forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 6:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:26 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Дотук селекцията е пълна трагедия, само тва знам, дано мазния буфер се удави в гел! Илиян Илиев и Дончо Донев също хич не са в час, Дончо е голям скаут - взима тия които Царя е искал: Карвальо и Прохазка, а за Пелето се изисква не скаутски, а детективски талант! Ганайчето не е пипвало последните 6 месеца, играло общо 60 мача за 5 години из Мароко и емирствата, отказват ни играчи от 3-та френска дивизия ебаси унижението е тва за отбора! Взимат калъф на 27 който за цялата си кариера е играл всичко на всичко 6 мача у нечия първа дивизия (под наем), Илиян разкара наистина качествен играч като Калво, отиде си и Грийн, Арс се скъсва да бележи у Китай - второ място в голмайсторската листа със 7 гола в 12 кръга (от общо 11 за отбора му, полуизпадащи) - нула внимание, е серем ви люто на трансферната политика! Отгоре на всичко, при целата мизерия на турците, са с тех тренират и ще подпишат защитник с 40 мача за Анортозис само миналия сезон, втори играч с 15 мача миналата за шампиона им АЕЛ, за братчедите им от Разград да не говорим, а ние със свободните агенти от Авиньон и Ал Катар! Докога? Къде отидоха руские денги, кичаро мазна? Силно се надявам някой от ръководството да бъде пребит като куче, са очаквам да бъда облян как пищя преди да е почнал сезона...

е ние взехме два титуляра на анортозис последната една година, а "звездите" на лудогорец (които имат уникални трансфери според теб) марселиньо и иван стоянов са с доста по-слаба визитка от ганаеца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:33 pm 
Аватар

Имам надежда този Опоку да се превърне в нашия Дерек Асамоа. Ако някой не си спомня кой беше тоя, дясното крило на Локо Сф, дете беше обикалял ниските дивизии на Англия и Малта, тука беше звезда, която след това продадоха в Корея за много добри пари и момчето там стана шампион, твърд титуляр е и има доста голове. Ако някой от досегашните има параметър да избухне, според мен това е само и единствено ганаеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:36 pm 

knave написа:
Хидъне ако не се дават пари за играчи тип матондо, никога нямаше да вземем Гарата например. В трансферите на кило винаги има шанс да намериш играч, който да "избие" средствата за всички подобни "матондо" играчи. Проблемът е, че със слаб треньор шансът даден играч да прогресира и покаже потенциал е много по-малък ... Иначе си прав, политиката ни действително трябва да е насочена към млади играчи, в които да се инвестира голяма сума еднократно, но отново възниква въпросът - ако смяташ пак да смениш 10 треньора за 3 години, тези млади играчи едва ли ще се развият и съответно вдигнат цената си ... Нещата са малко или много свързани и можем още 20 страници да изпишем, но предполагам си достатъчно интелигентен за да осъзнаваш, че дори и правилни и логични, разсъжденията ни са безпочвени, просто защото нашия клуб е нещо по-сложно от малка бизнес фирма. За съжаление ...

Правете разлика между футболисти играли и показали качества у нас и такива, които никой никъде не е гледал :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:37 pm 
Аватар

Крейзифорест са се отказали от Опоку, защото бил прекалено висок за тях...... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:43 pm 
Аватар

Нека да изчакаме тези няколко дни, за да видим съществено важните двама футболисти и тогава да правим равносметки каква е селекцията. Малко ми е странно цялото това идват двама, преди секунди се отказахме от Даксон, т.е. атакуващия халф е здраво под въпрос, въобще не е сигурен => приказките тук за холандци са въздух под налягане. За нападателя се мълчи, значи може да се очаква нещо интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:45 pm 
Аватар

targovishte написа:
Крейзифорест са се отказали от Опоку, защото бил прекалено висок за тях...... :smt005

