forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:57 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Не адвокатствам на тия новите. Ако е вярно, че КТБ са им пионка, значи са много силни и наистина са здраво вързани с ББ. Поне имаме човек в медията им :bigok Макар, че е пияница и слуша чалга, но все пак... такЪва е публиката на Левски :lsclapp
Но ми е странно и шизофренично това поведение: в един момент крещиш истерично "Батков - ВЪН!"... без да имаш представа кой може да дойде след него, но ти си крещиш, шот се чувстваш длъжен, нали, пък и другите са на същото мнение... появяват се някакви, които ще заменят Борат, обаче ние понеже сме ИТК в цялата гео-политика и икономика - от Уолстрийт през Арбат, та чак до Шанхай - вече сме разкрили кои са тия и почваме да даваме задна... начи още искаме Батков-ВЪН, ама не за тия т.е. засега да си стои Батков, но като му кажем - да е готов да бега. Но само като ние усетим, че е време... Или може би да бега още сега и да даде акциите на единствените, които ги искат на тоя етап - феновете. Веднага се сещам кои са следващите членове на СД на АД-то - разни подобия на Маслината, което ще е тоталния край на Левски.
Това е хленчене от типа "Не искам Батков, не искам Батков, не искам Батков,... ама не искам и от ДПС-еее..., но и Батков не ща! Не, не, не искам руснаци... и нови мафиоти! Не знам кой искам, ама тия не ги ща!".
Който е пич, да вади парата или да доведе някого с пари. Останалото е детско тръшкане и възрастните хора (особено тия с много пари) не му обръщат внимание. Нещата в живота не се случват като в махалата едно време.

Аре стига. Ако казваш, че не искаш запек, това не значи, че искаш разстройство. А точно такава е ситуацията...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:57 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Не адвокатствам на тия новите. Ако е вярно, че КТБ са им пионка, значи са много силни и наистина са здраво вързани с ББ. Поне имаме човек в медията им :bigok Макар, че е пияница и слуша чалга, но все пак... такЪва е публиката на Левски :lsclapp
Но ми е странно и шизофренично това поведение: в един момент крещиш истерично "Батков - ВЪН!"... без да имаш представа кой може да дойде след него, но ти си крещиш, шот се чувстваш длъжен, нали, пък и другите са на същото мнение... появяват се някакви, които ще заменят Борат, обаче ние понеже сме ИТК в цялата гео-политика и икономика - от Уолстрийт през Арбат, та чак до Шанхай - вече сме разкрили кои са тия и почваме да даваме задна... начи още искаме Батков-ВЪН, ама не за тия т.е. засега да си стои Батков, но като му кажем - да е готов да бега. Но само като ние усетим, че е време... Или може би да бега още сега и да даде акциите на единствените, които ги искат на тоя етап - феновете. Веднага се сещам кои са следващите членове на СД на АД-то - разни подобия на Маслината, което ще е тоталния край на Левски.
Това е хленчене от типа "Не искам Батков, не искам Батков, не искам Батков,... ама не искам и от ДПС-еее..., но и Батков не ща! Не, не, не искам руснаци... и нови мафиоти! Не знам кой искам, ама тия не ги ща!".
Който е пич, да вади парата или да доведе някого с пари. Останалото е детско тръшкане и възрастните хора (особено тия с много пари) не му обръщат внимание. Нещата в живота не се случват като в махалата едно време.

Не всичко е пари на този свят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:58 pm 

Факт е че 15-на години вече пропадаме тотално и всяка следваща промяна е все по-гнусна.Да ви ебем и титли и турнири и т.н.Каквото и да си говориме,остана ни само цвета,името и някаква част от публиката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:59 pm 
Аватар

Като не искаме Батков, не значи, че искаме шефа на Спортал. А кво ще кажеш след него и шефа на Спорт1 да ни стане шеф? Оня пич с мустаците и голямата брадавица. И Майкъла заедно с Иво Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:59 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Щото, Козарче, Пържолет, а и повечето разумни хора (сигурен съм и ти), се надявахме промяната да е положителна и да изчисти лайната, които полепнаха върху Левски последните години. Може би сме си знаели, че от Пожарникаря няма да дойде нищо хубаво, но това не пречи да сме се надявали и мечтали. Но само като видях оня орк Иво Тонев и ми се обърна сърцето.

