forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 01, 2025 6:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 2:40 pm 
Аватар

Маймуньо се бил контузил, за тва не играл за националния :lol: Дали няма да има пак як цирк :loser2 Особено както тоя не е подписал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 2:56 pm 
Хващат клетвите!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 3:45 pm 
Аватар

Добре са решили да разкарат Тополата и Диамутен,но дали имат поне 1-2 опции за техните постове? Иначе оставаме само с Главътъ и Ели...

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:03 pm 
Аватар

krivia написа:
Boyo,
Това са доста условни и спорни разсъждения, аз пък съм на точно обратното мнение, Терзиев не виждам с какво може да е по-различен от Главата и Милиев, преди да дойдат в Левски, даже последните двама имажа далеч по-впечатляващи игри. Това дали би му писнало на Шаешу да играе в Левски зависи от спортното ръководство, ако поддъжат добър и приятен климат в съблекалнята, направим хубави мачове с победи в Европа и титла в България, дали ще му се бяга? И дали цената му ще спадне двойно?
Иначе да ги търсим във Франция не е лоша идея, но нали уж скаутите това правеха, де ги тогава двамата за тези пари?

Според мен е най-разумно да инвестират в още двама трима наистина класни играчи, какъвто е Шаешу(тъй като досега от 5-има играчи, 4-има са свободни агенти :idea: ), точно сега, за да започнем най-накрая да си обиграваме отбора през целия сезон, зимата да видим къде куцаме и с едно две попълнения да запълним дупките. Така другото лято няма да ти се налага да вадиш пари за селекция, освен ако не продадеш някой. Въпрос на избор, дали сега да извадим малко повечко пари и да си стегнем здрав и силен отбор, или пак само със свободните агенти ще се мъчим да направим от пръднята боя до зимата.

Главата и Милиев ги докарахме ние на това дередже, та те бяха на по-високо ниво преди да ги купим. Разбира се, че същото би станало с Терзиев, Росен Колев или който и да е младок, ако нямаме добри треньори и климат в отбора. Аз съм направил презумцията, че този период последните 3 години вече е в миналото все пак. А на Шаешу и подобните им писва независимо от климата и успехите (освен сърбите може би).

За търсенето във Франция - е един вече доведохме, като нищо още един ще дойде. И пак ще оспоря твърдението "наистина класни играчи като Шаешу". С какво е доказал, с 8 гола в А група? Ели го разкостиха, че бил играл все във втора лига, а Шаешу е бог, нищо че и той има 5 мача в лига 1 и останалото е по долните дивизии. Сега ако е толкова добър и струва само 500к защо никой в чужбина не го ще - той е на тезгяха още от зимата?

Според мен трябва да се насочим да оберем всичко 18-19 годишно дето може да ритне топката правилно. Да търсим такива и в чужбина - е навремето тримата нигерийци на 16 години , всички ни ебаваха, но двама от тримата станаха играчи, играха дълго за нас, накрая и пари от трансфери взехме. Левски реално не може да е консуматор на трансферния пазар щото тея кинти нема от къде да идват, Левски трябва да обира юношеските надежди за стотинки , да ги прави играчи и да ги продава за 5-6 милиона, както правят Партизан, Динамо Загреб, Звезда и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:13 pm 

Boyo написа:
krivia написа:
Boyo,
Това са доста условни и спорни разсъждения, аз пък съм на точно обратното мнение, Терзиев не виждам с какво може да е по-различен от Главата и Милиев, преди да дойдат в Левски, даже последните двама имажа далеч по-впечатляващи игри. Това дали би му писнало на Шаешу да играе в Левски зависи от спортното ръководство, ако поддъжат добър и приятен климат в съблекалнята, направим хубави мачове с победи в Европа и титла в България, дали ще му се бяга? И дали цената му ще спадне двойно?
Иначе да ги търсим във Франция не е лоша идея, но нали уж скаутите това правеха, де ги тогава двамата за тези пари?

Според мен е най-разумно да инвестират в още двама трима наистина класни играчи, какъвто е Шаешу(тъй като досега от 5-има играчи, 4-има са свободни агенти :idea: ), точно сега, за да започнем най-накрая да си обиграваме отбора през целия сезон, зимата да видим къде куцаме и с едно две попълнения да запълним дупките. Така другото лято няма да ти се налага да вадиш пари за селекция, освен ако не продадеш някой. Въпрос на избор, дали сега да извадим малко повечко пари и да си стегнем здрав и силен отбор, или пак само със свободните агенти ще се мъчим да направим от пръднята боя до зимата.