Явно и там са се разболели от болестта "да сме като Праса". Ние тамън почнахме да се лекуваме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:53 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:
Хидъне ако не се дават пари за играчи тип матондо, никога нямаше да вземем Гарата например. В трансферите на кило винаги има шанс да намериш играч, който да "избие" средствата за всички подобни "матондо" играчи. Проблемът е, че със слаб треньор шансът даден играч да прогресира и покаже потенциал е много по-малък ... Иначе си прав, политиката ни действително трябва да е насочена към млади играчи, в които да се инвестира голяма сума еднократно, но отново възниква въпросът - ако смяташ пак да смениш 10 треньора за 3 години, тези млади играчи едва ли ще се развият и съответно вдигнат цената си ... Нещата са малко или много свързани и можем още 20 страници да изпишем, но предполагам си достатъчно интелигентен за да осъзнаваш, че дори и правилни и логични, разсъжденията ни са безпочвени, просто защото нашия клуб е нещо по-сложно от малка бизнес фирма. За съжаление ...

Правете разлика между футболисти играли и показали качества у нас и такива, които никой никъде не е гледал :!: :!: :!:

айде сега защо ме караш просто да ти дам други примери - бардон, ричард, жоазиньо, зе суареш ... все са ги гледали на живо ? :smt042
и не ми отговори, мислиш ли че като смениме 10 треньора за 3 години някой от тия млади БГ звезди ще покаже потенциал и ще си вдигне цената? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:56 pm 
Аватар

A Дерек Асамоа освен всичко е и покрай 30 годишен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 3:23 pm 
Аватар

Проблемът е,че за да се случат тия неща,дето ги разправяте,трябва да имаме целенасочена и дългосрочна "клубна и трансферна политика",както е заглавието на другата тема.А това едва ли ще се случи в скоро,поне не и с това ръководство.Тъй че няма смисъл толкова да се обясняваме,просто в момента се работи краткосрочно и на принципа-ако стане-стане,ако не...Лош знак е,че Бащицата се появи в медиите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 3:36 pm 
Аватар

[az] написа:
Проблемът е,че за да се случат тия неща,дето ги разправяте,трябва да имаме целенасочена и дългосрочна "клубна и трансферна политика",както е заглавието на другата тема.А това едва ли ще се случи в скоро,поне не и с това ръководство.Тъй че няма смисъл толкова да се обясняваме,просто в момента се работи краткосрочно и на принципа-ако стане-стане,ако не...Лош знак е,че Бащицата се появи в медиите :lol:

това и аз обяснявам, а хидъна ми се пеняви тука ... за мое огромно съжаление, отборът ни напоследък е по-скоро инструмент за контрол на общественото мнение и параван на политически игри ... и това е най-тъжното, а не прахосаните пари за някой си матондо ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:03 pm 
Аватар

Цитат:
инструмент за контрол на общественото мнение и параван на политически игри

Дайте да не се вкарваме в такива филми, според ме е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:15 pm 
Аватар

krivia написа:
Цитат:

Аре па се едно го няма това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:16 pm 
Аватар

krivia написа:
Цитат:

аа ти наистина мислиш, че бойко докара ВТВ щото е голям левскар и се изпъчи още рано-рано през декември и го обяви преди клуба и банката ? напротив приятелю, точно защото скептици като теб не се "вкарват във филма", точно заради това се гаврят с клуба ни ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:21 pm 
Аватар

Не съм чак толкова запознат кой какви игри си играе, но си мисля, че ако някой иска да си прави далавери, може спокойно да се оправи и без да намира спонсор на Левски. Това, че някой е спомогнал нещо да се случи, едва ли винаги има някаква скрита зла цел. В днешните политически условия, човека с цялата власт, едва ли ще опре до Левски, за да си крие далаверите. Това ми звучи доста филмарско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:41 pm 
Аватар

