forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 01, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:49 am 
Аватар

Минах през техния форум да видя дали са истина цитатите. К'во да кажа, отивам на санаториум в Некултурната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:50 am 
Аватар

Сакаме и чекаме, демона плаща, сигурен съм, че има пръст и той

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:51 am 
Аватар

kosyo написа:
Макарона написа:
Косьо, некой форумци още не сме спрели с черпенето от вчера. Давай да отиваме и да се почваме, че да не се усерат нещата

Да се уточнят "виновниците" за изтриването на старата тема, съответно на фалита на чурка и пак почваме!

Ами Ситизена беше инициатор, не помня кой я архивира (май аз :smt017 ), а Демона направи новата.

едит: явно да - viewtopic.php?f=20&t=8602&p=1664623#p1664623

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:03 am 
Аватар

Niki4a написа:
danesa написа:
Никич...еми..няма да може да ти отговори отворкото :smt006

Тоз ми лазеше по нервите от първия си пост :bigok

:bigok

Достойни прасенца... морални прасенца... винаги верни прасенца. Това трябва да е в неква паралелна вселена. :loser2
Разбира се днес журналята с петолъчки по гъзовете започнаха лекичко да захранват обществото с това как ал сесека щяла да липсва - кур за вас бе, помияри! На никого няма да липсвате! :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:05 am 

PhilipLS написа:
Локо Сф няма ли и те да са в тяхната група ? :smt017 :strkstrk Aко е така - нема излизане от там, батко. :strkstrk :losers :fuck6crb

Те не трябва ли да са в София-Север с Бенковски, Подгумер и Негован.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:06 am 
Аватар

Те трябва да са във В група, а не А окръжна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:18 am 

Търсят се 3-4 момчета да си запърним квотата за отбор в А окръжна, ако има желаещи да пишат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:37 am 
Аватар

Някакъв прасьок им метнал "всичко още не е свършило, ще видите в понеделник" и тия вече цъфнаха, изпълнени с нови надежди :smt005 Ебати сганта, бе :smt005
Цитат:
И аз съм на мнение че всичко свърши но както се казва ще се роди феникс от пепелта

Цитат:
По-скоро ще се роди едно лайно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:54 am 
Аватар

Цитат:
Дучето: Искам да видя виновниците в затвора

Вместо това ще гледа Чурка в "А" окръжна :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:58 am 
Аватар

Прокобата му хвана! :pastor :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:06 am 
Аватар

Да си ебат майката! :evil:

Прикачени файлове:
Pfff.png
Pfff.png [ 46.25 KiB | Прегледано 1540 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:09 am 
Аватар

Кадемлийската тема. :bigok За сега 2 лит(*кс-етрополе очакваме, още цирка продължава, пиенето също, с него вървят и забраните. :loser2 :smt005 :smt005 :bii_chorbata :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:11 am 
Аватар

Аз припознавам урода на Черепа :bigok бахти цирка ни осигуриха тея едноклетъчни, по-яко е от световно или европейско :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:13 am 
Аватар

Под статията има 100 коментара и всичките са АНТИ-ДУЧЕТО :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata
:arrow: https://www.facebook.com/gong.bg?fref=nf

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:14 am 
Аватар

Феновете на Литекс поздравиха Ники Александров!

Сред всички, имаме едно любимо име - Ники Александров! Господин Александров, така силно искаше да припознае нашият отбор за свой, че дори недоумението на неговите колеги не можа да го извади от летаргията и сладкия сън за 35 титли, 38, 43, 101 далматинци? Той така силно искаше това обединение, че нищо не беше в състояние да му отвори очите! Ние сме приготвили подарък за Ники Александров, той ще получи своята членска карта на Литекс Ловеч. Тя струва 19,21 лв. но за него ще е безплатна! Той си я заслужи и ние ще го очакваме на трибуната, да ни припознае! Само да не се обърка, понеже ние стоим на Южната Трибуна, а не на Северната!

