forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 19, 2012 9:01 pm 
Аватар

Левски отряза украинци за Милиев

жалко........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 20, 2012 12:21 am 
Аватар

Вече имаме фаворит за лятната перла в селекцията :bigok Маме Диуф от Хановер :loser2 :loser2 :loser2 Изображение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 20, 2012 2:28 am 
Аватар

Его и задължителния клиБ от ютъп :loser2 http://www.youtube.com/watch?v=5kzsgaxQ ... creen&NR=1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 20, 2012 6:47 pm 

Не става за циганин, много му са здрави зъбите и няма златен! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 12:28 pm 

Дано засилят конкуренцията с този халф
http://football.sportal.bg/news.php?news=350696
Ето и видео с изяви на човека, офанзивен халф е доколкото виждам но се справя и с борбата за топката, умее да завършва и атаките, но нека го вземем първо а и после да покаже че е толкова добър, тъй като станахме свидетели на какви ли не случки с добри футболисти който идват и тук не показват и половината от това което могат
http://www.youtube.com/watch?v=KcVLkXbMaLM

...иначе тоя Маме Бирам Диуф не е лош нападател като гледам, става за крило обаче, малко е нисък за централен нападател.
http://www.youtube.com/watch?v=knwLaO1YCn0 - пет гола за един мач :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 2:11 pm 
Аватар

Грийн иска да остане в Левски, но за по-дълго

Холандският бранител на Левски Сержиньо Грийн иска да преподпише с Левски. Гонг научи каква е причината за забавянето на подписа под новия контракт. „Сините“ също искат да продължат договорните си отношения с основния си футболист, но разминаването идва в продължителността на новия документ.

Левски предпочита да подпише за една година с Грийн, а той иска да се обвърже за следващите два сезона с клуба от стадион „Георги Аспарухов“. Тази година Сержиньо ще стане на 30 години и търси сигурност в своята кариера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 3:51 pm 
Аватар

Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Бившият ръководител в Локомотив София Дончо Донев от днес е главен селекционер в Левски. Той призна, че вече работи за „сините“, след като проведе среща с Иво Тонев, Георги Иванов, и Николай Костов.

„От днес работя за Левски. Нито искам да бъда началник, нито съм от хората, които обичат да имат много шефове. Ще работим като приятели, в един отбор. Ще ми помагат още четирима души, но на този етап няма да казвам имена,“ заяви Донев.

Очаквайте още от думите му.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=254529

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 4:11 pm 
Аватар

Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

А така, полека-лека започва да се нареждат нещата :smt017

Иво, Дончо, Рендето и Майкъла от години джасат тенис и джитбол заедно в Горна баня и после доиграват яко карти, за да им минава пълноценно деня... Следващия, който ще обявят ще е Г.Марков, а за по-следващия нямам думи - той с 1 крак е стъпил чрез приятелчето си Щтилян

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 4:29 pm 
Аватар

Аз лошо от Дончо Донев не съм видял, още си спомням как наеба свинете на финала за купата през 98-ма :bigok Но нали трябва да се плюе и храни :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:04 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=254563

тоя май ше го вземем в крайна сметка :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:24 pm 
Аватар

Дончо на финала '98 ги направи на попараааа, даже той асистира на Ламята за 5тия хаха, и на Гонзо въобще този мач беше много, много добър. :) Културен човек, общо взето съм повече от доволен.
А, ако наистина вземем халф, ще е прекрасно, Грийн и Диамутен защита, отпред ще има вариации пред халфовете, ще бъде наистина много добре сглобен състав и остава само треньора и играчите да показват победоносна игра. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:33 pm 
Аватар

Ако треньора иска този за титуляр, то тогава Йовов ще седне на пейката, което според мен е добре. Или поне по-рядно ще започва в мачовете, защото той е по-ценен като алтернатива на Тасевски и Гаджев, отколкото като дефанзивен халф. Явно Грийн твърдо ще е централен защитник, въпреки че аз, а и доста хора мисля, предпочитат той да ни е дефанзивния халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:40 pm 
Аватар

Мен само ме тревожи малко, че българите в отбора са стабилно на изчезване, но това си е в пряка зависимост от качеството на БГ футболистите. Аз като се замисля, я има я няма 4-5 човека дето стават за Левски в момента :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:48 pm 
Аватар

Аз тоя Рашид не виждам за кво ни е.. Ако може да вземем още един футбалер, то по- добре да е защитник. Ние си имаме перфектния ДХ, само дето трябва да запълва дупките ИИ5 и ЙМ55...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 6:01 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Аз лошо от Дончо Донев не съм видял, още си спомням как наеба свинете на финала за купата през 98-ма :bigok Но нали трябва да се плюе и храни :ohmygod

Toй ги еба и малко преди въпросния финал при 3:3 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 7:32 pm 

krivia написа:
Ако треньора иска този за титуляр, то тогава Йовов ще седне на пейката, което според мен е добре. Или поне по-рядно ще започва в мачовете, защото той е по-ценен като алтернатива на Тасевски и Гаджев, отколкото като дефанзивен халф. Явно Грийн твърдо ще е централен защитник, въпреки че аз, а и доста хора мисля, предпочитат той да ни е дефанзивния халф.