Главата и Милиев ги докарахме ние на това дередже, та те бяха на по-високо ниво преди да ги купим. Разбира се, че същото би станало с Терзиев, Росен Колев или който и да е младок, ако нямаме добри треньори и климат в отбора. Аз съм направил презумцията, че този период последните 3 години вече е в миналото все пак. А на Шаешу и подобните им писва независимо от климата и успехите (освен сърбите може би).

За търсенето във Франция - е един вече доведохме, като нищо още един ще дойде. И пак ще оспоря твърдението "наистина класни играчи като Шаешу". С какво е доказал, с 8 гола в А група? Ели го разкостиха, че бил играл все във втора лига, а Шаешу е бог, нищо че и той има 5 мача в лига 1 и останалото е по долните дивизии. Сега ако е толкова добър и струва само 500к защо никой в чужбина не го ще - той е на тезгяха още от зимата?

Според мен трябва да се насочим да оберем всичко 18-19 годишно дето може да ритне топката правилно. Да търсим такива и в чужбина - е навремето тримата нигерийци на 16 години , всички ни ебаваха, но двама от тримата станаха играчи, играха дълго за нас, накрая и пари от трансфери взехме. Левски реално не може да е консуматор на трансферния пазар щото тея кинти нема от къде да идват, Левски трябва да обира юношеските надежди за стотинки , да ги прави играчи и да ги продава за 5-6 милиона, както правят Партизан, Динамо Загреб, Звезда и т.н.

Само не знам как реши, че Шаешу се продава от зимата като зимата дойде във Черноморец...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:18 pm 
Аватар

Boyo написа:

Милиев докато беше партньор с Рабех имаше доста стабилни мачове.От както Гонзо ни стана треньор кариерата му върви сремглаво на долу.Същото се отнася и за Главата.Беше обявн за най-добрия защитник в А група. Щом дойде при нас тотална промяна-дано поне сега ИИ да го оправи нали все пак се познават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:31 pm 
Аватар

Boyo,

По отношение на младите футболисти съм съгласен, но разбира се и там конкуренцията между отборите е доста сериозна и провинциални отбори като Литекс, Черноморец, а сега вече Лудогорец печелят често битката, не знам поради каква причина, въпреки, че нашите юноши са шампиони почти нон-стоп. Тука мнението предполагам на всеки едва ли ще се различава.

За Шаешу няма смисъл да коментираме повече, ако дойде ще се види, ако не, ще се види още повече :smt003 , защото ще разчитаме на Прохазка, Йовов или Цветков да играе атакуващ халф и тогава драмата ще бъде сериозна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:33 pm 

Марто написа:
Кличарата днеска ще гостува в пред банята :bigok

В колко часа и по кой канал е това пред банята :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:36 pm 
Каква е тая Кличара, бе, мазно-горто?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 4:56 pm 
Аватар

След предаването чакаме сигурна информация кои идват до края на седмицата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 5:30 pm 
Аватар

detective написа:
Само не знам как реши, че Шаешу се продава от зимата като зимата дойде във Черноморец...

Да, и от втория мач вече се говори, че цената му е 500 хиляди евро и вече поне 35 отбора го искаха :bigok

При нас си мисля, че следващите ни трансфери много зависят от това да се намери кой да купи Диамутен и Гаджев. Ако не се намерят балъци ще има само един нов - нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 5:36 pm 
Аватар

Имам чувството че официално новите попълнения и новите екипи няма да се представят скоро! :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 6:08 pm 

Boyo написа:
detective написа:

Да, и от втория мач вече се говори, че цената му е 500 хиляди евро и вече поне 35 отбора го искаха :bigok

При нас си мисля, че следващите ни трансфери много зависят от това да се намери кой да купи Диамутен и Гаджев. Ако не се намерят балъци ще има само един нов - нападател.

На мен пък ми е смешно как в Левски има футболисти, които не биха могли да играят в нито един друг от водещите отбори у нас, иначе имаме претенции за титла и за европа... ебати сиропиталището сме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 6:12 pm 
Някои от нещата, които казва хидъна, като това, са смущаващо истинни, затова и се мъчим да ги игнорираме по някакъв начин :oops: но все пак аз силно се надявам в Левски да дойдат двама и да го облеем звучно и шумно, и с пикня, и с пръдня :bigok А ако единият е Шаешуке Накамура :smt007 директно и серем отгоре :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 6:21 pm 

"Ръководството на германския първодивизионен Фрайбург очаква оферти за малийския национал Гара Дембеле, съобщава "Кикер". " :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 6:53 pm 

Македония написа:
Някои от нещата, които казва хидъна, като това, са смущаващо истинни, затова и се мъчим да ги игнорираме по някакъв начин :oops: но все пак аз силно се надявам в Левски да дойдат двама и да го облеем звучно и шумно, и с пикня, и с пръдня :bigok А ако единият е Шаешуке Накамура :smt007 директно и серем отгоре :loser2

Повечето хора тук знаят, че ръководството ни се състои от бастуни, така, че не виждам Хидъна какво ново е казал. Аз именно с тази мисъл започнах коментара си от преди няколко дни след, който Хидъна каза, че "двамата" няма да дойдат.

