forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 01, 2025 6:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 4:19 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:
kratuncho, v syvremenniq futbol 250k evro sa jylti stotinki. Ako iskame da nadcakame turcite, trqbva da predlojim visochka cena i te taka..

Окей, съгласих се. Но както и да го погледем нашите ще трябва да намерят пари за такъв като него. Ако искат да сме фактор тази година, няма да стане само със свободни агенти. 100% са взели за Тасевски поне колкото за Шаешу.

за Тасевски се говори, че сме взели 100 хил. долара ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 4:20 pm 
Аватар

Трябва да са напълно побъркани да го дадат за толкова. Ако са го дали за толкова си заслужават ебането до дупка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 4:24 pm 
Аватар

Според крайно достоверния трансфермаркт сме го дали за 150 хил. евро :lol: Обаче в последните два сезона сме на по около 1,5 млн. евро печалба от трансфери(общо около 3 млн.).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 4:57 pm 
Аватар

Путарко трябва да е платил някакви пари за да играе :bigok Хората търсят футболисти, а не мърди и шушумиги :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 5:03 pm 
Аватар

Цитат:
Сьорд Арс излезе начело при голмайсторите в китайското футболно първенство

:smt035 Некадърника бележи в супербезкадърното китайско първенство :smt035, такива хора не могат дори да помиришат терен в супермегагалактическата Загорка висша лига :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 5:37 pm 

Дори Де Карвальо ми вдъхва повече доверие от тоя главоч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 5:38 pm 
Аватар

Цитат:
Перлата в новата селекция на Левски се оказа слаб за...Гвинея-Бисау. Тъмнокожият нападател Базил Де Карвальо остана извън групата на националния тим за сблъсъка с Камерун.........................
:bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 5:39 pm 
Аватар

Дано Кичарата докара читав нападател, че с тоя сме :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 5:40 pm 
Сигурно е отказал да яде човешко вечерта преди мача и са го махнали. Все пак от колко време в в България, отвикнал е.
А Кичарата каза на пресконференцията, че Мангальо щял да играе в квалификациите за световното в Бразилия 2014, а то всъщност е за купата на Афромаймунските нации 2013. Или Мангальо не е знаел какъв е тоя мач, или Кичарата не е разбрал, или и двамата са малоумници :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:22 pm 
Аватар

Лайнарьо представихме ли го :bigok счупи ли се пак :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:23 pm 
Аватар

Ако не е, Банкерчето да се снима с него имидиътли :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:28 pm 
Аватар

Нали до днес щяха уж да идват още двама,де са :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:32 pm 
Аватар

Пътуват :bigok Градския транспорт не е по разписание,днеска е почивен ден все пак. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:41 pm 
Аватар

Гонзо-The Best написа:

Maй идването им се отложи до края на другата седмица. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:50 pm 
Аватар

Не знам,ама гледам Бащицата пак е дал интервю.Това,както знаем,е много лошо.Почвам да се притеснявам,че пак се появи,имам натрапчивото чувство,че нещо лошо ще стане :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 6:54 pm 

Гонзо-The Best написа:

Ами Хидън, който естествено никога не е прав, преди 1 седмица ви каза, че ще дойдат след един месец и няма да са двама, а един и той със сигурност няма да е национал. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 7:14 pm 
Аватар

Ще се забавят малко, че вчера чехите не отпаднаха и ще са заети до другата седмица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 7:23 pm 
Аватар

Не се замислих,но може би чакаме холандците окончателно да отпаднат,за да вземем РВП :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 7:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Гонзо-The Best написа:

Ами Хидън, който естествено никога не е прав, преди 1 седмица ви каза, че ще дойдат след един месец и няма да са двама, а един и той със сигурност няма да е национал. :bigok