:losers и от село поздрав за Алахсандров, :strkstrk

http://forum.gong.bg/litex/viewtopic.php?f=3&t=192379

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:18 am 
Аватар

С ебати мазната усмивка се събуждам тая сутрин. :bigok :smt007 Някак си света е по-добър, въздухът е по-свеж :losers :losers :losers Цесека са във А, цесека са във А, ама в окръжнатааааааааааа :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:27 am 

Ако някой ми беше казал,че феновете на Литекс на които Гриша микренски им плащаше гостуванията и билетите ще са по истински от феновете на цдна ислям щях да му се изхиля. :bii_chorbata
Сега е важно Милко и Морко да не фалират сегашното цфка и да останат базите при тях,а джуджето и Божков да останат без нищо. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:43 am 
Аватар

Бате, когато микренци ти сипват с тежкия черпак, знаеш че си най-пропадналия боклук на вселената. :lol: :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:49 am 
Аватар

Малко цитати от хора били на срещата с черепухата, помолиха ме да ги пусна тук:
Цитат:
Батерията на телефона ми падна, а чак сега изобщо стигам до компютър, така че с леко закъснение резюмирам. На срещата беше предложен един (доста ексцентричен, но не абсурден) вариант за А група, 2 за Б група, 4-5 за В група. Всичките анонсирани варианти бяха съгласувани със съответните клубове и бяха презентирани с цифри. Някъде там се включиха представителите на "Фенклуб Сектор Г", които обявиха категорично, че не желаят никакви подобни врътки и предпочитат А ОФГ.
Там започна и дискусията на тема "А ОФГ" и "чист и морален рестастарт". Категорично против бяхме основно аз и Манов. Повечето бяха със смесени чувства. Поименно не искам да назовавам кой какво е казал, защото няма да е коректно, а и рискувам да припиша на някой думи, които не е казал. Като цяло за повечето от нас това беше леден душ и си личеше.
Какво ще излезе от цялата работа за мен е пълна енигма. Лично винаги съм бил ПРОТИВ това решение и продължавам да стоя зад думите си. В крайна сметка позицията на Г беше възприета от господин Божков и се стигна до публикувания документ. Силно се надявам да не се окаже, че за пореден път сме затрили лит(*кс-етрополе. Това е. Вариантите за старт от Б или дори А група бяха налични, бяха съгласувани още вчера (вкл. с мое скромно участие) и бяха предложени.

Некъв от идил акционерите написа:
На тази среща се опитаха да ме накарат да подписвам, че съм за ново начало от А окръжна. Единствено аз бях против твърдо и исках да изчакаме до понеделник. Седнаха да пишат декларация, че всички за Божков. Аз му казах, че съм против, защото още има вариант, и си излязох. Дарпатов ще каже всичко, аз съм пред припадък. Извинявайте за всичко и че се провалих и мен и вас.

А това е вече за забавление:
Цитат:
Купиха ги за няколко сребърника за да вземат 200 декара замя в София - СРАМ бате
падал съм 8-0 и 7-1 и 5-0 и какво ли още не, никога не ме е било срам
срам ме е, че с такива продажници сме били заедно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:50 am 
Аватар

Черепа едва ли ще допусне тея да му свършат на темето. Разединението обаче е факт - 200-300 глупака срещу цялята арменска общност :bigok просто прекрасно
:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:52 am 

Тия май верно умряха, още не е за вярване. Черепа като нищо ще ги зареже по средата на сезона в някоя селска група и там ще си останат. :bigok Отделно има огромно разединение сред феновете и като нищо ще са 200 човека на мач. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:53 am 
Аватар

ЧАО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:59 am 
Аватар

Брадя, дано не ви подведа, ама получих ммс по морзов код, че на вилата на Баждека от сега са почнали с празненствата. Скай бокса е на 7-я етаж, има и салон във виенски стил за хардбас, 3 зали за аржентина и стая за кремация на ислям. Майкъл Тевия, шурея му и двама негови племенници отговарят за кетъринга. Говори се, че са подписали договори и ако се справят на позицията офанзивен сервитьор може да преподпишат за 6 години като дефанзивни поливалентни полуолигофрени. Не казвам, че е вярно, но най-вероятно е истина, но не го казвам. Поразпитайте на кой етаж е атракцията - железния трон (направен от автобуса на свинете), седнете, изпърдете се на полуфиналите и се снимайте за спомен (задължително с таг #lupilupitisiangelnash). Ако имате по-силна психика може да слезете в мазето. Там двама тогоанеца правят чеверме на Дучето. Вижте, разгледайте, само не се губете, щото Баждечето миналата седмица изгубил два белгийски динозавъра (близначки, фенки на Аалст). Ми тва е. Аз след малко тръгвам, само да си дошия факлите. Може да дойдете по-рано да наредим хореографията от легени със салата и бидоните с ойски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:06 pm 
Аватар

VeReN_do_GrOb написа:
Търсят се 3-4 момчета да си запълним квотата за отбор в А окръжна, ако има желаещи да пишат.