Не виждам и защо на всяка цена са ни двама (офанзивен халф и нападател) при положение, че както изглежда Гаджев остава.

Всичко се развива по план (недвижен от ръководството ни обаче). Карвальо се контузва леко. Илиян се изплашва и Бащицата купува втори централен нападател. На това му се вика "вмешателство свише" :bigok :bigok :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 6:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Boyo написа:
detective написа:

На мен пък ми е смешно как в Левски има футболисти, които не биха могли да играят в нито един друг от водещите отбори у нас, иначе имаме претенции за титла и за европа... ебати сиропиталището сме...

Факт. Дори и глупаците по другите, т.нар. клубове ги знаят тия двамата, а и да ги искат нямат парите. Дори и еталона за коректност и професионализъм Ал сеска или Лудоселец не могат да шарнат толко, колкото им искат Тате и Мазния.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:10 pm 
Цитат:
"Сините" подписват с Марсиньо от Апоел за две години

Бразилският полузащитник Марсиньо, който е част от Апоел Никозия, ще носи фланелката на Левски в следващите две години, научи лъжеспорт.bg от сигурен източник.

Според потвърдена информация на нашата медия, "сините" вече са се договорили за трансферната сума, а атакуващият полузащитник е приел условията, които му предлата Левски в следващите две години.

1/4 финалист от ШЛ ни дава Бащицата :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:11 pm 
Аватар

Лошото е, че на лижеспорт не може да се вярва.. Иначе този е ок ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:11 pm 
Аватар

Македония написа:
Цитат:

Бразилският полузащитник Марсиньо, който е част от Апоел Никозия, ще носи фланелката на Левски в следващите две години, научи лъжеспорт.bg от сигурен източник.

Според потвърдена информация на нашата медия, "сините" вече са се договорили за трансферната сума, а атакуващият полузащитник е приел условията, които му предлата Левски в следващите две години.

А и младеж при това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:12 pm 
Аватар

Тоя източник на инфото нещо не ми вдъхва доверие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:17 pm 
Аватар

Не е толкова грозен, та да дойде. Иначе изглежда сериозен безкадърник. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:18 pm 

Македония написа:
Цитат:

За каква трансферна сума става въпрос като Марсиньо вече е свободен агент?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:22 pm 
Аватар

Тия лъжеспорт са няма такива клоуни, майна. Иначе тоя ще гази според мен :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:23 pm 
Ти или сигурния, потвърден източник знаете по-добре. :blass Айде да не се караме сега :loser2 Марисол е наш и точка!
А бразилците са най-класни именно в тая възраст 30-31 години, така че с тоя ПОНЕ ЕДИН МЕЖДУНАРОДЕН ФИНАЛ ТАЯ ГОДИНА ни очаква!

Върнете се в началото

Според трансфермарка, за изминалия сезон Марсиньо има 19 мача с 1 гол и 1 асистенция в кипърската висша лига, 6 мача в ШЛ (добър атестат) с 0 гола и 0 асистенции, както и 5 мача в квалификациите за ШЛ пак с 0 гола и 0 асистенции.

Впечатляващо е, че е играл в Маритимо и Сантос, но пък е със "снажните" 174 сантиметра :).

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

SZ_FEN написа:
Македония написа:
Цитат:

За каква трансферна сума става въпрос като Марсиньо вече е свободен агент?

Е, заплатата ти ли ще му плащаш или Бащицата? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:43 pm 
Аватар

Диамутен взимал 20 хил. еврона на месец...аз го мислех за маймуна, но маймуните са тези Тодорини кукли, а не той :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:47 pm 
Баси, как ли се живее в София с 40 000 лева на месец :bigok Развеждам се, давам децата за осиновяване, сменям цвета на кожата при доктор Емилов ли какъв беше, намирам чрез общи познати номера на боК акримуньо и шетаме само по курви 24/7. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 7:48 pm 
Аватар

А дали е така или така искат да оправдаят изгонването му? Доколкото си спомням зимата Тонев беше възмутен от големите заплати на някои хора и твърдеше, че такива повече няма да се дават, и че взетите тогава не са с големи заплати. Сега нещо другояче излиза, ако тази информация е вярна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]