Ми Тонка, голем човек си, откъде-накъде пък ние да чакаме нещо от Боко? Какъв ни е той, че ще чакаме каквото и да е от него? Ние да не сме Ислямско знаме когато Партията-майка е на власт, че да чакаме нещо от някого. Ако някой милее - намира мераклия-купувач и го води при изпадналия ТодАр да се надлъгват. Твай.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:06 pm 
Аватар

Като не искаме Батков, не значи, че искаме шефа на Спортал. А кво ще кажеш след него и шефа на Спорт1 да ни стане шеф? Оня пич с мустаците и голямата брадавица. И Майкъла заедно с Иво Тонев.

Ей, ти верно като сърдито дете :smt005 Добре де, я сериозно помисли, колко време ще стои тоя човек в управата като Пържолет току-що му извади профила пред н'нам колко хиляди души?! Тоя ще стои най-много месец, докато новите подишат софийски въздух и се светнат, че тоя не става. А и ще му дойдат повече клетвите и пожеланията. Недоразумения като тоя се наричат детски болести.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:23 pm 
Аватар

Днес разбрах, че,Батков не е плащал два месеца заплати в "Стандарт" и около 4-5 месеца на печатницата (бившата Вац) от там новите собственици(Огнян Донев И Любо пъпката) са го изгонили и сега печата при дебелата (ИПК Родина - Ирен Кръстева и синчето и депутат от дпс). На този етап най-доброто за нас е мигновена смяна на собственика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:26 pm 
Аватар

А случайно да знаеш, че Стандарт не е на Батков от лятото, а точно на същата дебела свиня и синчето-дупетат-еничар?

Цитат:
Делян Пеевски и председателят на Надзорния съвет на Корпоративна банка Цветан Василев са новите собственици на в. "Стандарт", съобщи Информационна агенция КРОСС.
Още през 2009 г. се заговори, за апетитите на банката и Ирена Кръстева към вестник "Стандарт".

Пред КРОСС собственикът на "Стандарт" Тодор Батков заяви: "Сделката днес приключи и купувача е фирма ГМ Прес, където има съвсем други съдружници и съвсем други лица в борда". Той поясни, че днес са продадени 34,5%.

Неотдавна в. "Капитал" съобщи, че Тодор Батков, който бе едноличен собственик на "Стандарт Нюз", издател на вестник "Стандарт", е продал 34.5 % от акциите на дружеството на "ГМ прес". Сделката се потвърждава чрез отразената информация в Търговския регистър. Собственик на дружеството е президентът на волейболния клуб на лит(*кс-етрополе Георги Георгиев.

Другите двама собственици в "ГМ Прес" са Галина Пеева и Кирил Захариев. Захариев и Георгиев имат еднакъв дял (по 40% от акциите, Пеева притежава останалите 20%). Дружеството е вписано в Търговския регистър в началото на април тази година.

Сделката е била осъществена чрез Корпоративна банка.
Георги Георгиев също отрече друга собственост с думите: "Цветан Василев и Делян Пеевски съм ги виждал по телевизията. „ГМ Прес” - ние сме собствениците на 34,5 от в. „Стандарт”. Сделката не е минала през Корпоративна банка, а през ДСК.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:28 pm 
Аватар

Да ама не дебелата е взела голям, но не мажоритарен дял от Стандарт.Батков си е още там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:28 pm 
Аватар

Всички искаме нЕкоя крайно-дясна компания като VW за собственик, ама няма. Всичките имена, който се въртяха са свързани с Русия - Лукойл, Газпром, ВТБ. Само тоя Иво Тонев за к'во верно са го взели :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:29 pm 
Аватар

bugs написа:
Да ама не дебелата е взела голям, но не мажоритарен дял от Стандарт.Батков си е още там.

Ми не знам, ама ега умрат и двамата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:30 pm 
Аватар

Е да тук съм съгласен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:32 pm 
Аватар

С оглед на липсата на други мераклии, поне за идната (и последна) 2012г. имаме два варианта - Борат :rip или руснЯците. Без особен ентусиазъм, но с отлично чувство за самосъхранение, трябва засега да заложим на руснЯците и да имаме търпение до пристигането на Принца на бел кон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:36 pm 

стилян шишков :?: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:43 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:

Ей, ти верно като сърдито дете :smt005 Добре де, я сериозно помисли, колко време ще стои тоя човек в управата като Пържолет току-що му извади профила пред н'нам колко хиляди души?! Тоя ще стои най-много месец, докато новите подишат софийски въздух и се светнат, че тоя не става. А и ще му дойдат повече клетвите и пожеланията. Недоразумения като тоя се наричат детски болести.