Ако е Шаешу, нека да не е национал ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 10:12 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Хипо, уважавам те за възраста ти, видял си повече от мен, гледал си повече мачове на ЛЕВСКИ! Но във следващия мач, на живо, с участието на Пинто, обърни внимание, как момчето тръгва в атака, опитва се да направи коронния си номер и не успява ( понеже всички, на запис са му гледали тъпия финт, за което съм го кръстил Финто), става контра, централния защитник от неговата страна се опитва да спре откъсналия се футболист на противника, а Пинто вместо да бяга с двойни усилия ( защото е виновен за това ) към нашето наказателно поле и да заеме оголената зона от човека, който му бърше гъза, си потичва леко на бека, от което няма смисъл! Това по телевизията не може да се види! И понеже горещо го защитаваш, ще те помоля да провериш от къде го купихме и колко мача е изиграл там! Защото дадохме пари за резерва в посредствен Португалски отбор, който е по-слаб от ЛЕВСКИ, а за популярност и дума не може да става! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Levskar67, аз също уважавам твоето мнение, независимо дали съм съгласен с него или не. Най малко имам някакво желание да те убеждавам в моето, просто написах какво мисля аз. Според мен вината за въпросните пробиви не е само на Пинто. Вината е комплексна.
Цитат:
...а Пинто вместо да бяга с двойни усилия ( защото е виновен за това ) към нашето наказателно поле и да заеме оголената зона от човека, който му бърше гъза, си потичва леко на бека, от което няма смисъл!

Ето тук например, моето мнение е различно.
Ако централния защитник тръгне да покрива зоната атакувалия краен защитник, неговата зона се покрива от дефанзивния халф. Това, че нашите играчи не спазват елементарни положения при защитните функции в играта, това е или лична или както казах по нагоре комплексна вина и най вече на треньорите които изискват от тях. При издънките които имаме в двойката централни защитници, инертността с която играят, не смятам, че вината е само на Пинто. Виж, ако беше съвършен, нямаше да играе в Левски - но да казваш, че е най слабия при положение, че цялата средна линия и централни защитници изминалия сезон се офлянкват и не откъсват, просто не съм съгласен и това е мое лично мнение. И друго ще ти кажа, Калво и неговата игра изпъкваха не без участието на Пинто. Намери записи на мачовете в които Пинто не играе и сравни играта на Калво с мачовете в които играе. Разликата е огромна. Но да ми казваш, че Пинто е по слаб от безхаберника Видивич, който беше като кон без глава и в играта му липсваше елементана мисъл - извинявай, че ти го казвам така, но в случая преценката ти според мен изобщо не е реална, дори бих казал може би малко пресилено, но пристрастно-негативна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2012 11:03 pm 

acrimonious написа:
hidden767 написа:
Гонзо-The Best написа:

Ако е Шаешу, нека да не е национал ;)

Не мисля че сме в състояние да извършим такъв трансфер. За такъв трансфер се иска нов начин на мислене, а при нас такова нещо засега не виждам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:30 am 

"Нов начин на мислене" а.к.а. "пари". :d
Иначе по темата, нази година съм доволен, за пръв път имаме почти готова селекция в началото на подготовката. Това е много за управлението на бащицата. А кой сме взели още е рано за коментари. Много хора не разбират, че батков ако може и за 1 лев да му излезе по-евтино ще вземе далеч по-слабият играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 8:18 am 

За съжаление въобще не става въпрос за повече пари, защото се вижда че това лято наистина са повече - ако не бяха, още нямаше да има нито един нов освен Пелето. Новият начин на мислене е далновидността и смелостта да предпочетеш по-скъп играч, който се е доказал в България и да го вземеш навреме, пред по-евтин такъв, който ще бъде загадка за всички и който ще дойде в края на подготовката. Ако до няколко дена няма Шаешу, а почне да се говори за някакви на проби, значи няма нищо ново в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:18 am 
Аватар

като гледам как се надъхвате за некъв Шаешу все едно взимаме играч от Лион или поне резерва на европейското... Нищо че Черноморец са го обявили преди два месеца за продажба но никой чужд отбор не иска да ги извади тея пари...

Такива като Шаешу в лига 2 има десетки. Не е лош, ще ни свърши работа ако го вземем, но за 500 хиляди еврони ще вземем двама като него директно от Франция. Или просто можеше да си плащаме заплатата на Калво.