Абе само на мен ли ми е направило впечатление огромното количество брак при отиграванията на Грийн в средата? Човека си каза - той предпочита да е защитник, а май и аз така предпочитам, особено ако на негово място се вземе някой, който пипа по-добре топката и пуска по-тънки пасове... и да захапва също така здраво противника, естествено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 7:35 pm 
Аватар

niki87 написа:
Let There Be Rock написа:

Toй ги еба и малко преди въпросния финал при 3:3 :smt031

И още по-рано при едно 2:0 с Грозни.Тоя мач нема го забравя,определено е в топ 3 на мачкане на свинете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 8:51 pm 
Аватар

Дончо е пич. Дано си върши добре и работата. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 9:12 pm 
Аватар

Не е на хубаво още да се говори ,но до момента в клуба започна да се работи много професионално,а и се вижда ,че и играта потръгва нагоре.Ако това темпо се поддържа след 1-2 години може и да се изгради един идеялен отбор за Европа. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 10:03 pm 
Много е важно на някого от форума да не му е ясно "тоя закво го взимаме" :smt035 :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 11:49 pm 
Аватар

Македония написа:
Много е важно на някого от форума да не му е ясно "тоя закво го взимаме" :smt035 :bigok

Мен не ми е ясно какво значи "главен селекционер" при положение, че има човек в клуба, който има думата за трансферите от високото си място. Дончо е пич и нищо против него нямам. Просто не разбирам каква е тази система от скаути, която той ще ръководи. Спомена за разделяне на страната на 4 региона, а във всеки щяло да има по 1 скаут. Той щял да напбюдава непрекъснато играчи набелязани за привличане. Догодина щял да си вземе и заместник. До тук все едно, че правят система за продажба на накъкви вносни стоки на територията на страната.
Човек ще рече, че България е 50 млн. и има 100 клуба от които в дива конкуренция непрекъснато изкачат таланти по на 12-16 г. - подготвени от специалисти в невероятни условия за качествен футбол... Да, ама не! Нали? Не е ли по разумно да се подготвят при нас в ДЮШ бъдещите играчи на Левски? Хем пред очите на всички, хем по-лесно за управление и контрол, а и резултатите непрекъснато могат да се измерват и оценяват във всяко едно отношение.
Ако пък готви лятната селекция от сега още наблюдавайки играчи от чужбина, то пак мениджърите ще ги предлагат явно, защото скаути на ниво да наблюдаваме Европа няма как и кой да създаде. За това се иска поне английски, а ние не говорим...
Работата е нещо в стил "много вожд - малко индианец", вижте колко са шефчетата само:
Батков - Иво - Гонзо - Баждеков - Шишков - Дончо - Н.Костов - К.Ивков ... :smt017
Дано става дума за екип с възможности, ама надали предвид индивидуалните качества и манталитета ни да работим заедно.
Да не стане така, че утре Гонзо да си тръгне "поради лични" или други измислени причини :-o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 12:00 am 
Аватар

Батков се води собственик (все още)
Иво-член на УС
Гонзо-СПТ
Баждеков-изпълнителен директор
Шишков-отговаря за маркетинга
Дончо-скаут Само не знам защо точно него.Той нещата в Доко не можа да оправи ,че нас ще ни оправи. :smt017
Н.Костов-тренер
К.Ивков-шеф на ДЮШ

Кое му е толкова странното? :smt017 Всеки си има определена функция :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 1:16 am 
Аватар

Абе, сори, ама ние не сме Доко /Илиянци/ ебаси! Дойде тоя измекяр и си доведе целата тайфа. :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 1:22 am 
Аватар

flo написа:
Батков се води собственик (все още)
Иво-член на УС
Гонзо-СПТ
Баждеков-изпълнителен директор
Шишков-отговаря за маркетинга
Дончо-скаут Само не знам защо точно него.Той нещата в Доко не можа да оправи ,че нас ще ни оправи. :smt017
Н.Костов-тренер
К.Ивков-шеф на ДЮШ