ЧовекО вече е фен на Атланта Силвърбакс, поне реагира бързо, което е важно за спец по медии и маркетинг :blass http://www.facebook.com/stilian.shishkov

А долу в харесвани страница са и Левски, и цфка :bigok Само да не се окаже, че некой го е бил с кур по челото :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:46 pm 
Аватар

Шпишков и хората му, които явно четат в момента е хубаво да се оглеждат и да се съобразяват с форума вбъдеще. :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:46 pm 
Аватар

Сметам, че ще бъде посрещнат подобаващо :boisw :smt005 Ще имаме нови песни :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:49 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
СЩе имаме нови песни :losers

и скороговорки - на шишков шишето се суши на шосето :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:49 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Сметам, че ще бъде посрещнат подобаващо :boisw :smt005 Ще имаме нови песни :losers

И преди и сега Шишков е от цецека :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 10:57 pm 

Незнам,аз ли съм много ядосан,ама не мога да схвана майтапите ви с гаврата,която си правят с нас!Почна се с ВИС,после "симпатичните бизнесмени" Чорни и Грашнов,син на изтъкнат шумкар и комунист(сори,че споменавам и мъртвец,ама фактите са си факти),после един тон комунисти,агенти и доносници начело с Тара,сега вече и откровени чорбари.До 2-3 години да заповядат кюрда,лупи,дучето и еба ли го кой още....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:04 pm 
Аватар

Аз не мога да си намеря място от яд. Направо ме поболя тази новина. Ставаме 1:1 като еничарите, а на някои хора им е кеф.

И аз това се чудя. Като чух Шишков и Тонев в управата и ми стана лошо. ОК, 1,5 милиона евро на сезон са много пари. Дано обаче не са заради някоя далавера, каквато надушваме всички. :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:08 pm 

Сега и друго прочетох,единия от тези убавци влиза в УС на мястото на КИРИЛ ИВКОВ :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:08 pm 
Аватар

alexbod написа:
Незнам,аз ли съм много ядосан,ама не мога да схвана майтапите ви с гаврата,която си правят с нас!Почна се с ВИС,после "симпатичните бизнесмени" Чорни и Грашнов,син на изтъкнат шумкар и комунист(сори,че споменавам и мъртвец,ама фактите са си факти),после един тон комунисти,агенти и доносници начело с Тара,сега вече и откровени чорбари.До 2-3 години да заповядат кюрда,лупи,дучето и еба ли го кой още....

Всички ни е яд :smt006 . (Е, изключвам няколко оптимиста) Гаврата продължава с всичка сила, а гнусотиите в нашия отбор тепърва предстоят.

По-голямата мъка е, че очевидно публиката нищо няма да предприеме. Дано да не съм прав, но ми се струва, че пак ще си мълчим, а това е най-лошото нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:26 pm 
Аватар

Така и никой не се опита да ми обясни кое е доброто което ще загубим със смяната на Батков. Когато се говори, че тепърва ще става по-лошо искам да чуя доводи. Батков е папагал, бивш комсомолски секретар, агент на ДС, адвокат на еврейски мафиот. Какво накърняване на имиджа и за какви пет лева?!? Ако имиджа е ръковдството, той си отиде с Лафчис, на който също могат да му се намерят кусури. Май беше в единс списък на кредитни милионери. Това първо. Второ, не забравяйте в каква държава живеем. Айде да ми кажат всички онези, които викаха "Батков - ВЪН" и участваха в кампанията, какво точно си представяха, че ще го замени този Батков? Много съм любопитен да науча отговора на този въпрос. И то да беше само България, ами то в цяла Източна Европа по-големите клубове са управляват от разни олигарси и бандити. Кокалис на Олимпиакос все едно не го разкриха, че е бивш агент на ЩАЗИ, Бекали все едно не е една румънска мутра, Партизан все едно не е на Марко Милошевич, оня на Динамо Загреб все едно не е бос на тотомафията, за собствениците на руските и украинските отбори няма да отварям и дума. Е добре, вие какво очаквахте? Да дойде "Сименс", "Ейпъл" или "Майкрософт"? Хайде да слезем малко на земята.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:30 pm 
Момчета, ние сме българи... ние не искаме никой и не приемаме никой. Ние не харесваме нищо и не искаме нищо. А всъщност винаги искаме промяна и винаги искаме някой друг. Но когато този някой друг дойде, какъвто и да е той, ние не го харесваме и не го приемаме. Винаги, абсолютно винаги и в абсолютно всички случаи, по презумпция! Не го приемайте като защита на тия помияри, напротив, просто казвам, ние сме българи и приемаме абсолютно всичко на нож и сякаш от позицията че сме на смъртен одър... Всяко правителство, всяко назначение, всичко. Това е народопсихология. :D
Който и да идва, Левски Бог го пази :!: Левски ще го има винаги, докато някъде по земята броди и последния левскар... Колко по-тежки моменти сме преживяли в историята си и сме се вдигали!? Че сега ли отиваме към закриване!? Верно... Нас името ни смениха, емблемата ни смениха, докараха ни пред 3000 в КНК да играем на порутения Васил Левски, та пак не се дадохме и се вдигнахме!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Дек 15, 2011 11:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:34 pm 

