forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 6:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:43 pm 

SZ_FEN написа:
Levskar67 написа:
Защо Ил. Илиев каза, че не са могли да изпълнят високите финансови изисквания на бру, мазния перчем, че провала на този трнсфер не е финансов, а личен! :smt017 И не е възможно всичките ни нови да са първи варианти, след като първия вариант бру е отпаднал, самият Тонев си призна, че са се отказали от играч струващ 3 000 000 евро, а Опаку идва от проби в лизокОурец! Мазния перчем, мазно ни гъбарка! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Опоку е бил на проби защото не е играл от 6 месеца, а не защото е играч за проби.
Взехме го изпод носа на Лудофуец защото му предложихме по-висока заплата.
Тези неща не ги ли писаха в медиите вече?

Айде избери ние последно нямаме пари, или надцакваме лудогорец като стой та гледай :lol: :lol: :lol: Аз пък мисля, че това ако беше вярно, нали се сещаш кой пръв щеше да тръби из медиите за случая. Пък и факта, че Лудогорец са ни минали за чворович е показателен кой кого надцаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:43 pm 
Аватар

detective написа:

Бреей ми стани треньор ти като разбираш толко бе ? Кво правиш тука ? Ти си готов за Ман Ю,Барса,Реал а-у... яко я разбираш играта(ха-ха) ае ходи ставай треньор некъде бе

ако хидъна получаваше левче за всеки път, когато някой му го казва това щеше вече да е милионер :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:47 pm 

knave написа:
detective написа:

Бреей ми стани треньор ти като разбираш толко бе ? Кво правиш тука ? Ти си готов за Ман Ю,Барса,Реал а-у... яко я разбираш играта(ха-ха) ае ходи ставай треньор некъде бе

ако хидъна получаваше левче за всеки път, когато някой му го казва това щеше вече да е милионер :bigok

Ако орината, с която обливах целокупното форумно множество беше реална, досега да са ви поникнали хриле. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 8:15 pm 

hidden767 написа:

Половината от потребителите в този форум твърдят обратното, при това става дума за тази половина, която претендира, че разполага с вътрешна информация и е постоянно около отбора :smt006

Аз именно за това написах този текст за да напомня каква е реалността.
hidden767 написа:
Тези двамата последните няма да дойдат, най-много един, и то след месец. На читав централен не се надявай!

Ще бъде по-трудно ако не вземем втори централен нападател (Гаджев остава, така че не е фатално ако офанзивния халф не дойде), но дори и да не дойдат предпочитам всички да започнат заедно подготовката под ръководството на новия ни треньор от колкото да ни идват на 1-ви Септеври или 3 дена преди първия ни мач в ЕКТ.
hidden767 написа:
на бас че ще има Пелето в защита, Йовов на крилото или зад нападателя, новата ганайска перла - централен?

Пелето е защитник, на Йовов мястото е зад нападателя, а защо си мислиш, че ганаеца не би бил добър централен ако подхожда на схемата на игра на Илиян? Ако миналото е някакъв индикатор за това което предстои, Илиян не е имал централен нападател под 1,80.
hidden767 написа:
Умее да изгражда отбор, който няма какво да губи и не тярбва да прави играта. Силните мачове на Берое до един бяха срещу силните отбори и се изразяваха в това, че трудно им се вкарва гол, пък напред - каквото стане. Да разчиташ на това за титла е нелепо. Никой тук няма представа дали Илиян може да се справи с отбор, който трябва да диктува играта. Именно затова първи и втори избор трябваше да бъдат Херо и Мъри. За отбор като Берое статичните положения са 90% от футбола, за нашият отбор са 20% (за съжаление). А и Левски не разполага с бързи, ръстови, високи и съобразителни защитници и ще продължаваме да сме отбора, вкарал най-малко от центрирания след ъглови удари в цялата А група.

Истина е, че Берое е отбор, който няма какво да губи, но не забравяй, че нито Берое, нито Черно Море са отбори с кадровия потенциал на Левски (дори и в сегашния му вид). Не случайно, звездите на Берое бяха играчи, които вече не стават за Левски (Бабангида, Ричи, Тошко Христов, Чипилов).
hidden767 написа:
Може, ако вземем още двама - трима, от калибъра на Генков и Дембеле. :smt006

Прочети пак първия абзац на предишното ми съобщение, иначе по принцип си прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 8:23 pm 

hidden767 написа:
SZ_FEN написа:
Levskar67 написа:
Защо Ил. Илиев каза, че не са могли да изпълнят високите финансови изисквания на бру, мазния перчем, че провала на този трнсфер не е финансов, а личен! :smt017 И не е възможно всичките ни нови да са първи варианти, след като първия вариант бру е отпаднал, самият Тонев си призна, че са се отказали от играч струващ 3 000 000 евро, а Опаку идва от проби в лизокОурец! Мазния перчем, мазно ни гъбарка! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Опоку е бил на проби защото не е играл от 6 месеца, а не защото е играч за проби.
Взехме го изпод носа на Лудофуец защото му предложихме по-висока заплата.
Тези неща не ги ли писаха в медиите вече?

