерасо, но никога не остави Левски! Дори когато сам му се наложи да яде от лайната, ги ядеше. Дори когато трябваше да излезе и да каже "тия курви фуболистите за нищо не стават", той казваше "цялата вина е върху мен, плюйте мен" и колкото и да не ни харесва (на мен също) си давам сметка, че един треньор и лидер трябва да направи точно това. Да поеме лайната върху себе си, за да запази "мира и спокойствието" на подопечените му.

:smt023 :smt023
Благодаря, че написа това, което мисля и ми спести аз да го правя. Само не знам какво ще кажат душманите на Гонзо ако лайната в клуба продължат и след него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:19 pm 
Аватар

Как какво? Лайната са следствие на некадърното ни бившо ръководство. :smt006 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:24 pm 
Аватар

krivia написа:

Вече официално - Станимир Стоилов няма да е новият треньор на Левски. Това стана ясно преди минути и пред погледа на лъжеспорт.bg!!!

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и Мъри се срещнаха днес в „Бар Флайт“ на столичната улица „Леге“, където бе единствено лъжеспорт.bg. Двамата преговаряха близо два часа, но така и не се разбраха.

Въпреки че Георги Иванов няма повече да работи в клуба, което ще бъде оповестено официално утре, Стоилов не е постигнал единодушие по някои въпроси с Иво Тонев.

Иво Тонев обаче е заявил, че на този етап това няма как да стане, поради което сделка няма да има. Има и други разминавания, но те не са от ФИНАНСОВА гледна точка.

На срещата не присъства спортният директор Георги Иванов-Гонзо, както написаха някои медии.

Убеден съм, че подобни срещи се правят в кръчма, а на съседната маса няма начин да не седи дегизиран репортер :bigok
Но ако е истина, то Иво Тонев верно ще се окаже страшния професионалист и най-добре Кратуна да си го взима в къщи, както Блухарт взема Йовов :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:27 pm 
Аватар

Ако не вярваш, че е било там, виж им видеото. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:30 pm 
Аватар

Тогава браво на Иво Тонев. Верно е про и нюхът не ме е подвел :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тогава браво на Иво Тонев. Верно е про и нюхът не ме е подвел :bigok

това е за да влезе в крак с Насо, той така обича да работи по баровете.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 6:48 pm 
Аватар

krivia написа:

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и Мъри се срещнаХА днес в „Бар Флайт“ на столичната улица „Леге“, където бе единствено лъжеспорт.bg. Двамата преговаряХА близо два часа, но така и не се разбраХА

Иво Тонев обаче е заявил, че на този етап това няма как да стане, поради което сделка няма да има. ИМА и други разминавания, но те не са от ФИНАНСОВА гледна точка.

Как е станало ясно че няма да е треньор Мъри,не се знае...явно мишките с камерата отвъ са очаквали да се прегръщат и целуват на паркинга пред колите...
Единственото което се вижда че наистина двамата излизат един след друг и толкоз...те и за това така са написали...срешнаха,преговаряха..и т.н.
Друго нищо не са видели или чули!Не вярвам Тонев да е толко тъп и да не се осигури периметър около тях....всичко са догадки и общи приказки на драскачите...
Не са постигнали...била предложена...било обещано...и всякакви измислици :slap :slap
И за Гонзо може да не е вярно.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:12 pm 
Аватар

Цитат:
Гонзо изяви готовност да напусне Левски - вижте какво става на "Герена"

Легендата на Левски Георги Иванов е на крачка от напускане на клуба. Наставникът е готов да си тръгне, като така поеме отговорността за загубите от Литекс и Лудогорец, които на практика изхвърлиха тима от битката за титлата. Заради кризата на "Герена" днес имаше нови преговори със Станимир Стоилов за завръщането му като старши треньор. На срещата с Мъри присъстваха Гонзо и изпълнителният директор Иво Тонев. Тримата обаче така и не стигнаха до споразумение, тъй като Стоилов има определени условия, от които не иска да отстъпи. Бившият национален селекционер продължава да си търси около 100 хил. лева премия още от предишния си престой в клуба, които обаче Тодор Батков отказва да плати. Второто условие на хасковлията е в Левски да се завърне Наско Сираков, което автоматично означава, че Гонзо трябва да си ходи. Георги Иванов е готов да се жертва веднага, но пък това не е достатъчно, тъй като Батков най-вероятно няма да приеме условията на Станимир Стоилов.