А колко случайно ти звучи, точно човека, закрил Левски през 85та година, и открил Витоша на негово място, който в последствие е назначен по негови думи "да води футболистите на театър", точно тоя човек няколко години по-късно да притежава същия този клуб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:43 pm 
Аватар

krivia написа:
Не съм чак толкова запознат кой какви игри си играе, но си мисля, че ако някой иска да си прави далавери, може спокойно да се оправи и без да намира спонсор на Левски. Това, че някой е спомогнал нещо да се случи, едва ли винаги има някаква скрита зла цел. В днешните политически условия, човека с цялата власт, едва ли ще опре до Левски, за да си крие далаверите. Това ми звучи доста филмарско.

не за да си крие далаверите, а за да може хиляди наивници като теб да си кажат "евала бат бойко - докара ни спонсор, построи ни зала, даде ни стадион ... догодина пак ще гласувам за него ! "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 4:52 pm 
Аватар

knave,
виж, аз не съм наивен и не гласувам, просто това са си мои разсъждения. Но ако има нещо, което трудно може да се отрече на Борисов, това са точно тия неща, които си изброил, плюс помоща за доста други отбори. Досега много хора бяха на власт, но какво остава след тях, ако махнем далаверите(приемам, че ги има при всички)?
Това е сериозно отклонение от темата и нямам намерение повече да продължавам в тази посока, просто това, че са използвали Левски за манипулация и прикриване на нещо си ми се видя малко странно.
prodanov,
Не знам колко случайно е това, че доскорошния машинист се е озовал начело на Левски и в наши дни. Но не вярвам в конспиративни теории много-много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 5:01 pm 
Аватар

krivia написа:
knave,
виж, аз не съм наивен и не гласувам, просто това са си мои разсъждения. Но ако има нещо, което трудно може да се отрече на Борисов, това са точно тия неща, които си изброил, плюс помоща за доста други отбори. Досега много хора бяха на власт, но какво остава след тях, ако махнем далаверите(приемам, че ги има при всички)?
Това е сериозно отклонение от темата и нямам намерение повече да продължавам в тази посока, просто това, че са използвали Левски за манипулация и прикриване на нещо си ми се видя малко странно.
prodanov,
Не знам колко случайно е това, че доскорошния машинист се е озовал начело на Левски и в наши дни. Но не вярвам в конспиративни теории много-много.

ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ е създаден през 1969г. по междуправителствената спогодба „Нефт-желязо“ за извършването на строителни работи на територията на Русия.
Това е фирмата построила арена амреец - разсъжденията оставям на теб.
Наистина и аз не искам да коментирам ББ, но в малкда държава като нашата нещата са свързани здраво. Глава на политическата власт се изпъчва и обявява, че е намерил спонсор на дадено частно акционерно дружество. Как да не говорим за параван и манипулиране на обществото???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 5:23 pm 
72 страници - позор за форон.Левски.ком :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 5:51 pm 
Аватар

е какво да се оплакваме 75 страници за 5 нови,
при свинете са 250 за нито един... :smt007 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 5:55 pm 
Аватар

:ohmygod
http://www.youtube.com/watch?v=9I_Jd48Nw9M

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:29 pm 

Защо Ил. Илиев каза, че не са могли да изпълнят високите финансови изисквания на бру, мазния перчем, че провала на този трнсфер не е финансов, а личен! :smt017 И не е възможно всичките ни нови да са първи варианти, след като първия вариант бру е отпаднал, самият Тонев си призна, че са се отказали от играч струващ 3 000 000 евро, а Опаку идва от проби в лизокОурец! Мазния перчем, мазно ни гъбарка! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:44 pm 

При една дискусия на тема футбол, политика или икономика, дискутиращите в този форум често забравят, че отправната точка на мненията им трябва да е реалноста.
Нашата реалност е, че Батков все още притежава Левски, главно действащо лице в управата е Иво Тонев, който с изявите си от Декември 2011 насам е доказал липсата си на професионализъм, а спонсорът ни ВТБ сипе луди кинти, но не и в нашата каса. С други думи, "пари нема, действайте". Това би трябвало да е отправната точка за всички дискусии свързани с трансферната ни политика.