Айде избери ние последно нямаме пари, или надцакваме лудогорец като стой та гледай :lol: :lol: :lol: Аз пък мисля, че това ако беше вярно, нали се сещаш кой пръв щеше да тръби из медиите за случая. Пък и факта, че Лудогорец са ни минали за чворович е показателен кой кого надцаква.

Какво пречи да нямаме пари и да ги надцакаме за 1 играч? Аз не твърдя, че сме ги надцакали за цял отбор :wink:.

Чворович не дойде при нас защото не искаше да е резерва на Пацо Илиев. Медиите отдавна го писаха това, но дори и да не бяха сам ми кажи при нас или при Лудогорец един нов вратар като Чворович би имал по-големи шансове за титулярното място?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 8:48 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Умее да изгражда отбор, който няма какво да губи и не тярбва да прави играта. Силните мачове на Берое до един бяха срещу силните отбори и се изразяваха в това, че трудно им се вкарва гол, пък напред - каквото стане. Да разчиташ на това за титла е нелепо. Никой тук няма представа дали Илиян може да се справи с отбор, който трябва да диктува играта. Именно затова първи и втори избор трябваше да бъдат Херо и Мъри. За отбор като Берое статичните положения са 90% от футбола, за нашият отбор са 20% (за съжаление). А и Левски не разполага с бързи, ръстови, високи и съобразителни защитници и ще продължаваме да сме отбора, вкарал най-малко от центрирания след ъглови удари в цялата А група.

Точно Херо дори да е треньор на Реал срещу Видима ще излезне с тактика на контри, ръганье и надлъгване :smt006 :smt006 :smt006 затова и навремето го изгонихме, ако да стана шампион - бие, ама нема класа и игра

Иначе и аз съм съгласен със сз фен, че мястото на пелето е в защита, на йовов зад нападателя и, че опоку требва да е нападател

hidden767 написа:

Понеже не четеш медии защото разбираш повече от тях си пропуснар интервюто на Петев, където каза, че Левски и лит(*кс-етрополе дават много по-високи заплати от Форест

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:00 pm 

Знаете, че по принцип съм срещу чуждите ментета, които играха през последните години, а някой продължават да играят в ЛЕВСКИ! Но, като изключим коковия мангал ( този футболист ще бъде първият и надявам се да остане единствен, на чийто голове няма да се зарадвам, па дори и да са решаващи ), за останалите момчета съм позитивно настроен! Най съм впечатлен и обнадежден от Прохазка, защото е звездата на водещ Словашки отбор, национал е на Словакия, на 23 години е и играе на поста разиграващ халф, най важния пост в един отбор. Точно от такъв футболист имаме нужда, ако е толкова добър колкото се пише разбира се! Ели, също ми се видя ( от клиповете ) много добър ляв защитник ( надявам се да го използват, като такъв, защото Пинто не става за ЛЕВСКИ ), макар че идва от слаб отбор. Тези двама играчи, според мен са наблюдавани на живо! Очаквам добро развитие и от 22 годишния Опаку, ако преодолее шока от тежката контузия ще стане голям футболист, защото да играеш във всеки мач ( някой, като титуляр ) в отбора на Гана от турнира на Африканските нации не е шега работа! Пелето, сигурно ще го използват, като централен защитник и навлезе ли в добра форма ще бъде добър такъв! Ивайло Василев е точния трансфер, защото е добър вратар, млад е, като Пламен и е наш футболист! Харесва ми, че Илиев одобрява трансферите и че всички са тук от началото на подготовката! Предлагам ви състав от наличните футболисти в схема 4-2-3-1: Илиев, Мюлдер, Иванов, Ангелов, Ели, Старокин, Гаджев, Прохазка, Рамос, очакваното крило и очаквания нападател ( Опаку )! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:06 pm 
Аватар