Селекцията не е просто да обереш 11 кадърни играча вкарали по някой гол някъде. Шаешу е в БГ вече една година, още една макс и ще му писне и ще си бие шута. Ще извадим 500 хиляди, после нема да можем да го продадем и за 250 дори. За стотен път - много по-смислено е да вземем Терзиев от Черноморец. Ще ни го дадат за по-малко пари от тези 500 хиляди, а неговата цена тепърва ще расте ако се развива - младежки национал, ще запише няколко мача с мъжете и след 2-3 години ще го продадем за двойно или тройно. Шаешу по-добър нема да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:26 am 
Аватар

Глеадм, любимата на цял един народ "медийка" - бГлитц, е поместила следното:

http://www.blitz.bg/sport/article/130226

:blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:28 am 
Аватар

Boyo,
Това са доста условни и спорни разсъждения, аз пък съм на точно обратното мнение, Терзиев не виждам с какво може да е по-различен от Главата и Милиев, преди да дойдат в Левски, даже последните двама имажа далеч по-впечатляващи игри. Това дали би му писнало на Шаешу да играе в Левски зависи от спортното ръководство, ако поддъжат добър и приятен климат в съблекалнята, направим хубави мачове с победи в Европа и титла в България, дали ще му се бяга? И дали цената му ще спадне двойно?
Иначе да ги търсим във Франция не е лоша идея, но нали уж скаутите това правеха, де ги тогава двамата за тези пари?

Според мен е най-разумно да инвестират в още двама трима наистина класни играчи, какъвто е Шаешу(тъй като досега от 5-има играчи, 4-има са свободни агенти :idea: ), точно сега, за да започнем най-накрая да си обиграваме отбора през целия сезон, зимата да видим къде куцаме и с едно две попълнения да запълним дупките. Така другото лято няма да ти се налага да вадиш пари за селекция, освен ако не продадеш някой. Въпрос на избор, дали сега да извадим малко повечко пари и да си стегнем здрав и силен отбор, или пак само със свободните агенти ще се мъчим да направим от пръднята боя до зимата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:41 am 
Аватар

Boyo написа:
като гледам как се надъхвате за некъв Шаешу все едно взимаме играч от Лион или поне резерва на европейското... Нищо че Черноморец са го обявили преди два месеца за продажба но никой чужд отбор не иска да ги извади тея пари...

Такива като Шаешу в лига 2 има десетки. Не е лош, ще ни свърши работа ако го вземем, но за 500 хиляди еврони ще вземем двама като него директно от Франция. Или просто можеше да си плащаме заплатата на Калво.

Селекцията не е просто да обереш 11 кадърни играча вкарали по някой гол някъде. Шаешу е в БГ вече една година, още една макс и ще му писне и ще си бие шута. Ще извадим 500 хиляди, после нема да можем да го продадем и за 250 дори. За стотен път - много по-смислено е да вземем Терзиев от Черноморец. Ще ни го дадат за по-малко пари от тези 500 хиляди, а неговата цена тепърва ще расте ако се развива - младежки национал, ще запише няколко мача с мъжете и след 2-3 години ще го продадем за двойно или тройно. Шаешу по-добър нема да стане.

Лошото е, че три години сме без титла и затова ни трябват играчи, който да ни носят бързи резултати. Терзиев няма кой да го чака 2-3 години..

А ако може да се вярва на донгалфон-

Цитат:
Левски удари на камък - не се разбра с Черноморец за Шаешеу
18 юни 2012 10:40
Бургазлии поискали 600 000 евро за звездата, разкри агентът Козакевич
Опитите на Левски да прив­лече звездата на Черноморец Аатиф Шаешу са ударили на камък заради високата трансферна сума, която искат бургазлии. Това разкри мениджърът на играча Болеслав Козакевич, който разкри, че от "Герена" трябва да извадят 600 000 евро, за да имат Шаешу.