Президентът на клуба се завръща в България тази вечер и се очаква утре да има нови преговори. Както е известно, разговори с Мъри имаше и след напускането на Николай Костов, но тогава адвокатът беше категоричен, че нито ще плати въпросните 100 хил. лева, нито ще допусне Сираков пак на "Герена". Едва ли сега шефът на "сините" ще е променил мнението си, което ни кара да прогнозираме, че Стоилов няма да води тима занапред. Другият вариант е Мъри все пак да склони да работи без Наско.

Иначе Илиан Илиев е специалистът, за когото "синьото" ръководство анонсира, че ще бъде новият наставник от лятото. Той трябваше да бъде официално обявен на 24 април. Заради кризата в Левски обаче вчера бившият национал е бил помолен веднага да застане начело на тима. Илиев обаче е отказал. Така Тонев отново се е свързал с Мъри.

Крайният вариант е Левски временно да бъде воден от настоящият помощник-треньор Викторио Павлов, който обаче няма нужния лиценз и няма как да остане дълго на поста.

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:33 pm 
Аватар

Къде го т'ва видео на "Хванати в изневяра"? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:35 pm 
Аватар

Пак ще преебат Илиан :ohmygod

Мъри не е решението на проблемите на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:37 pm 
Аватар

Илиан Илиев, ако някой ми каже какво още прави в Берое??? Нито ще изпаднат, нито ще спечелят нещо, защо се дърпа да поеме отбора в труден момент? Това е доста по-трудно решение, но ако е левскар трябва да го вземе, най-малкото, ако иска да води Левски в Европа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:41 pm 
Аватар

Освен това, колко пъти трябва да му се предлага да води Левски? Колко пъти вече отказва? Еми да си седи в Берое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:45 pm 
Аватар

Alek написа:
Илиан Илиев, ако някой ми каже какво още прави в Берое??? Нито ще изпаднат, нито ще спечелят нещо, защо се дърпа да поеме отбора в труден момент? Това е доста по-трудно решение, но ако е левскар трябва да го вземе, най-малкото, ако иска да води Левски в Европа!

Илиан е достоен и лоялен човек. Няма да си напусе отбора преди и на хартия да го е спасил от изпадане. Затова датата беше 24 април.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 7:48 pm 
Аватар

niki87 написа:
Освен това, колко пъти трябва да му се предлага да води Левски? Колко пъти вече отказва? Еми да си седи в Берое.

Първият път Ганьо го прееба по най-курвенския начин. Сега ще го преебе и Иво Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 8:05 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Илиан е достоен и лоялен човек. Няма да си напусе отбора преди и на хартия да го е спасил от изпадане. Затова датата беше 24 април.

Спомням си като изпадна с Берое(кур за тех) каза:"Заедно изпаднахме,заедно ще се върнем".Да не говорим като немаха един лев,той пак остана.Илиан си е мъжкар,жалко че постъпиха толко курвенски с него. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 8:40 pm 
Аватар

Цитат:
Станимир Стоилов: Поканиха ме - Батков решава

"Левски ме покани да поема отбора, но решаващата дума по този въпрос има Тодор Батков", заяви Станимир Стоилов пред ***.eu. Любимецът на Сектор "Б" подчерта, че е поставил своите, изцяло спортно-технически, изисквания към синьото ръководство и очаква отговор.