Харесах си футболист за Ганю
http://www.transfermarkt.co.uk/en/evgen ... 58949.html
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:16 pm 

Защо в Правец ги няма близнаците? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:20 pm 
Аватар

Най-вероятно защото младшата има още мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:22 pm 
Аватар

Хидъно колко плюеше по Мъри, па сега бил първи избор.. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:28 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Ако орината, с която обливах целокупното форумно множество беше реална, досега да са ви поникнали хриле. :bigok

Ако използваш енергията си за нещо градивно, вместо само да плюеш и ръсиш негативизъм във форума, досега чудеса да си постигнал. За толкова години вместо недоволстване по форума, да беше хванал да менажираш един отбор от селската група. Като те гледам как ги разбираш нещата, досега да си ги направил най-малкото участници в ЛЕ, за кинтите от трансфери да не говорим. А при такива успехи може да те поканят и да ръководиш Левски, те тогава светлото бъдеще ще настъпи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:32 pm 

Levskar67 написа:
Знаете, че по принцип съм срещу чуждите ментета, които играха през последните години, а някой продължават да играят в ЛЕВСКИ! Но, като изключим коковия мангал ( този футболист ще бъде първият и надявам се да остане единствен, на чийто голове няма да се зарадвам, па дори и да са решаващи ), за останалите момчета съм позитивно настроен! Най съм впечатлен и обнадежден от Прохазка, защото е звездата на водещ Словашки отбор, национал е на Словакия, на 23 години е и играе на поста разиграващ халф, най важния пост в един отбор. Точно от такъв футболист имаме нужда, ако е толкова добър колкото се пише разбира се! Ели, също ми се видя ( от клиповете ) много добър ляв защитник ( надявам се да го използват, като такъв, защото Пинто не става за ЛЕВСКИ ), макар че идва от слаб отбор. Тези двама играчи, според мен са наблюдавани на живо! Очаквам добро развитие и от 22 годишния Опаку, ако преодолее шока от тежката контузия ще стане голям футболист, защото да играеш във всеки мач ( някой, като титуляр ) в отбора на Гана от турнира на Африканските нации не е шега работа! Пелето, сигурно ще го използват, като централен защитник и навлезе ли в добра форма ще бъде добър такъв! Ивайло Василев е точния трансфер, защото е добър вратар, млад е, като Пламен и е наш футболист! Харесва ми, че Илиев одобрява трансферите и че всички са тук от началото на подготовката! Предлагам ви състав от наличните футболисти в схема 4-2-3-1: Илиев, Мюлдер, Иванов, Ангелов, Ели, Старокин, Гаджев, Прохазка, Рамос, очакваното крило и очаквания нападател ( Опаку )! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Ивайло Василев е прасешко футболистче май бе..? При нас не дойде ли от розовите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:39 pm 

Да, премина от тяхната старша в нашата, навреме се е усетило момчето! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:39 pm 

tprodanov написа:
Хидъно колко плюеше по Мъри, па сега бил първи избор.. :bigok

Втори :lol:
Пък най-странно ми е как всички смятат, че мястото на Йовов било зад нападателя. Аз пък мисля, че е на пейката. :lol:

Но да кажеме, че вие сте прави, а аз бъркам. Направено е най-доброто за Левски, следователно ще сме шампиони. Така ли да разбирам? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 9:41 pm 
Аватар

Е тука не си прав, според мястото му е в ложата. :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:12 pm 

Надявам се анонсираните титуляри, които ще продават да са: Диамутен, Пинто и Милиев! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:36 pm 
Аватар

Пинто? Ти сериозно ли... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:37 pm 
Аватар

Е стига бе, на Пинто пък какво му е? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:38 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Надявам се анонсираните титуляри, които ще продават да са: Диамутен, Пинто и Милиев! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Пич, според мен Пинто трябва да остане на всяка цена! И по-важното е да ни купят ЧИТАВ ОФАНЗИВЕН ХАЛФ най накрая. Един бе мама му стара, ама читав и от класа...!!!!

