Levskar67 написа:
Хипо, уважавам те за възраста ти, видял си повече от мен, гледал си повече мачове на ЛЕВСКИ! Но във следващия мач, на живо, с участието на Пинто, обърни внимание, как момчето тръгва в атака, опитва се да направи коронния си номер и не успява ( понеже всички, на запис са му гледали тъпия финт, за което съм го кръстил Финто), става контра, централния защитник от неговата страна се опитва да спре откъсналия се футболист на противника, а Пинто вместо да бяга с двойни усилия ( защото е виновен за това ) към нашето наказателно поле и да заеме оголената зона от човека, който му бърше гъза, си потичва леко на бека, от което няма смисъл! Това по телевизията не може да се види! И понеже горещо го защитаваш, ще те помоля да провериш от къде го купихме и колко мача е изиграл там! Защото дадохме пари за резерва в посредствен Португалски отбор, който е по-слаб от ЛЕВСКИ, а за популярност и дума не може да става! САМО ЛЕВСКИ!

Levskar67, аз също уважавам твоето мнение, независимо дали съм съгласен с него или не. Най малко имам някакво желание да те убеждавам в моето, просто написах какво мисля аз. Според мен вината за въпросните пробиви не е само на Пинто. Вината е комплексна.
Цитат:
...а Пинто вместо да бяга с двойни усилия ( защото е виновен за това ) към нашето наказателно поле и да заеме оголената зона от човека, който му бърше гъза, си потичва леко на бека, от което няма смисъл!
Ето тук например, моето мнение е различно.
Ако централния защитник тръгне да покрива зоната атакувалия краен защитник, неговата зона се покрива от
дефанзивния халф. Това, че нашите играчи не спазват елементарни положения при защитните функции в играта, това е или лична или както казах по нагоре комплексна вина и най вече на треньорите които изискват от тях. При издънките които имаме в двойката централни защитници, инертността с която играят, не смятам, че вината е само на Пинто. Виж, ако беше съвършен, нямаше да играе в Левски - но да казваш, че е най слабия при положение, че цялата средна линия и централни защитници изминалия сезон се офлянкват и не откъсват, просто не съм съгласен и това е мое лично мнение. И друго ще ти кажа, Калво и неговата игра изпъкваха не без участието на Пинто. Намери записи на мачовете в които Пинто не играе и сравни играта на Калво с мачовете в които играе. Разликата е огромна. Но да ми казваш, че Пинто е по слаб от безхаберника Видивич, който беше като кон без глава и в играта му липсваше елементана мисъл - извинявай, че ти го казвам така, но в случая преценката ти според мен изобщо не е реална, дори бих казал може би малко пресилено, но пристрастно-негативна.