АЙДЕ, ПИЧОВЕ! НАТЯЙГАЙТЕ! :strkstrk
Търсят се футболисти или самбисти над 100 килограма. :strkstrk Като футболни качества трябва да приличат на Рой Кийн, Дженаро Гатузо или Де Йонг. :bigok

П. П. Седем: Два е реееезултаат - най-велик на тоооози свяяяят
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЦЕСЕКА УМРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:16 pm 
Аватар

Нещата са повече от комични :strkstrk
Цитат:
"Има надежда, че лит(*кс-етрополе ще играе в "А" група. Все още съществува вариантът за обединение на лит(*кс-етрополе и Литекс. Господин Ганчев все още не се е отказал. Опцията с г-н Гриша Ганчев е да слее Литекс и лит(*кс-етрополе, но без участието на Васил Божков. В понеделник ще стане ясно", заяви пред ПИК Юлиян Инджов.
Цитат:
"Никой на този етап не може да вземе клуба. Трябва да се вземе ново дружество, на което министър Кралев да предостави базите. Има регистрирани вече няколко нови дружества и всеки трябва да си представи програмата за развитие на футболен клуб лит(*кс-етрополе и министърът да избере най-подходящата с оглед неговата политика.
:smt005 :smt005 :smt005
Обаче :arrow:
Цитат:
Това са част от привържениците на лит(*кс-етрополе, които участваха в днешната среща и подкрепиха идеите на г-н Божков за развитие на отбора:

„Фен клуб Сектор Г”
„Офанзива”
„Animals”
„Varna Firm”
„Югозападна Офанзива”
„Torcida Plovdiv”
„Бригада Бургас”
„Верни”
„Горди”
„RLP Пазарджик”
„USF”
„Office Boys”
„Червен Младост”
„Дивизия Монтана”
„Велики Търновци”
„Армейци Хасково”
„Ultra Front Vratza”
„Boys Vidin”
„Разград”
„Армейци Карлово”
„Червени шампиони Кюстендил”
„Vendetta Gabrovo”
„Перник”
„Command Yambol”
„Червени Шопи- Елин Пелин”
„Русе брани лит(*кс-етрополе”
„U.C.S.H.”
„Армейци Кладница”
„Армейци Троян”
„Червени войни Казанлък”
„Стралджа”
„Чирпань”
„Shumen Group”
„Код червено- Стара загора”
„Фен клуб Асеновград”
„Фен клуб Попово”
„Фен клуб Радомир”
„Армейци Смолян”
„Фен клуб Костенец”
„Хората от Дефилето- Своге”
„CSKA UK- Лондон”
„UltraSSandanski”
„Red Infection”
„Клуб на привържениците 1990”
"Фен клуб Харманли"

:loser2 :losers :bii_chorbata :strkstrk :strkstrk :strkstrk От този списък половината по принцип са закрити, но това е друг въпрос :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

https://www.facebook.com/ultrastifo/pho ... =1&theater

ИСКАМ ДА ЧЕТЕТЕ КАК СИ ВЯРВАТ :smt005 :smt005 ОСОБЕНО ПЪРВИЯ КОМЕНТАР :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Wildkid написа:
Всъщност дружество на Черепа няма да наследи нищо. Всичко остава при Милко и Морко. Още по-големият цирк ще бъде когато Черепа разбере, че "проекта" се подкрепя от 200 души и реши да спре кранчето. Интересно е какво ще правят и Манджуците. А се чува, че и Дришата още ги баламосва нещо. Изобщо - забавление ще има тепърва. И още не е сто процента сигурно, че някой няма да направи врътка за А група. Но каквато и врътка да има, тия вече се разцепиха на 100.

Единствено се надявам Манджуците да не клекнат и да се наведат пред Черепа. Ако остане така както се говори в момента - свинетее умреа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:19 pm 
Аватар

Само да не стане обрат и тия гниди да почнат от А-група с Инджов и Ганчев, но не смятам, че черепа е толкова тъп, и да не осъзнава, че Инджов и Манджуков веднага ще скочат в прегръдките на ГГ. Явно си има и някакъв натиск да не стане този франкенщайн. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:20 pm 
Аватар

Будя се и още не мога да повярвам.Това е най- щастливия ден в живота ми.Подпявам си и си подсвирквам, жената мисли че съм полОдял.Медеец! :-) :-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:22 pm 
Аватар

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/indz ... kov-333872

Цитат:
Инджов: Има надежда лит(*кс-етрополе да играе в А група, но без Божков

Това възможно ли е, нали обясняваха че неможе два клуба от различни области да се сливат или не съм разбрал нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]