Последна промяна tikvarova на Пет Юни 15, 2012 10:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:43 pm 

Levskar67 написа:

Ти сериозно ли си толкова ненормален да си мислиш, че Пинто е слаб ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:51 pm 
Аватар

Според мен и Диамутен би влезнал във форма и да е стабилен отзад, проблемът е по-скоро, че взима много повече от другит и искат да го махнат за да няма вътрешни драми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:54 pm 
Аватар

Форумците са забравили, че Левскар67 смята Пинто за по-слаб футболист от Видович :bigok Сметам, че това е повече от достатъчно доказателство за това, че на квалификациите му за играчи следва да се гледа като на забавен анекдот :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 11:25 pm 
Аватар

От тия не можем ли да земем нещо :bigok

http://www.scotsman.com/sport/football/ ... -1-2353211

свиня:
Цитат:
Рейнжърс отиват в пета дивизия и забрана да купуват играчи през следващия сезон. Ще го карат с аматьори :-o Автоматично получават също така 3 год. забрана за участие в ЕКТ и т.н. Само да ви светна, че ако ние фалираме и започнем на чисто също ще получим автоматично забрана за участие в ЕКТ дори да се класираме за тях :idea: Част от новите правила на УЕФА :!: Всеки фалирал и пререгистриран клуб няма право да участва в ШЛ и ЛЕ в първите 3 години от съществуването си.

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 11:40 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
От тия не можем ли да земем нещо :bigok

Можем - нещо чистачка, лелката за билети.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2012 12:17 am 
Аватар

Levskar67 написа:

Много е важно да се отбележи,че Пинто е страшно слаб играч,поради което и Ели трябва да играе отляво,а в средата да бъде непробиваемият стълб Иво Иванов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2012 1:39 am 

Пинто прави добри пробиви по крилото и долу горе центрира добре, но е слаб, като защитник, което е основната му функция! Тръгне ли напред, забравя да се върне в защита, така винаги оголва рисковано зоната си! Това го разбраха всички отбори пролетта ( дори и слабите ) и ни атакуваха редовно през неговата зона! Този играч няма класата да играе в ЛЕВСКИ и съм сигурен, че Илиян ще го разкара! Ще добавя, че идва от слаб португалски отбор, че е със слаба физика и се контузва лесно! Иво Иванов е добър защитник и съм сигурен, че ще излезе от психологическата дупка, в която попадна след автогола, защото Илиян е много добър психолог, според това, което съм чувал за него! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2012 3:49 am 
Аватар

Любимата ми тема след "Клубна и трансферна политика" :bigok
Тука някои хора пишат смислени неща, други са все недоволни, трети са доста забавни...форум, баце! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2012 4:05 am 
Аватар

:smt026

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2012 9:46 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Пинто прави добри пробиви по крилото и долу горе центрира добре, но е слаб, като защитник, което е основната му функция! Тръгне ли напред, забравя да се върне в защита, така винаги оголва рисковано зоната си! Това го разбраха всички отбори пролетта ( дори и слабите ) и ни атакуваха редовно през неговата зона! Този играч няма класата да играе в ЛЕВСКИ и съм сигурен, че Илиян ще го разкара! Ще добавя, че идва от слаб португалски отбор, че е със слаба физика и се контузва лесно! Иво Иванов е добър защитник и съм сигурен, че ще излезе от психологическата дупка, в която попадна след автогола, защото Илиян е много добър психолог, според това, което съм чувал за него! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Ти наистина ли вярваш в това което пишеш? Не се ли бъзикаш?
Иво Иванов в психологическа дупка? Дупка в дупка, така ли?
Не виждаш ли, че тази дупка расте с годините и става все по дупчеста. Оня тъп гол които наниза в нашата врата, не е дело на случайност, а на неориентираност - състояние което въпросната дупка многократно доказва от както е в отбора.
Пинто е добър защитник и когато атакува някой трябва да покрива зоната му. Трябва ли да играем на тото, за да познаем кой трябва да свърши тази работа? Освен крилото, с което той правеше комбинациите си, има ляв халф и централен защитник в лявата зона. Не чух от теб нито веднъж да кажеш нещо за тези играчи, които основно бяха виновни за пробивите в лявата зона след наша атака. Целия пролетен полусезон най-слабото ни място не беше защитата, макар съставена от малоумни безхаберници или поне така играещи, а средната линия, която е барометъра на отбора и от която зависи всичко.
Но от както махнаха Грийн и Ромина се отели, там играят само българи - как така ще се каже лоша дума за тях, та те не са чужденци. Преди много години, още когато схемата на игра беше 4-2-4 в едно интервю Боби Чарлтън каза, че англичаните са тъпи и мускулести момчета, а за средната линия - един халф трябва да извежда точно нападателите, но най-вече трябва да умее да пресича пасове и да стопира противниковите атаки още в зародиш. 80% от играта на даден отбор зависи от халфовата линия. Това важи с пълна сила и днес.

Последна промяна hixxtam на Съб Юни 16, 2012 9:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]