До тук, трансферната ни политика е повече от успешна по 2 причини:
- повечето от новите пристигнаха за началото на подготовката, а ако има други нови те ще дойдат до няколко дни
- взехме играчи от които имаме нужда (базирам това си мнение и на факта, че очакваме да дойде още един централен нападател и офанзивен халф).

За нашите стандарти и реалността в която живеем, не можем да се надяваме на нещо повече от това.

Защо съм оптимист?

1. Всички играчи от отбора започват подготовка заедно. Това беше един от проблемите, които ни попречиха много през последната година.
2. Илиян каза, че ще създаде игрова схема на базата на футболистите, с които разполага. С други думи повече няма да има Шуменския Деко, Бардон, Дарко или Кривия дефанзивни, Веско Минев десен бек, БоК Йовов централен нападател, Матондо крило и т.н.
3. Илиян е треньор с утвърден почерк, който се изразява в това, че:
- умее да игражда отбор от наличните му играчи (ако му се даде достатъчно време)
- подхожда към всеки един съперник индивидуално (не твърдя, че подходът му винаги е правилен)
- защитниците му знаят как да се подредят при статични положения така, че феновете на отбора им да не изпадат в шок при всеки корнер или пряк свободен.

Аз лично предвиждам, влизане в групите на ЛЕ, шампионска титла и повторно участие в ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:46 pm 

Levskar67 написа:
Защо Ил. Илиев каза, че не са могли да изпълнят високите финансови изисквания на бру, мазния перчем, че провала на този трнсфер не е финансов, а личен! :smt017 И не е възможно всичките ни нови да са първи варианти, след като първия вариант бру е отпаднал, самият Тонев си призна, че са се отказали от играч струващ 3 000 000 евро, а Опаку идва от проби в лизокОурец! Мазния перчем, мазно ни гъбарка! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Опоку е бил на проби защото не е играл от 6 месеца, а не защото е играч за проби.
Взехме го изпод носа на Лудофуец защото му предложихме по-висока заплата.
Тези неща не ги ли писаха в медиите вече?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:47 pm 
Аватар

Ей, такива мнения харесвам. Писна ми от негативизъм и плюене, ебаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:51 pm 
Аватар

Друго си е да прочетеш подобно мнение, аман от черногледство и апокалиптични прогнози!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:53 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз лично предвиждам, влизане в групите на ЛЕ, шампионска титла и повторно участие в ШЛ.

Хубаво е, че си оптимист, ама тука май нещо се изхвърли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:58 pm 

T.Stefanov написа:
SZ_FEN написа:

Хубаво е, че си оптимист, ама тука май нещо се изхвърли :bigok

Може и така да е, но за разлика от песимистите, много ясно и в логичен ред съм изложил аргументите си защо съм оптимист. Ние предполагаме, но само Господ разполага :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:22 pm 

SZ_FEN написа:
При една дискусия на тема футбол, политика или икономика, дискутиращите в този форум често забравят, че отправната точка на мненията им трябва да е реалноста.
Нашата реалност е, че Батков все още притежава Левски, главно действащо лице в управата е Иво Тонев, който с изявите си от Декември 2011 насам е доказал липсата си на професионализъм, а спонсорът ни ВТБ сипе луди кинти, но не и в нашата каса. С други думи, "пари нема, действайте". Това би трябвало да е отправната точка за всички дискусии свързани с трансферната ни политика.

Половината от потребителите в този форум твърдят обратното, при това става дума за тази половина, която претендира, че разполага с вътрешна информация и е постоянно около отбора :smt006

SZ_FEN написа:
- повечето от новите пристигнаха за началото на подготовката, а ако има други нови те ще дойдат до няколко дни
- взехме играчи от които имаме нужда (базирам това си мнение и на факта, че очакваме да дойде още един централен нападател и офанзивен халф).