Кое му е толкова странното? :smt017 Всеки си има определена функция :!:

Странното се въдят някък си нови началници, а в същото време никой не си прави труда да обясни какво се случва, какво да очакваме в бъдеще и в приблизително какви срокове.
Пак в същото време никой от тях не може да обясни, защо от 16-17-18-19 г. он ДЮШ не можем да извадим дори за проба в подготвителния етап някъкъв централен защитник. Новодошлите - само Пинто тренира и бе с отбора в подготовката, а другите 3-ма са гости седмица преди началото на първенството. Турболенция на всеки шеС месеца :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 1:56 am 
Аватар

Абе стига глупости, няма нищо по-хубаво от скаутско звено. Тези хора могат да набелязват таланти на по 15-16 години и да ги привличат в Левски ( като Вутов ), нали се сещате, че в България е пълно с кадърни футболисти на ниво 15-16 годишни, проблема идва точно след тази възраст, ако се обере каймака в България, все 4-5ма ще стават за първия отбор след време... няма нищо по-хубаво от това и съм много, много доволен. Отделно Донев е супер пич и е умен човек, не е Бисер Хаздай............. А, още по-хубавото е, че няма да се привличат играчи само по видео, защото сами знаем какви чудесии сме гледали, пък после пълни тъпаци, друго си е да се види на живо. Повече от доволен съм, смятам, че в отбора започва да се работи, при това качествено. Всяко начало е трудно, да им дадем шанс на тези хора... ако успеят, всички ще сме доволни. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 2:20 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Пак в същото време никой от тях не може да обясни, защо от 16-17-18-19 г. он ДЮШ не можем да извадим дори за проба в подготвителния етап някъкъв централен защитник. Новодошлите - само Пинто тренира и бе с отбора в подготовката, а другите 3-ма са гости седмица преди началото на първенството. Турболенция на всеки шеС месеца :wink:

То вадиме и им се дава шанс да тренират, но нито един от юношите до момента не го е оправдал с изключение на Живко Миланов.....Виктор Генев, Мартин Димов, Симеон Иванов, Тодор Стоев, Иван Тодоров, Атанас Фиданин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 7:35 am 

UGLYBLUE написа:
Македония написа:

Мен не ми е ясно какво значи "главен селекционер" при положение, че има човек в клуба, който има думата за трансферите от високото си място. Дончо е пич и нищо против него нямам. Просто не разбирам каква е тази система от скаути, която той ще ръководи. Спомена за разделяне на страната на 4 региона, а във всеки щяло да има по 1 скаут. Той щял да напбюдава непрекъснато играчи набелязани за привличане. Догодина щял да си вземе и заместник. До тук все едно, че правят система за продажба на накъкви вносни стоки на територията на страната.
Човек ще рече, че България е 50 млн. и има 100 клуба от които в дива конкуренция непрекъснато изкачат таланти по на 12-16 г. - подготвени от специалисти в невероятни условия за качествен футбол... Да, ама не! Нали? Не е ли по разумно да се подготвят при нас в ДЮШ бъдещите играчи на Левски? Хем пред очите на всички, хем по-лесно за управление и контрол, а и резултатите непрекъснато могат да се измерват и оценяват във всяко едно отношение.
Ако пък готви лятната селекция от сега още наблюдавайки играчи от чужбина, то пак мениджърите ще ги предлагат явно, защото скаути на ниво да наблюдаваме Европа няма как и кой да създаде. За това се иска поне английски, а ние не говорим...
Работата е нещо в стил "много вожд - малко индианец", вижте колко са шефчетата само:
Батков - Иво - Гонзо - Баждеков - Шишков - Дончо - Н.Костов - К.Ивков ... :smt017
Дано става дума за екип с възможности, ама надали предвид индивидуалните качества и манталитета ни да работим заедно.
Да не стане така, че утре Гонзо да си тръгне "поради лични" или други измислени причини :-o

Май е така, но явно няма кой да им го каже на безхаберниците в клуба и да им начертае правилната схема :smt017
Не бях разгледал нещата в този аспект, но твоя анализ ме накара сериозно да се замисля. :smt017
Не че го прочетох де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 9:27 am 
Аватар

май на Гонзо от лятото ще му пеят бай бай :roll: :? :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 10:56 am 
Аватар

За сметка на тоя тарикат Донев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 11:03 am 
Аватар

Да спират всички процеси в клуба, че форума не е съгласен :ohmygod :ohmygod :ohmygod щщ

Росенчо, прекаляваш с епитетите, тарикат :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]