Както ***.eu вече ви съобщи, изпълнителният директор Иво Тонев, Стоилов и Георги Иванов проведоха разговор по-рано днес, на който са били обсъдени вариантите, при които Мъри ще поеме синия клуб. Запознати са категорични, че най-успешният български треньор за 21-и век е склонен да се върне в Левски само, ако Тодор Батков гарантира, че ще се съобрази с поставените условия. Мъри настоява за радикални промени, включващи въвеждането на нов модел на работа в клуба, като промените засягат не само мъжкия отбор, а и детско-юношеската школа.

Стоилов държи и да сформира екип от доказани левскари като бившите капитани на Левски Елин Топузаков, Димитър Иванков и др.
Очакванията са утре да стане ясно кой ще наследи Георги Иванов. Че Гонзо няма да е начело на тима свидетелства и фактът, че Иванов не води днешната тренировка на отбора.

Сигурно пак ще има- ама той и условия ли поставя :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 8:42 pm 
Аватар

Според спортлайно се били разбрали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:06 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Гонзо изяви готовност да напусне Левски - вижте какво става на "Герена"

Легендата на Левски Георги Иванов е на крачка от напускане на клуба. Наставникът е готов да си тръгне, като така поеме отговорността за загубите от Литекс и Лудогорец, които на практика изхвърлиха тима от битката за титлата. Заради кризата на "Герена" днес имаше нови преговори със Станимир Стоилов за завръщането му като старши треньор. На срещата с Мъри присъстваха Гонзо и изпълнителният директор Иво Тонев. Тримата обаче така и не стигнаха до споразумение, тъй като Стоилов има определени условия, от които не иска да отстъпи. Бившият национален селекционер продължава да си търси около 100 хил. лева премия още от предишния си престой в клуба, които обаче Тодор Батков отказва да плати. Второто условие на хасковлията е в Левски да се завърне Наско Сираков, което автоматично означава, че Гонзо трябва да си ходи. Георги Иванов е готов да се жертва веднага, но пък това не е достатъчно, тъй като Батков най-вероятно няма да приеме условията на Станимир Стоилов.

Президентът на клуба се завръща в България тази вечер и се очаква утре да има нови преговори. Както е известно, разговори с Мъри имаше и след напускането на Николай Костов, но тогава адвокатът беше категоричен, че нито ще плати въпросните 100 хил. лева, нито ще допусне Сираков пак на "Герена". Едва ли сега шефът на "сините" ще е променил мнението си, което ни кара да прогнозираме, че Стоилов няма да води тима занапред. Другият вариант е Мъри все пак да склони да работи без Наско.

Иначе Илиан Илиев е специалистът, за когото "синьото" ръководство анонсира, че ще бъде новият наставник от лятото. Той трябваше да бъде официално обявен на 24 април. Заради кризата в Левски обаче вчера бившият национал е бил помолен веднага да застане начело на тима. Илиев обаче е отказал. Така Тонев отново се е свързал с Мъри.

Крайният вариант е Левски временно да бъде воден от настоящият помощник-треньор Викторио Павлов, който обаче няма нужния лиценз и няма как да остане дълго на поста.

:ohmygod2

Последното изречение е израз на цялото малоумие на журналистическия етнос. Вики Павлов може да води отбора, 3-4-5 мача без лиценз става, ама за по-дълго няма как. Кой е геният, изсрал този пасквил?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:07 pm 
Аватар

В интерес на истината има такова правило, позволяващо да се водят няколко мача без лиценз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
В интерес на истината има такова правило, позволяващо да се водят няколко мача без лиценз :bigok

Мисля, че правилника позволява 3 мача на треньор без лиценз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:22 pm 
Аватар

Не ми се вярва, ама ако е така, ебем ти и правилника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2012 9:26 pm 
Аватар

Тоест правилника позволява Бащицата да води отбора в три мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 762, 763, 764, 765, 766, 767, 768 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]