Тези двамата последните няма да дойдат, най-много един, и то след месец. На читав централен не се надявай!

SZ_FEN написа:
За нашите стандарти и реалността в която живеем, не можем да се надяваме на нещо повече от това.

Не можем, защото сме Левски, защото ни ръководят смешници и защото се задоволяваме със все по-малко като публика и правим все повече компромиси.

SZ_FEN написа:
2. Илиян каза, че ще създаде игрова схема на базата на футболистите, с които разполага. С други думи повече няма да има Шуменския Деко, Бардон, Дарко или Кривия дефанзивни, Веско Минев десен бек, БоК Йовов централен нападател, Матондо крило и т.н.

на бас че ще има Пелето в защита, Йовов на крилото или зад нападателя, новата ганайска перла - централен?

SZ_FEN написа:
- умее да игражда отбор от наличните му играчи (ако му се даде достатъчно време)
- подхожда към всеки един съперник индивидуално (не твърдя, че подходът му винаги е правилен)
- защитниците му знаят как да се подредят при статични положения така, че феновете на отбора им да не изпадат в шок при всеки корнер или пряк свободен.

Умее да изгражда отбор, който няма какво да губи и не тярбва да прави играта. Силните мачове на Берое до един бяха срещу силните отбори и се изразяваха в това, че трудно им се вкарва гол, пък напред - каквото стане. Да разчиташ на това за титла е нелепо. Никой тук няма представа дали Илиян може да се справи с отбор, който трябва да диктува играта. Именно затова първи и втори избор трябваше да бъдат Херо и Мъри. За отбор като Берое статичните положения са 90% от футбола, за нашият отбор са 20% (за съжаление). А и Левски не разполага с бързи, ръстови, високи и съобразителни защитници и ще продължаваме да сме отбора, вкарал най-малко от центрирания след ъглови удари в цялата А група.

SZ_FEN написа:

Може, ако вземем още двама - трима, от калибъра на Генков и Дембеле. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 7:39 pm 

hidden767 написа:
SZ_FEN написа:

Половината от потребителите в този форум твърдят обратното, при това става дума за тази половина, която претендира, че разполага с вътрешна информация и е постоянно около отбора :smt006

SZ_FEN написа:

Тези двамата последните няма да дойдат, най-много един, и то след месец. На читав централен не се надявай!

SZ_FEN написа:

Не можем, защото сме Левски, защото ни ръководят смешници и защото се задоволяваме със все по-малко като публика и правим все повече компромиси.

SZ_FEN написа:

на бас че ще има Пелето в защита, Йовов на крилото или зад нападателя, новата ганайска перла - централен?

SZ_FEN написа:

Умее да изгражда отбор, който няма какво да губи и не тярбва да прави играта. Силните мачове на Берое до един бяха срещу силните отбори и се изразяваха в това, че трудно им се вкарва гол, пък напред - каквото стане. Да разчиташ на това за титла е нелепо. Никой тук няма представа дали Илиян може да се справи с отбор, който трябва да диктува играта. Именно затова първи и втори избор трябваше да бъдат Херо и Мъри. За отбор като Берое статичните положения са 90% от футбола, за нашият отбор са 20% (за съжаление). А и Левски не разполага с бързи, ръстови, високи и съобразителни защитници и ще продължаваме да сме отбора, вкарал най-малко от центрирания след ъглови удари в цялата А група.

SZ_FEN написа:

Може, ако вземем още двама - трима, от калибъра на Генков и Дембеле. :smt006

Бреей ми стани треньор ти като разбираш толко бе ? Кво правиш тука ? Ти си готов за Ман Ю,Барса,Реал а-у... яко я разбираш играта(ха-ха) ае ходи ставай треньор некъде бе

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]