Аз не съм оптимист за новите спонсори, собствени, членове и пyтки на УС. Обаче вчера да не беше по-добре, или онзи ден? Дайте да видим какво ще стане и тогава да говорим. Аз лично се радвам, че тази долна свиня помашка тръгва по пътеката вън от Левски. Не знам дали днес чухте от цялата "еуфория" около чорбари локовисти водки и т.н., но бащицата си го каза най-накрая, отдавна загатваше така лекинко, та Батков освен целия срам с ръководенето и изказванията си и агентурното си минало, който лепна на Левски, го е докарал до 16.8 млн. лв заеми към него самия си без лихвите беее... Да умре, пък да видим следващите.
ПС а и това дали някой е бивш чорбар, полу локомотивец все тая с тия "левскари" като бащицата.
ПС а и да не говорим за глорихънтърство, защото сме минали и през мънихънтърство...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:38 pm 

Възхищавам се на оптимизма ти,Македония!Само че за съжаление много неща безвъзвратно умряха и няма никога да се оправят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:42 pm 
Гледай хубавите неща, бе, братле... Аз си спомням тоя мач с Копенхаген 0:2 на "Васил Левски", когато бяхте (аз бях пред телевизора) ама точно една шепица хора, а бъдещето на Левски наистина беше с единия крак и половина в пропастта. Кво стана? Умряхме ли? Няколко години по-късно 1/4 финал за УЕФА, спомени за два живота напред и едно чистак ново поколение левскари, което заживя с отбора...
Днес пускаме книга за Сектор Б, която се разграбва като капачки за буркани по комунистическо... Гледам само моя си фйсбук. Следя го всеки ден. Колко народ живее с тоя Левски, събужда се, пише, коментира. Как ше умре тва нещо по-точно!?
Няма да умре тоя отбор, в тва съм убеден. Всички искаме да е романтиката от едно време, от книгите и снимките, ама не сме 1914 година, дайте да не се лъжем и да не си правим живота излишно заблуден.
Майка им да еба на тия... И на Иво Тонев и на Иво Танев. Ама Левски ше върви! До 2017 поне един европейски финал! Обещавам ви!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Дек 15, 2011 11:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:43 pm 
Аватар

Поздравявам Македонеца, че написа вярно думата "презумпция" :bigok
Ето си ти поздрава:
http://www.youtube.com/watch?v=jx3sF_8haO8

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:46 pm 
Аватар

Седем:едно и Пържолет да не манипулират широката публика.....щото много добре знаят, кога още Левски загуби свободата си...аз бих добавил и идентичността си....а сегашното "управление" на батков наред с всичките агенти и лентяи е просто дупка в дъното, което ударихме последние 12 години.... :smt006
според мен....накратко схемата е следната....новите....в случая ВТБ започват да дават по малко пари....1.5 М евра...съотвено назначават някого да им следи нещата....батков през това време придобива почти 100% от акциите....като най-простия вариант е да вдигнат капитала....след време...според мен до година...две....става и реално продажбата на Левски.....и руснацие вземат всичко....тогава ще има и нови хора в управата на клуба...а тия сегашните никой няма и да си ги спомня....просто ще трябва да мине известно време....за Тонев и чорбето става въпрос....
и само да ви попитам.....знаете ли колко е бюджета на Динамо Москва.....няма смисъл да търсите....близо 100 милиона долара на година....и това без да броим строежа на новия им стадион...втори стадион...терени за школата...няколкото зали....като тази за хокей е 25 000 хилядна...и прочее....и прочее....
и вие говорите с лека ръка за хора...които инвестират толкова пари....естествено е...че ще искат и нещо насреща... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]