krivia написа:
Boyo,
Това са доста условни и спорни разсъждения, аз пък съм на точно обратното мнение, Терзиев не виждам с какво може да е по-различен от Главата и Милиев, преди да дойдат в Левски, даже последните двама имажа далеч по-впечатляващи игри. Това дали би му писнало на Шаешу да играе в Левски зависи от спортното ръководство, ако поддъжат добър и приятен климат в съблекалнята, направим хубави мачове с победи в Европа и титла в България, дали ще му се бяга? И дали цената му ще спадне двойно?
Иначе да ги търсим във Франция не е лоша идея, но нали уж скаутите това правеха, де ги тогава двамата за тези пари?
Според мен е най-разумно да инвестират в още двама трима наистина класни играчи, какъвто е Шаешу(тъй като досега от 5-има играчи, 4-има са свободни агенти

), точно сега, за да започнем най-накрая да си обиграваме отбора през целия сезон, зимата да видим къде куцаме и с едно две попълнения да запълним дупките. Така другото лято няма да ти се налага да вадиш пари за селекция, освен ако не продадеш някой. Въпрос на избор, дали сега да извадим малко повечко пари и да си стегнем здрав и силен отбор, или пак само със свободните агенти ще се мъчим да направим от пръднята боя до зимата.
Главата и Милиев ги докарахме ние на това дередже, та те бяха на по-високо ниво преди да ги купим. Разбира се, че същото би станало с Терзиев, Росен Колев или който и да е младок, ако нямаме добри треньори и климат в отбора. Аз съм направил презумцията, че този период последните 3 години вече е в миналото все пак. А на Шаешу и подобните им писва независимо от климата и успехите (освен сърбите може би).
За търсенето във Франция - е един вече доведохме, като нищо още един ще дойде. И пак ще оспоря твърдението "наистина класни играчи като Шаешу". С какво е доказал, с 8 гола в А група? Ели го разкостиха, че бил играл все във втора лига, а Шаешу е бог, нищо че и той има 5 мача в лига 1 и останалото е по долните дивизии. Сега ако е толкова добър и струва само 500к защо никой в чужбина не го ще - той е на тезгяха още от зимата?
Според мен трябва да се насочим да оберем всичко 18-19 годишно дето може да ритне топката правилно. Да търсим такива и в чужбина - е навремето тримата нигерийци на 16 години , всички ни ебаваха, но двама от тримата станаха играчи, играха дълго за нас, накрая и пари от трансфери взехме. Левски реално не може да е консуматор на трансферния пазар щото тея кинти нема от къде да идват, Левски трябва да обира юношеските надежди за стотинки , да ги прави играчи и да ги продава за 5-6 милиона, както правят Партизан, Динамо Загреб, Звезда и т.н.