"Засега няма вариант Аа­тиф Шаешу да премине в Левс­ки. Появиха се много спекула­ции тези дни, но според мен сделка едва ли ще се осъществи. Левски харесва много Аа­тиф, но едно е да харесваш един играч, а съвсем друго е да успееш да го привлечеш. Има­ше запитване от страна на Иво Тонев към директора на Черноморец Пламен Киряков и мен за цената му. От Черноморец искат 600 хиляди евро на­куп за правата на Аатиф, но от Левски не са склонни да пла­тят тази сума за играч от бъл­гарското първенство, дори и за Шаешу. Така че тук има разминаване в желанията на две­те страни. Ако от „Герена" за­силят интереса си към моя кли­ент, може да се стигне до пре­говори. По принцип всичко мо­же да се уреди, знаете, че аз ра­ботя добре с Левски, доведох на "Герена" двама нови играчи - Ромен Ели и Агиеманг Опоку. Но засега няма конкретно предло­жение от сините за Шаешу", за­яви Болеслав Козакевич пред "Тема спорт".

В следващите няколко дни сините очакват да финализират преговорите с двама фут­болисти. В клуба очакват офанзивен халф и нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:44 am 
Шаешу, Маешу, ама ако не станат отбор и не играят като мъже нищо няма да стане. Един нападател ни трябва и най-накрая дано да имаме треньор! За Европа тая година по-добре да нямаме големи очаквания, тъкмо ако влезем в групите ще сме повече от доволни, а за първенството, ако имаме наличен добър треньор и той сглоби ОТБОР, можем да станем шампиони и без Шаешу и Меси.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:45 am 
Аватар

acrimonious написа:
Boyo написа:

Лошото е, че три години сме без титла и затова ни трябват играчи, който да ни носят бързи резултати. Терзиев няма кой да го чака 2-3 години..

А ако може да се вярва на донгалфон-

Цитат:
Левски удари на камък - не се разбра с Черноморец за Шаешеу
18 юни 2012 10:40
Бургазлии поискали 600 000 евро за звездата, разкри агентът Козакевич
Опитите на Левски да прив­лече звездата на Черноморец Аатиф Шаешу са ударили на камък заради високата трансферна сума, която искат бургазлии. Това разкри мениджърът на играча Болеслав Козакевич, който разкри, че от "Герена" трябва да извадят 600 000 евро, за да имат Шаешу.

"Засега няма вариант Аа­тиф Шаешу да премине в Левс­ки. Появиха се много спекула­ции тези дни, но според мен сделка едва ли ще се осъществи. Левски харесва много Аа­тиф, но едно е да харесваш един играч, а съвсем друго е да успееш да го привлечеш. Има­ше запитване от страна на Иво Тонев към директора на Черноморец Пламен Киряков и мен за цената му. От Черноморец искат 600 хиляди евро на­куп за правата на Аатиф, но от Левски не са склонни да пла­тят тази сума за играч от бъл­гарското първенство, дори и за Шаешу. Така че тук има разминаване в желанията на две­те страни. Ако от „Герена" за­силят интереса си към моя кли­ент, може да се стигне до пре­говори. По принцип всичко мо­же да се уреди, знаете, че аз ра­ботя добре с Левски, доведох на "Герена" двама нови играчи - Ромен Ели и Агиеманг Опоку. Но засега няма конкретно предло­жение от сините за Шаешу", за­яви Болеслав Козакевич пред "Тема спорт".

В следващите няколко дни сините очакват да финализират преговорите с двама фут­болисти. В клуба очакват офанзивен халф и нападател.

И дано този път сме "Уцелили" тренера, защото и най-читавия футболист да вземеш, като го пуснеш да тренира по методологията на досегашните ни пишман "спецове", ойде коня у реката....!!!!!!
Между другото Божката Митрев каза, че според него най-добър колектив сме имали при Кокала......!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 12:46 pm 
Аватар

Днес в Телеграф пише че тоя Марселиньо щял да чака отбора в Австрия. Бил гласен за заместник на Гаджев, ама тоя калмук нали никой не го иска. Пък и тва бразилче дори да е класа си е на 31 години :slap

Да не се окаже тоя един от 2мата дето уж "чекаме" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]